Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσια μου καλημερα!!!❤️ λυπαμαι για τα αρνητικα τεστ.. ειναι αυτο το συναισθημα απαισιο που θες να δεις γραμμουλα και τιποτα.. που ελπιζεις μεχρι τελευταια στιγμη και ολο το ξαναβλεπεις... εγω γι αυτο σε ολους αυτους τους μηνες μονο μια φορα εκανα τεστ και η απογοητευση ηταν μεγαλη..

να σκεφτομαστε θετικα και να παμε δυναμικα για τον επομενο μηνα!!!!! 💪 εμεις αυτο το μηνα δεν ειχαμε καλες προσπαθειες οποτε δεν ελπιζω ιδιαιτερα.. το σκ ξεπατωθηκαμε σε ψωνια, γενεθλια και την κυριακη ειχαμε κοσμο στο σπιτι ως αργα.. ελπιζω ο αλλος μηνας να ειναι καλυτερος.... (εν τω μεταξυ με τοσα τρεχαματα ουτε τεστ ωορρηξιας δεν προλαβα να κανω οποτε δεν καταλαβα ποτε ειχα ωορρηξια..😂)

Συμφωνώ και εγώ τεστ εγκυμοσύνης δε κάνω ποτε πιο γρήγορα για αυτό ακριβώς τον λόγο!! Στην αρχή έκανα έβλεπα το αρνητικό κ ήμουν σαν την Αγία Παρασκευή 😂😂😂!! οποτε λεω άμα είναι να είμαι εγκυος θα έχω καθυστέρηση! 

Μη στεναχωριέσαι Αντωνία μου για τις επαφές εξάλλου αν ήσουν κοντά στο γόνιμο παράθυρο εχεις πιθανότητες! Και επίσης επειδή προσπαθούμε τόσο καιρό είναι πολύ φυσιολογικό να έρθουν μηνες με λιγες επαφές χωρις τεστ ωορρηξιας κ χωρις άγχος γιατί απλά κουραστήκαμε…! Μου έτυχε κ εμένα σε αρκετούς μηνες πριν…

εμεις είχαμε επαφές αμέσως στην ωορρηξία για πρώτη φορά την κατάλαβα κ είχαμε κ μια μέρα πριν κ τις επόμενες 2… μετά βρέθηκα αμεσωσ θετική κ έφυγε από το σπίτι…όποτε ότι έγινε τώρα πλέον δεν αγχώνομαι! Άμα είναι να έρθει θα έρθει αφού έχουμε τα ψηλό προβλήματα τουλάχιστο τον ξέρουμε τον λόγο…

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 λεπτό, ο/η tina21 είπε:

νομιζω θα το πιστεψω μετα τον υπερηχο! μεχρι τοτε λες και ζω ονειρο!

Σε καταλαβαίνω γιατί κ εγώ άμα ποτέ δω θετικό τεστ θα νομίζω ότι καποιος μου κάνει πλάκα με τόσα άκυρα που έφαγα 1 χρόνο κ πάμε …

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Σε καταλαβαίνω γιατί κ εγώ άμα ποτέ δω θετικό τεστ θα νομίζω ότι καποιος μου κάνει πλάκα με τόσα άκυρα που έφαγα 1 χρόνο κ πάμε …

εγω εκανα χορικακη στο κεντρο χθες και με πηρε ο γιατρος και τον ρωταω γιατρο σιγουρα; μηπως μπερδευτηκατε με καποια αλλη;

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Αχ τι ωραίο συναίσθημα!! Ανυπομονώ κι εγώ να το ξανα νοιώσω..

Κοριτσάκι μου λοιπο΄ν, αναφορικά με την αποκόλληση. Μην φοβάσαι! Ξεκούραση πολύ και να μην κανεις τιποτα σπιτι. ΜΟνο καναπε κρεβατι και ταινίες. Προγεστερόνη σου έδωσε?

Εγώ είδα μια μέρα ξαφνικά αίμα, πάρα πολυ! Γεμισε η λεκάνη! Πηγα μαιευτηριο μετα απο τηλεφωνημα στο γιατρο μου εκανε υπερηχο. μια μικρη αποκολληση. Πηρα προγεστερονη, εκανε 1 βδομαδα μονο και εφυγε εντελως! Ολα καλα θα πανε. Εσυ το ειδες νωρις οποτε ολα καλα!

Εγώ δεν έχω δει αιμα. .

Γενικά μου είπε να ξεκουράζομαι. Ναι έπαιρνα ήδη προγεστερόνη από μου αύξησε την δόση😊 να πάνε όλα καλά εύχομαι🥰

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Συμφωνώ και εγώ τεστ εγκυμοσύνης δε κάνω ποτε πιο γρήγορα για αυτό ακριβώς τον λόγο!! Στην αρχή έκανα έβλεπα το αρνητικό κ ήμουν σαν την Αγία Παρασκευή 😂😂😂!! οποτε λεω άμα είναι να είμαι εγκυος θα έχω καθυστέρηση! 

Μη στεναχωριέσαι Αντωνία μου για τις επαφές εξάλλου αν ήσουν κοντά στο γόνιμο παράθυρο εχεις πιθανότητες! Και επίσης επειδή προσπαθούμε τόσο καιρό είναι πολύ φυσιολογικό να έρθουν μηνες με λιγες επαφές χωρις τεστ ωορρηξιας κ χωρις άγχος γιατί απλά κουραστήκαμε…! Μου έτυχε κ εμένα σε αρκετούς μηνες πριν…

εμεις είχαμε επαφές αμέσως στην ωορρηξία για πρώτη φορά την κατάλαβα κ είχαμε κ μια μέρα πριν κ τις επόμενες 2… μετά βρέθηκα αμεσωσ θετική κ έφυγε από το σπίτι…όποτε ότι έγινε τώρα πλέον δεν αγχώνομαι! Άμα είναι να έρθει θα έρθει αφού έχουμε τα ψηλό προβλήματα τουλάχιστο τον ξέρουμε τον λόγο…

εσεις ειστε τελεια απο επαφες!!! και παιρνεις και το χαπι για την προλακτινη, εγινε και η σαλπιγγογραφια!!!! σουπερ σε βρισκω!!! μακαρι να ειναι ο τυχερος σας μηνας!!!!!!🤞🤞❤️🤰

εμας μας εχουν φαει οι υποχρεωσεις τα σκ και δεν ηρεμουμε καθολου.. αμαν να ερθει ενα σκ να μη δουμε κανενα και να λιωσουμε οι δυο μας σπιτακι μας!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα.. και εμένα με αρνητικό ξεκίνησε η μέρα 2 μέρες πριν την περίοδο.. θα κάνει και ο αντρας μου σπερματοδιαγραμμα αυτό το μήνα και πίνουμε ήδη βιταμίνες..λέει ότι νοιώθει πιο τουρπο.. (την  πάτησα δλδ)

@Hopemumtobe κορίτσικοκρίτσια κάνω τεστακια πριν την περίοδο και τρώω τα μούτρα μου!! Πόσο καταλαβαίνω το αίσθημα σας! Όμως αν δεν κάνω νιώθω ότι ελπίζω χωρίς λόγο και κάθομαι και παρατηρώ συμπτωματα κτλ.. για μένα είναι προτιμότερο να ξέρω μια ώρα νωρίτερα.. 

Το βασικότερο είναι μόλις περάσει το σοκ της σφαλιάρας να νιώθουμε αισιόδοξες για τον επόμενο μήνα! Θα τα καταφέρουμε που θα πάει.  🙏

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εσεις ειστε τελεια απο επαφες!!! και παιρνεις και το χαπι για την προλακτινη, εγινε και η σαλπιγγογραφια!!!! σουπερ σε βρισκω!!! μακαρι να ειναι ο τυχερος σας μηνας!!!!!!🤞🤞❤️🤰

εμας μας εχουν φαει οι υποχρεωσεις τα σκ και δεν ηρεμουμε καθολου.. αμαν να ερθει ενα σκ να μη δουμε κανενα και να λιωσουμε οι δυο μας σπιτακι μας!!!

Είχες κ τον μπαμπά σου αυτό το μήνα όποτε λογικό να ήταν κ οι επαφές λιγότερες είχες κ το άγχος από την επέμβαση…

Αλλα να σου πω κάτι δες το έτσι (αν εχεις τα ψυχικά αποθέματα) πλέον γνωρίζετε το πρόβλημα σας βγάλε το άγχος, βάλε μια χρονική περίοδο όριο και προσπαθήστε ανέμελα χωρις άγχος ως τότε! Μετά να ψαχτείτε σε κάτι υποβοηθούμενο αλλά όλο αυτό αν έχετε το ψυχικό απόθεμα! 

Και μακάρι να το πετύχαμε (2 στα 2 τεστ θετικά μια κοβιντ μια εγκυμοσύνης 😂) αλλά αν δεν το πετύχαμε έχουμε κ τον άλλον μήνα κ τον παρ άλλο ❤️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Είχες κ τον μπαμπά σου αυτό το μήνα όποτε λογικό να ήταν κ οι επαφές λιγότερες είχες κ το άγχος από την επέμβαση…

Αλλα να σου πω κάτι δες το έτσι (αν εχεις τα ψυχικά αποθέματα) πλέον γνωρίζετε το πρόβλημα σας βγάλε το άγχος, βάλε μια χρονική περίοδο όριο και προσπαθήστε ανέμελα χωρις άγχος ως τότε! Μετά να ψαχτείτε σε κάτι υποβοηθούμενο αλλά όλο αυτό αν έχετε το ψυχικό απόθεμα! 

Και μακάρι να το πετύχαμε (2 στα 2 τεστ θετικά μια κοβιντ μια εγκυμοσύνης 😂) αλλά αν δεν το πετύχαμε έχουμε κ τον άλλον μήνα κ τον παρ άλλο ❤️

ναι το βαλαμε το οριο μας!! ο σεπτεμβρης!! και τον αλλο μηνα εκλεισα γυναικολογο γυρω στην 8η ημερα του κυκλου για να κανουμε παρακολουθηση.. να δουμε την ωορρηξια πιο καλα! 

αν σου πω οτι κανουμε ετοιμασιες του γαμου και δεν εχω καμια ορεξη, τι θα μου πεις;;;; τραγικη ειμαι!😅 βλεπουμε φωτογραφους κλπ και μου φαινονται τοσο ματαια ολα αυτα...

στις πριν 41 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ δεν έχω δει αιμα. .

Γενικά μου είπε να ξεκουράζομαι. Ναι έπαιρνα ήδη προγεστερόνη από μου αύξησε την δόση😊 να πάνε όλα καλά εύχομαι🥰

Αυτό είναι πολύ καλό. Συμαίνει ότι το είδατε πολύ νωρίς. Θα δεις στο επόμενο ραντεβού θα έχει αποροφηθεί! Γενικά οι περισσότερες είχαμε κάποιο θεματάκι με αποκόλληση. Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!

στις πριν 44 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

εγω εκανα χορικακη στο κεντρο χθες και με πηρε ο γιατρος και τον ρωταω γιατρο σιγουρα; μηπως μπερδευτηκατε με καποια αλλη;

Κορίτσι μου γλυκό.. Κι εγώ το ίδιο. Παιρνω το κεντρο να μαθω χοριακη μου λενε 556. Λεω σιγουρα? Εκανα 1 μηνα να το πιστεψω, νομιζα οτι εβλεπα ονειρο και θα ξυπνησω!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό.. Κι εγώ το ίδιο. Παιρνω το κεντρο να μαθω χοριακη μου λενε 556. Λεω σιγουρα? Εκανα 1 μηνα να το πιστεψω, νομιζα οτι εβλεπα ονειρο και θα ξυπνησω!

αχχχ ακριβως αυτο!! πωπω διδυμα εσυ με τετοια τιμη εεεε ; ❤️❤️❤️❤️❤️ 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!   @babyblue94  να ακούς τον γιατρό σου να ξεκουράζεσαι και όλα θα πάνε τέλεια  @Κατεριναπαπ θα έβαζα από τώρα το θετικο στο πινακακι αλλά θα συγκρατηθω μέχρι τη θετική χοριακη σου

🤣🤣🤣🤣 συγκρατήσου συγκρατήσου μη πέσω απο τα σύννεφα και σακατευτω 😂😂😂

στις πριν 2 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Η μερα ξεκινησε με ενα αρνητικοτατο τεστ! 😰Το εκανα 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο και εχω ηδη απο χθες τα κλασσικα πονακια που εχω 3 μερες πριν την περιοδο. Δεν πειραζει τουλαχιστον προσπαθησαμε! Παμε για επομενο μηνα-ενας μηνας εμεινε για επαναληπτικες εξετασεις ανδρα μου,  να δουμε τι γινεται με σπερμα  αλλα ταυτοχρονα θα εχω κλεισει ραντεβου κα σε 2 γιατρους  για  να συζητησω για εξωσωματικη κλπ 

Καλη σας μερα💖

Μπράβο κορίτσι μου,  μπράβο που ήδη έχεις κανονίσει το επόμενο βήμα σου, μπράβο σε ολες που δεν τα παρατάμε, μπράβο γτ αυτός ο δρόμος της υπογονιμότητας είναι δυσκολος και φθηρει το ζευγάρι ψυχολογικά,  αλλά βγαίνουμε πιο δυνατοί καο ενωμένοι!!! Αθήνα θα κλείσεις ραντεβού ? 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα ❤️❤️❤️ 

@babyblue94 αχ τι ωραία 💓💓💓 να το ακους κ να παίρνεις δύναμη κ αισιοδοξία!!! Ξεκουράσου κ όλα καλά προχωρούν!!! 

@Κατεριναπαπτι ωραία νέα κορίτσι μου!!! Είμαι σίγουρη ότι και τα δυο θα φωλιάσουν κ σε λιγες ημερες θα μας λες για την τεράστια χοριακη σου ❤️❤️❤️❤️ Ποσό χαίρομαι για εσένα !!! Το όνειρο σου επιτελους θα πραγματοποιηθεί 💓💓💓💓

@Hopemumtobe& @Nandia- Κορίτσια μου μη το βάζετε κάτω!!! Να θυμάστε ότι το 2022 ολες θα γίνουμε μανούλες ολες θα φουσκώσουμε είτε αυτό το μήνα είτε τον επόμενο είτε τον παρ άλλο!!! Να είστε θετικές και θα έρθει το σποράκι για ολες μας 💓💓💓

@tina21συγχαρητήρια κορίτσι μου για την εγκυμοσύνη σου!!! Επιτελους και ένα θετικό τεστ ❤️❤️❤️ Ότι καλύτερο εύχομαι να το χαρείς!! Είναι το πρώτο σου;;; 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, την χαρά σας και τη θετική αύρα την εισπράττω και μου δίνει πολύ δύναμη!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες ❤❤❤ νομίζω το 22 ξεκίνησε πολύ καλά εχουμε θετικά και ελπίζω να συνεχίσουμε ολες, να ακολουθήσουμε τον ιδιο δρόμο !! 

Εσυ πως είσαι κορίτσι μου, διαβάζω τα νέα περι κορονοιου, αλλά το σημαντικό είναι ότι το πέρασες ήπια και ανώδυνα! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσι μου γλυκο οπως λεει και ο γιατρος ολα πανε εξαιρετικα!!!! τα μωρακια σας ειναι στην κοιλιτσα και μην αγχωνεσαι τωρα!!! ολα θα πανε περιφημα και σε λιγες ημερες η χοριακη σου θα ειναι στα υψη!! 🤰❤️👶👶 ειμαι σιγουρη!!!! να μας στελνεις τα νεα σου!! φιλια πολλα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό  για τα όμορφα λογάκια σου! Άντεεε να περνούμε σειρά στα θετικά τεστακια,  διάβασα στην άλλη ομαδουλα οτι σκέφτεστε για εξωσωματική, φαντάζομαι πώς κουράστηκες ψυχολογικα? Ποοοσο σε καταλαβαίνω!  Τελείωσαν και οι καρδούλες μου και ήθελα να σε καρδουλωσω ❤❤❤

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ναι το βαλαμε το οριο μας!! ο σεπτεμβρης!! και τον αλλο μηνα εκλεισα γυναικολογο γυρω στην 8η ημερα του κυκλου για να κανουμε παρακολουθηση.. να δουμε την ωορρηξια πιο καλα! 

αν σου πω οτι κανουμε ετοιμασιες του γαμου και δεν εχω καμια ορεξη, τι θα μου πεις;;;; τραγικη ειμαι!😅 βλεπουμε φωτογραφους κλπ και μου φαινονται τοσο ματαια ολα αυτα...

Άντε καλέ,  συγκεντρώσου!!! Κοίτα να απολαύσεις το γάμο Σου και ολη την διαδικασία,  αν παλι τοσο πολύ σε πληγώνει όλο αυτό, βάλε προτεραιότητες κορίτσι μου και κάνε αυτό που σε γεμίζει και σε κάνει να νιώθεις χαρουμενη, εγώ για παράδειγμα δεν είμαι παντρεμένη όπως γνωρίζετε, αλλά την  εξωσωματική δεν την ανέβαλα 😂😂😂 τον γάμο θα τον ανέβαλα 😂😂😂😂 σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αυτό που θα σου πω είναι να κάνεις αυτό που θα σε κάνει χαρούμε κορίτσι μου!

στις πριν 1 ώρα, ο/η MyElpida είπε:

@Hopemumtobe κορίτσικοκρίτσια κάνω τεστακια πριν την περίοδο και τρώω τα μούτρα μου!! Πόσο καταλαβαίνω το αίσθημα σας! Όμως αν δεν κάνω νιώθω ότι ελπίζω χωρίς λόγο και κάθομαι και παρατηρώ συμπτωματα κτλ.. για μένα είναι προτιμότερο να ξέρω μια ώρα νωρίτερα.. 

Το βασικότερο είναι μόλις περάσει το σοκ της σφαλιάρας να νιώθουμε αισιόδοξες για τον επόμενο μήνα! Θα τα καταφέρουμε που θα πάει.  🙏

Εγω το έκανα περισσότερο για να ξέρω να προσέχω γιατί με την ανακαίνιση γίνεται χαμουλης στο σπίτι.. σε 2 μέρες θα έρθει και η περίοδος.. αρχίσαμε και βιταμίνες αλλά ήτανε τα την ωορρηξια αρα από τον επόμενο μήνα θα είναι οι πιο πολλές πιθανότητες 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

αχχχ ακριβως αυτο!! πωπω διδυμα εσυ με τετοια τιμη εεεε ; ❤️❤️❤️❤️❤️ 

Ναι ειχα δύο σάκους αλλά το ένα παλιδρόμισε και γέννησα ένα αγοράκι τελικά. Τώρα είναι 12.5 μηνών και προσπαθώ για το δεύτερο μέχρι Μάιο - Ιούνιο που θα κάνω εμβρυομεταφορά από τα παγωτίνια μου που έχω στο Γένεσις. Αν δεν έρθει φυσιολογικά μέχρι τότε!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Ναι ειχα δύο σάκους αλλά το ένα παλιδρόμισε και γέννησα ένα αγοράκι τελικά. Τώρα είναι 12.5 μηνών και προσπαθώ για το δεύτερο μέχρι Μάιο - Ιούνιο που θα κάνω εμβρυομεταφορά από τα παγωτίνια μου που έχω στο Γένεσις. Αν δεν έρθει φυσιολογικά μέχρι τότε!

να το χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!! σου ευχομαι αυτη την φορα να σας κανει εκπληξη και να ερθει μονο του ❤️❤️ 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

να το χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!! σου ευχομαι αυτη την φορα να σας κανει εκπληξη και να ερθει μονο του ❤️❤️ 

Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι!

Κορίτσια μου τι κάνετε;;;; εχθές τελείωσε η περίοδος και ακόμα έχω πόνους περιόδου!! Μα τι γίνεται τέλος πάντων;;;; 🙄 πολύς πόνος σε αυτή την περίοδο.. Ο κύκλος μετά το εμβόλιο του κοβιντ έχει γίνει χάλια!!! Ήρθε με καθυστέρηση και  πολύ πόνο 

Κορίτσια μου τι κάνετε? Πόσο μου λείπουν οι συζητήσεις μας, δεν μπορώ να συμμετέχω όσο θέλω στην παρέα σας αλλά μου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, δεν είναι μόνο το μωρούλι που ήρθε... 

@Κατεριναπαπ πόσο όμορφα νέα κορίτσι μου!!!!! Με το καλό να πάρεις τέλεια χοριακή και να δεις δύο σποράκια να μεγαλώνουν ❤

@Raf123 @Antonia2 πολλές εκπλήξεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένουμε, είχατε επαφές οπότε τίποτα δεν αποκλείεται 🥰

@Hopemumtobe @Nandia- αν δεν δούμε την ακατανόμαστη δεν έχει τελειώσει τίποτα! 

@babyblue94 ακόμα βλέπουμε το πρώτο βίντεο που ακούγεται η καρδούλα της μπεμπούλας μου και λέω στον άντρα μου αυτό το πλάσμα που ήταν μια σταλιά σποράκι είναι τώρα στα χέρια μας! Όσο για την αποκόλληση είχα σε κάθε εγκυμοσύνη και στην τελευταία ήταν πάρα πολύ μεγάλη, ήταν όλος ο σάκος στον αέρα και κρατιόταν ένα πάρα πολύ μικρό σημείο, αλλά με πολύ προσοχή πήγαν όλα καλά! Απέφυγε τις σκάλες, εννοείται όχι βάρος και να σκύβεις και να μην τεντώνεσαι πχ να πιάσεις κάτι από ψιλά.... θα περάσει ο καιρός και δεν θα το πιστεύεις ότι έφτασε η ώρα να το πάρεις αγκαλιά 🥰🥰🥰🥰

@tina21 συγχαρητήρια! Όπως κ εσύ κ η @Hope19 αφού πήγα για τη χοριακη (κ γω από εξωσωματική) γύρισα σπίτι κ έκανα ένα φραπέ βαρύ βαρύ. Λέω σιγά να μην! Ας πιω ένα κανονικό καφέ τουλάχιστον. Όταν με πήρε ο γιατρός δεν το πίστευα! Ειλικρινά ακόμα κ μετά την καρδιά δεν έλεγα τη φράση είμαι έγκυος, δεν χώραγε στο μυαλό μου! Το χώνεψα μετά την αυχενική κ λίγο ακόμα δλδ που άρχισα να το νιώθω. Κ φαντάσου ένα χρόνο προσπάθησα φυσιολογικά κ μου πήρε κ κάποιους μήνες με την εξωσωματική (περίπου 8 😎γιατί έκανα 2 ωοληψιες κ μετά πάγωσαν όλα λόγω κοβιντ. Φαντάσου να προσπαθούσα κ τίποτα χρόνια κ χρόνια. Αλλά μετά από τόσα αρνητικά μου φαίνονταν ψεματα!

Edit: αυτή η φάτσα με τα γυαλιά μπήκε μόνη της κ δε σβήνει κιόλας! Χαχαχ

@babyblue94 αφού ακούσατε καρδούλα μη φοβάσαι τπτ! Η αποκόλληση είναι πολύ συχνή (δυστυχώς). Ξεκούραση κ ολα θα πάνε καλά!

@Κατεριναπαπ με το καλό!!!! Να έχεις ευχάριστα σε λίγες μέρες! Που σίγουρα θα έχεις 😊

στις πριν 2 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

εννοειται θα τα καταφερουμε ολες!!! εσεις κοριτσι μου προσπαθειτε καιρο;; (με συγχωρεις αν το εχεις γραψει αλλα δεν το συγκρατησα..) εμεις κλεισαμε 1 χρονο προσπαθειων και τιποτα. εχουμε ενα θεμα στην κινητικοτητα του σπερματος και μολις ο αντρας μου εκλεισε 3μηνο με την αγωγη που κανει (βιταμινες).. καναμε ολες τις εξετασεις, σαλπιγγογραφια, ορμονολογικες κλπ και ολα φυσιολογικα... ελπιζω προς την ανοιξη η τελος παντων μεχρι τελος καλοκαιριου να ερθει αλλιως θα αρχισω να ψαχνομαι για εξωσωματικη... (τον απριλη γινομαι 33 και δεν θελω μετα να αγχωθω και για την ηλικια...)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...