Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μια χαρά πηγαίνει θα δεις 💕💕 πόσες εβδομαδες είσαι; Άντε θα περιμένουμε τα νέα σας 

Είμαι στις 7 μισή βδομάδες. Τέλος του δεύτερου μήνα. Σε μιάμιση εβδομαδα ξεκινάω τον 3ο ❣️❣️

Άντε να γίνει η χοριακη. Να μου φύγει το πολύ άγχος. 

@Hope19

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 13 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ. 

Ναι το βραδάκι έχω ραντεβού για καρδούλα. Αααχ έχω πολύ αγωνία. 🥰🥰 Μακάρι να πάνε όλα καλά. ❣️αυτή την βδομάδα πέταξε μια σταλιτσα η κοιλιά μου. Σαν καρουμπαλακι μικρό. Σαν έντονο πρήξιμο. Και επειδή έχω και συμπτώματα λέω τι στο καλό; Καλά θα πηγαίνει για να βλέπω αυτά. 😌

Aχ τι καλα θα δειτε το σπορακι σας σημερα! Ποσων εβδομαδων εισαι κοριτσι μου? Ειναι πολυ θετικα ολα οσα εχεις!

Καλημέραααααα κορίτσια μου!!! Χρόνια πολλά σήμερα να περάσουμε τέλεια με τους Βαλεντίνους μας😊💗💓❤️😘 είτε είναι γόνιμη είτε όχι δεν μας νοιάζει 😂😉 εμείς σήμερα κλείνουμε 10 χρόνια πολιτικού γάμου, στον πολιτικό ήμουν έγκυος στον μεγάλο μου γιο!!! Πότε πέρασαν τα χρόνια απίστευτο... Κοντεύει 10 ο μεγάλος μου και εγώ τον έχω για μωρό ακόμα... 😇

@Κατεριναπαπ με το καλόοοο σήμερα να φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου οι αγάπες της ζωής σου ❤️❤️❤️

@babyblue94 με το καλόοοο να ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο στον κόσμο....!!!!! Ο Βαλεντίνος σου ή η Βαλεντίνα σου είναι εκεί και σε περιμένει 😉❤️

στις πριν 18 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ. 

Ναι το βραδάκι έχω ραντεβού για καρδούλα. Αααχ έχω πολύ αγωνία. 🥰🥰 Μακάρι να πάνε όλα καλά. ❣️αυτή την βδομάδα πέταξε μια σταλιτσα η κοιλιά μου. Σαν καρουμπαλακι μικρό. Σαν έντονο πρήξιμο. Και επειδή έχω και συμπτώματα λέω τι στο καλό; Καλά θα πηγαίνει για να βλέπω αυτά. 😌

ολα τελεια θα πανε!! θα το δεις!!! 🤰😁🎉 θα ακουσετε τον πιο ωραιο ηχο!!!!! περιμενουμε τα νεα σου !!!!   ❤️❤️❤️

Κορίτσια ήρθε ο άντρας μου κ μου έφερε λουλούδια 💕💕ο γλυκούλης δε με ξέχασε…έχουμε επέτειο σήμερα κ μου κάνει το δώρο όταν βγεις από καραντίνα να μπορώ να σε φιλήσω ο γλυκούλης! Δε κόλλησε τελικά…κ στο γυμναστήριο επίσης δεν βρέθηκε καποιος αλλος θετικός…δεν ξέρω από που κόλλησα 🙄🙄

στις πριν 10 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Είμαι στις 7 μισή βδομάδες. Τέλος του δεύτερου μήνα. Σε μιάμιση εβδομαδα ξεκινάω τον 3ο ❣️❣️

@Hope19

ποια χοριακη;; πανε αυτα!! την αυχενικη λες;😍

στις πριν 10 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

@Hope19

Τέλεια θα λέμε για την αυχενική σε λίγο καιρό!! Από τόσο σύντομα ξεκινάει η κοιλιτσα;; Είχα την εντύπωση από πιο μετά…

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια ήρθε ο άντρας μου κ μου έφερε λουλούδια 💕💕ο γλυκούλης δε με ξέχασε…έχουμε επέτειο σήμερα κ μου κάνει το δώρο όταν βγεις από καραντίνα να μπορώ να σε φιλήσω ο γλυκούλης! Δε κόλλησε τελικά…κ στο γυμναστήριο επίσης δεν βρέθηκε καποιος αλλος θετικός…δεν ξέρω από που κόλλησα 🙄🙄

αχ τι καλος!!!! ❤️❤️ επετειο σχεσης;; ποσα χρονια ειστε μαζι;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Τέλεια θα λέμε για την αυχενική σε λίγο καιρό!! Από τόσο σύντομα ξεκινάει η κοιλιτσα;; Είχα την εντύπωση από πιο μετά…

Μπράβο κορίτσια τετοια να ακούμε!!!

Εύχομαι σε όλες τις ερωτευμένες κοριτσάρες να πετύχουν τους στόχους τους...και του χρόνου να γιορτάζουν ερωτευμεένες με τα μωράκια τους...Ελπίζω να είμαι σύντομα και εγω μια από αυτές...αν και είμαι σίγουρη ότι και εγώ θα τα καταφέρω απλά το πότε ο Θεός το ξέρει...🥰🤩

Χρόνια Πολλά κοριτσάρες και υπομονή!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

αχ τι καλος!!!! ❤️❤️ επετειο σχεσης;; ποσα χρονια ειστε μαζι;

Ναι επέτειο σχέσης  κ επειδή δεν ξέραμε ακριβώς πότε είπαμε να το γιορτάζουμε 14/2…7 χρόνια αλλά ξεκινήσαμε να μιλάμε από το Δεκέμβριο αλλά επίσημα σχέση είπαμε φεβρουαριο ❤️❤️❤️

στις πριν 3 λεπτά, ο/η athens25 είπε:

Μπράβο κορίτσια τετοια να ακούμε!!!

Εύχομαι σε όλες τις ερωτευμένες κοριτσάρες να πετύχουν τους στόχους τους...και του χρόνου να γιορτάζουν ερωτευμεένες με τα μωράκια τους...Ελπίζω να είμαι σύντομα και εγω μια από αυτές...αν και είμαι σίγουρη ότι και εγώ θα τα καταφέρω απλά το πότε ο Θεός το ξέρει...🥰🤩

Χρόνια Πολλά κοριτσάρες και υπομονή!!

Ολες θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή ❤️❤️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι επέτειο σχέσης  κ επειδή δεν ξέραμε ακριβώς πότε είπαμε να το γιορτάζουμε 14/2…7 χρόνια αλλά ξεκινήσαμε να μιλάμε από το Δεκέμβριο αλλά επίσημα σχέση είπαμε φεβρουαριο ❤️❤️❤️

7 χρονια εε;;;; κι εμεις 2 απριλιου κλεινουμε 7 χρονια!!!! ποτε περασαν;; σαν χθες μου φαινεται...☺️

να ειστε ευτυχισμενοι και παντα αγαπημενοι και μονοιασμενοι!!!! ❤️🌺❤️🌺 του χρονου ευχομαι να εχετε κι ενα γερο μωρακι στην επετειο σας και να ειστε τρισευτυχισμενοι!!!!

στις πριν 13 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Γλυκό μου μισοφέγγαρο.  Σε θαυμάζω στο έχω πει πολλές φορές. 

Θα έρθω λιγακι να διαφωνήσω με κάποιες κινήσεις .. καταρχήν γιατί να πάρεις για 6 μήνες θεραπεία κλομιφερ; όσο αθώα και αν ακούγεται σε πληροφορώ πιο πολύ απ τις ενέσεις της εξωσωματικής με επηρέασαν και σωματικά και ψυχικά. Αντί για κλομιφερ στο κέντρο μου δώσανε ενέσεις με χαμηλότερη δόση.  

Επίσης πριν ξεκινήσεις θεραπεία θεωρώ οπωσδήποτε να κάνει ο σύζυγος σου σπερμοδιαγραμμα και μετά να πάρεις ορμόνες.. θα στο πω και αλλιώς ο άντρας μου είχε θεμα στο σπερμα έπαιρνα εγώ ορμόνες επηρέασα τον οργανισμό μου και τελικά με βιταμίνες καλυτερέψε το σπέρμα. 

Στα λέω με εκτίμηση προς το πρόσωπό σου. Και να κάνεις συζήτηση με τον γιατρό. Όσο για τα τύφλα που λες μπορείς είτε με τεστ ωορρηξίας είτε με υπηρηχους να ξέρεις.  

Για σου πω το κλειδί της επιτυχίας σου που ξέρω ότι θα γινει; 

Δώσε σε εμένα να σου κρατάω την περίοδο σου κάνε μέρα παρά μέρα επαφές και χαλάρωσε βγες για φαγητό ποτό κάνε πράγματα με τον άντρα σου και απλά επαφές. Και είμαι σίγουρη σε 3 μήνες θα έρθει. 

Συμφωνώ!! Η κλομιφαίνη είναι χειρότερη από όλες τις ορμόνες της εξωσωματικής...μακριά...προσωπικά μου διέλυσε το ενδομήτριο. 

Κορίτσια μου καλημέρα και χρόνια μας πολλά με τους άντρες μας 💕. Θέλω τη γνώμη σας για κάτι ψιλό αστείο αλλά δεόντως εκνευριστικό. Σάββατο βράδυ τηλέφωνο ή πεθερούλα μου δεν είναι καλά αισθάνεται μοναξιά με τον άντρα της, περνάμε το Σαββατόβραδο για δεύτερη φορά τρώγοντας ξηρούς καρπούς στον καναπέ των πεθερικων αναλύοντας τη Ρώσο ουκρανική κρίση. Κυριακή πρωί τηλέφωνο η πεθερούλα μου να πάμε στο εξοχικό. Ξεχνάει τον κωδικό του συναγερμού αρχίζει να βουίζει αυτό μας βρίζει γιατί αργήσαμε να πάμε!!!! Πάω να πάρω εφημερίδα έρχεται και με βάζει να της πληρώσω και 4 μπουκάλια μπύρα που η ίδια κατανάλωσε με τα σουβλάκια της λέγοντας πως δεν της αρέσει το κρέας από έξω αφού εγώ το κορόιδο μαγειρεύω τις Κυριακές για όλους προσθέτω εγώ μέσα μου. Μετά μου λέει χαριτωμένα αφού είναι κοριτσάκι το μωρό θα δώσετε το όνομα μου;;;; της απαντάω χαριτωμένα μια εναλλακτική να περιλαμβάνει το δικό της πρώτο όνομα και δεύτερο της μαμάς μου. Μου κάνει χάλια είναι αυτό που σκέφτηκες. Το καλό της υπόθεσης; πρώτη φορά στα χρονικά καθάρισε την κουζίνα του εξοχικού της και έπλυνε τα πιάτα της... ως τώρα μάλλον θεωρούσε ότι μου κάνει την τιμή να τους πλένω εγώ όλη τη λάντζα και αυτή να μαζεύει λουλουδάκια από τον κήπο... Βρε κορίτσια είμαι ηλιθια που αντιδράω; η μήπως φοβερά καχύποπτη με την εντελώς αθώα πεθερούλα μου όπως νομίζει ο άντρας μου; (είναι και μοναχογυιος τι περίμενα;;;;). 

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέραααααα κορίτσια μου!!! Χρόνια πολλά σήμερα να περάσουμε τέλεια με τους Βαλεντίνους μας😊💗💓❤️😘 είτε είναι γόνιμη είτε όχι δεν μας νοιάζει 😂😉 εμείς σήμερα κλείνουμε 10 χρόνια πολιτικού γάμου, στον πολιτικό ήμουν έγκυος στον μεγάλο μου γιο!!! Πότε πέρασαν τα χρόνια απίστευτο... Κοντεύει 10 ο μεγάλος μου και εγώ τον έχω για μωρό ακόμα... 😇

@Κατεριναπαπ με το καλόοοο σήμερα να φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου οι αγάπες της ζωής σου ❤️❤️❤️

@babyblue94 με το καλόοοο να ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο στον κόσμο....!!!!! Ο Βαλεντίνος σου ή η Βαλεντίνα σου είναι εκεί και σε περιμένει 😉❤️

Να ζήσετε κορίτσι μου ευτυχισμένοι να είστε πάντα ❤️❤️❤️ Κ σύντομα το επόμενο ζουζουνι σας 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

7 χρονια εε;;;; κι εμεις 2 απριλιου κλεινουμε 7 χρονια!!!! ποτε περασαν;; σαν χθες μου φαινεται...☺️

να ειστε ευτυχισμενοι και παντα αγαπημενοι και μονοιασμενοι!!!! ❤️🌺❤️🌺 του χρονου ευχομαι να εχετε κι ενα γερο μωρακι στην επετειο σας και να ειστε τρισευτυχισμενοι!!!!

και εμένα μου φαίνονται σας χθες ❤️❤️ Και εσείς Αντωνία μου να είστε πάντα χαρούμενοι και αγαπημένοι ποτέ να μην χαθεί το πάθος σας μεταξύ σας!!!! Μακάρι το 2022 να φουσκώσουμε και του χρόνου με το μωράκι μας 

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα και χρόνια μας πολλά με τους άντρες μας 💕. Θέλω τη γνώμη σας για κάτι ψιλό αστείο αλλά δεόντως εκνευριστικό. Σάββατο βράδυ τηλέφωνο ή πεθερούλα μου δεν είναι καλά αισθάνεται μοναξιά με τον άντρα της, περνάμε το Σαββατόβραδο για δεύτερη φορά τρώγοντας ξηρούς καρπούς στον καναπέ των πεθερικων αναλύοντας τη Ρώσο ουκρανική κρίση. Κυριακή πρωί τηλέφωνο η πεθερούλα μου να πάμε στο εξοχικό. Ξεχνάει τον κωδικό του συναγερμού αρχίζει να βουίζει αυτό μας βρίζει γιατί αργήσαμε να πάμε!!!! Πάω να πάρω εφημερίδα έρχεται και με βάζει να της πληρώσω και 4 μπουκάλια μπύρα που η ίδια κατανάλωσε με τα σουβλάκια της λέγοντας πως δεν της αρέσει το κρέας από έξω αφού εγώ το κορόιδο μαγειρεύω τις Κυριακές για όλους προσθέτω εγώ μέσα μου. Μετά μου λέει χαριτωμένα αφού είναι κοριτσάκι το μωρό θα δώσετε το όνομα μου;;;; της απαντάω χαριτωμένα μια εναλλακτική να περιλαμβάνει το δικό της πρώτο όνομα και δεύτερο της μαμάς μου. Μου κάνει χάλια είναι αυτό που σκέφτηκες. Το καλό της υπόθεσης; πρώτη φορά στα χρονικά καθάρισε την κουζίνα του εξοχικού της και έπλυνε τα πιάτα της... ως τώρα μάλλον θεωρούσε ότι μου κάνει την τιμή να τους πλένω εγώ όλη τη λάντζα και αυτή να μαζεύει λουλουδάκια από τον κήπο... Βρε κορίτσια είμαι ηλιθια που αντιδράω; η μήπως φοβερά καχύποπτη με την εντελώς αθώα πεθερούλα μου όπως νομίζει ο άντρας μου; (είναι και μοναχογυιος τι περίμενα;;;;). 

Βάλε από το ένα βγάλε από το άλλο κορίτσι μου μη δίνεις σημασία εσυ φρόντισε να είσαι ήρεμη 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Γλυκό μου μισοφέγγαρο.  Σε θαυμάζω στο έχω πει πολλές φορές. 

Θα έρθω λιγακι να διαφωνήσω με κάποιες κινήσεις .. καταρχήν γιατί να πάρεις για 6 μήνες θεραπεία κλομιφερ; όσο αθώα και αν ακούγεται σε πληροφορώ πιο πολύ απ τις ενέσεις της εξωσωματικής με επηρέασαν και σωματικά και ψυχικά. Αντί για κλομιφερ στο κέντρο μου δώσανε ενέσεις με χαμηλότερη δόση.  

Επίσης πριν ξεκινήσεις θεραπεία θεωρώ οπωσδήποτε να κάνει ο σύζυγος σου σπερμοδιαγραμμα και μετά να πάρεις ορμόνες.. θα στο πω και αλλιώς ο άντρας μου είχε θεμα στο σπερμα έπαιρνα εγώ ορμόνες επηρέασα τον οργανισμό μου και τελικά με βιταμίνες καλυτερέψε το σπέρμα. 

Στα λέω με εκτίμηση προς το πρόσωπό σου. Και να κάνεις συζήτηση με τον γιατρό. Όσο για τα τύφλα που λες μπορείς είτε με τεστ ωορρηξίας είτε με υπηρηχους να ξέρεις.  

Για σου πω το κλειδί της επιτυχίας σου που ξέρω ότι θα γινει; 

Δώσε σε εμένα να σου κρατάω την περίοδο σου κάνε μέρα παρά μέρα επαφές και χαλάρωσε βγες για φαγητό ποτό κάνε πράγματα με τον άντρα σου και απλά επαφές. Και είμαι σίγουρη σε 3 μήνες θα έρθει. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 

στις On 7/2/2022 at 7:55 ΜΜ, ο/η lactaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκι μου. Με το καλό καλή αρχή!!!! Αρχικά να σ πω πως κ μένα με προβληματισε που σου είπε ότι δεν είναι σίγουρος.. Δεν είδε? Φαίνεται αυτό, η βλέπει έτοιμο αβγουλακι που θα σπάσει στη πορεια η δε βλεπει κ σ λέει ότι απευλευθερωθηκε. Εμένα μάλιστα μου έλεγε κ από ποια πλευρα έκανα ωορρηξία... ! Με το καλό να ξεκινήσετε τις βιταμίνες σας καλό κάνουν σίγουρα!! Επίσης γιατί ν αφήσετε σαλπιγγογραφια κ σπερμ? Είναι απ τις βασικότερες εξετάσεις κ μάλιστα θεωρούμαστε πιο γόνιμες για 3 κυκλους μετά από σαλπιγγογραφια. Βέβαια έχεις μείνει ξανά έγκυος οπότε θέμα δεν υπάρχει λογικά! Το ίδιο κ απ τη πλευρα του συζυγου βέβαια αλλά αφου μπήκατε στο χώρο καντε ένα τσεκ! Σίγουρα όμως θα δυναμωσετε Μ τις βιταμινουλες.. Τι είδους κυστη είναι σου είπε.? Έχει μέσα αίμα? Είναι Κυστη του κυκλου? 

Ευχαριστώ για την απάντηση! 

στις On 7/2/2022 at 8:07 ΜΜ, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ κορίτσι μου θα σου πω ότι χαίρομαι που έβαλες ένα πλάνο ώστε να μην πηγαίνεις στα τυφλά . Και εμένα μου κάνει εντύπωση που ενώ σε είδε πριν την ωορρηξία και μετά δεν ήξερε αν είναι σίγουρος. 

Εγώ θα έλεγα να μην τα αφήσεις για μετά. Ούτε την σαλπιγγογραφια ούτε το σπερμοδιάγραμμα. Αυτά είναι κάτι που θα πρέπει να τα κάνεις για να αποκλίσεις τυχών θέματα και να μην προσπαθείς τσάμπα. 

Εγώ το μόνο που έχω δοκιμάσει από προσωπική εμπειρία είναι η κλομιφαινη και τα serpafar.  Γενικά με αυτά έχεις στοχευμένες επαφές καθώς πηγαίνεις τις γόνιμες σε βλέπει, αν είσαι έτοιμη κάνεις ένεση, έρχεσαι σε επαφή και μπορεί να σε δει πάλι ο γιατρός για να δει αν έγινε η ωορρηξία. . Το θέμα είναι ότι αν ξεκινήσεις με femara έχει καλώς( εγώ δεν αντιδρούσα σε αυτά) . Αλλά τα serpafar από όσο ξέρω δεν είναι για χορταση. Μέχρι τον Σεπτέμβριο μου φαίνεται πολύ το διάστημα Γιά να τα παίρνεις. Εμένα μου είχανε πει έως 6 φορές. Και όντως την 5 ή την 6η άρχισε να μου χαλάει το ενδομήτριο. Οπότε έπρεπε να τα σταματησω. 

Καλή επιτυχία ότι και να κάνεις. Για μένα τελειώστε με τις εξετάσεις για να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει κάτι. Και αν είναι όλα καλά ξεκινήστε με πρόκληση. Εύχομαι να έρθει σύντομα το νινακι ❣️❣️

Σε ευχαριστώ πολύ! 

στις On 7/2/2022 at 10:50 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

@misofeggaro καταρχήν χαίρομαι που αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου! Θα συμφωνήσω κ γω με τα κορίτσια. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μην είδε το ωχρό σωμάτιο. Εμένα ο γιατρός μου ακόμα κ σε άσχετες φάσεις (που καν δεν ενδιαφέρομουν δλδ) μου έλεγε ότι το είδε... Μήπως δεν έχει στη διάθεσή του κατάλληλα κ σωστά μηχανήματα; δεν ξέρω... Κάτι δεν μου άρεσε όμως.

Επίσης ενώ δεν έχω εμπειρία με κλομιφαινη, κάποτε κ γω το είχα προτείνει στο γιατρό μου (το άκουγα γύρω γύρω κ λέω ας δοκιμάσω!). Τότε λοιπόν με απέτρεψε. Μου λέει εσύ κάνεις κανονικα ωορρηξια οπότε τι θα σου προσφέρει; θα επιβαρυνθείς με φάρμακα χωρίς όφελος. Εσένα γιατι στα προτείνει; μην συγκρίνεις με την babyblue94 που λόγω πολυκυστικων τα είχε ανάγκη για να κάνει ωορρηξια. Έχει κάποιο πλάνο;

Επισης διαφωνώ με την απόφαση σου να μην κάνετε εξετάσεις. Θα πάρεις φάρμακα ενώ ίσως υπάρχει θέμα; κατανοώ τη λογική της προηγούμενης εγκυμοσύνης, όμως έτσι όπως δυστυχώς έγιναν τα πράγματα μήπως να το έβλεπες μην κ τυχόν έχει δημιουργηθεί κάτι στις σάλπιγγες; οκ δεν είναι το πιο πιθανό αλλά γιατί να μην το καλύψεις κ αυτό; για το σπέρμα οκ λογικά δεν τίθεται θέμα αλλά μιλάμε για μια πολύ απλή εξέταση οπότε γιατί να μην την βγάλετε από τη μέση;

Κ τελευταίο... Δεν έχω καταλάβει αν ζεις Αθήνα ή άλλου, αλλα αν μπορείς συστήνω Να σε παρακολουθήσει γιατρός που ειδικεύεται στην υπογονιμοτητα, έχουμε δει πολλές κοπέλες να λαμβάνουν λανθασμένες οδηγίες. Ένας ειδικός θα σε κατευθύνει σωστά. 

Α! Βιταμινες είχα πάρει κ γω κ με είχαν βοηθήσει αρκετά. Αν θυμάμαι καλά είχα τις fertilimax με dhea. 

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά κ σύντομα να έχεις το μωρό που τόσο επιθυμείτε! 

Σε ευχαριστώ! 

@misofeggaro καταρχήν χαίρομαι που αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου! Θα συμφωνήσω κ γω με τα κορίτσια. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μην είδε το ωχρό σωμάτιο. Εμένα ο γιατρός μου ακόμα κ σε άσχετες φάσεις (που καν δεν ενδιαφέρομουν δλδ) μου έλεγε ότι το είδε... Μήπως δεν έχει στη διάθεσή του κατάλληλα κ σωστά μηχανήματα; δεν ξέρω... Κάτι δεν μου άρεσε όμως.

Επίσης ενώ δεν έχω εμπειρία με κλομιφαινη, κάποτε κ γω το είχα προτείνει στο γιατρό μου (το άκουγα γύρω γύρω κ λέω ας δοκιμάσω!). Τότε λοιπόν με απέτρεψε. Μου λέει εσύ κάνεις κανονικα ωορρηξια οπότε τι θα σου προσφέρει; θα επιβαρυνθείς με φάρμακα χωρίς όφελος. Εσένα γιατι στα προτείνει; μην συγκρίνεις με την babyblue94 που λόγω πολυκυστικων τα είχε ανάγκη για να κάνει ωορρηξια. Έχει κάποιο πλάνο;

Επισης διαφωνώ με την απόφαση σου να μην κάνετε εξετάσεις. Θα πάρεις φάρμακα ενώ ίσως υπάρχει θέμα; κατανοώ τη λογική της προηγούμενης εγκυμοσύνης, όμως έτσι όπως δυστυχώς έγιναν τα πράγματα μήπως να το έβλεπες μην κ τυχόν έχει δημιουργηθεί κάτι στις σάλπιγγες; οκ δεν είναι το πιο πιθανό αλλά γιατί να μην το καλύψεις κ αυτό; για το σπέρμα οκ λογικά δεν τίθεται θέμα αλλά μιλάμε για μια πολύ απλή εξέταση οπότε γιατί να μην την βγάλετε από τη μέση;

Κ τελευταίο... Δεν έχω καταλάβει αν ζεις Αθήνα ή άλλου, αλλα αν μπορείς συστήνω Να σε παρακολουθήσει γιατρός που ειδικεύεται στην υπογονιμοτητα, έχουμε δει πολλές κοπέλες να λαμβάνουν λανθασμένες οδηγίες. Ένας ειδικός θα σε κατευθύνει σωστά. 

Α! Βιταμινες είχα πάρει κ γω κ με είχαν βοηθήσει αρκετά. Αν θυμάμαι καλά είχα τις fertilimax με dhea. 

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά κ σύντομα να έχεις το μωρό που τόσο επιθυμείτε! 

Σε ευχαριστώ! 

Σε ευχαριστώ! 

Σε ευχαριστώ! 

Σε ευχαριστώ! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

ποια χοριακη;; πανε αυτα!! την αυχενικη λες;😍

Ναι ναι. Μπερδεύτηκα. Την αυχενική. ❣️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...