Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις On 19/2/2022 at 9:21 ΠΜ, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❣️❣️❣️❣️σαν σήμερα θα είχα τον γάμο μου αλλά επειδή το ρητό «κάθε εμπόδιο για καλο» έχει πάντα νόημα φαντάσου να μην ακύρωνα τον γάμο και να επρεπε τώρα τελευταία στιγμή επειδή κόλλησα κοβιντ να έπρεπε να τα ακυρώσω όλα ειδικά τους καλεσμένους να τους βρω κ να τα ακυρώσω…!! Πάντα ότι κάνουμε υπάρχει καποιος λόγος και πάντα να ακολουθούμε το ένστικτο μας ποτέ δε μας προδίδει ☺️☺️☺️❤️❤️

Πωπω..πραγματικά..πάντα υπάρχει κάποιος λόγος για όλα!! Εγώ το πιστεύω πολύ αυτό..ό,τι ακόμα και αν δεν καταλαβαίνουμε τώρα το λόγο, κι όμως υπάρχει, και όλα γίνονται για καλό!!

Πώς είσαι τώρα; Καλά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις On 19/2/2022 at 12:27 ΜΜ, ο/η Antonia2 είπε:

Με το κσλο γλυκο μου κοριτσι!!!! 🥰🥰🥰 καλη λευτερια!!! Φυσιολογικα θα πατε;;

Κι εγω ετρωγα το πρωτο 15ημερο φουλ αυγα και κολοκυθοσπορο!!! Κ αμυγδαλα... δν ξερω αν βοηθανε...

Ασε ραφαελα μου κι εγω δεν εχω δει προκοπη.. αισιοδοξια και θα ερθει!!! 🤞🤞🤰

Σε ευχαριστώ πολύ Αντωνία μου!! 🥰 Ναι φυσιολογικά, όπως και το πρώτο..οπότε δε ξέρουμε πότε θα έρθει!! 😄🤷‍♀️
Από τη μία λέω να μην περάσει τις 40 όπως το πρώτο, από την άλλη λέω καλά κάθεται εκεί μέσα, ας κάτσει όσο περισσότερο γίνεται, γιατί έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι με περιμένει μετά με 2 μωρά και τρομάζω..😆

Εγώ ζω μια τρέλα. Σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα με το στομάχι μου δεν μπορούσα να σταθώ. Δεν το είχα φανταστεί έτσι 😭 περνάω πολύ δύσκολα 

Δεν μπορούσα δεν είχα αλλη δύναμη. Έστειλα στον γιατρό και του είπα να με βοηθήσω κάπως.  Αυτός δεν μπορούσε να μιλήσει και περιμενα να μου στείλει μήνυμα. Φεύγω πάω στην ενδοκρινολογο που έτσι και αλλιώς ήταν να μου γράψει βιταμίνες d.  Της λέω βοήθησε με μέχρι να μου απαντήσει ο γιατρός τί να παρω; Μου λέει δεν θυμάμαι ακριβώς τα συστατικά. Ρώτα λέει στο φαρμακείο. 

Πάω φαρμακείο. Μου λένε μαλοξ. Δεν έχει καποιο θέμα. Αλλά και πάλι δεν θα πολύ βοηθήσει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 🤔

Έρχομαι σπίτι. Παίρνω μια καραμέλα μαλοξ..παράλληλα διαβάζω το χαρτάκι ότι αντενδεικνεται σε εγγυμοσυνη και ειδικα στο πρώτο τρίμηνο. Είμαι να σκασω. Μιλάω με έναν γαστρεντερογο. Του εξηγώ την φάση. Μου λέει όχι δεν κάνει μαλοξ. Βέβαια δεν θ πάθεις κάτι με ένα χαπακι . Gaviscon σιρόπι να πάρεις. 

Εντομεταξυ το μαλοξ δεν με βοήθησε καθόλου 

Μου απαντάει τώρα κ γιατρός. Να πάρεις μαλοξ.

Του εξηγώ όλα τα παραπάνω. Και μου λέει. 1-2 την μέρα δεν κάνει κακό. Τα πολλά κάνουν κακό. 

Πφφφφφ τα νεύρα μου. Τώρα άντε να βγάλω άκρη. 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, να έχετε μια όμορφη κ τυχερη εβδομάδα και με θετικα τεστακια💗

@misofeggaro Κι εγώ χθες το πρωί αδιαθέτησα! Καλή επιτυχία κορίτσι μου για αυτό το μήνα, περιμένουμε νέα σου☺️

@Lacostaki οταν εχεις χρονο βαλε με για επομενη περιοδο 17/03 

@Raf123 Αχ βρε Ραφαέλα μου τι τραβάς, είναι πολύ ωραίο που είσαι έτσι προσεκτική και σκέφεσαι και τους αλλους, υπομονη  εφτασες σχεδον στο τελος. . Για αυτό με ξηροστομία ρώτησα 2 άτομα από περιβάλλον που μου έχουν περάσει κόβιντ αλλά δεν το είχαν, πιστεύω όμως από αυτό θα είναι.

@babyblue94 Κορίτσι μου υπομονη, σαν κ εσενα ακριβως ηταν και 2 φιλες μου, τους πρωτους 3 μηνες ηταν χαλια. Μετα το τριμηνο ως δια μαγειας συνηλθαν, οποτε υπομονη λιγο ακομη! Ειναι παααρα πολυ δυσκολο να ανακατευεσαι συνεχεια και να μην μπορεις να φας . Προσπαθησε να τρως οσο γινεται μικρα και συχνα γευματα, οχι παρα πολλα υγρα και οσο πιο λαιτ μπορεις.

@Κατεριναπαπ Κοριτσι μου ποια μερα πας για χοριακη, επομενη Δευτερα?

@Princess28Τι υπέροχα νέα κορίτσι μου! ☺️Με το καλ΄ό η γλυκιά μπεμπου΄λα σας!💗 Με την εγκυμοσύνη σας καταλαβάινω ποσο καιρό ήμαστε εδώ στο φόρουμ💗

Γλυκιά μου❤️❤️

Όντως περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός!! Κι εγώ ούτε κατάλαβα πότε έμεινα έγκυος και σας έγραφα, και πότε κοντεύω να γεννήσω…για να μην πω πότε είχα μείνει έγκυος την προηγούμενη φορά, και γέννησα και ξαναέμεινα..είναι απίστευτό πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός…και πότε θα περάσει και θα είστε κι εσείς έγκυες και θα γεννήσετε…!!

Είδα τι είχε γίνει με τον άντρα σου αλλά δεν πρόλαβα να γράψω..συμφωνώ με τα περισσότερα κορίτσια πάντως…πώς είστε τώρα;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου ! Είμαστε πολύ καλά !!!! Μεγαλώνουμε ! Είμαι κιόλας 3μιση μηνών.... Σας στέλνω άπειρη μπεμπεδοσκονη ❤️ τα ζουζουνακια έχουν μεγαλώσει πολΥ ! Οι αυχενικες πήγαν πολύ καλά, οι υπέρηχοι ήταν μια χαρά , τα αίματα δεν ξέρω θα βγούν σε λίγες μέρες ήθελαν 10 μέρες.... Το δεξια είναι κοριτσακι 💝 το αριστερό έκανε τούμπες κ δεν το είδαμε 🤭 δεν σταμάτησε να κουνιέται με είχαν πιάσει τα γέλια !  Μπορεί λέει κ αγόρι αλλά δεν ξέρει !!!! Εγώ είμαι καλά, έχω πήξει στη δουλειά, την Κυριακή έχουμε το γάμο μας θα κάνουμε τον πολιτικό στην Αράχωβα κ τον άλλο μήνα αλλάζουμε κ σπίτι... Γενικά δεν έχω κάτι από συμπτώματα έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη! Ίσως μου άξιζε κιόλας μετά τον εφιάλτη της υπερδιέγερσης.... Και από κιλά καλά είμαι σχεδόν 1.5-2 κιλά έχω ανέβει! Πολύ καλά αλλά η κοιλίτσα μου με τραβάει θα έλεγα ! Φουσκώνει! 🤰🤰🤰🤰🤰🤰

Τι όμορφα νέα κορίτσι μου μπράβο, έτσι όμορφα να συνεχίσουν όλα!! Σου αξίζουν! Με το καλό και ο γάμος σας! ❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Τι όμορφα νέα κορίτσι μου μπράβο, έτσι όμορφα να συνεχίσουν όλα!! Σου αξίζουν! Με το καλό και ο γάμος σας! ❤️

Ευχαριστώ πολύ είναι υπέροχο συναίσθημα 🧡🧡❤️ μα καλά όμως, ποιος χαζός ( σόρρυ κιόλας , είπε πως η εγκυμοσύνη είναι το πιο όμορφο ταξίδι ; 😳😋🤭) Τα πάρα λένε!!! Χαχα...

Έμενα δεν με αφήνει να κάνω τίποτα, ούτε βαφή, ούτε λέιζερ, ούτε ειδικές κρέμες ούτε καθαρισμό δοντιών, καλά γυμναστική δεν με αφήνει, σεξ δεν μου έχει πει ακόμη κ εκτός αυτού τραβάει κ η κοιλιά.... Άρα που είναι το ωραίο; 😂 Τρώω πρωτεινουχα μην φτάσει η κυτταρίτιδα στον αστράγαλο πάντως 😋🤞

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ👶

Τina21:ΘΕΤΙΚΟ👶

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:15/03

marinamanoulitsa:09/03                                                         

Lacostaki:26/02

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:17/03

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Κατεριναπαπ:14/10

Raf123 :21/02

anli1978:01/02

στις πριν 8 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ δεν πολύ μπαίνω γιατί δεν έχω πολύ χρόνο !!! Αλλά πιστεύω σε λίγο καιρό να χαλαρώσω και να μπαίνω ! Έχουμε νέα θετικά τεστάκια ; ❤️🧡

Εκτός από την babyblue94 και την tina21 για την ώρα δεν έχουμε κάτι άλλο αλλά περιμένουμε τη χοριακη της Κατερίναπ σε λίγες μέρες

στις πριν 7 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ ζω μια τρέλα. Σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα με το στομάχι μου δεν μπορούσα να σταθώ. Δεν το είχα φανταστεί έτσι 😭 περνάω πολύ δύσκολα 

Δεν μπορούσα δεν είχα αλλη δύναμη. Έστειλα στον γιατρό και του είπα να με βοηθήσω κάπως.  Αυτός δεν μπορούσε να μιλήσει και περιμενα να μου στείλει μήνυμα. Φεύγω πάω στην ενδοκρινολογο που έτσι και αλλιώς ήταν να μου γράψει βιταμίνες d.  Της λέω βοήθησε με μέχρι να μου απαντήσει ο γιατρός τί να παρω; Μου λέει δεν θυμάμαι ακριβώς τα συστατικά. Ρώτα λέει στο φαρμακείο. 

Πάω φαρμακείο. Μου λένε μαλοξ. Δεν έχει καποιο θέμα. Αλλά και πάλι δεν θα πολύ βοηθήσει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 🤔

Έρχομαι σπίτι. Παίρνω μια καραμέλα μαλοξ..παράλληλα διαβάζω το χαρτάκι ότι αντενδεικνεται σε εγγυμοσυνη και ειδικα στο πρώτο τρίμηνο. Είμαι να σκασω. Μιλάω με έναν γαστρεντερογο. Του εξηγώ την φάση. Μου λέει όχι δεν κάνει μαλοξ. Βέβαια δεν θ πάθεις κάτι με ένα χαπακι . Gaviscon σιρόπι να πάρεις. 

Του εξηγώ όλα τα παραπάνω. Και μου λέει. 1-2 την μέρα δεν κάνει κακό. Τα πολλά κάνουν κακό. 

Κορίτσι μου είχα εμετούς και ανακατωσούρες και στις 2 εγκυμοσύνες…έκανα 5 εμετούς τη μέρα τουλάχιστον, μέχρι που γέννησα…δούλευα κι όλας..με είχαν μάθει στη δουλειά κάθε 3 κ λίγο τουαλέτα..και έκανα εμετούς ακόμη και την ώρα που γένναγα…δε μπορείς να κάνεις κάτι, απλά υπομονή!!! Αν δε δουλεύεις να είσαι ξαπλωμένη όσο μπορείς, πάρε κ τη λεκάνη δίπλα σου…

Κάνε υπομονή και σκέψου πόσο ήθελες αυτό που ζεις τώρα…🙂🍼

στις πριν 1 ώρα, ο/η Lacostaki είπε:

Εκτός από την babyblue94 και την tina21 για την ώρα δεν έχουμε κάτι άλλο αλλά περιμένουμε τη χοριακη της Κατερίναπ σε λίγες μέρες

Και εσύ κοντεύεις να κάνεις τεστακι ε;;;;; καλά θυμάμαι; 

Καλημέρα κορίτσια!!!! Εχθές το βράδυ πολύ πόνο κάτω αριστερά.... Κατάλαβα την ωορρηξία μου άρα την πιάσαμε αυτή την φορά 😁 τώρα από εδώ και πέρα  ότι πει Ο Θεός!!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

Ευχαριστώ πολύ είναι υπέροχο συναίσθημα 🧡🧡❤️ μα καλά όμως, ποιος χαζός ( σόρρυ κιόλας , είπε πως η εγκυμοσύνη είναι το πιο όμορφο ταξίδι ; 😳😋🤭) Τα πάρα λένε!!! Χαχα...

Έμενα δεν με αφήνει να κάνω τίποτα, ούτε βαφή, ούτε λέιζερ, ούτε ειδικές κρέμες ούτε καθαρισμό δοντιών, καλά γυμναστική δεν με αφήνει, σεξ δεν μου έχει πει ακόμη κ εκτός αυτού τραβάει κ η κοιλιά.... Άρα που είναι το ωραίο; 😂 Τρώω πρωτεινουχα μην φτάσει η κυτταρίτιδα στον αστράγαλο πάντως 😋🤞

Καλημέρα!! Χαχαχα, δεν έχω απολαύσει καμία εγκυμοσύνη μου!! Παρολαυτα όταν γέννησα μετά μου έλειπε η κοιλιά😄

Εμένα δε μου απαγόρευε τίποτα ο γιατρός..ούτε τώρα μετά το πρώτο τρίμηνο δε σε αφήνει ανταύγειες πχ ή μπαλαγιαζ που δεν είναι από τη ρίζα;; Λειζερ ξανα ρώτα κ αν δε σ αφήνει κάνεις αφού γεννήσεις..εγώ που πήρα πάντως δεν αφήνει ο γιατρός στο κέντρο ακόμη κι αν πει οκ ο δικός μου λέει 😆

Οδοντόπαστα πάρε της frezyderm για την εγκυμοσύνη, γιατί τα δόντια επηρεάζονται από την εγκυμοσύνη!! Γιατί δε σε αφήνει καθαρισμό πάντως; Ο καθαρισμός επιτρέπεται νομίζω. Κυτταρίτιδα είχα κάνει κ εγώ σε κάποιο σημείο της εγκυμοσύνης, αλλά αφού γέννησα έφυγε, οπότε μην αγχώνεσαι…σε καποιους μήνες ξεκινα να βάζεις και λαδάκι ή κρεμούλα για ραγάδες, κάποιες έγκυες κάνουν κ ραγάδες κυρίως στην κοιλιά ή στο στήθος, γιατί μεγαλώνουν απότομα ξέρεις .

Τουλάχιστον μπορείς να χαρείς το να σε έχουν στα ωπα ωπα χαχαχα 🤣

Μιμή μου άσχετο, επειδή αποτι κατάλαβα σε λένε Δήμητρα, έχεις καμια ιδέα για υποκοριστικά/σύνθετα για το όνομα σου;;

στις On 19/2/2022 at 9:21 ΠΜ, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❣️❣️❣️❣️σαν σήμερα θα είχα τον γάμο μου αλλά επειδή το ρητό «κάθε εμπόδιο για καλο» έχει πάντα νόημα φαντάσου να μην ακύρωνα τον γάμο και να επρεπε τώρα τελευταία στιγμή επειδή κόλλησα κοβιντ να έπρεπε να τα ακυρώσω όλα ειδικά τους καλεσμένους να τους βρω κ να τα ακυρώσω…!! Πάντα ότι κάνουμε υπάρχει καποιος λόγος και πάντα να ακολουθούμε το ένστικτο μας ποτέ δε μας προδίδει ☺️☺️☺️❤️❤️

καλημερα .. εννοειται οτι για ολα υπαρχει λογος και ολα για καλο γινονται.. το ενστικτο μου το ακολουθω παντα γιατι ποτε δεν με προδωσε.. και εγω ακομα οταν εχασα το μωρο λεω για καποιο λογο εγινε.. μετα αναβληθηκε ο γαμος.. τωρα κανουμε την ανακαινιση.. θα ερθει και το μωρο την καταλληλη στιγμη

στις πριν 8 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

εμενα μου ειχε δωσει η γιατρος τοτε που ειμουν εγκυος το αντιμετιλ..ειναι φυτικο.. κατι εκανε αλλα δεν προλαβα να το πιω καιρο για να σου πω αν θα βοηθουσε σε πιο δυσκολες μερες

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

εγω το λεω συνεχεια χαχαχαχαχαχαχαχαχα αν και ειχα δυσκολες εγκυμοσυνες απο τους εμετους παλι θεωρω οτι ειναι το ομορφοτερο ταξιδι και μεγαλη ευλογια να μεγαλωνει ενα ανθρωπακι μεσα σου.. μπορει να ειμαι και μαζοχα δεν ξερω.. δεν το εψαξα ποτε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;; Εμένα έπρεπε να μου είχε έρθει χθες η περίοδος θα περιμένω κ σήμερα αν δεν έρθει θα κάνω τεστ…

τα σελφ εξακολουθούν να είναι θετικά σήμερα πιο σκούρο από χθες δεν ξέρω τι γίνεται η γιατρος μου είπε να κάτσω ως 14η ημέρα κ να βγω την 15η 

@babyblue94κοριτσι μου λυπαμαι πολύ που νιωθεις έτσι…το gaviscon ενδείκνυται για εγκυμοσύνη είμαστε αντιπρόσωποι στην Κύπρο το ξέρω σίγουρα καλύτερα να το παρεις εκείνο. Έχει κ σκόνη νομίζω αν δεν μπορείς το σιρόπι…αλλά μην αγχώνεσαι αν πήρες ένα από το άλλο κακό δεν κάνει! Αλλά στο φαρμακείο τραγικοί να σου έδωσαν το άλλο!!! 

@Mimi26ποσο ωραία νέα!!! Να περάσετε σούπερ στον γάμο ❣️❣️ Το άλλο το μωράκι ζωηρό μου φαίνεται!!! 

@Princess28Σε ευχαριστώ πολύ 💕💕💕

στις πριν 1 ώρα, ο/η Princess28 είπε:

Κορίτσι μου είχα εμετούς και ανακατωσούρες και στις 2 εγκυμοσύνες…έκανα 5 εμετούς τη μέρα τουλάχιστον, μέχρι που γέννησα…δούλευα κι όλας..με είχαν μάθει στη δουλειά κάθε 3 κ λίγο τουαλέτα..και έκανα εμετούς ακόμη και την ώρα που γένναγα…δε μπορείς να κάνεις κάτι, απλά υπομονή!!! Αν δε δουλεύεις να είσαι ξαπλωμένη όσο μπορείς, πάρε κ τη λεκάνη δίπλα σου…

Κάνε υπομονή και σκέψου πόσο ήθελες αυτό που ζεις τώρα…🙂🍼

Το θέμα είναι ότι δεν κανω εμετό. Αν έκανα ίσως να ηρεμουσα. 

Έχω ανακάτεμα χωρίς εμετό. Λες και έχω μπει στα τρενάκια στα λουνα παρκ όλη μέρα 🤣 ( πωω δεν ξανά μπαίνω σε τέτοια τρενάκια τέλος ) χαχχα

Χθες δεν με έπιασε το μαλοξ. Άντε να δούμε πως θα πάει αυτή η κατάσταση. 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Έχω ανακάτεμα χωρίς εμετό. Λες και έχω μπει στα τρενάκια στα λουνα παρκ όλη μέρα 🤣 ( πωω δεν ξανά μπαίνω σε τέτοια τρενάκια τέλος ) χαχχα

Καλημέρα! Ρε συ υπάρχει αγωγή για αυτά... Στη Ελλάδα υπάρχει μια νοοτροπία ότι οκ έγκυος είσαι ταλαιπωρησου, εγώ δε δίνω τπτ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Φίλες μου στο εξωτερικό μια χαρά έχουν πάρει χάπια για τα συμπτώματα κ μια χαρά ήταν ολα! Προτείνω να τον ρωτήσεις. Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω παραπάνω γιατί ευτυχώς δεν είχα ούτε μισό σύμπτωμα... 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Kοριτσι μου εγω ειχα θεμα με καουρες μονο στους δυο τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης. Ανυποφορες δεν περνουσαν με τιποτα. Τελικα αφου απηυδησα ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι μπορω να παρω και maalox Και gaviscon. Δεν προλαβα να τα δοκιμασω γιατι ειπα ας κανω υπομονη λιγο και σε μια βδομαδα γεννησα. Αλλα θελω να καταληξω οτι και σε μενα και τα δυο προτεινε.

@babyblue94  Nα κανεις συχνα και πολυ μικρα γευματα και τρωγε φριγανιες. Μην αφηνεις το στομαχι σουθ αδειο. Εγω δεν ειχα εμετους αλλα αυτο που λες οτι θελω να κανω, ανακατευομαι αλλα δεν εκανα. Αν δεν ετρωγα για πολλες ωρες χειροτερευε. Τρωγε οσο πιο συχνα μπορεις ελαφρια σνακ. 

@Raf123 αντεεεεεε να δούμε θετικό τεστακι!!!! Μακάρι να είναι θετικό 

Για τα self test δεν ξέρω... Εμένα ο γιος μου ο μεγάλος μόνο είχε κολλήσει και την 5η ημέρα ήταν αρνητικός αλλά ήταν πλήρως ασυμπτωματικος ίσως για αυτό γιατί αν έχεις συμπτώματα αργεί να βγει αρνητικο λένε 

@Raf123ραφαέλλα μου μήπως να κάνεις τεστάκι? Λες να ειναι προφητικά τα self και να είσαι εγκυούλα. Κάτι συμπτωματάκια που μας έλεγες λες να είναι εγκυμοσύνης βρε κορίτσι μου?? Μακάρι...

στις πριν 4 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Raf123 αντεεεεεε να δούμε θετικό τεστακι!!!! Μακάρι να είναι θετικό 

Για τα self test δεν ξέρω... Εμένα ο γιος μου ο μεγάλος μόνο είχε κολλήσει και την 5η ημέρα ήταν αρνητικός αλλά ήταν πλήρως ασυμπτωματικος ίσως για αυτό γιατί αν έχεις συμπτώματα αργεί να βγει αρνητικο λένε 

Μα δεν έχω καθόλου συμπτώματα βρε πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται!! Εμένα αργεί πολύ να βγει αρνητικό δεν ξέρω γιατί…ενώ έχω ακούσει τέτοιες περιπτωσεις! Έχω κάνει κ τα 3 εμβόλια να πεις είμαι ανεμβολιαστη…

Αύριο αν δεν έρθει σήμερα η περίοδος θα κάνω γιατί ήδη νιώθω ότι θα μ έρθει 😞😞

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
    • Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας!!! Ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις😄 Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν με την κοιλιά τούρλα και φέτος τον έχω μαζί μας🥰(η κοιλιά βέβαια δεν έφυγε ακόμα😅😅😅) Σε ό, τι αφορά την βαλίτσα για το μαιευτήριο όντως είναι υπερβολικά όλα αυτά.. σίγουρα θέλει μια αλλαξια για το μωράκι συν κουβερτουλα και αυγό.  Για μας εγώ προσωπικά πέρα από τα είδη μπάνιου χρειάστηκα πάνες βρακάκι γιατί λόγω καθετήρα δεν βόλευαν οι σερβιετες. Την πρώτη ημέρα μου έδιναν του μαιευτηρίου μεγάλες μεγάλες😁 Συν δύο τρεις νυχτικιές Με κουμπάκια, παντόφλες, φορτιστή, μωρομαντηλα. Εξόδου ρούχα είχα πάρει φόρμες αλλά βγήκα με το νυχτικό λόγω καθετήρα (αντιμετώπισα πρόβλημα με ουροδόχο).  Πάντως θεωρώ πως είναι η πιο τέλεια εποχή για γέννα παρά το κρύο👶🎄❤️💙
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ πήγα τελευταία μέρα στη δουλειά, τώρα θα βάλω κάτι κανονικές και μετά θα βγω έναν μήνα αναρρωτική πριν την κανονική που δικαιούμαι.. Στεναχωριέμαι από την μια που δεν θα έχω αυτή την καθημερινότητα, να σηκωθώ να ντυθώ να δω κόσμο, αλλά όντως σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο δύσκολο... Σε άλλα νέα, αύριο 22 εβδομάδων, έχουμε β επιπέδου εμείς, ο μικρός είναι υπερδραστήριος τις τελευταίες ημέρες, σε φάση να φοβάμαι μήπως κάνω και συσπάσεις και ότι δεν είναι μ΄΄ονο το παιδί, αλλά δεν έχω πετρώματα.. έχω πιάσει 2-3 φορές την τελευταία εβδομάδα αλλά μόνο σε ένα σημείο της κοιλιάς και μόνο για κάποια δεύτερα.. συχνά σχετίζεται με τα ούρα, ότι θέλω να πάω τουαλέτα... Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό μιας και θα μιλήσουμε και για την β.. Πως πέρασε ήδη το μισό, ούτε το έχω καταλάβει... πλέον φαίνομαι με τα περισσότερα ρούχα ότι είμαι έγκυος, η ζυγαριά λέει επισήμως +3 κιλά.. ωστόσο τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το απόγευμα έχω καούρα και δεν θέλω πολύ πολύ να φάω, ενώ το μεσημέρι λυσσάω και τρώω 1,5 πιάτο οπωσδήποτε, αν όχι 2... για το μαγνησιο κορίτσι μου επειδή και εγώ είχα θέμα που λες με το αναβράζον, υπάρχει και σε χάπι (μεγάλο βέβαια) χωρίς αυτή την απαίσια γεύση, ωστόσο δεν γράφεται και κοστίζει κανά 8Ε αν θυμάμαι καλά... Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα εσείς? εγώ περιμένω αύριο με το καλό τους δικούς μου...
    • Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;
    • Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι! Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️ Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...