Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

@tina21 συγχαρητήρια! Όπως κ εσύ κ η @Hope19 αφού πήγα για τη χοριακη (κ γω από εξωσωματική) γύρισα σπίτι κ έκανα ένα φραπέ βαρύ βαρύ. Λέω σιγά να μην! Ας πιω ένα κανονικό καφέ τουλάχιστον. Όταν με πήρε ο γιατρός δεν το πίστευα! Ειλικρινά ακόμα κ μετά την καρδιά δεν έλεγα τη φράση είμαι έγκυος, δεν χώραγε στο μυαλό μου! Το χώνεψα μετά την αυχενική κ λίγο ακόμα δλδ που άρχισα να το νιώθω. Κ φαντάσου ένα χρόνο προσπάθησα φυσιολογικά κ μου πήρε κ κάποιους μήνες με την εξωσωματική (περίπου 8 😎γιατί έκανα 2 ωοληψιες κ μετά πάγωσαν όλα λόγω κοβιντ. Φαντάσου να προσπαθούσα κ τίποτα χρόνια κ χρόνια. Αλλά μετά από τόσα αρνητικά μου φαίνονταν ψεματα!

Edit: αυτή η φάτσα με τα γυαλιά μπήκε μόνη της κ δε σβήνει κιόλας! Χαχαχ

χαχα! την εχω πατησει κι εγω με τη φατσα. την κανει το 8 και η παρενθεση ).. δεν πειραζει.. ωραια ειναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε? Πόσο μου λείπουν οι συζητήσεις μας, δεν μπορώ να συμμετέχω όσο θέλω στην παρέα σας αλλά μου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, δεν είναι μόνο το μωρούλι που ήρθε... 

@Κατεριναπαπ πόσο όμορφα νέα κορίτσι μου!!!!! Με το καλό να πάρεις τέλεια χοριακή και να δεις δύο σποράκια να μεγαλώνουν ❤

@Raf123 @Antonia2 πολλές εκπλήξεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένουμε, είχατε επαφές οπότε τίποτα δεν αποκλείεται 🥰

@Hopemumtobe @Nandia- αν δεν δούμε την ακατανόμαστη δεν έχει τελειώσει τίποτα! 

@babyblue94 ακόμα βλέπουμε το πρώτο βίντεο που ακούγεται η καρδούλα της μπεμπούλας μου και λέω στον άντρα μου αυτό το πλάσμα που ήταν μια σταλιά σποράκι είναι τώρα στα χέρια μας! Όσο για την αποκόλληση είχα σε κάθε εγκυμοσύνη και στην τελευταία ήταν πάρα πολύ μεγάλη, ήταν όλος ο σάκος στον αέρα και κρατιόταν ένα πάρα πολύ μικρό σημείο, αλλά με πολύ προσοχή πήγαν όλα καλά! Απέφυγε τις σκάλες, εννοείται όχι βάρος και να σκύβεις και να μην τεντώνεσαι πχ να πιάσεις κάτι από ψιλά.... θα περάσει ο καιρός και δεν θα το πιστεύεις ότι έφτασε η ώρα να το πάρεις αγκαλιά 🥰🥰🥰🥰

ευχαριστουμε γλυκουλα μου που παντα μας στηριζεις!!!!❤️❤️❤️

ελπιζω να ειστε καλα και τα μαζεμενα που λες να μην ειναι κατι σοβαρο... εμεις ειμαστε εδω και σε σκεφτομαστε!!!!😍💋💖

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

@tina21 συγχαρητήρια! Όπως κ εσύ κ η @Hope19 αφού πήγα για τη χοριακη (κ γω από εξωσωματική) γύρισα σπίτι κ έκανα ένα φραπέ βαρύ βαρύ. Λέω σιγά να μην! Ας πιω ένα κανονικό καφέ τουλάχιστον. Όταν με πήρε ο γιατρός δεν το πίστευα! Ειλικρινά ακόμα κ μετά την καρδιά δεν έλεγα τη φράση είμαι έγκυος, δεν χώραγε στο μυαλό μου! Το χώνεψα μετά την αυχενική κ λίγο ακόμα δλδ που άρχισα να το νιώθω. Κ φαντάσου ένα χρόνο προσπάθησα φυσιολογικά κ μου πήρε κ κάποιους μήνες με την εξωσωματική (περίπου 8 😎γιατί έκανα 2 ωοληψιες κ μετά πάγωσαν όλα λόγω κοβιντ. Φαντάσου να προσπαθούσα κ τίποτα χρόνια κ χρόνια. Αλλά μετά από τόσα αρνητικά μου φαίνονταν ψεματα!

μα και τωρα π μ ενοχλει το στομαχι μ ή που εχω τραβηγματα σκεφτομαι να θα αρρωστησω...ή που νιωθω αδυναμη εκανα self test γτ λεω καπου την αρπαξα! ρε κοριτσια νωρις δεν ειναι για συμπτωματα? αν υπολογιζω σωστα μπηκα στην 5η εβδομαδα.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η tina21 είπε:

μα και τωρα π μ ενοχλει το στομαχι μ ή που εχω τραβηγματα σκεφτομαι να θα αρρωστησω...ή που νιωθω αδυναμη εκανα self test γτ λεω καπου την αρπαξα! ρε κοριτσια νωρις δεν ειναι για συμπτωματα? αν υπολογιζω σωστα μπηκα στην 5η εβδομαδα.

Εγώ επειδή τ σημειώνω όλα και τα γράφω θα σου πω τα δικά μου 

5 η βδομάδα από την ώρα που μπήκα. Ένιωθα φουλ πρησμένο το στήθος και πονουσε. Κάτι σαν πονακια περιόδου και ένα μπούκωμα χαμηλά..

6 η βδομάδα με το καλημέρα. Άρχισα να έχω δυσπεψία και χάλια στομάχι. Πολύ ανακάτεμα. Δεν ήθελα να τρώω τίποτα. Μόλις έτρωγα ανακατευομουν πολύ. Αλλά εμετό δεν έκανα. Αλλά αυτό είναι χειρότερο. 

7 η εβδομάδα. Ένιωσα πολύ καλύτερα με το στομάχι. Όχι ότι είναι άψογο αλλά σίγουρα καλύτερα. Έχω κάτω κάτι σαν τραβήγματα πονακια. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

5 η βδομάδα από την ώρα που μπήκα. Ένιωθα φουλ πρησμένο το στήθος και πονουσε. Κάτι σαν πονακια περιόδου και ένα μπούκωμα χαμηλά..

6 η βδομάδα με το καλημέρα. Άρχισα να έχω δυσπεψία και χάλια στομάχι. Πολύ ανακάτεμα. Δεν ήθελα να τρώω τίποτα. Μόλις έτρωγα ανακατευομουν πολύ. Αλλά εμετό δεν έκανα. Αλλά αυτό είναι χειρότερο. 

7 η εβδομάδα. Ένιωσα πολύ καλύτερα με το στομάχι. Όχι ότι είναι άψογο αλλά σίγουρα καλύτερα. Έχω κάτω κάτι σαν τραβήγματα πονακια. 

θα αρχισω και εγω να τα γραφω...εγω εχω αυτα π ειχες την 6η! 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Κοριτσι μου ειχες κατι πριν την καθυστερηση. Στηθος πονακια κλπ? Θυμασαι? 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hope19 είπε:

είχα 4 μέρες πριν την καθυστέρηση στήθος.συνηθως μου ερχόταν μια βδομάδα πριν το στήθος . Πριν έρθει περίοδος. 

Αυτη την φορά δεν ξεκίνησε στην βδομάδα αλλά λίγο πιο μετά αλλά γινόταν κάθε μέρα όλο και πιο έντονο 

Οπότε είχα στήθος φουλ που ακόμα δεν έχει σταματήσει. Δύο μέρες πριν την αναμενόμενη είχα έντονη συχνοουρια. Αυτά τίποτα άλλο. . στην ουσία συχνοουρια και στήθος 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Πάντως επειδή είδα που εκανες 4 μέρες πριν το τεστ.

Θα σου πω. Εγώ το έκανα την μέρα που περίμενα. Και είχε βγει απίστευτα αχνό. Αν το είχα κάνει δηλαδή την προηγουμενη πιστεύω δεν θα έβγαινε κάτι. Οπότε έχε ελπίδα. 🥰🥰

στις πριν 4 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

@Hopemumtobe κορίτσικοκρίτσια κάνω τεστακια πριν την περίοδο και τρώω τα μούτρα μου!! Πόσο καταλαβαίνω το αίσθημα σας! Όμως αν δεν κάνω νιώθω ότι ελπίζω χωρίς λόγο και κάθομαι και παρατηρώ συμπτωματα κτλ.. για μένα είναι προτιμότερο να ξέρω μια ώρα νωρίτερα.. 

Το βασικότερο είναι μόλις περάσει το σοκ της σφαλιάρας να νιώθουμε αισιόδοξες για τον επόμενο μήνα! Θα τα καταφέρουμε που θα πάει.  🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε? Πόσο μου λείπουν οι συζητήσεις μας, δεν μπορώ να συμμετέχω όσο θέλω στην παρέα σας αλλά μου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, δεν είναι μόνο το μωρούλι που ήρθε... 

@Κατεριναπαπ πόσο όμορφα νέα κορίτσι μου!!!!! Με το καλό να πάρεις τέλεια χοριακή και να δεις δύο σποράκια να μεγαλώνουν ❤

@Raf123 @Antonia2 πολλές εκπλήξεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένουμε, είχατε επαφές οπότε τίποτα δεν αποκλείεται 🥰

@Hopemumtobe @Nandia- αν δεν δούμε την ακατανόμαστη δεν έχει τελειώσει τίποτα! 

@babyblue94 ακόμα βλέπουμε το πρώτο βίντεο που ακούγεται η καρδούλα της μπεμπούλας μου και λέω στον άντρα μου αυτό το πλάσμα που ήταν μια σταλιά σποράκι είναι τώρα στα χέρια μας! Όσο για την αποκόλληση είχα σε κάθε εγκυμοσύνη και στην τελευταία ήταν πάρα πολύ μεγάλη, ήταν όλος ο σάκος στον αέρα και κρατιόταν ένα πάρα πολύ μικρό σημείο, αλλά με πολύ προσοχή πήγαν όλα καλά! Απέφυγε τις σκάλες, εννοείται όχι βάρος και να σκύβεις και να μην τεντώνεσαι πχ να πιάσεις κάτι από ψιλά.... θα περάσει ο καιρός και δεν θα το πιστεύεις ότι έφτασε η ώρα να το πάρεις αγκαλιά 🥰🥰🥰🥰

στις πριν 6 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα.. και εμένα με αρνητικό ξεκίνησε η μέρα 2 μέρες πριν την περίοδο.. θα κάνει και ο αντρας μου σπερματοδιαγραμμα αυτό το μήνα και πίνουμε ήδη βιταμίνες..λέει ότι νοιώθει πιο τουρπο.. (την  πάτησα δλδ)

στις πριν 5 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

Kαλημέρα κορίτσι μου. Εννοείτε δεν πτοούμαστε! Πάμε δυνατά τον επόμενο μήνα. Εκτός και αν δεν έδειξε ακόμα το τεστ μήπως ήταν νωρίς. Κλαντε εσείς αυτό που πρέπει και εφόσον κάνετε κξαι τις εξετασούλες σας όλα καλά θα πάνε. Κι εγω με εξωσωματική έκανα το πρώτο μου παιδάκι και είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα έγκαιρα αυτή την απόφαση! Ελπίζω να μην χρειαστεί σε εσάς αλλά και να χρειαστεί δεν πειράζει γιαυτί θα σε φέρει πολύ κοντά στο να γίνεις πιο εύκολα μανούλα!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα ❤️❤️❤️ 

@babyblue94 αχ τι ωραία 💓💓💓 να το ακους κ να παίρνεις δύναμη κ αισιοδοξία!!! Ξεκουράσου κ όλα καλά προχωρούν!!! 

@Κατεριναπαπτι ωραία νέα κορίτσι μου!!! Είμαι σίγουρη ότι και τα δυο θα φωλιάσουν κ σε λιγες ημερες θα μας λες για την τεράστια χοριακη σου ❤️❤️❤️❤️ Ποσό χαίρομαι για εσένα !!! Το όνειρο σου επιτελους θα πραγματοποιηθεί 💓💓💓💓

@Hopemumtobe& @Nandia- Κορίτσια μου μη το βάζετε κάτω!!! Να θυμάστε ότι το 2022 ολες θα γίνουμε μανούλες ολες θα φουσκώσουμε είτε αυτό το μήνα είτε τον επόμενο είτε τον παρ άλλο!!! Να είστε θετικές και θα έρθει το σποράκι για ολες μας 💓💓💓

@tina21συγχαρητήρια κορίτσι μου για την εγκυμοσύνη σου!!! Επιτελους και ένα θετικό τεστ ❤️❤️❤️ Ότι καλύτερο εύχομαι να το χαρείς!! Είναι το πρώτο σου;;; 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσια μου καλημερα!!!❤️ λυπαμαι για τα αρνητικα τεστ.. ειναι αυτο το συναισθημα απαισιο που θες να δεις γραμμουλα και τιποτα.. που ελπιζεις μεχρι τελευταια στιγμη και ολο το ξαναβλεπεις... εγω γι αυτο σε ολους αυτους τους μηνες μονο μια φορα εκανα τεστ και η απογοητευση ηταν μεγαλη..

να σκεφτομαστε θετικα και να παμε δυναμικα για τον επομενο μηνα!!!!! 💪 εμεις αυτο το μηνα δεν ειχαμε καλες προσπαθειες οποτε δεν ελπιζω ιδιαιτερα.. το σκ ξεπατωθηκαμε σε ψωνια, γενεθλια και την κυριακη ειχαμε κοσμο στο σπιτι ως αργα.. ελπιζω ο αλλος μηνας να ειναι καλυτερος.... (εν τω μεταξυ με τοσα τρεχαματα ουτε τεστ ωορρηξιας δεν προλαβα να κανω οποτε δεν καταλαβα ποτε ειχα ωορρηξια..😂)

Κοριτσια μου το πρωι λιγο αργοτερα απο οταν σας εστειλα συνεβη κατι τρελο χαχα Μια ωρα μετα απο την απογοητευση πηγα να πεταξω το τεστ στα σκουπιδια και παθαινω ΤΟ ΣΟΚ! το κοιταω το τεστ ειχε γινει θετικο! (πριν ηταν 1000% αρνητικο το τσεκαρα 100 φορες μεχρι και με φακο παρακαλω μην κοροιδευετε χχαχα)  Στην αρχη κοντεψα να παθω σοκ οτι και καλα ειμαι εγκυος αλλα μετα δυστυχως διαβασα στο ιντερνετ σε πολλες πηγες οτι αν αφησεις το τεστ μετα απο 1 ωρα μπορει να γινεται να γινει ψευδως θετικο 😩. Βεβαια μου εμεινε μια μικρη ελπιδα, βρε μηπως ειμαι εγκυος και φανηκε μετα απο 1 ωρα? Ξερω οτι ειναι παραολογο αλλα καταλαβαινετε ο πνιγμενος απ'ταμαλλια του πιανεται χαχαχαχα Αχ τιωραιο που ηταν αυτο το + εστω και μετα απο 1 ωρα 🙏☺️

στις πριν 1 ώρα, ο/η tina21 είπε:

θα αρχισω και εγω να τα γραφω...εγω εχω αυτα π ειχες την 6η! 

Εγω δεν είχα συμπτώματα! Το στηθος μόνο άρχισε κάποια στιγμή κ κράτησε ως τον 4ο με 5ο από οτι θυμάμαι. Μόνο τις μέρες πριν τη χοριακη είχα πόνους περιόδου. Τπτ άλλο... Ούτε συχνοουρια, εμετούς, ζαλάδες, τπτ... Α! Όσο έπαιρνα προγεστερονη είχα κ δυσκοιλιοτητα, αλλά αυτό ήταν από τα φάρμακα. Γενικά ήμουν τυχερή σε αυτό το θέμα! 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσια μου το πρωι λιγο αργοτερα απο οταν σας εστειλα συνεβη κατι τρελο χαχα Μια ωρα μετα απο την απογοητευση πηγα να πεταξω το τεστ στα σκουπιδια και παθαινω ΤΟ ΣΟΚ! το κοιταω το τεστ ειχε γινει θετικο! (πριν ηταν 1000% αρνητικο το τσεκαρα 100 φορες μεχρι και με φακο παρακαλω μην κοροιδευετε χχαχα)  Στην αρχη κοντεψα να παθω σοκ οτι και καλα ειμαι εγκυος αλλα μετα δυστυχως διαβασα στο ιντερνετ σε πολλες πηγες οτι αν αφησεις το τεστ μετα απο 1 ωρα μπορει να γινεται να γινει ψευδως θετικο 😩. Βεβαια μου εμεινε μια μικρη ελπιδα, βρε μηπως ειμαι εγκυος και φανηκε μετα απο 1 ωρα? Ξερω οτι ειναι παραολογο αλλα καταλαβαινετε ο πνιγμενος απ'ταμαλλια του πιανεται χαχαχαχα Αχ τιωραιο που ηταν αυτο το + εστω και μετα απο 1 ωρα 🙏☺️

Ταινίες έχεις αγοράσει ;μήπως ξανά κάνεις. 

Κοίτα όταν δίχνει μετά από πολύ ώρα δεν είναι έγκυρα. Ωστόσο μου κάνει εντύπωση να γίνεται μετά + 

Λες να ήταν πολύ νωρίς ; Εγώ λέω την μέρα που περιμένεις να κάνεις άλλο ένα ...🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Καλά νομίζω όταν συνηθίζεις στα αρνητικά είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις σε ενα θετικό.. Ενώ οι κοπέλες που δεν έχουν πεδευτει και μεσα στο χρόνο βλέπουν θετικό απλα χαίρονται πιστεύω,  αν κρίνω απο φίλες μου! 

Γιατί έκανες 2 οωληψιας κορίτσι μου? 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

@babyblue94 αφού ακούσατε καρδούλα μη φοβάσαι τπτ! Η αποκόλληση είναι πολύ συχνή (δυστυχώς). Ξεκούραση κ ολα θα πάνε καλά!

@Κατεριναπαπ με το καλό!!!! Να έχεις ευχάριστα σε λίγες μέρες! Που σίγουρα θα έχεις 😊

Σ'ευχαριστώ Πολύ κορίτσι μου! Μακάρι απο το στόμα σου και στου Θεού το αφτί ❤

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Εγώ λέω να ξανά κάνεις άλλο ένα τεστακι κορίτσι μου,  ποτέ δεν ξέρεις,  απλα να είσαι σίγουρη! Εχω ακούσει και μια παρόμοια ιστορία με τη δική σου και τελικά ήταν έγκυος η κοπέλα 

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

τετοια λεγε μουυυυ!!!!! νομιζω πρεπει οπωσδηποτε να ξανακανεις 1 τεστ!!!! οπως λεει και η @Κατεριναπαπ υπαρχουν τετοιες ιστοριες που εχουν happy end!!!🙏🙏🤞🤰❤️❤️😁

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Εγώ λέω να ξανά κάνεις άλλο ένα τεστακι κορίτσι μου,  ποτέ δεν ξέρεις,  απλα να είσαι σίγουρη! Εχω ακούσει και μια παρόμοια ιστορία με τη δική σου και τελικά ήταν έγκυος η κοπέλα 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

τετοια λεγε μουυυυ!!!!! νομιζω πρεπει οπωσδηποτε να ξανακανεις 1 τεστ!!!! οπως λεει και η @Κατεριναπαπ υπαρχουν τετοιες ιστοριες που εχουν happy end!!!🙏🙏🤞🤰❤️❤️😁

στις πριν 37 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ταινίες έχεις αγοράσει ;μήπως ξανά κάνεις. 

Κοίτα όταν δίχνει μετά από πολύ ώρα δεν είναι έγκυρα. Ωστόσο μου κάνει εντύπωση να γίνεται μετά + 

Λες να ήταν πολύ νωρίς ; Εγώ λέω την μέρα που περιμένεις να κάνεις άλλο ένα ...🥰

Κοριτσια μου ευχαριστω πολυ για απαντηση.🙏🙏🙏

Εννοειται οτι θα κανω κοριτσια μου, αλλα λεω να περιμενω 2μερες γιατι πραγματικα το κοιτουσα επι 1 τεταρτο το τεστ και ηταν αρνητικο και σε ολα τα ειδη φωτος αχχαχαχα, δηλαδη πολυ σιγουρα πραγματα. Και μετα απο παρα πολυ ωρα βγηκε θετικο, τι να πω. Κοιταξα ομως σε πολλαπλες πηγες στο ιντερνετ που επιβεβαιωνουν οτι αυτο συμβιαινει μετα απο καποια ωρα εξηγουσε το λογο. Συν εχουμε και θεμακαι οι δυο και εχω ηδη και τα πονακια της περιοδου, τι να πω!

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Εννοειται οτι θα κανω κοριτσια μου, αλλα λεω να περιμενω 2μερες γιατι πραγματικα το κοιτουσα επι 1 τεταρτο το τεστ και ηταν αρνητικο και σε ολα τα ειδη φωτος αχχαχαχα, δηλαδη πολυ σιγουρα πραγματα. Και μετα απο παρα πολυ ωρα βγηκε θετικο, τι να πω. Κοιταξα ομως σε πολλαπλες πηγες στο ιντερνετ που επιβεβαιωνουν οτι αυτο συμβιαινει μετα απο καποια ωρα εξηγουσε το λογο. Συν εχουμε και θεμακαι οι δυο και εχω ηδη και τα πονακια της περιοδου, τι να πω!

Ευχομαι από καρδιάς να βγει θετικό...😘

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

Δεν χάνεις τπτ (εκτός απο λιγα ευρώ) να κάνεις άλλο ένα 😉

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

εχεις δικιο κοριτσι μου.. μη σου φουσκωνουμε τα μυαλα.. ηδη το επαθες μια φορα το σοκ σημερα οταν ειδες το θετικο... περιμενε να ερθει η πολυποθητη καθυστερηση κι αν δεν φανει η ακατανομαστη κανεις τεστακι... οσο για τα θεματα σας και τους πονους περιοδου, νομιζω κι αλλα κοριτσια με θεματα εμειναν εγκυες οπως και οι πονοι εγκυμοσυνης ΛΕΝΕ πως μοιαζουν πολυ με της περιοδου...

ειμαστε εδω για σενα!!! σου στελνω μεγαλη αγκαλια!🤗❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλά νομίζω όταν συνηθίζεις στα αρνητικά είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις σε ενα θετικό.. Ενώ οι κοπέλες που δεν έχουν πεδευτει και μεσα στο χρόνο βλέπουν θετικό απλα χαίρονται πιστεύω,  αν κρίνω απο φίλες μου! 

Γιατί έκανες 2 οωληψιας κορίτσι μου? 

Στην πρώτη ενώ πήρε 9 ωάρια ο γιατρός, ώριμα ήταν τα 6 κ γονιμοποιηθηκαν 2. Σε μένα ότι γινιμοποιουνταν προχωρούσε αλλα είχα θέμα σε αυτό το πρώτο στάδιο. Τα ωάρια μου ήταν πιο σκληρά από το κανονικό κ εμπόδιζαν τη γονιμοποίηση, δεν ενεργοποιούνταν σωστά. Αυτό ήταν το πρόβλημα μου τελικά κ φυσικά για αυτό είχα τέλειες εξετάσεις επειδή αυτό που να φανεί... Στην 2η μου πήρε 14 να φανταστείς κ γονιμοποιηθηκαν 5! Όμως προχώρησαν όλα κ πάλι. Ε αφού πια είχα αρκετά έμβρυα στην άκρη έκανα μεταφορά κ έπιασε με την πρώτη (ένα έμβρυο έβαλα από επιλογή κ έπιασε). Οπότε πια έχω κ κατάψυξη. Αυτά είναι τα περίεργα που μπορεί να σε τρελάνουν. Όλες οι εξετάσεις σούπερ (μόνο χαμηλή ΑΜΗ είχα κ μικρό θέμα με την ινσουλινη), φαντάσου fsh που κ καλά δείχνει την ποιότητα είχα 5. 5 με 7 το πολύ... Όμως ο γιατρός μου ευτυχώς δεν με καθησυχάσε. Αντίθετα μου είπε κάτι έχεις αλλά δεν φαίνεται, μην χάνεις χρόνο... Κ ευτυχώς γιατί σε όλο αυτό θα είχα κ θέμα ηλικίας μετά (αρχισα στα 36 κ πήγα για εξωσωματική στα 37). Τέλος καλό όλα καλά όμως! 

Σου εύχομαι να έχεις σύντομα τα καλύτερα νέα! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Στην πρώτη ενώ πήρε 9 ωάρια ο γιατρός, ώριμα ήταν τα 6 κ γονιμοποιηθηκαν 2. Σε μένα ότι γινιμοποιουνταν προχωρούσε αλλα είχα θέμα σε αυτό το πρώτο στάδιο. Τα ωάρια μου ήταν πιο σκληρά από το κανονικό κ εμπόδιζαν τη γονιμοποίηση, δεν ενεργοποιούνταν σωστά. Αυτό ήταν το πρόβλημα μου τελικά κ φυσικά για αυτό είχα τέλειες εξετάσεις επειδή αυτό που να φανεί... Στην 2η μου πήρε 14 να φανταστείς κ γονιμοποιηθηκαν 5! Όμως προχώρησαν όλα κ πάλι. Ε αφού πια είχα αρκετά έμβρυα στην άκρη έκανα μεταφορά κ έπιασε με την πρώτη (ένα έμβρυο έβαλα από επιλογή κ έπιασε). Οπότε πια έχω κ κατάψυξη. Αυτά είναι τα περίεργα που μπορεί να σε τρελάνουν. Όλες οι εξετάσεις σούπερ (μόνο χαμηλή ΑΜΗ είχα κ μικρό θέμα με την ινσουλινη), φαντάσου fsh που κ καλά δείχνει την ποιότητα είχα 5. 5 με 7 το πολύ... Όμως ο γιατρός μου ευτυχώς δεν με καθησυχάσε. Αντίθετα μου είπε κάτι έχεις αλλά δεν φαίνεται, μην χάνεις χρόνο... Κ ευτυχώς γιατί σε όλο αυτό θα είχα κ θέμα ηλικίας μετά (αρχισα στα 36 κ πήγα για εξωσωματική στα 37). Τέλος καλό όλα καλά όμως! 

Σου εύχομαι να έχεις σύντομα τα καλύτερα νέα! 

Άντε βρε κορίτσι μου, τι πράγμα και αυτό να παίρνεις τόσες ορμόνες να χαίρεσαι όταν βλέπεις αυγουλακια και στο τέλος να σου λένε δεν γονιμοποίηθηκαν! Δόξα το θεό όμως τα κατάφερες έχεις το λουλούδι σου! Σε αυτή τη περίπτωση δεν σημαίνει οτι κάτι παίζει με την αντίσταση στην ινσουλίνη καο το ζάχαρο? Τώρα έχεις βλαστοκυστες στη κατάψυξη? Σκέφτεσαι και να βγάλεις κανένα? 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Εγω το είχα πετάξει πριν τα 10 λεπτά..  τόσο σίγουρη ότι δεν είμαι 🤣🤣🤣

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Θα πάω να το δω και εγώ ξανά νομιζω🤣🤣🤣 πέρασαν πολλές ώρες αλλά τι πειράζει; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Και εμένα με έπιασε ξαφνικά φοβερός πονοκέφαλος που είναι σημάδι ότι έρχεται αύριο..  μια μέρα πριν την ημερομηνία που περιμένω κανονικά 

Το ένστικτο μου μου ελεγε οτι έστω και αν είδαμε πάλι μια καλή ωορρηξια δεν θα μείνω έγκυος αυτκ το μήνα.. νοιώθω ότι έχουμε αδύναμο σπέρμα οχι όμως πάρα πολύ αφου πέρσι τον Μάρτιο έμεινα έγκυος.. τώρα με τις βιταμίνες νοιώθω ότι θα;έρθει σε 2-3 μήνες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...