Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 8 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Αν χωρίσεις δεν το ξέρεις ότι δε θα κάνεις παιδί!! Μην το σκέφτεσαι αυτο γιατι θα σε κρατήσει στάσιμη.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον..  άσε που μπορείς να κάνεις κρυοσυντηρηση ωαρίων και όταν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο να προχωρήσεις... πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και αποφάσισε εσύ για το μέλλον σου..! Μην περιμένεις πότε και αν θα αποφασίσει να συνεργαστεί 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Τοσα χρόνια αυτόν έβλεπες κορίτσι μου και πορευοσουν σύμφωνα με τα θέλω του,  τώρα πρέπει να δεις εσένα με οτι συνεπάγεται αυτό! Καταρχήν πολύ πολύ γυναικεία θα σου πω,  πως δεν θα συμφωνήσει σε ενα χωρισμό, είσαι 37 άνετα βρίσκεις έναν άλλον και κάνεις και παιδί, δεν είναι συμβουλή αυτή προς θεού,  αλλά στο λέω γτ τώρα ξέρω έχουν μαυρίσει ολα μπροστά Σου! Σε αντίθεση με τον άντρα σου λοιπόν που είναι αρκετά μεγαλύτερος έχεις το πλεονέκτημα! ΟΜΩΣ! Σκοπός είναι να σε ακολουθήσει,  σε αυτόν τον δρόμο να είναι σύμμαχος σου! Θα πρότεινα να τον αφήσεις να ηρεμήσει λίγο,  εσύ κλείσε τα ραντεβού στους γιατρούς και απλά ανακοίνωσε το! Όπως γκρίνιαζε γοα το χειρουργείο και μπήκε το ίδιο θα κάνει και τώρα! 

Μην στεναχωριέσαι και θα τα καταφέρετε ακόμα και με γκρίνια, όταν σε δει να κάνεις τις ενέσεις να κλαις γτ βρέχει να σου φταίνε όλα,  θα δεις αν έχει χρόνο να γκρίνιαξει αυτός, έμαθε στην καλοσύνη σου και ελπίζει πως έτσι θα παραμείνεις 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Σαν ακούω τον άντρα μου και εμένα ήθελε το παιδί να έρθει με φυσικό τρόπο αλλά δεν ερχόταν.....  Εγώ τον έσυρα στους γιατρούς να ψαχτουμε, ένα σπέρμα δίνουν και το κάνουν ολόκληρο θέμα. Πάντως εγώ τον 10/2020 έμεινα έγκυος με δύο ινομυωαματα το ένα πολύ κοντά στο ενδομήτριο φαινόταν να το εκτοπίζει και χαμηλή αμη κάναμε σπερματεγχυση και έμεινα με την πρώτη έγκυος. Ήμασταν πολύ τυχεροί αλλά θεωρώ να δεν τα είχαμε καταφέρει θα μαλώναμε και εμείς. Πραγματικά σε αυτά τα θέματα πρέπει να υπάρχει κατανόηση και να υπάρχει από κοινού προσπάθεια.....

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Στεναχωρέθηκα παρά πολύ όταν τα είδα αυτά!! Να πω ότι συμφωνώ με όλα με την φίλη μου @Κατεριναπαπκαι επίσης να προσθέσω ότι καταλαβαίνω τον άντρα σου να έχει κάνει μεγάλη υπερπροσπάθεια κ το αναγνωρίζουμε ολες αυτό…αλλά πρέπει να του το πει ενας γιατρος δλδ να του πει ότι οι πιθανότητες είναι μικρές να του το πει να το καταλάβει να το αντιληφθεί!!!! Αν το έπαιρνες μαζί σου στον γυναικολόγο σε έναν απλό έλεγχο; Να δει απλά να συζητήσετε εκεί όλες τις επιλογές κ μετά όταν το χωνέψει πχ σε εξωσωματιστη!!! Εννοείται δεν θα κανείς πίσω σε αυτό, υποχώρησες τόσο καιρό κ αυτό έπρεπε να το εκτιμήσει δλδ μη τα θελουμε κ όλα δικά μας, είναι πολύ εγωιστικό από εκ μέρους του και νομίζω ότι τα λέει πάνω από πίεση! Όταν καθαρίσει το τοπίο θα τα δει με καλύτερη οπτική! Ομως εσυ θα συνεχίσεις οπως κ πολύ καλά είπε η άλλη κοπέλα υπάρχει κ η κρύο συντήρηση πλέον!!! Μπορείς να κανεις τη διαδικασία κ όταν θελήσει να δώσει το δειγμα να τα μεταφέρετε!!! Μήπως σκέφτεται το κόστος; Μήπως δε κατάλαβε τη διαδικασία ότι απλώς σπερμα θα δώσει;;;; Γιατί υπάρχει αυτή η αντίρρηση;; 

Καλημέρα κορίτσια μου, συγνωμη για το σεντονι προκαταβολικα💘

σας ευχαριστω απειρα για απαντησεις, το εκτιμω παρα πολυ. Ηρθα στη δουλεια κλαιγοντας στο αυτοκινητο αλλα ειλικρινα με βαρεθηκα να ειμαι τοσο ευαισθητη!  Δεν ξέρω γιατί δεν θέλει την  εξωσωματική καθόλου, νομι΄ζω οτι δεν ειναι τοσο το κοστος ουτε η διαδικασια που πρεπει να κανει, του τα εχω εξηγησει αυτα, νομιζω ότι τον τρομάζει οτι δεν θα γινουν τα πραγματα με φυσικο τροπο για καποιο λογο τον οποιο δεν εξηγει οσο και να τον ρωταω. Προφανως ολοι προτιμουμε τον φυσικο τροπο αλλα νευριαζω απειρα γιατι τοσα χρονια αυτα του ελεγα, οτι οσο αργουμε θα παμε σε αλλες λυσεις και θα αγχωθουμε, και θα τρεχουμε κλπ, ειχα μια πολυ κακη διαισθηση,  και ελεγε α  εγω δεν ειμαι ετοιμος. Οκ πολυ σεβαστο,  αλλα τωρα που ειναι ετοιμος προεκυψε παλι το προβλημα του και δεν μπορει κυριως εκεινος, και παλι δεκτο, αλλα νομιζω οτι θα επρεπε τουλαχιστον ναα θελει να συζητησουμε με ηρεμια τι μπορουμε να κανουμε αυτο, πχ τη λυση της εξωσωματικηςκαι οχι να αποκλειει πραγματα. Με νευριαζει αυτο το ''εγω δεν θελω''.  Και οπως λες @Raf123 κι εγω αυτο του ειπα παμε σε μια επισκεψη σε ενα απλο γυναικολογο μου στην Αθηνα εαν δεν θελει σε εξωσωματιστη να του εξηγησει τι συμβαινει και απο ιδκη μου πλευρα στα γυναικολογικα μου για να εχει καλη εικονα . Αλλα ακομα και ο ανδρολογος του ειπε για μενα οτι η γυναικα σου να ξερεις πρεπει να βιαστει πολυ. @Μαρικαλλη μου σε ευχαριστω πολυ χαιρομαι που τα καταφερατε, μου δινεις κουραγιο εμας βεβαια το κυριοτερο θεμα ειναι οτι εχει ολιγοσπερμια περιμενουμε να δουμε αν υπαρχει αλλαγη μετα απο επεμβαση κιρσοκηλης που εκανε τελη Οκτωβρη. Αλλιως δεν μας αφηνουν να δοκιμασουμε σπερματεγχυση με τοσο χαμηλο σπερμα κλπ. Σου ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη @ΚατεριναπαπΤο σκεφτομαι κι εγω αυτο για κρυοσυντηρηση, θα το συζητησω το Μαρτη ακομη και αν παω μονη μου στο ραντεβου.

Βεβαια σε ολα αυτα να αναγνωρισω το δικο μου κομματι οτι εχω χασει τον εαυτο μου με ολη αυτην την ιστορια γενικα, ζω το χειροτερο μου εφιαλτη, παντα δηλαδη αυτος ηταν ο φοβος μου οτι δεν θα μπορω να κανω παιδι και επιβεβαιωθηκε οτι δυσκολευομαι... Κανω απειρες προσπαθειες να σκεφτομαι θετικα να κανω αλλα απραγματα, δουλεια φιλους κλπ αλλα αυτο υπαρχει παντα στο background και δεν μαφηνει να ζησω οπως πριν, δηλαδη κοιμαμαι και ξυπναω με αυτη τη σκεψη. Και οταν ειμαι καλυτερα και βλεπω οτι ο αλλος δνε προσπαθει το ιδιο θυμωνω παρα πολυ...Φαυλος κυκλος

Να εχετε μια ομορφη ημερα κοριτσια μου και παλι σας υπερευχαριστω για ολα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 9 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσια ειμαι πολυ χαλια, εχουμε τσακωθει παρα πολυ ασχημα με ανδρα μου για τριτη συνεχομενη ημερα φυσικα με αφορμη το θεμα παιδιου... Καταληξαμε σχεδον στο να συζητησουμε αν πρεπει να χωρισουμε... Τ

Την πρωτη μερα τσακωθηκαμε γιατι του ζητησα οταν θα παμε Αθηνα το Μαρτη να κανουμε 2 ραντεβου με γιατρους που κανουν εξωσωματικη ωστε να κανουμε μια συζητηση και να προετοιμαστουμε για πιθανοτητα εξωσωματικης το καλοκαιρι ή Σεπτεμβρη, το θεωρειτε παραλογο η πρωιμο? Ε δεν ηθελε με τιποτα.  Εκει τα πηρα πολυ άσχημα και του ειπα οτι δεν αντεχω  και ναε χει εκεινος το βασικο προβλημα και να αποκλειει την εξωσωματικη. Ασε που ουσιαστικα εγω θα επιβαρυθω απτη διαδικασια με φαρμακα κλπ . Τα πηρα παρα πολυ γιατι αυτα ειναι τα ιδια που εκανε παλια και απεκλειε το παιδι.  Αλλα δεν γινεται αυτος να αποκλειει κι εγω απλα να ακολουθω. Μου λεει μα πως το ξερεις οτι θα χρειαστει εξωσωματικη σιγουρα και να παμε απο τβρα και του ειπα οτι φυσικα δεν ξερω σιγουρα αν θα χρειαστει αλλα θελωνα προετοιμαστουμε, να κανουμε 2 ραντεβου για κουβεντα για να ξερουμε τι γινεται απο πριν. Δεν του αρεσει αυτος ο τροπος δεν θελει χωρις αλλες εξηγησεις.  Επισης του ειπα οτι απτην μια δεν θελει εξωσωματικη απτην αλλη ομως και μεσα στο μηνα δεν κανουμε παντα επαφες οπως πρεπει κλπ....Για μενα εξωσωματικη θα ειναι βουνο ψυχολογικα και δεν μπορω αντι να παρηγορω εαυτο μου να πρεπει να πιεζω με το ζορι και να σερνω και αυτον ακομη μια φορα καποιον, κι ενω οι γιατροι μου εχουν βαλει το μαχαιρι στο λαιμο.Χθες και σημερα τσακωθηκαμε γιατι εγω παλι κατι πιεσα με διατροφη κλπ.

Γενικα μου ειπεοτι εχει πιεστει παρα πολυ, τον ειδα αρκετα διαφορετικο και οτι δεν του νοιαζει για εγκυμοσυνη αλλα που τσακωνομαστε ολεον συνεχεια και εγω παραδεχτηκα οτι αναγνωριζω οτι τονεχω πιεσει αλλα εκανα 6 χρονια υπομονη, τωρα ετυχε και αυτο που εχει με σπερμα και οτι οσο και να τον αγαπαω τρελα δεν ξανακανω αλλη υποχωρηση για αυτο το θεμα. Δηλαδη δεν μπορω να το παρω χαλαρα και με νοοτροπια οτι ειναι να γινει ας γινει γιατι για μενα ειναι πραγματικα η τωρα η ποτε (εχω τα ινομυωματα την χαμηλη ΑΜΗ, ορμονολογικα θεματα  και παω 37..)

Ειμαι παρα πολυ απογοητευμενη.. Οκ ναι εχω γινει ξαφνικα πιεστικη, τοδεχομαι. Ομως μετα απο τοσα χρονια αναμονης και με το μαχαιρι στο λαιμο πως να ειμαι... Οπως του ειπα κι εγω, εγωσ τη θεση του αν μεβλεπα ετσι θα εκανα τα παντα απο πλευρα μου, και θα εδειχνα τεραστια υπευθυνοτητα στο μεριδιο που μου αναλογει για να τα κταφερουμε κι ετσι και ο αλλος δεν αναγκαζεται να πιεζει, λες και μαρεσει ολη μερα να τον κυνηγαω  Στην περιπτωση μας εχω αναλαβει τα παντα εγω, και εκεινος ναι οκ εχει πιεστει γιατι τα ακολουθει, δεν ειναι και λιγο, αλλα εγω τι να πω τη σκεψη την εχω ολη εγω και την ευθυνη, επικοινωνιες γιατρων διατροφες κλπ. 

Δεν ξερω τι θα γινει πραγματικα αλλα ειμαι βαθια απογοητευμενη. Και εκεινος πολυ πιεσμενος. Δεν ξερω. Ας γινει τι ειναι να γινει πραγματικα. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτ ιδρομος προς εγκυμοσυνη οταν ειναι πολυ μακρυς ειναι τεραστια δοκιμασια για τα ζευγαρια. Πραγματικα αν δεν αντεξουμε ομως σημαινει οτι δεν ηταν για να ημαστε μαζι, εγω αυτο θα πιστευω.

Kαλημέρα κορίτσι μου γλυκό! Διάβασα το μήνυμα σου και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Εχεις απόλυτο δίκιο σε ΟΛΑ! Αρχικα θα πω πως ναι σε ολο το κομματι το λουκι το περναμε εμεις και οχι οι αντρες μας. Οι αντρες μας το μονο που εχουν να κανουν ειναι να δωσουν το δειγμα τους για να γονιμοποιηθεί με τα ωαρια την ωρα που εμεις, κανουμε αμετρητες εξετασεις, τρυπιομαστε με ενεσεις, η ψυχολογια μας λογω και των ορμονων περναει απο 40 κυματα και παμε και μας κοιμιζουν και μας παιρνουν τα ωαρια οπου μετα εχεις και λιγο σωματικο πονο. Αυτοι τι περνανε δλδ γιατι θα τρελαθω!! Ναι μας στηριζουν ειναι διπλα μας αλλα ως εκει! Εμενα ο αντρας μου ειναι το ακριβως αντιθετο. Αν και ειχα εγω το προβλημα με στηριξε οσο δεν παει και εκεινος με χαρα πηγαινε να κανει εξετασεις και εκεινος με εσπρωξε να προχωρησουμε σε εξωσωματικη συντομα γιατι με εβλεπε ποσο στενχωριεμαι και ηθελε να αποκτησουμε παιδι συντομα με οποιοδηποτε τροπο. Ετσι πρεπει να ειναι οι αντρες μας να μας στηριζουν κι οχι να μας ριχνουν ακομα πιο κατω! Καταλαβαινω απο τον τροπο του οτι δεν θελει τοσο παιδι οσο εσυ. Ειναι του στυλ αν ερθει καλως αλλιως δεν καιγεται κι ολας! 

Αλλωστε απλα μια γνωμη αρχικα του ζητησες να παρετε. Σιγα! 

Εγω θα σου πρότεινα το εξής. Να προχωρήσεις εσύ αν δεν θέλει να ακολουθήσει ακομα τουλάχιστον με διέγερση και να κάνεις κατάψυξη ωαρίων! Και βλέπεις πως θα παει με τον αντρα σου αν το παρει απόφαση! Πρεπει να δεις λιγο αν ειναι μονιμη αυτη η σταση του γιατι αν δεν μετακινηθει εισαι σιγουρη οτι θες να μεινεις με εναν ανθρωπο που δεν κατανοει τις αναγκες σου και ισως να μην αλλαξει ποτε γνωμη? Αν η αναγκη σου για παιδι ειναι μεγαλυτερη πρεπει να βρειτε μια λυση! Και σιγουρα δεν φταις εσυ σε τιποτα! Εκεινος πρεπει να καταλαβει οτι ενα ζευγαρι βαδιζει χερι χερι και δεν βαζουμε τον εγωισμο μας πανω απο ολα. 

Ολο αυτο για μενα δεν εχει να κανει μονο με το παιδι αλλα μπορει και σε αλλα θεματα να μην σεβεται τις αναγκες σου αργοτερα.

@HopemumtobeΣυγγνωμη για το σεντονι αλλα συγχυστηκα με οσα διαβασα! Μην κλαις κοριτσι μου πραγματικα δεν αξιζει! Κάποιοι αντρες είναι διπλα στις γυναικες τους ουσιαστικα και καποιοι απλά δεν δεχονται κουβεντα. Εμενα ο δικος μου φαντασου ερχοταν στους υπερηχους καθε μηνα που εκανα παρακολουθηση, μετα στην εξωσωματικη. ΠΑντου μαζί και χωρίς να παραπονιεται. Αυτα να πεις στον αντρα σου. Οτι θα επρεπε να σε στηριζει τωρα που εισαι σε τοσο ευαλωτη θεση. Δεν του ειπες ντε και καλα οτι θα κανετε εξωσωματικη. Απλα πρεπει να ξεκινησετε να το πιασετε απο καπου. Μπορει και με μια απλη παρακολουθηση , καποιες βιταμινες να τα καταφερετε. Αλλα πρεπει να ακολουθησει  κι εκεινος. Δεν γινεται σε ολα μονη σου. Αν δεν θελει παιδι να στο πει να το ξερεις πως θα προχωρησεις..

στις πριν 9 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσια ειμαι πολυ χαλια, εχουμε τσακωθει παρα πολυ ασχημα με ανδρα μου για τριτη συνεχομενη ημερα φυσικα με αφορμη το θεμα παιδιου... Καταληξαμε σχεδον στο να συζητησουμε αν πρεπει να χωρισουμε... Τ

Την πρωτη μερα τσακωθηκαμε γιατι του ζητησα οταν θα παμε Αθηνα το Μαρτη να κανουμε 2 ραντεβου με γιατρους που κανουν εξωσωματικη ωστε να κανουμε μια συζητηση και να προετοιμαστουμε για πιθανοτητα εξωσωματικης το καλοκαιρι ή Σεπτεμβρη, το θεωρειτε παραλογο η πρωιμο? Ε δεν ηθελε με τιποτα.  Εκει τα πηρα πολυ άσχημα και του ειπα οτι δεν αντεχω  και ναε χει εκεινος το βασικο προβλημα και να αποκλειει την εξωσωματικη. Ασε που ουσιαστικα εγω θα επιβαρυθω απτη διαδικασια με φαρμακα κλπ . Τα πηρα παρα πολυ γιατι αυτα ειναι τα ιδια που εκανε παλια και απεκλειε το παιδι.  Αλλα δεν γινεται αυτος να αποκλειει κι εγω απλα να ακολουθω. Μου λεει μα πως το ξερεις οτι θα χρειαστει εξωσωματικη σιγουρα και να παμε απο τβρα και του ειπα οτι φυσικα δεν ξερω σιγουρα αν θα χρειαστει αλλα θελωνα προετοιμαστουμε, να κανουμε 2 ραντεβου για κουβεντα για να ξερουμε τι γινεται απο πριν. Δεν του αρεσει αυτος ο τροπος δεν θελει χωρις αλλες εξηγησεις.  Επισης του ειπα οτι απτην μια δεν θελει εξωσωματικη απτην αλλη ομως και μεσα στο μηνα δεν κανουμε παντα επαφες οπως πρεπει κλπ....Για μενα εξωσωματικη θα ειναι βουνο ψυχολογικα και δεν μπορω αντι να παρηγορω εαυτο μου να πρεπει να πιεζω με το ζορι και να σερνω και αυτον ακομη μια φορα καποιον, κι ενω οι γιατροι μου εχουν βαλει το μαχαιρι στο λαιμο.Χθες και σημερα τσακωθηκαμε γιατι εγω παλι κατι πιεσα με διατροφη κλπ.

Γενικα μου ειπεοτι εχει πιεστει παρα πολυ, τον ειδα αρκετα διαφορετικο και οτι δεν του νοιαζει για εγκυμοσυνη αλλα που τσακωνομαστε ολεον συνεχεια και εγω παραδεχτηκα οτι αναγνωριζω οτι τονεχω πιεσει αλλα εκανα 6 χρονια υπομονη, τωρα ετυχε και αυτο που εχει με σπερμα και οτι οσο και να τον αγαπαω τρελα δεν ξανακανω αλλη υποχωρηση για αυτο το θεμα. Δηλαδη δεν μπορω να το παρω χαλαρα και με νοοτροπια οτι ειναι να γινει ας γινει γιατι για μενα ειναι πραγματικα η τωρα η ποτε (εχω τα ινομυωματα την χαμηλη ΑΜΗ, ορμονολογικα θεματα  και παω 37..)

Ειμαι παρα πολυ απογοητευμενη.. Οκ ναι εχω γινει ξαφνικα πιεστικη, τοδεχομαι. Ομως μετα απο τοσα χρονια αναμονης και με το μαχαιρι στο λαιμο πως να ειμαι... Οπως του ειπα κι εγω, εγωσ τη θεση του αν μεβλεπα ετσι θα εκανα τα παντα απο πλευρα μου, και θα εδειχνα τεραστια υπευθυνοτητα στο μεριδιο που μου αναλογει για να τα κταφερουμε κι ετσι και ο αλλος δεν αναγκαζεται να πιεζει, λες και μαρεσει ολη μερα να τον κυνηγαω  Στην περιπτωση μας εχω αναλαβει τα παντα εγω, και εκεινος ναι οκ εχει πιεστει γιατι τα ακολουθει, δεν ειναι και λιγο, αλλα εγω τι να πω τη σκεψη την εχω ολη εγω και την ευθυνη, επικοινωνιες γιατρων διατροφες κλπ. 

Δεν ξερω τι θα γινει πραγματικα αλλα ειμαι βαθια απογοητευμενη. Και εκεινος πολυ πιεσμενος. Δεν ξερω. Ας γινει τι ειναι να γινει πραγματικα. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτ ιδρομος προς εγκυμοσυνη οταν ειναι πολυ μακρυς ειναι τεραστια δοκιμασια για τα ζευγαρια. Πραγματικα αν δεν αντεξουμε ομως σημαινει οτι δεν ηταν για να ημαστε μαζι, εγω αυτο θα πιστευω.

Κορίτσι μου, ξεκινώντας τη διαδικασία να γίνετε από ζευγάρι οικογένεια, πρέπει να είστε ο ένας δίπλα στον άλλο, όχι απέναντι.. 

Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις ότι περνά ο χρόνος και θες αποτέλεσμα, αλλά το να του λες πως έχει το βασικό θέμα δεν νομίζω να του κάνει καλό κι εκείνου.. 

Πάνω από όλα είστε ζευγάρι! Και να μην ξεχνάς πως κι εμείς πάνω στο άγχος μας βγάζουμε άλλον εαυτό, αλλάζουμε, κ γινόμαστε πιεστικες. 

Να κάνεις ό,τι κάνει την ψυχή σου να νιώθει καλύτερα, αλλά προσπάθησε να μην χάσεις τον εαυτό σου μέσα σ όλο αυτό το ταξίδι. 

Όλοι πάνω κάτω περάσαμε αυτά τα στάδια, με αγάπη όλα λύνονται, με εγωισμό όχι. 

@Hopemumtobe κοριτσάκι μου ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην στεναχωριέσαι αλλά πρέπει να το πολεμήσεις. Με την στεναχώρια και τις κακές σκέψεις ποτέ κανείς δεν κέρδισε τίποτα. Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν είναι λογικό είμαστε άνθρωποι με διαφορετικούς χαρακτήρες. Καλά θα ήταν να αρκεί μόνο η αγάπη αλλά δεν είναι έτσι. Είστε ζευγάρι πρέπει να ξεχνάμε πλέον το εγώ σε κάποια θέματα και να πορευόμαστε με το μαζί. Αυτό πρέπει να καταλάβει! Δεν θέλει ούτε θυμό ούτε εγωισμό. Θέλει κατανόηση! Μιλήστε ειλικρινά ο ένας τον άλλο και προσπάθησε να βγάλεις όλα αυτά που νιώθεις. Μην κρύψεις τίποτα!

Για τον άντρα είναι τις περισσότερες φορές είναι λίγο φλου το όλο θέμα γιατί δεν έχουν την πίεση του χρόνου και το θεωρούν απλό. Η ανάγκη της μητρότητας για εμάς όμως πάει σε άλλο επίπεδο. Σε καταλαβαίνω γιατί το ένιωθα κι εγώ. Υπήρχε μέσα μου μια επιθυμία που δεν μπορούσα να κατευνασω. Με επηρέαζε ψυχολογικά και ένιωθα δυστυχισμένη παρόλο που είχα τον άντρα μου δίπλα μου ένιωθα μόνη γιατί δεν είχα ένα παιδί. Πίστευα ότι έτσι μόνο θα ολοκληρωνόταν η ευτυχία μου. 

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο τον καταλαβαίνω στο θέμα της εξωσωματικής. Κι εγώ έτσι ένιωθα. Με τρόμαζε και μόνο η ιδέα της. Ίσως επειδή ποτέ δεν είχα ασχοληθεί! Όταν έγινα μέλος στο φόρουμ παρόλο που είχα ήδη παιδί αναθεώρησα πολλά! Κατάλαβα ότι είμαι αχάριστη. Έκλαψα πολλές φορές από χαρά κι από λύπη με τις ιστορίες αυτών των κοριτσιών που η έννοια της εξωσωματικής ακουγόταν πλέον φιλική στα αυτιά μου. Κι αυτό με επηρέασε στο να πάρω την απόφαση να προσπαθήσω για δεύτερο παιδί κατά αυτόν τον τρόπο. Θέλω να καταλήξω στο ότι ίσως βοηθήσει να εξοικειωθεί με την όλη διαδικασία μιλώντας του για αυτήν και την σημασία της. Να καταλάβει ότι όπου δεν μπορεί να βοηθήσει η φύση μπορεί να το κάνει η επιστήμη!

Συγνώμη αν σε κούρασα! Πραγματικά θα μπορούσα να γράψω κι άλλα...😆 είπα όμως να βάλω ένα φρένο γιατί πραγματικά μερικές φορές όταν αρχίζω δεν σταματάω!😄

Εσύ να μην στεναχωριέσαι για πράγματα που λύνονται! Είσαι γυναίκα κι έχεις μεγάλη δύναμη μέσα σου! Έχε πίστη και εμπιστοσύνη στην σχέση σας και θα δεις ότι όλα θα περάσουν!💗💗

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, συγνωμη για το σεντονι προκαταβολικα💘

σας ευχαριστω απειρα για απαντησεις, το εκτιμω παρα πολυ. Ηρθα στη δουλεια κλαιγοντας στο αυτοκινητο αλλα ειλικρινα με βαρεθηκα να ειμαι τοσο ευαισθητη!  Δεν ξέρω γιατί δεν θέλει την  εξωσωματική καθόλου, νομι΄ζω οτι δεν ειναι τοσο το κοστος ουτε η διαδικασια που πρεπει να κανει, του τα εχω εξηγησει αυτα, νομιζω ότι τον τρομάζει οτι δεν θα γινουν τα πραγματα με φυσικο τροπο για καποιο λογο τον οποιο δεν εξηγει οσο και να τον ρωταω. Προφανως ολοι προτιμουμε τον φυσικο τροπο αλλα νευριαζω απειρα γιατι τοσα χρονια αυτα του ελεγα, οτι οσο αργουμε θα παμε σε αλλες λυσεις και θα αγχωθουμε, και θα τρεχουμε κλπ, ειχα μια πολυ κακη διαισθηση,  και ελεγε α  εγω δεν ειμαι ετοιμος. Οκ πολυ σεβαστο,  αλλα τωρα που ειναι ετοιμος προεκυψε παλι το προβλημα του και δεν μπορει κυριως εκεινος, και παλι δεκτο, αλλα νομιζω οτι θα επρεπε τουλαχιστον ναα θελει να συζητησουμε με ηρεμια τι μπορουμε να κανουμε αυτο, πχ τη λυση της εξωσωματικηςκαι οχι να αποκλειει πραγματα. Με νευριαζει αυτο το ''εγω δεν θελω''.  Και οπως λες @Raf123 κι εγω αυτο του ειπα παμε σε μια επισκεψη σε ενα απλο γυναικολογο μου στην Αθηνα εαν δεν θελει σε εξωσωματιστη να του εξηγησει τι συμβαινει και απο ιδκη μου πλευρα στα γυναικολογικα μου για να εχει καλη εικονα . Αλλα ακομα και ο ανδρολογος του ειπε για μενα οτι η γυναικα σου να ξερεις πρεπει να βιαστει πολυ. @Μαρικαλλη μου σε ευχαριστω πολυ χαιρομαι που τα καταφερατε, μου δινεις κουραγιο εμας βεβαια το κυριοτερο θεμα ειναι οτι εχει ολιγοσπερμια περιμενουμε να δουμε αν υπαρχει αλλαγη μετα απο επεμβαση κιρσοκηλης που εκανε τελη Οκτωβρη. Αλλιως δεν μας αφηνουν να δοκιμασουμε σπερματεγχυση με τοσο χαμηλο σπερμα κλπ. Σου ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη @ΚατεριναπαπΤο σκεφτομαι κι εγω αυτο για κρυοσυντηρηση, θα το συζητησω το Μαρτη ακομη και αν παω μονη μου στο ραντεβου.

Βεβαια σε ολα αυτα να αναγνωρισω το δικο μου κομματι οτι εχω χασει τον εαυτο μου με ολη αυτην την ιστορια γενικα, ζω το χειροτερο μου εφιαλτη, παντα δηλαδη αυτος ηταν ο φοβος μου οτι δεν θα μπορω να κανω παιδι και επιβεβαιωθηκε οτι δυσκολευομαι... Κανω απειρες προσπαθειες να σκεφτομαι θετικα να κανω αλλα απραγματα, δουλεια φιλους κλπ αλλα αυτο υπαρχει παντα στο background και δεν μαφηνει να ζησω οπως πριν, δηλαδη κοιμαμαι και ξυπναω με αυτη τη σκεψη. Και οταν ειμαι καλυτερα και βλεπω οτι ο αλλος δνε προσπαθει το ιδιο θυμωνω παρα πολυ...Φαυλος κυκλος

Να εχετε μια ομορφη ημερα κοριτσια μου και παλι σας υπερευχαριστω για ολα

κοριτσι μου γλυκο δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νιωθω και σε καταλαβαινω... αυτο το φαυλο κυκλο ζουμε κι εμεις.. κι οχι μονο τον τελευταιο χρονο που προσπαθουμε αλλα απο παλια.. ηθελα κι εγω να ξεκινησουμε νωριτερα για παιδι και ολο σε κατι αλλο επρεπε να δωσουμε προτεραιοτητα. μια δεν ηταν ετοιμος ο αντρας μου, μια επρεπε να πληρωνουμε δοσεις για χρεη που του φορτωσαν οι γονεις του (και μιλαμε για μεγαλα ποσα, οχι αστεια...) και περα απο αυτο ειχα και την οικογενεια του να μας λεει τι βιαζομαστε για παιδι και να κανονισουμε πρωτα να τους ξεχρεωσουμε τα χρεη. (λες και τους ρωτησε κανεις για το τι θα κανουμε στη ζωη μας...)

anyway, για να μην ξεφευγω απο το θεμα, οπως λες κι εσυ η υπομονη που εκανες τοσα χρονια ηταν επιλογη σου και κανείς δε μπορει να κατηγορησει τον αντρα σου αν δε θελει παιδι.. ωστοσο, πρεπει να το ζυγισεις πολυ καλα τι θα κανεις απο εδω και περα γιατι οπως λες κι εσυ τα περιθωρια ειναι πιο σφιχτα. και δεν εννοω μονο το παθολογικο κομματι (αμη, ηλικια, κλπ) αλλα και το ψυχολογικο. οπως εσυ ετσι κι εγω νιωθω να εχω χαθει στη σκεψη της προσπάθειας του παιδιου. εχω χασει τον εαυτο μου, τη διαθεση και την ενεργεια που ειχα πριν και νιωθω να με ρουφαει αυτη η αποτυχημενη προσπαθεια....

η ηλικια σου δεν ειναι απαγορευτικη για να κανεις παιδι! και δεν ξερεις το μελλον τι σου επιφυλασσει... τωρα εισαι σε μεγαλη συγχυση. ολες τα περναμε καθε μηνα αυτα.. ειδικα οταν δεν εχεις και επαφες. γτ κι εμεις αυτο παθαμε αυτο το μηνα... παιρνει βιταμινες ο αντρας μου, συνενζυμο, πινει τριβολι και τι δεν κανει αλλα χωρις τις επαφες το μπεμπε δεν θα ερθει οτι και να κανουμε. και χωρις τις επαφες, κλονιζομαστε και σαν γυναικες.. λεμε οπα, ο αντρας μου δε με θελει; (τουλαχιστον εγω το σκεφτομαι κι ετσι...) αλλα οταν σχολαει καθε μερα στις 10 και βρισκομαστε τοτε, ε λογικο ειναι να ειμαστε και οι 2 κουρασμενοι...

παλι ξεφυγα... εν κατακλειδι, μεσα σου τωρα τα ζυγιζεις ολα. ο αντρας σου εννοειται οτι εχει κανει ο,τι χρειαζεται αλλα νιωθω και παλι οτι σε εχει ταλαιπωρησει ψυχολογικα γτ ολα τα συντονιζεις και τα οργανωνεις εσυ. "σου εχει βγαλει λιγο την ψυχη".. οποτε τωρα που θες κι εσυ επιτελους ενα στηριγμα, παλι πρεπει να προσπαθησεις εσυ για 2 και εκει νομιζω ειναι που εξαντλεισαι... για μια φορα, κοιτα τον εαυτο σου και τα θελω σου!! και μην κανεις υποχωρησεις.. κλεισε τα ραντεβου με εξωσωματιστες (και μακαρι να ειναι αχρειαστα🙏), εννοειται δωστου χρονο να τα χωνεψει ολα αυτα (γτ δεν ειναι και κατι απλο) και μετα πατα ποδι. αν δεις οτι δεν ειναι συμφωνος, επιλεγεις ειτε μια ζωη με μειωμενες πιθανοτητες για παιδι και μητροτητα ειτε να παρετε χωριστους δρομους.... (δεν ξερω βεβαια αν σκεφτεστε την επιλογη της υιοθεσιας...)

δε θελω να κλαις και να στεναχωριεσαι. εσυ εισαι η χαρα της ζωης! εδω δε σε ξερουμε και παντα μιλας τοσο γλυκα και συμπονετικα σε ολες!! ειμαστε εδω για σενα!!!! ❤️ ελα να σε παρω μια αγκαλια!!! 🤗❤️

στις πριν 10 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κορίτσι μου κοίταξε να δεις... Όταν ο άντρας σουδεν συμμερίζεται τα δικά σου θέλω είναι πραγματικά δύσκολο... Αλλά πρέπει να καταλάβεις και τον ίδιο.... Είναι εγωιστικό να κοιτάμε μόνο τα δικά μας θέλω.... Δωστου λίγο χρόνο μόνο... Σαν γυναίκα εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έτσι θα ένιωθα!!!! Αλλά οι άντρες δεν είναι έτσι... Σου προτείνω να θέσεις το θέμα ως εξής...κοίταξε να δεις άλλο ένα 6μηνο ή όσο εσύ θες να του πεις, θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά αλλα μετά θέλω να πάμε για εξωσωματικη..θελεις να το κάνουμε έτσι; γιατί πρέπει να καταλάβεις και τα δικά μου θέλω.... Πήγαινε δηλαδή με τα νερά του... Εγώ έτσι τον κουμαντάρω πιο καλά... Αν του πάω κόντρα πεισμώνει. 

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Έγινα θεία σήμερα 😁😁😁😁 είναι μια κούκλα η ανηψουλα μου!!!!! Τόσο γλυκιά και αφρατουλα💕💕💕💕το θαύμα της ζωής!!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Έγινα θεία σήμερα 😁😁😁😁 είναι μια κούκλα η ανηψουλα μου!!!!! Τόσο γλυκιά και αφρατουλα💕💕💕💕το θαύμα της ζωής!!! 

να σας ζησει Μαρινα μου η κουκλα σας!!!! να ειναι γερη και καλοτυχη στη ζωη της!!!!!❤️❤️❤️👶😍🎉🎈🎀

@Hopemumtobeκορίτσι μου γλυκό λίγο πολύ συμφωνώ με όσα σου είπαν τα κορίτσια. Σκέφτομαι τι θα έκανα αν ήμουν σε αυτή τη θέση.... Το πρώτο που θα έκανα 100% είναι κρυοσυντήρηση ωαρίων!! Με αυτό τον τρόπο θεωρώ δεν θα είναι τόσο απειλητικός ο χρόνος απέναντι σου, επίσης είναι μια απόφαση που παίρνεις εσύ για τον εαυτό σου και δεν χρειάζεσαι την συμμετοχή ή τη συναίνεση κανενός! Εκτός από το πρακτικό κομμάτι πιστεύω θα σου δώσει και την σιγουριά ότι παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου. Το δεύτερο που θα έκανα είναι να του δώσω ένα τελικό χρονοδιάγραμμα. Μπορείς να του πεις πόσους μήνες ακόμα θα υποχωρήσεις στο να προσπαθήσετε φυσιολογικά (αλλά με ουσιαστική συμμετοχή και προσπάθεια από την μεριά του) και μετά να πάτε για εξωσωματική (για την οποία καλό θα ήταν εσύ να προετοιμάζεσαι ήδη γιατί από ότι φαίνεται έτσι κ αλλιώς μόνη σου θα το τρέξεις) Πιστεύω πως αν τα κάνεις αυτά θα νιώσεις και θα είσαι πιο δυνατή ❤

Ελπίζω να σε βοηθάμε πραγματικά με αυτά που σου λέμε και να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα! ❤❤❤❤❤❤❤❤

στις πριν 31 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι σας 💓💓💓💓 γερή κ τυχερή να το δείτε οπως επιθυμει 💖💖💖💖 

ωραιο το συναίσθημα ε;;;

στις πριν 32 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Να σας ζήσει κορίτσι μου!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

@Hopemumtobe κοριτσάκι μου ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην στεναχωριέσαι αλλά πρέπει να το πολεμήσεις. Με την στεναχώρια και τις κακές σκέψεις ποτέ κανείς δεν κέρδισε τίποτα. Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν είναι λογικό είμαστε άνθρωποι με διαφορετικούς χαρακτήρες. Καλά θα ήταν να αρκεί μόνο η αγάπη αλλά δεν είναι έτσι. Είστε ζευγάρι πρέπει να ξεχνάμε πλέον το εγώ σε κάποια θέματα και να πορευόμαστε με το μαζί. Αυτό πρέπει να καταλάβει! Δεν θέλει ούτε θυμό ούτε εγωισμό. Θέλει κατανόηση! Μιλήστε ειλικρινά ο ένας τον άλλο και προσπάθησε να βγάλεις όλα αυτά που νιώθεις. Μην κρύψεις τίποτα!

Για τον άντρα είναι τις περισσότερες φορές είναι λίγο φλου το όλο θέμα γιατί δεν έχουν την πίεση του χρόνου και το θεωρούν απλό. Η ανάγκη της μητρότητας για εμάς όμως πάει σε άλλο επίπεδο. Σε καταλαβαίνω γιατί το ένιωθα κι εγώ. Υπήρχε μέσα μου μια επιθυμία που δεν μπορούσα να κατευνασω. Με επηρέαζε ψυχολογικά και ένιωθα δυστυχισμένη παρόλο που είχα τον άντρα μου δίπλα μου ένιωθα μόνη γιατί δεν είχα ένα παιδί. Πίστευα ότι έτσι μόνο θα ολοκληρωνόταν η ευτυχία μου. 

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο τον καταλαβαίνω στο θέμα της εξωσωματικής. Κι εγώ έτσι ένιωθα. Με τρόμαζε και μόνο η ιδέα της. Ίσως επειδή ποτέ δεν είχα ασχοληθεί! Όταν έγινα μέλος στο φόρουμ παρόλο που είχα ήδη παιδί αναθεώρησα πολλά! Κατάλαβα ότι είμαι αχάριστη. Έκλαψα πολλές φορές από χαρά κι από λύπη με τις ιστορίες αυτών των κοριτσιών που η έννοια της εξωσωματικής ακουγόταν πλέον φιλική στα αυτιά μου. Κι αυτό με επηρέασε στο να πάρω την απόφαση να προσπαθήσω για δεύτερο παιδί κατά αυτόν τον τρόπο. Θέλω να καταλήξω στο ότι ίσως βοηθήσει να εξοικειωθεί με την όλη διαδικασία μιλώντας του για αυτήν και την σημασία της. Να καταλάβει ότι όπου δεν μπορεί να βοηθήσει η φύση μπορεί να το κάνει η επιστήμη!

Συγνώμη αν σε κούρασα! Πραγματικά θα μπορούσα να γράψω κι άλλα...😆 είπα όμως να βάλω ένα φρένο γιατί πραγματικά μερικές φορές όταν αρχίζω δεν σταματάω!😄

Εσύ να μην στεναχωριέσαι για πράγματα που λύνονται! Είσαι γυναίκα κι έχεις μεγάλη δύναμη μέσα σου! Έχε πίστη και εμπιστοσύνη στην σχέση σας και θα δεις ότι όλα θα περάσουν!💗💗

Η πιο εύστοχη απάντηση που διάβασα 💓

στις πριν 5 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Να σας ζήσει! 👶🍼🐤

στις πριν 17 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Θα πω την αληθεια. Θελει να κανει παιδι αλλα αν δεν γινει με φυσικο τροπο δεν θελει.  Οποτε ναι δεν καιγεταιοπως εγω. Βεβαια ο ανθρωπος ηταν ξεκαθαρος και ειλικρινεστατος απο οταν τον γνωρισα , ειναι100% δικη μου ευθυνη που πιεσα τοσα χρονια τις επιθυμιες μου λογω της μεγαλης αγαπης. Τωρα θελει αλλα εχει πιο χαλαρο χαρακτηρα κι δεν βαζει την ιδια προσπαθεια μεμενα και επισης του καοφαινεται πολυ εξωσωματικη. Κι εμενα μου καοφαινεται αλλα εμενα ο χρονος δεν με παιρνει και με θυμωνει που δεν το σκεφτεται, Αυτος στην τελικη κανιε και σε 10 χρονια,εγω τι θα κανω μετα? Πεθαινω απο αγαπη για αυτον τον αθρωπο αλλα αν δεν συμβαδισουμε σε αυτο το θεμα, ειλικρινα δεν θα μπορεσουμε να συνεχισουμε.  Ειδικα μαυτη τη σταση

Κορίτσι μου εύχομαι να βρείτε σύντομα μια λύση αλλά ναι έχεις απόλυτο δίκαιο είναι σοβαρό το θέμα.. Σίγουρα δεν μπορείς να πιέσεις κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει αλλά το να θάψεις μια τόσο μεγάλη σου επιθυμία για εμένα είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και στη σχέση σας.. Καταλαβαίνω ότι για να κάνεις υπομονή τόσα χρόνια αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάς πάρα πολύ αλλά το θέμα είναι να μην φτάσεις σε μερικά χρόνια να τον μισήσεις και να μισήσεις και τον εαυτό σου που συμβιβάστηκε.. Θα σου μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια και θα σου πω ότι για εμένα προσωπικά όσο και να αγαπιούνται δύο άνθρωποι όταν δεν μπορούν να τα βρουν σε τόσο ουσιαστικά θέματα είναι καλύτερα να μην συνεχίζουν μαζί..Δυστυχώς η αγάπη δεν αρκεί πάντα!!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

Επεξεργάστηκε από Lacostaki

Κορίτσια καλησπέρα..  έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα.. προσωπικά, δεν ξέρω άμα θα μπορούσα να ζήσω με κάποιον που δεν έχουμε κοινούς στόχους.. γιατί ακόμα κι παιδί να κάναμε, θα προέκυπταν άλλα προβλήματα στην πορεία, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.. επίσης ένα παιδί μεγενθυνει τα προβλήματα, δεν τα λύνει. Δυστυχώς η αγάπη κάποιες φορές δεν αρκεί..

υπάρχει μια ψυχολόγος στο ytb που λέγεται Θέκλα Πετρίδου, κι έχει κάνει βίντεο διάφορες ιστορίες γυναικων που της έχουν στείλει μειλ με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σχέσεις τους. Ίσως να βοηθήσουν οποία το έχει ανάγκη 

στις On 16/2/2022 at 3:00 ΜΜ, ο/η Raf123 είπε:

Ε ναι καλύτερα αν πιστεύεις ότι είναι πιο σύγχρονο χημείο…εγώ το πήρα σε απλό χημείο αλλά είναι καινούργιο τα μηχανήματα θεωρώ είναι καινούργια! Εντάξει όταν θα ξανά κάνει θα τα πάρω κ εγώ στο NIDP θα πάρω τηλ να δω αν δέχονται τέτοια δείγματα εδώ στο παράρτημα γιατί άμα είναι να το στείλουν αλλου θα χαλάσει το δειγμα γιατί είναι κ ευαίσθητο!! Άντε να βγει κ να κάνει και θα δείτε ότι όλα καλά κ απλά σας παιδεύει 

Λογικά παίρνουν σε όλα τα παραρτήματα το δείγμα γιατί εγώ τους είπα ότι θα το πάρω στο χωριό και δεν μου είπαν ότι δεν μπορούν νσ το πιάσουν.. σίγουρα το NIPD είναι πιο σύγχρονο από το άλλο..όχι ότι το άλλο χημείο δεν είναι καλό... εν το μεταξύ δεν είδα ποτέ τα μηχανήματα του άλλου χημείου και δεν ξέρω αν έχει στο χωριό όλα τα απαραίτητα ενώ στο nipd είναι εξοπλισμένο φουλ.. τα ειδα

στις On 16/2/2022 at 3:59 ΜΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ όταν ρώτησα τον γιατρό μου για σαλπιγγογραφια μου είπε όχι δεν ξέρω αν φταίει το ότι δουλεύει κυρίως στο Λονδίνο που εκεί έχουν αλλά συστήματα ή αν φταίει το ότι η κυρία δουλειά του είναι να χειρουργεί γυναικολιγικους καρκίνους οπότε είναι πολύ κατά τις ακτινοβολίας πάντως εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα οπότε από τη στιγμή που είπε όχι δεν πρόκειται να την κανω

Και εγώ την εμπιστεύομαι απόλυτα την γιατρό μου..εξάλλου κάθε φορά μου κάνει υπέρηχο και μετράει ενδομητριο..βλέπει τις ωοθήκες κτλ.. το 2ο παιδί της το έκανε στα 40 της αρα εχεξ μια εμπειρία πως είναι νσ προσπαθείς σε τέτοια ηλικία πάνω κάτω αρα ξέρει την αγωνία μου .. αν είχε κάποια υποψία θεωρώ θα με έβαζε νσ κάνω 

στις On 17/2/2022 at 12:39 ΠΜ, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κατερινα μου εχεις δικιο, ειμαι εξαλλη σημερα, εκτος εαυτου, δεν τοθ χαριζομαι πλεον και γιαυτο το λογο τα πραγματα εχουν φτασει στα ακρα, γιατι παλια ημουν πολυ υποχωρητικη. Αν δεν συμπορευτουμε μαζι με ιδιους ρυθμους στο εξης νομιζω δεν θα τα καταφερουμε να συνεχισουμε. Γιατι εγω δεν θα συγχωρησω στον ευαυτο μου αυτο το πραγμα να χασω το τρενο εν γνωσει μου πια. Ηερω οτι στο τελος ετσι κι αλλιως δεν θα κανω παιδι αν χωρισω αλλα ουτε και αν μεινουμε μαζι με αυτο το στυλακι θα καταφερουμε κατι . Περιττο να πω οτι σημερα τον ειδα και αυτον σαν να εχει κουραστει πολυ. Δεν πειραζει. 

Όπως λες ήταν ξεκάθαρος αλλά και τψρα που λέει ότι θέλει δεν δείχνει να ενδιαφέρεται..εγω θα σου πω να κάνεις την διαδικασία για να καταψυξεις κάποια ωάρια και δες πως μπορείς να είσαι με τετοιον άνθρωπο.. το να μην θέλει παιδί με εξωσωματική εμένα μου βγάζει κόμπλεξ πικ μεγάλο από την επιθυμία.. σκέψου ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είσαι ενωμένη μια ζωή.. θα σου πω την δική μου εμπειρία..ο πρώην δρν ήθελε παιδιά και υποχρεώσεις..εγω ηθελσ .. μένω έγκυος τον μεγάλο ξαφνικα .. απόν από το μεγάλωμα του..πήγε 3 χρ να αντιληφθεί οτκ είχαμε μωρο στο σπίτι.. εγω ηθελα 2ο.. ταχα μετά από πίεση δική μου δέχτηκε και ήρθε το 2ο.. οπότε εγώ ειμουν κομμάτια από την κούραση και ζητούσα βοήθεια μου ελεγε εσυ ήθελες παιδιά.. χρόνια αυτή η κουβέντα.. ακόμα και οταν χωρίσαμε μου έριχνε ευθύνες ότι εγώ τον κατέστρεψα που έκανα παιδιά ενώ δεν ήθελε.. δεν θέλει ευθύνες.. δεν θέλει να κουράζεται και όλα να γίνονται με τον εύκολο τρόπο..τα λατρεύει τψρα αλλά οι καυγάδες ητσν άπειροι και πάντα ελεγε εσυ ήθελες παιδιά.. τι θρλω να πω; αν δεν κάνατε παιδί γιατί το θέλει πραγματικά με όποιο τρόπο δεν ξέρω αν θα μπορεί νσ είναι εκεί γιαυτο το παιδί χωρίς να το λέω για να σε απογοητεύσω κιαλλο..σκέψου το πολύ καλά όμως.. εσγ τον ξέρεις καλύτερα από όλους.. εσυ ζεις μαζί του και εσύ θα είσαι μια ζωή ενωμένη μαζί του αρα μόνο εσύ μπορείς νσ απαντήσεις στο αν αξίζει νσ το παλεψεις

@Hopemumtobe δύσκολη πίστα αυτή που περνάτε. Αν δε θέλεις να πάρεις τώρα ριζικές αποφάσεις φοβουμενη ότι θα καταστρέψεις μια σχέση ετών από την επιθυμία για παιδί τότε και εγώ βλέπω ως άμεση λύση την κατάψυξη ωαρίων. Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα της μήτρας πχ τα ινομυωματα αφαιρούνται όταν είναι κάτω από 7εκ και με λαπαροσκοπηση και γρήγορα μπορείς να ξαναρχίσεις προσπάθεια. Απλά βάλτε ένα χρονοδιάγραμμα πχ θα προσπαθήσω για 1 χρόνο και μετά παίρνουμε αποφάσεις. Είναι μια μέση λύση. Εμείς είχαμε αποφασίσει από κοινού ότι θέλαμε μωρό αλλά όχι με εξωσωματική. Λέγαμε είτε φυσιολογικά είτε με υιοθεσία από κοινού. Αλλά με είχε ρωτήσει με την έννοια ότι εγώ θα έπρεπε να υποστώ ορμονοθεραπειες κλπ. 

@evaioan@Raf123 @Nandia-@Κατεριναπαπ @Froufro@Antonia2@Lacostaki@Hope19@MyElpida@marinamanoulitsa@Ευάγγελοςτ@Γιάννα 36@Μαρικαλλη

Καλημερα κοριτσια μου.💗 Αρχικα θελω να σας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ μεσα απτην καρδια μου για το χρονο που αφιερωσατε ολες για να μου γραψετε τιςσκεψεις σας. Ημουν παρα πολυ ταραγμενη οταν εγραψα αυτο το μηνυμα, τα εχω διαβασει ολα παρα πολυ αναλυτικα, και θα κρατησω ολες τις συμβουλες σας, ειναι ολες πολυτιμες. Θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομη αλλα δεν θα το κανω γιατι αισθανομαι οτι οσα και να πω δεν μπορωνα μεταφερω εδω ακριβως την πληρη εικονα στο γραπτο λογο. 

Χθες πηγα σε μια φιλη μετα τη δουλεια για κουβεντα και σημερα εκλεισα μια συνεδρια να τα συζητησω αναλυτικα.  Το καλο ειναι οτι χθες κοιμηθηκα καλα και σημερα μπορω να παω καλυτερα στη δουλεια. Και σε αντιθεση με αλλες φορες αποφασισα οτι δεν θα τρεξω να τα βρουμε με ανδρα μουαμεσως αλλα θα κρατησω καποιες αποστασεις για καποιες μερες για να μπορεσω να σκεφτω καθαρα και να δω πως θα προχωρησω. Γενικα πρεπει να προσπαθησω πολυ και στο δικο μου ατομικο κομματι αρκετα και να απτη μια να κανω οτι καλυτερο μπορω αλλα απτην αλλη να ηρεμησω για να μπορεσω να χειριστω οποιοδηποτε ενδεχομενο. Αυτο ειναι το πιο δυσκολο απ' ολα.

Και παλι σας ευχαριστω πολυ για ολα μεσα απτην καρδια μου🙏

Στα υπολοιπα δικα μας νεα, εκανα παλι τεστ εγκυμοσυνης (δεν αντεξα) και ηταν αρνητικοτατο! Οποτε περιμενω περιοδο αυριο κανονικα!

Καλημερα κοριτσια μου💗

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Στα υπολοιπα δικα μας νεα, εκανα παλι τεστ εγκυμοσυνης (δεν αντεξα) και ηταν αρνητικοτατο! Οποτε περιμενω περιοδο αυριο κανονικα!

Καλημερα κοριτσια μου💗

παμε για τον επομενο μηνα και οι δυο χααχααχα.. καλημερααααα

καλημερα κοριτσια.. χτες ειχα τρομερο τρεξιμο.. ανασα δεν πηρα και σκεφτομουν οτι ευτυχως που ηρθε η περιοδος.. θελω τις γνωσεις σας για κατι.. οπως σας ειπα αρχισαμε βιταμινες με τον αντρα μου εχει σχεδον 2 βδομαδες.. ψες μου λεει ο αντρας μου οταν ολοκληρωνω ειναι πιο πυχτα ενω πριν ηταν πιο ρευστα (συγνωμη για την περιγραφη) και αναρρωτιεμαι μηπως ειναι απο τις βιταμινες η εγινε τιποτα αλλο και θα τρεχουμε

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

καλημερα κοριτσια.. χτες ειχα τρομερο τρεξιμο.. ανασα δεν πηρα και σκεφτομουν οτι ευτυχως που ηρθε η περιοδος.. θελω τις γνωσεις σας για κατι.. οπως σας ειπα αρχισαμε βιταμινες με τον αντρα μου εχει σχεδον 2 βδομαδες.. ψες μου λεει ο αντρας μου οταν ολοκληρωνω ειναι πιο πυχτα ενω πριν ηταν πιο ρευστα (συγνωμη για την περιγραφη) και αναρρωτιεμαι μηπως ειναι απο τις βιταμινες η εγινε τιποτα αλλο και θα τρεχουμε

Ναντια μου καλημερα!!!! ❤️ εμενα ο αντρας μου παιρνει βιταμινες 3 μηνες αλλα δεν μου εχει σχολιασει την ποιοτητα των υγρων του... βασικα δεν ξερω αν την καταλαβαινει κιολας δεδομενου οτι τα "αφηνει" στον κολπο μου!😅 αυτο που μου εχει σχολιασει ειναι οτι νιωθει να αφηνει μεγαλυτερη ποσοτητα και οτι γενικα εχει μεγαλυτερη διαρκεια ο οργασμός του... ελπιζω να βοηθησα.

Συμβουλη! οταν κανετε σπερμοδιαγραμμα δεν κανετε και μια καλλιεργεια;; με το ιδιο δειγμα θα φανει αν υπαρχει καποιο μικροβιο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...