Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Με βάση τις εξετάσεις το είπε FSH LH E2 κ ηλικία, αλλά εχεις δίκιο θέλω να δώσω λίγο χρόνο ακόμα αφού τώρα τα κοιτάξαμε γιατί να μην προσπαθήσω ακόμα λίγο ; ίσως έρθει μόνο του…τώρα έκανα κ σαλπιγγογραφια να μην δώσουμε κ εκεί λίγο χρόνο; Εσυ τι πρόβλημα είχες αν επιτρέπετε; Εμένα μου είπε γενικά είμαι οκ απλά λόγο χαμηλή ΑΜΗ (που δεν είναι κ τόσο πρόβλημα τελικά γιατί ήδη προσπαθω για παιδί και δεν θα αποφασίσω πχ μετά από 6-7 χρόνια να κάνω) πρέπει πχ να βιαστώ που ήδη το προσπαθώ… 

Φυσικά κ θα το προσπαθήσεις ακόμα! Έχεις άλλωστε τα περιθώρια λόγω ηλικίας. 

Εγω δεν είχα τίποτα... Τέλειες ορμόνες, σαλπιγγογραφια, καλή εικόνα στον υπέρηχο κ γενικά τα παντα καλά εκτός από ΑΜΗ κ γω που την είχα χαμηλή. Ο δε συζυγος με σπέρμα άριστο, τιμές πολύ καλύτερες των φυσιολογικων ορίων. Οπότε ενώ συμφωνώ ότι από μόνο του δεν είναι θέμα, το μόνο που βρήκα είναι η ΑΜΗ. Σίγουρα όμως εγώ είχα αρχίσει ήδη να έχω την φθορά της ηλικιας κ αυτό είναι μεγάλη διαφορά σε σχέση με σένα που αν θυμάμαι καλά είσαι γύρω στα 30 κ έχεις αλλά περιθώρια. 

Σπέρματεγχυση δεν έκανα παρόλο που το είχα προτείνει με απέτρεψε ο γιατρός λόγω ηλικίας κ χαμηλών ποσοστών επιτυχίας στα 35+

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Μολις τελείωσα κορίτσια μου 

Ενταξει όλα καλά το πρόβλημα είναι η ΑΜΗ αλλά το θετικό είναι ότι τα ωάρια είναι ποιοτικά. Η προλακτινη θα ρυθμιστεί έτσι κ αλλιώς τώρα με το χάπι μου είπε επανάληψη μολις μου έρθει η περίοδος. Για το σπερμα είμαστε λίγο χαμηλά σε συγκέντρωση ομως είναι άριστη η κινητικότητα κ η μορφή του και επίσης η ποσότητα ο ογκος είναι καλος. 

Ωορρηξια έγινε από την αριστερή μεριά (καλά το ένιωσα δλδ τη Κυριακή) μακάρι να το πετύχαμε 

Μου είπε να προσπαθήσω ακόμα ένα μήνα και αν δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση αρχικά…και κάπου εδώ δεν ξέρω νομίζω ότι θα ήθελα να προσπαθήσω ως τον γάμο ακόμα λίγο έτσι…μόνο σε αυτό έχω τους ενδοιασμούς μου δεν ξέρω…εσείς τι λετε; Βιάστηκε ο γιατρος;;;

Το είπε γιατί έχει σχεδόν χρόνο προσπαθειών και λόγο χαμηλής αμης (αν και δεν θεωρώ παίζει φοβερό ρολο).. τώρα αν δεν νοιώθεις ότι θες να προχωρήσεις με σπερματεγχυση μην το κάνεις..  πρέπει να είσαι 100% σίγουρη για ότι κάνεις .. έχεις χρόνο... μην πιεστεις γιατι μόνο καλό δεν είναι.. τώρα σαν διαδικασία και ποσοστά επιτυχίας απ ότι βλέπω που λένε τα κορίτσια δεν έχουν και τόσο καλές επιτυχίες 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

@Ευάγγελοςτwow!!!! 12 βλαστοκυστες!!! Είναι φοβερό σκορ! Εσύ παιδί μου θα γίνεις πολύτεκνη! Φαντάσου ότι εγώ έκανα τη μικρή μου βάζοντας μόνο 1 από τις 4 που τελικά έγιναν Καλές (1 δεν την κράτησαν δεν είχε καλή ποιότητα). Εντάξει πάρε βανακι να βγαίνετε τις βόλτες σας τα επόμενα χρόνια!

Ειδες όμως ρε παιδί μου... Τόσα χρόνια τπτ κ ξαφνικά στην εξωσωματική πας σφαίρα. Δλδ πραγματικά ταλαιπωρία χωρίς καμία λογική! 

@Raf123πολύ καλά τα νέα σου! Κ εννοείται δώσε χρονο ως να ρυθμίσεις την προλακτινη γιατί είναι πολύ πιθανό να φταίει αυτό! Μην το υποτιμάς ως πρόβλημα... Αν μου επιτρέπεις, πως βλέπει την ποιότητα των ωαρίων; σίγουρα μπορεί να την υποθέσει λόγω της ηλικίας σου, εννοείται αυτό, όμως από εκεί κ πέρα αναρωτιέμαι πως το κρίνει... Νομίζω πάντως σωστά το σκέφτεσαι, δώσε το χρόνο του κ μετά προχώρα... 

Στο λεω έτσι ως κάποια που άκουσα 100 φορές για τα ποιοτικά μου ωάρια (κ από ηλικία κ κυρίως εξετάσεις με fsh γύρω στο 6) κ τελικά αν δεν με έβαζε ο γιατρός μου να τρέξω θα είχα χάσει το παιχνίδι (όμως στα 36 τότε εσύ είσαι σαφώς πιο μικρη) 

Αχ Tokyo μου και εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω! Λέω αφού έχουμε ήδη παιδί φυσιολογικά, οι εξετάσεις μας είναι όλες καλές γιατί; Δευτερογενής ανεξήγητη υπογονιμότητα μας είπαν στο κέντρο. Τι να πω! Όλα όμως γίνονται για κάποιο λόγο και χαίρομαι που το προχώρησα! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε! Ο άντρας μου κάποτε είπε στον γιατρό ότι θέλει 7 παιδιά! Προλαβαίνω;🤔😆

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Αχ Tokyo μου και εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω! Λέω αφού έχουμε ήδη παιδί φυσιολογικά, οι εξετάσεις μας είναι όλες καλές γιατί; Δευτερογενής ανεξήγητη υπογονιμότητα μας είπαν στο κέντρο. Τι να πω! Όλα όμως γίνονται για κάποιο λόγο και χαίρομαι που το προχώρησα! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε! Ο άντρας μου κάποτε είπε στον γιατρό ότι θέλει 7 παιδιά! Προλαβαίνω;🤔😆

Προλαβαίνεις. Έτοιμα τα έχειε. Χαχαχαχ μην αγχώνεσαι καθόλου. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

Κορίτσια γεια σας !! 

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, αύριο κλείνω την τον τρίτο κ μπαίνω στο 4ο. Έχω δίδυμη κυηση το θυμάστε φαντάζομαι 🧡.... Έχω ανέβει 1-1.5 κιλό κ έχω πετάξει κοιλίτσα την τελευταία εβδομάδα....  πότε επρεπε να δω την πρώτη αλλαγή στο σώμα μου πιστεύετε;;;

Αγχώθηκα λίγο μήπως είναι λίγο νωρίς....... 😔 

Πω πω πως περνάει ο καιρός! Μεγαλώνουν τα ζουζουνακια σου!☺️ 

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και το σώμα της αντιδρά με διαφορετικό τρόπο! Εγώ μέχρι τον έβδομο είχα πάρει 2 κιλά και η κοιλιά μου άρχισε να φαίνεται από τον 6ο! Κι όχι ότι είχα και κανένα μικρό μωρό! Κοντά στα 4 κιλά γεννήθηκε ο γιος μου! Η κουμπάρα μου πάλι από τον πρώτο μήνα φουσκώνει!😃 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου διάβασα τα νέα σου περιμένω σύντομα τη θετική χοριακη σου!!! Μήπως σε βλέπει αγχωμένη ο μικρός με την όλη διαδικασία γιαυτό σου το είπε αυτό;;; Νομίζω ότι ξέρεις καλά ότι καταλαβαίνει πολλά περισσότερα από αυτά που του λες

Μακάρι lacostaki μου να με προσθέσεις σύντομα στο όμορφο πινακακι μας!

Η αλήθεια είναι ότι δεν αγχώθηκα πολύ (πράγμα περίεργο για εμένα φυσικά😆). Άσε τα πιάνουν όλα αλλά εγώ νομίζω ότι άλλο φταίει! Ο γιος μου ήταν το μόνο εγγόνι και από τις δύο πλευρές! Δεν μπορείς να φανταστείς πως τον έχουν όλοι! Πριν λίγο καιρό όμως απέκτησε το πρώτο του (πρώτο) ξαδερφάκι. Μας ακούει να μιλάμε για αυτόν... τον παίρνουμε αγκαλιά...ε δεν θέλει πολύ άρχισε να ζηλεύει λίγο! Σου λέει να έρθει κι άλλο!😆

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ οοοολες για τα όμορφα μηνύματα που διάβασα,  τελείωσαν οι καρδούλες μου,  σας στέλνω στη κάθε μια ξεχωριστά ❤❤❤❤❤❤ 

Εγω πονάω αρκετά στις κινήσεις κυρίως,  αίμα δεν εχω καθόλου και περιμένω αύριο να μάθω ποσα γονιμοποίηθηκαν, όντως ενα μεγάλο μέρος της διαδικασίας τελείωσε και νιώθω ανακούφιση! Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ και πάλι!!!

Κορίτσια βγήκα θετική στο σελφ τεστ έχω κορονοιο δε το πιστεύω! Αυτό μ έλειπε τώρα! Έκανα κ ραπιντ κ είναι θετικό!! 
πηγα κ γιατρο κιολας…γενικά σήμερα ήμουν κ δουλεια όλη μέρα :( 

ο άντρας μου βγαίνει αρνητικός 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια βγήκα θετική στο σελφ τεστ έχω κορονοιο δε το πιστεύω! Αυτό μ έλειπε τώρα! Έκανα κ ραπιντ κ είναι θετικό!! 
πηγα κ γιατρο κιολας…γενικά σήμερα ήμουν κ δουλεια όλη μέρα :( 

ο άντρας μου βγαίνει αρνητικός 

Τωρα μπηκα και το ειδα τυχαια!! Περαστικα σου κοριτσι μου, τι συμπτωματα εχεις?? Αν θυμαμαι καλαεχειςκανει 3 δοσεις σωστα? Λογικα θα το περασες ηπια!!

στις πριν 7 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

@Κατεριναπαπ μπράβο κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε θα δεις! Εγώ είμαι σίγουρη ότι φέτος θα γίνεις μανούλα!

@Raf123 δεν νομίζω ότι επηρεάζει κορίτσι μου! Εξάλλου μόνο ένας μήνας είναι!

Κορίτσια με πήραν τηλέφωνο! Αχ είμαι τόσο χαρούμενη! Μου είπαν ότι έχουμε 12 εμβρυακια! Σήμερα αδιαθετησα κιόλας. Μου ήρθε πολύ γρήγορα η αλήθεια είναι. Χάρηκα γιατί πίστευα ότι θα κάνω τώρα έμβρυομεταφορα αλλά θεωρούν καλύτερο να αφήσω αυτόν τον κύκλο για  να ξεκουραστώ! Δεν πειράζει! Εδώ περίμενα 3 χρόνια στον μήνα θα κολλήσω!😄

Άψογο αποτέλεσμα βρε θηρίο! Μπράβο! 

@Κατεριναπαπμπράβο και σε εσένα! Εξαιρετικά πήγατε κορίτσια! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Εντελώς φιλικά κ συγνώμη για την παρέμβαση αλλά η ποιότητα των ωαρίων φαίνεται μόνο από την γονιμοποίηση κ την εξέλιξη των εμβρύων σε συνδυασμό με το σπερμα, θα συμφωνήσω με την φίλη @Tokyo.

Τα όπλα σου για καλή ποιότητα αυτή την στιγμή είναι η ηλικία σου κ οι τιμές των ορμονών σου βέβαια αλλά και αυτές από κύκλο σε κύκλο κυμαίνονται. Δίνουν μια γενική εικόνα στον γιατρό. Η ΑΜΗ από μόνη της δεν λέει κάτι κ σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες όντως λέει ότι έχεις καλή εικόνα κ φυσικά μπορείς να πετύχεις σύλληψη το θέμα είναι το πότε.

Η σπερματεγχυση (έχω κάνει 2 με κακό σπερμα κακως αν Με ρωτας αλλά δεν τα ήξερα τότε) θέλει καλό σπερμα σε ποσότητα κ κυρίως κινητικότητα δηλαδή πρέπει να είναι πάνω απο τις Φ.Τ. Γίνεται μια επεξεργασια αλλά κ πάλι έχει διαδρομή να διανύσει κ να συμπέσει χρονικά με την απελευθέρωση του ωαρίου. Αν δηλαδή το ωάριο ελευθερωθεί την τάδε ώρα κ το σπερμα είναι λίγο σε ποσότητα ή πιο χαλαρό σε κίνηση ε δεν θα συναντηθούν. 

Προσωπικά στην θέση σου θα εστιαζα στην προλακτινη , θα παίρναμε βιταμίνες κ εγώ κ ο σύζυγος , θα δοκίμαζα με παρακολούθηση ωορρηξίας με τον γιατρό (υπερηχο αλλά και αιματολογικές) & στοχευμένες επαφές έως τον γάμο κ αν δεν έρθει μέχρι τότε θα προχωρούσα απευθείας σε εξωσωματική. 

Ολα αυτά είναι προσωπικές απόψεις βέβαια το βασικότερο είναι οι ψυχολογικές αντοχές του ζευγαριού όπως αναφέρθηκε κ παραπάνω. ❤️

Συμφωνώ μαζί σου όσο αφορά τις ορμόνες! Κ π γιατρος αυτό είπε ότι φυσική σύλληψη μπορεί να έχουμε αλλά θα καθυστερήσει έτσι οπως τα βλέπει…γιαυτο μου λέει χρειάζεστε βοήθεια! Είπε αρχικά με σπερματέγχυση…εμας το σπερμα έχει 80% κινητικότητα 11% παθολογικές Μορφές, 3ml όγκος και 13.4εκ σπερματοζωάρια (μόνο αυτό είπε ο γιατρος δεν είναι καλό αλλά με τον όγκο καπως βελτιώνεται)! Όσο για την ΑΜΗ λέει ότι για την ηλικία μ είναι χαμηλή αλλά δεν σημαίνει κ τίποτα απλά να βιαστω να μην θυμηθώ μετά από 6-7 χρόνια να μείνω εγκυος ισως να αλλάξουν τα δεδομένα…

Αλλα επειδή τώρα αρχισα αγωγή για την προλακτινη τώρα έκανα σαλπιγγογραφια λεω να δούμε ισως η προλακτινη να μας εμπόδιζε τόσο καιρό…κ ο Οκτωβρης η αλήθεια δεν είναι μακριά… 

Ευχαριστώ πολύ ❤️❤️❤️

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν αγχώθηκα πολύ (πράγμα περίεργο για εμένα φυσικά😆). Άσε τα πιάνουν όλα αλλά εγώ νομίζω ότι άλλο φταίει! Ο γιος μου ήταν το μόνο εγγόνι και από τις δύο πλευρές! Δεν μπορείς να φανταστείς πως τον έχουν όλοι! Πριν λίγο καιρό όμως απέκτησε το πρώτο του (πρώτο) ξαδερφάκι. Μας ακούει να μιλάμε για αυτόν... τον παίρνουμε αγκαλιά...ε δεν θέλει πολύ άρχισε να ζηλεύει λίγο! Σου λέει να έρθει κι άλλο!😆

Σε καταλαβαίνω απόλυτα σχεδόν το ίδιο θέμα είχαμε με τον γιο της αδερφής μου πέσαμε όλοι πάνω του οπότε όποτε όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος η αδελφή μου στην κόρη δεν ήθελε ούτε να το ακούσει.... Από τη στιγμή που το ήθελε αρχικά μην ανησυχείς είσαι σε καλό δρόμο θα αντιδρασει λίγο αλλά θα πάνε όλα μια χαρά στο τέλος.... Το βλέπω και από τα δικά μας... Δεν την ήθελε στην αρχή την αδελφή του αλλά τώρα αν την πειράξει κάνεις μαύρο φίδι που τον έφαγε και τις δύο δηλαδή όχι μόνο τη μια

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Φυσικά κ θα το προσπαθήσεις ακόμα! Έχεις άλλωστε τα περιθώρια λόγω ηλικίας. 

Εγω δεν είχα τίποτα... Τέλειες ορμόνες, σαλπιγγογραφια, καλή εικόνα στον υπέρηχο κ γενικά τα παντα καλά εκτός από ΑΜΗ κ γω που την είχα χαμηλή. Ο δε συζυγος με σπέρμα άριστο, τιμές πολύ καλύτερες των φυσιολογικων ορίων. Οπότε ενώ συμφωνώ ότι από μόνο του δεν είναι θέμα, το μόνο που βρήκα είναι η ΑΜΗ. Σίγουρα όμως εγώ είχα αρχίσει ήδη να έχω την φθορά της ηλικιας κ αυτό είναι μεγάλη διαφορά σε σχέση με σένα που αν θυμάμαι καλά είσαι γύρω στα 30 κ έχεις αλλά περιθώρια. 

Σπέρματεγχυση δεν έκανα παρόλο που το είχα προτείνει με απέτρεψε ο γιατρός λόγω ηλικίας κ χαμηλών ποσοστών επιτυχίας στα 35+

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου…και αφού όλα ήταν άριστα τότε γιατί δεν εμένες εγκυος δεν υπήρχε κάποια εξήγηση; Ή ήσουν στην περίπτωση π λένε «ανεξήγητη» υπογονιμότητα; 

Οταν ρώτησα τον γιατρο για ποσοστά επιτυχίας μου είπε ότι δεν προτείνει σε ολες τις γυναίκες σπερματέγχυση είναι ανάλογα με την ηλικία αλλά και με την εικόνα των εξετάσεων! Έχει κ νεαρές γυναίκες π δεν αξίζει μ λέει να προχωρήσουμε έτσι είναι ανάλογα με την αξιολόγηση του κάθε ζευγαριού.

μου είπε κιολας να μιλήσουμε κ με ουρολόγο! Που ήδη πήγαμε (Που συνήθως οι περισσότεροι θέλουν να αναλάβουν τα πάντα στην υπογονιμότητα κ τα ορμονικά κ τα γυναικολογικά κ τα του άντρα) 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Το είπε γιατί έχει σχεδόν χρόνο προσπαθειών και λόγο χαμηλής αμης (αν και δεν θεωρώ παίζει φοβερό ρολο).. τώρα αν δεν νοιώθεις ότι θες να προχωρήσεις με σπερματεγχυση μην το κάνεις..  πρέπει να είσαι 100% σίγουρη για ότι κάνεις .. έχεις χρόνο... μην πιεστεις γιατι μόνο καλό δεν είναι.. τώρα σαν διαδικασία και ποσοστά επιτυχίας απ ότι βλέπω που λένε τα κορίτσια δεν έχουν και τόσο καλές επιτυχίες 

Εγώ θέλω να το προσπαθήσουμε λίγο ακόμα! Τώρα π τα είδαμε όλα να πω την αλήθεια μ έφυγε κ το άγχος! Ξέρω θα είναι δύσκολο έβαλα όριο τον γάμο και μετά από εκεί κ πέρα εννοείται θα πάρουμε βοήθεια!! 

Τελικά μου ήρθε τώρα περίοδος και με αρκετό πόνο 😢 πάμε για τον επόμενο μήνα... @Lacostakiβάλε με 9/3 επόμενη περίοδος.. 

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Χαχαχα κάποιον μου θυμίζει ο μικρος…εμένα χαχαχα μόνο π εγώ ήδη είχα 2 ξαδέρφια κ ένα αδερφό αλλά ήμουν η μικρή μετά γεννήθηκε ο ξάδερφος μου που δεν τον ήθελα καθόλου τον ζήλευα παρά πολύ κ μετά ο μικρος μου αδερφος που εκεί εντάξει ζήλευα αλλά όχι όσο τον ξάδερφο μου 🤣🤣🤣🤣

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ οοοολες για τα όμορφα μηνύματα που διάβασα,  τελείωσαν οι καρδούλες μου,  σας στέλνω στη κάθε μια ξεχωριστά ❤❤❤❤❤❤ 

Εγω πονάω αρκετά στις κινήσεις κυρίως,  αίμα δεν εχω καθόλου και περιμένω αύριο να μάθω ποσα γονιμοποίηθηκαν, όντως ενα μεγάλο μέρος της διαδικασίας τελείωσε και νιώθω ανακούφιση! Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ και πάλι!!!

❤️❤️❤️❤️ξεκουράσου και αύριο θα περιμένουμε να μας πεις τι έγινε ❤️❤️❤️ 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Τωρα μπηκα και το ειδα τυχαια!! Περαστικα σου κοριτσι μου, τι συμπτωματα εχεις?? Αν θυμαμαι καλαεχειςκανει 3 δοσεις σωστα? Λογικα θα το περασες ηπια!!

Άρχισε σήμερα να με πονάει ο λαιμός μου αλλά επειδή ήπια παγωμένο νερό θεώρησα ότι είναι από εκείνο! Μέτα ελεγα ας κάνω ένα ραπιντ τεστ, δεν προλαβα τα φαρμακεία γιατί Τετάρτη κλείνουν μετά το μεσημέρι…πάω σπίτι λεω στον άντρα μου κανε μου ένα σελφ τεστ το κάνει κ αμέσως βγήκε θετικό!!! 

Να σημειώσω ότι ναι είμαι τριπλά εμβολιασμένη κάνω κάθε εβδομάδα τεστ κ αυτήν την εβδομάδα δεν έκανα γιατί δεν προλαβα από τις δουλειες π είχα…κ το είχα ξερεις σαν έγνοια ότι δεν έκανα κ πρέπει να κάνω και βγήκε καραθετικο!!! 

@Raf123δεν πήρα ποτέ σαφή απάντηση! Απλά δεν εμενα όσο κ να  πάλευα... Καμία φορά η γονιμοποίηση είναι απλά δύσκολη! Στο εργαστήριο μας έκαναν μικρογονιμοποιηση οπότε ήταν πιο εύκολα όλα. Όπως κ η @Ευάγγελοςτ, καμία λογική εξήγηση. Κ οκ δεν ήμουν 20 αλλά ήμουν 36 με τέλειο κύκλο, ελεγμένη ωορρηξια σε κάθε κύκλο από όσο είχα δει, ορμόνες Καλές, σάλπιγγες σου λέω μια τρέλα. Να πηγαίνω παντού κ άκρη να μη βγαίνει. Ε απλά στο χρόνο είπα τέλος. Τόσο άντεξα.

Ο γιατρός μου γενικά δεν είναι φαν της σπέρματεγχυσης επειδή έχει μικρότερα ποσοστά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πιάνει σε κανένα! Σε εμάς ήταν άκυρο λόγω ηλικίας. 

Επίσης Περαστικά!!! Κ γω βγήκα θετική την προηγούμενη Εβδομάδα! Ένα συνάχι πέρασα κ αυτό ήταν όλο. Μην ανησυχείς... Ευτυχώς που είχα κάνει εμβόλιο κ ένιωθα πιο ήρεμη... 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Άρχισε σήμερα να με πονάει ο λαιμός μου αλλά επειδή ήπια παγωμένο νερό θεώρησα ότι είναι από εκείνο! Μέτα ελεγα ας κάνω ένα ραπιντ τεστ, δεν προλαβα τα φαρμακεία γιατί Τετάρτη κλείνουν μετά το μεσημέρι…πάω σπίτι λεω στον άντρα μου κανε μου ένα σελφ τεστ το κάνει κ αμέσως βγήκε θετικό!!! 

Να σημειώσω ότι ναι είμαι τριπλά εμβολιασμένη κάνω κάθε εβδομάδα τεστ κ αυτήν την εβδομάδα δεν έκανα γιατί δεν προλαβα από τις δουλειες π είχα…κ το είχα ξερεις σαν έγνοια ότι δεν έκανα κ πρέπει να κάνω και βγήκε καραθετικο!!! 

Κι εγώ βγήκα θετική σήμερα και ο σύντροφός μου. Χθες ένιωθα λίγο άρρωστη, είχα λίγη καταρροή και πονόλαιμο και επειδή είχα να πάω να δώσω στο μεταπτυχιακό μου έκανα τεστ που βγήκε αρνητικό. Πήγα κι  έδωσα και μετά που γύρισα ένιωθα μια εξάντληση και ανέβασα δεκατάκια, οπότε σήμερα έκανα ένα σελφ στο σπίτι και βγήκε θετικό αμε΄σως. Πάμε στο φαρμακείο να κάνουμε και ράπιντ και βγαίνει θετικός ο φίλος μου κι εγώ αρνητική. Μέσα σε όλα επειδή και οι φίλες μου που ήμασταν μαζί το Σάββατο είχαν κι αυτές ενόχληση πήγαν να κάνουν κι αυτές όταν τους είπα ότι ήταν θετικό το τεστ και η μία βγήκε θετική η άλλη αρνητική. Λέω στο φαρμακοποιό ότι δεν είναι λογικό γιατί στο σπίτι βγήκε θετικό στο λεπτό, έχω κανονικά συμπτώματα και τώρα είναι θετικός και ο φίλος μου και μου έκανε επαναληπτικό πάλι αρνητικό. Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία στα τεστ. Συνεπώς τώρα έχω κορωνοϊό, ενώ το κράτος μου έχει περάσει μια βεβαίωση ότι δεν έχω.

Περαστικά μας!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Κι εγώ βγήκα θετική σήμερα και ο σύντροφός μου. Χθες ένιωθα λίγο άρρωστη, είχα λίγη καταρροή και πονόλαιμο και επειδή είχα να πάω να δώσω στο μεταπτυχιακό μου έκανα τεστ που βγήκε αρνητικό. Πήγα κι  έδωσα και μετά που γύρισα ένιωθα μια εξάντληση και ανέβασα δεκατάκια, οπότε σήμερα έκανα ένα σελφ στο σπίτι και βγήκε θετικό αμε΄σως. Πάμε στο φαρμακείο να κάνουμε και ράπιντ και βγαίνει θετικός ο φίλος μου κι εγώ αρνητική. Μέσα σε όλα επειδή και οι φίλες μου που ήμασταν μαζί το Σάββατο είχαν κι αυτές ενόχληση πήγαν να κάνουν κι αυτές όταν τους είπα ότι ήταν θετικό το τεστ και η μία βγήκε θετική η άλλη αρνητική. Λέω στο φαρμακοποιό ότι δεν είναι λογικό γιατί στο σπίτι βγήκε θετικό στο λεπτό, έχω κανονικά συμπτώματα και τώρα είναι θετικός και ο φίλος μου και μου έκανε επαναληπτικό πάλι αρνητικό. Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία στα τεστ. Συνεπώς τώρα έχω κορωνοϊό, ενώ το κράτος μου έχει περάσει μια βεβαίωση ότι δεν έχω.

Εγώ της είπα ότι έκανα στο σπίτι κ βγήκε θετικό κ μου έκανε κ βγήκε πολύ αχνό θετικό στο φαρμακείο ενώ σπίτι ήταν καραμπινάτο θετικό! Μ κάνει ένα άλλο δωρεάν κ βγήκε πιο έντονη η γραμμή! Αν δεν έβγαινε θετικό θα πήγαινα για PCR αύριο! 

ΝομιΖω να κανεις PCR, ο άντρας μ θα πάει Παρασκευή ή Σάββατο για PCR αύριο θα πάει για ραπιντ 

Αποκλείεται να μην κόλλησε κάναμε σεξ από το Σάββατο σερί ως εχθές γύρισα από τη δουλεια με φίλησε σίγουρα κόλλησε 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

@Raf123δεν πήρα ποτέ σαφή απάντηση! Απλά δεν εμενα όσο κ να  πάλευα... Καμία φορά η γονιμοποίηση είναι απλά δύσκολη! Στο εργαστήριο μας έκαναν μικρογονιμοποιηση οπότε ήταν πιο εύκολα όλα. Όπως κ η @Ευάγγελοςτ, καμία λογική εξήγηση. Κ οκ δεν ήμουν 20 αλλά ήμουν 36 με τέλειο κύκλο, ελεγμένη ωορρηξια σε κάθε κύκλο από όσο είχα δει, ορμόνες Καλές, σάλπιγγες σου λέω μια τρέλα. Να πηγαίνω παντού κ άκρη να μη βγαίνει. Ε απλά στο χρόνο είπα τέλος. Τόσο άντεξα.

Ο γιατρός μου γενικά δεν είναι φαν της σπέρματεγχυσης επειδή έχει μικρότερα ποσοστά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πιάνει σε κανένα! Σε εμάς ήταν άκυρο λόγω ηλικίας. 

Επίσης Περαστικά!!! Κ γω βγήκα θετική την προηγούμενη Εβδομάδα! Ένα συνάχι πέρασα κ αυτό ήταν όλο. Μην ανησυχείς... Ευτυχώς που είχα κάνει εμβόλιο κ ένιωθα πιο ήρεμη... 

σε ευχαριστώ πολύ τοκυο μου!! Για την εμπειρία σου κ τις συμβουλές σου! 

Να σου ζήσει το παιδάκι σου 💓💓

Και ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά προς το παρόν έχω πονόλαιμο! Δεν ξέρω από που κόλλησα, πιο πιθανόν από το γυμναστήριο δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο…

@Κατεριναπαπ @Ευάγγελοςτ Συγχαρητήρια για τα ωαριάκια και εμβρυάκια! Εντυπωσιακοί οι αριθμοί σας! Με το καλό να τα μεταφέρετε! Σύντομα θα είστε κι εσείς εγκυούλες! ❤️

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εγώ της είπα ότι έκανα στο σπίτι κ βγήκε θετικό κ μου έκανε κ βγήκε πολύ αχνό θετικό στο φαρμακείο ενώ σπίτι ήταν καραμπινάτο θετικό! Μ κάνει ένα άλλο δωρεάν κ βγήκε πιο έντονη η γραμμή! Αν δεν έβγαινε θετικό θα πήγαινα για PCR αύριο! 

ΝομιΖω να κανεις PCR, ο άντρας μ θα πάει Παρασκευή ή Σάββατο για PCR αύριο θα πάει για ραπιντ 

Αποκλείεται να μην κόλλησε κάναμε σεξ από το Σάββατο σερί ως εχθές γύρισα από τη δουλεια με φίλησε σίγουρα κόλλησε 

Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι και να ασχοληθώ τόσο πολύ. Λέω αν δε θέλει το κράτος να ξέρει ότι έχω κορωνοϊό οκ, ας μην το ξέρει. Θα πάω για άλλο ένα ράπιντ αύριο, αλλά αν μου βγει πάλι αρνητικό απλά θα συνεχίσω κανονικά καραντίνα σύμφωνα με το σημερινό θετικό μου σελφ. Είναι και λεφτά τα μοριακά, αλλιώς στο ικα είναι τεράστια ταλαιπωρία και τώρα και άρρωστη και έγκυος προτιμώ να μην μπω στη διαδικασία. Έχω έτσι κι αλλιώς κι εγώ τον τριπλό εμβολιασμό κι αν χρειαστεί θα εμβολιαστώ πάλι όταν μας συστήσουν επαναληπτικό, οπότε δε χρειάζομαι τη βεβαίωση νόσησης. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η MyNa είπε:

Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι και να ασχοληθώ τόσο πολύ. Λέω αν δε θέλει το κράτος να ξέρει ότι έχω κορωνοϊό οκ, ας μην το ξέρει. Θα πάω για άλλο ένα ράπιντ αύριο, αλλά αν μου βγει πάλι αρνητικό απλά θα συνεχίσω κανονικά καραντίνα σύμφωνα με το σημερινό θετικό μου σελφ. Είναι και λεφτά τα μοριακά, αλλιώς στο ικα είναι τεράστια ταλαιπωρία και τώρα και άρρωστη και έγκυος προτιμώ να μην μπω στη διαδικασία. Έχω έτσι κι αλλιώς κι εγώ τον τριπλό εμβολιασμό κι αν χρειαστεί θα εμβολιαστώ πάλι όταν μας συστήσουν επαναληπτικό, οπότε δε χρειάζομαι τη βεβαίωση νόσησης. 

Συμφωνώ κ εγώ μαζί σου…από τη στιγμή που εχεις συμπτώματα και ο φιλος σ θετικός μείνε κ εσυ απομονωμένη κ σε 10 μερες ξανά κανεις ένα ραπιντ να είσαι σίγουρη ότι είσαι αρνητική 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...