Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️❤️ 

Χθες κάθε λίγο ξυπνούσα στον ύπνο μου έβλεπα όνειρο κάτι φίδια, ξυπνούσα κ ξανά έκλεινα τα μάτια και τα ξανά έβλεπα…

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

καλημερα κοριτσια.. χτες ειχα τρομερο τρεξιμο.. ανασα δεν πηρα και σκεφτομουν οτι ευτυχως που ηρθε η περιοδος.. θελω τις γνωσεις σας για κατι.. οπως σας ειπα αρχισαμε βιταμινες με τον αντρα μου εχει σχεδον 2 βδομαδες.. ψες μου λεει ο αντρας μου οταν ολοκληρωνω ειναι πιο πυχτα ενω πριν ηταν πιο ρευστα (συγνωμη για την περιγραφη) και αναρρωτιεμαι μηπως ειναι απο τις βιταμινες η εγινε τιποτα αλλο και θα τρεχουμε

καλημέραααα 

ουτε κ εμένα μου είπε κάτι τέτοιο βέβαια δε τα βλέπουμε κιολας πως είναι… αλλά να ξερεις ότι το σπερμα είναι παχύρευστο κ όταν μπει στον κόλπο ρευστοποιείται λόγο βιολογικών μηχανισμών των σπερματοζωαρίων! Αλλά όταν κάνει την εξέταση θα το ελέγξουν κ αυτό δλδ πόση ώρα κάνει να ρευστοποιηθεί….πες του να μην αγχώνεται ❤️ Κ συμφωνώ κ με την @Antonia2καντε κ καλλιέργεια για να σας φύγει κ αυτό από την έγνοια 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ναντια μου καλημερα!!!! ❤️ εμενα ο αντρας μου παιρνει βιταμινες 3 μηνες αλλα δεν μου εχει σχολιασει την ποιοτητα των υγρων του... βασικα δεν ξερω αν την καταλαβαινει κιολας δεδομενου οτι τα "αφηνει" στον κολπο μου!😅 αυτο που μου εχει σχολιασει ειναι οτι νιωθει να αφηνει μεγαλυτερη ποσοτητα και οτι γενικα εχει μεγαλυτερη διαρκεια ο οργασμός του... ελπιζω να βοηθησα.

Συμβουλη! οταν κανετε σπερμοδιαγραμμα δεν κανετε και μια καλλιεργεια;; με το ιδιο δειγμα θα φανει αν υπαρχει καποιο μικροβιο...

Kαλα και εμενα τα αφηνει μεσα απλα επειδη ειμαι με την περιοδο μου δεν γινοταν να τα αφησει μεσα και με τις βιταμινες εγινε πιο ορμητικος και δεν αντεχει μεχρι να φυγει η θεια η ρωσιδα γιαυτο τα ειδε.. τωρα ποσοτητα δεν μου σχολιασε.. να του πω για την καλλιεργεια και οτι μου πει γιατι δεν θελω να κανω κατι χωρις να το ξερει

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

καλημέραααα 

ουτε κ εμένα μου είπε κάτι τέτοιο βέβαια δε τα βλέπουμε κιολας πως είναι… αλλά να ξερεις ότι το σπερμα είναι παχύρευστο κ όταν μπει στον κόλπο ρευστοποιείται λόγο βιολογικών μηχανισμών των σπερματοζωαρίων! Αλλά όταν κάνει την εξέταση θα το ελέγξουν κ αυτό δλδ πόση ώρα κάνει να ρευστοποιηθεί….πες του να μην αγχώνεται ❤️ Κ συμφωνώ κ με την @Antonia2καντε κ καλλιέργεια για να σας φύγει κ αυτό από την έγνοια 

να σου πω δεν με αγχωσε και πολυ αυτο αλλα θα το συζητησω μαζι του.. εγω θεωρω θα ειναι απο τις βιταμινες.. εξαλλου δεν το βλεπουμε κιολας αλλες φορες χαχαχαχαχα

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Χθες κάθε λίγο ξυπνούσα στον ύπνο μου έβλεπα όνειρο κάτι φίδια, ξυπνούσα κ ξανά έκλεινα τα μάτια και τα ξανά έβλεπα…

αχ τι ασχημο αυτο... και λενε τα φιδια ειναι εχθροι.. προσεχε καλου κακου.... 

κι εγω αγχωτικα ονειρα ειδα σημερα.. εφυγα απο το σπιτι να ερθω δουλεια και βγηκα κατα λαθος στην εθνικη λεει και σκεφτηκα ε στην πρωτη εξοδο θα βγω... αλλα δε μπορουσα να γυρισω πισω.. ειχα καταγχωθει..

ασε που ξυπνησα απο ενα εντονο πονο χαμηλα στα γυναικολογικα... αλλα μου φαινεται ειναι αργα για ωορρηξια...ειμαι 18η μερα...🙄

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

να σου πω δεν με αγχωσε και πολυ αυτο αλλα θα το συζητησω μαζι του.. εγω θεωρω θα ειναι απο τις βιταμινες.. εξαλλου δεν το βλεπουμε κιολας αλλες φορες χαχαχαχαχα

Έτσι είναι το σπερμα από τη φύση του όποτε δεν έχει κάποιο πρόβλημα 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

αχ τι ασχημο αυτο... και λενε τα φιδια ειναι εχθροι.. προσεχε καλου κακου.... 

κι εγω αγχωτικα ονειρα ειδα σημερα.. εφυγα απο το σπιτι να ερθω δουλεια και βγηκα κατα λαθος στην εθνικη λεει και σκεφτηκα ε στην πρωτη εξοδο θα βγω... αλλα δε μπορουσα να γυρισω πισω.. ειχα καταγχωθει..

ασε που ξυπνησα απο ενα εντονο πονο χαμηλα στα γυναικολογικα... αλλα μου φαινεται ειναι αργα για ωορρηξια...ειμαι 18η μερα...🙄

Ωχ διάβασα τον ονειροκριτη κ έπαθα ένα τραλαλα ελπίζω να μην είναι τίποτα!! Είχα ξαναδεί φίδια πολλά όταν είχα ανοίξει το φροντιστήριο μου και τότε φοβήθηκα πολύ και σχεδόν κάθε εβδομάδα το κάπνιζα 🤣🤣🤣🤣

ειχα κ εγώ ένα πονο έντονο ακριβώς μολις μου τελειωσε η περίοδος ξύπνησα κ εγώ με αυτόν τον πονο κ δεν μπορούσα καθόλου να κοιμηθώ κ μ έφερε ο άντρας μ ένα ντεπόν! Όταν μίλησα με τον γιατρο κ του το είπα μου είπε ισως είναι κύστη κ έσπασε κ μ είπε αν συνέχιζε ο πόνος να πάω να με δει αλλά ευτυχως δεν είχα μετά ξανά τέτοιο πονο κ δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς! Αλλα εσένα ισως να είναι κ τίποτα άλλο πιο ευχάριστο ❤️❤️

Καλημέρα κορίτσια! Όλες άσχημα όνειρα είδαμε απόψε..  εγώ έβλεπα ότι ο άντρας μου με αγνοούσε 😅 πολλά νεύρα είχα!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

@evaioan@Raf123 @Nandia-@Κατεριναπαπ @Froufro@Antonia2@Lacostaki@Hope19@MyElpida@marinamanoulitsa@Ευάγγελοςτ@Γιάννα 36@Μαρικαλλη

Καλημερα κοριτσια μου.💗 Αρχικα θελω να σας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ μεσα απτην καρδια μου για το χρονο που αφιερωσατε ολες για να μου γραψετε τιςσκεψεις σας. Ημουν παρα πολυ ταραγμενη οταν εγραψα αυτο το μηνυμα, τα εχω διαβασει ολα παρα πολυ αναλυτικα, και θα κρατησω ολες τις συμβουλες σας, ειναι ολες πολυτιμες. Θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομη αλλα δεν θα το κανω γιατι αισθανομαι οτι οσα και να πω δεν μπορωνα μεταφερω εδω ακριβως την πληρη εικονα στο γραπτο λογο. 

Χθες πηγα σε μια φιλη μετα τη δουλεια για κουβεντα και σημερα εκλεισα μια συνεδρια να τα συζητησω αναλυτικα.  Το καλο ειναι οτι χθες κοιμηθηκα καλα και σημερα μπορω να παω καλυτερα στη δουλεια. Και σε αντιθεση με αλλες φορες αποφασισα οτι δεν θα τρεξω να τα βρουμε με ανδρα μουαμεσως αλλα θα κρατησω καποιες αποστασεις για καποιες μερες για να μπορεσω να σκεφτω καθαρα και να δω πως θα προχωρησω. Γενικα πρεπει να προσπαθησω πολυ και στο δικο μου ατομικο κομματι αρκετα και να απτη μια να κανω οτι καλυτερο μπορω αλλα απτην αλλη να ηρεμησω για να μπορεσω να χειριστω οποιοδηποτε ενδεχομενο. Αυτο ειναι το πιο δυσκολο απ' ολα.

Και παλι σας ευχαριστω πολυ για ολα μεσα απτην καρδια μου🙏

Καλημέρα κορίτσια Μου μια όμορφη μέρα να έχουμε!! 

Κορίτσι μου να κάνεις αυτό που θα σου προσφέρει ψυχική υγεία! Είμαστε εδώ να ακούμε η μια την άλλη! Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά ❤❤❤❤

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου,  μην μένεις στο όνειρο καλο και ευλογημένο να είναι!  

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ωχ διάβασα τον ονειροκριτη κ έπαθα ένα τραλαλα ελπίζω να μην είναι τίποτα!! Είχα ξαναδεί φίδια πολλά όταν είχα ανοίξει το φροντιστήριο μου και τότε φοβήθηκα πολύ και σχεδόν κάθε εβδομάδα το κάπνιζα 🤣🤣🤣🤣

ειχα κ εγώ ένα πονο έντονο ακριβώς μολις μου τελειωσε η περίοδος ξύπνησα κ εγώ με αυτόν τον πονο κ δεν μπορούσα καθόλου να κοιμηθώ κ μ έφερε ο άντρας μ ένα ντεπόν! Όταν μίλησα με τον γιατρο κ του το είπα μου είπε ισως είναι κύστη κ έσπασε κ μ είπε αν συνέχιζε ο πόνος να πάω να με δει αλλά ευτυχως δεν είχα μετά ξανά τέτοιο πονο κ δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς! Αλλα εσένα ισως να είναι κ τίποτα άλλο πιο ευχάριστο ❤️❤️

καλα εννοειται οτι το σκεφτηκα το σεναριο το ευχαριστο!!!! μην κρυβομαστε!!!!!😂😂😂 αλλα παλι ειναι πολυ νωρις.. λογικα καπου δευτερα ειχα ωορρηξια οποτε ποτε να προλαβω να πονεσω;;; ουτε εμφυτευση δεν θα ειχε γινει... ασε που αυτο το μηνα δεν τον πιστευω καθολου... τρεχαμε τοσο με τον αντρα μου που απο τεταρτη ξαναηρθαμε σε επαφη κυριακη... ψοφια πραγματα αυτο το μηνα...

παμε τον αλλο δυνατα!!!!💪 βεβαια εσυ μετα απο σαλπιγγογραφια, παιρνεις χαπι για προλακτινη και ο αντρας σου βιταμινες οποτε ειναι πολυ καλος μηνας!!!!😉

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλες άσχημα όνειρα είδαμε απόψε..  εγώ έβλεπα ότι ο άντρας μου με αγνοούσε 😅 πολλά νεύρα είχα!!! 

καλημερα κοριτσι μου!!!! εμενα ο αντρας μου βλεπει συνηθως τετοια.. μεσα στην εβδομαδα εβλεπε λεει οτι μ επαιρνε τηλ και δεν το σηκωνα γτ εχουμε τσακωθει!!! κι εγω (τωρα που δουλευει μονιμα 2-10 και τον βλεπω μετα τις 10μιση καθε μερα) τον παιρνω 10 τηλ τη μερα!!!!! 😂😂 οτι να ναι... οτι σκεφτομαι και θελω να του το πω, τον παιρνω επιτοπου και του το λεω για να μην το ξεχασω μετα...🤪

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

καλημερα κοριτσια.. χτες ειχα τρομερο τρεξιμο.. ανασα δεν πηρα και σκεφτομουν οτι ευτυχως που ηρθε η περιοδος.. θελω τις γνωσεις σας για κατι.. οπως σας ειπα αρχισαμε βιταμινες με τον αντρα μου εχει σχεδον 2 βδομαδες.. ψες μου λεει ο αντρας μου οταν ολοκληρωνω ειναι πιο πυχτα ενω πριν ηταν πιο ρευστα (συγνωμη για την περιγραφη) και αναρρωτιεμαι μηπως ειναι απο τις βιταμινες η εγινε τιποτα αλλο και θα τρεχουμε

Συγνώμη αφού τελειώνει μέσα πως καταλαβαίνει την μορφολογια του σπέρματος;;;; εγώ πάντως πιο καλά την καταλαβαίνω από τον άντρα μου γιατί για 2 ημέρες τρέχουν από κάτω 😂😂😂😂😂 λεπτομέρειες πιάσαμε τώρα χαχαχαχαχχαχαχα τι άλλο θα αναλύσουμε κορίτσια;;; 😘😜

Έκανα σήμερα ξανα ένα σελφ τεστ κ δείχνει θετικό ακόμα και υποτίθεται αύριο βγαίνω από καραντίνα 🙄🙄😣😣😣 ποτέ θα γίνει αρνητικό ελεος 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Έκανα σήμερα ξανα ένα σελφ τεστ κ δείχνει θετικό ακόμα και υποτίθεται αύριο βγαίνω από καραντίνα 🙄🙄😣😣😣 ποτέ θα γίνει αρνητικό ελεος 

Υπομονη Ραφαελα μου!! λιγο εμεινε ακομα... το δυσκολο κομματι περασε...😉💪

βγαινει εντονη η γραμμη του θετικου; γτ λενε μπορει να βγαινει θετικο αλλα να εχει πεσει τελειως το ιικο φορτιο...

@MyNa εσυ πως εισαι με τον covid; ξεμπερδεψες;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Συγνώμη αφού τελειώνει μέσα πως καταλαβαίνει την μορφολογια του σπέρματος;;;; εγώ πάντως πιο καλά την καταλαβαίνω από τον άντρα μου γιατί για 2 ημέρες τρέχουν από κάτω 😂😂😂😂😂 λεπτομέρειες πιάσαμε τώρα χαχαχαχαχχαχαχα τι άλλο θα αναλύσουμε κορίτσια;;; 😘😜

Και εμένα τρέχουν ειδικά την επόμενη ημέρα χαλια η κατάσταση 😂😂😂😂 αλλά αυτό οταν έχουμε κ λιγες μερες αποχή οταν γίνεται κάθε μέρα αυτό όλο κ πιο λίγο τρέχουν…ρώτησα τον γιατρο βέβαια κ μ είπε να μην τα βάζω αυτά υπόψην, όσο πιο συχνες είναι οι επαφές τόσο το καλύτερο κ για το σπερμα κ για την πιθανότητα γονιμοποίησης αυτό μ είπε γιατί αγχώθηκα ότι δεν φτάνει που έχουμε μειωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων μην τον μειώνουμε κι άλλο 🤣😂😂

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Υπομονη Ραφαελα μου!! λιγο εμεινε ακομα... το δυσκολο κομματι περασε...😉💪

βγαινει εντονη η γραμμη του θετικου; γτ λενε μπορει να βγαινει θετικο αλλα να εχει πεσει τελειως το ιικο φορτιο...

@MyNa εσυ πως εισαι με τον covid; ξεμπερδεψες;

Έτσι λένε ναι…εμας μας στέλνουν μήνυμα ότι αποδεσμευόμαστε την 11η ημέρα αλλα κανεις κ τεστ να είσαι σίγουρος!! Είναι αρκετά θετικό ακόμη…image.thumb.jpg.0e91028868c88856436b0285e362134d.jpg

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Και εμένα τρέχουν ειδικά την επόμενη ημέρα χαλια η κατάσταση 😂😂😂😂 αλλά αυτό οταν έχουμε κ λιγες μερες αποχή οταν γίνεται κάθε μέρα αυτό όλο κ πιο λίγο τρέχουν…ρώτησα τον γιατρο βέβαια κ μ είπε να μην τα βάζω αυτά υπόψην, όσο πιο συχνες είναι οι επαφές τόσο το καλύτερο κ για το σπερμα κ για την πιθανότητα γονιμοποίησης αυτό μ είπε γιατί αγχώθηκα ότι δεν φτάνει που έχουμε μειωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων μην τον μειώνουμε κι άλλο 🤣😂😂

Αυτή την απορία την είχα κι εγώ... αν είναι φυσιολογικό να συμβαίνει, ή το σώμα μου τα απορρίπτει και καθαρίζει..  😁 άρα καλά είμαστε.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

καλα εννοειται οτι το σκεφτηκα το σεναριο το ευχαριστο!!!! μην κρυβομαστε!!!!!😂😂😂 αλλα παλι ειναι πολυ νωρις.. λογικα καπου δευτερα ειχα ωορρηξια οποτε ποτε να προλαβω να πονεσω;;; ουτε εμφυτευση δεν θα ειχε γινει... ασε που αυτο το μηνα δεν τον πιστευω καθολου... τρεχαμε τοσο με τον αντρα μου που απο τεταρτη ξαναηρθαμε σε επαφη κυριακη... ψοφια πραγματα αυτο το μηνα...

παμε τον αλλο δυνατα!!!!💪 βεβαια εσυ μετα απο σαλπιγγογραφια, παιρνεις χαπι για προλακτινη και ο αντρας σου βιταμινες οποτε ειναι πολυ καλος μηνας!!!!😉

Έτσι δυνατή κ αισιόδοξη!!! Με το τριβολι πως νιώθει;; Επειδή άκουσα διαφορες ιστορίες ειδικά για την λίμπιντο 🤣🤣🤣

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου,  μην μένεις στο όνειρο καλο και ευλογημένο να είναι!  

Καλημέρα πως είσαι εσυ;;;; Πως νιωθεις;;;;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

αντε να σας πω πικαντικες λεπτομεριες χαχαχαχαχαχαχ

οταν ειμαι με την περιοδο δεν αντεχει να περιμενει και τελειωνει στο χαρτι αρα βλεπει.. ε παλι ειμαι με την περιοδο και παλι γκουχ γκουχ καταλαβατε αρα το ειδε

τα υπολοιπα τα αφηνω στην φαντασια σας χαχαχαχαχαχαχ

τι γινεται βρε κοριτσια .. ειναι οι μερες του ονειρου? με ειδε μια φιλη μου στον υπνο της οτι ειμασταν σε τραπεζι και μου φωναξε να παω να κατσω.. οοοοοκ

τις τελευταιες μερες και εγω βλεπω κατι παραξενα αλλα δεν τα θυμαμαι

Κορίτσια αυτό το μήνα λέω να ακολουθήσω το παράδειγμα της @babyblue94και να κοιμάμαι μετα την επαφη χωρίς να κάνω ντουζ... 😏

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα πως είσαι εσυ;;;; Πως νιωθεις;;;;;

Καλά είμαι κορίτσι μού,  που και που κάνω σκέψεις αρνητικές, αλλά επανέρχομαι γρήγορα! Κατα τα άλλα σπιτι και σήμερα ήρθα στη μαμά μου, απολαμβάνω την άδεια μου, αλλα βραζω  και στο ζουμί μου μέχρι τη χοριακη! 

Και ναι είναι η πρώτη φορά που θέλω να κάνω τεστ εγκυμοσύνης στην ώρα Του φυσικά! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...