Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εγώείμαι κάπως στενοχωρημένη/προβληματισμενη γιατί χθες μίλησε ο άνδρας μου με το γιατρό μου και του έλεγε ότι πονάει ακόμη 3μήνες μετά την επέμβαση  κιρσοκηλης (βεβαια δεν ποναει πολυ αλλα συνεχιζει να ποναει) και ο γιατρός με το δίκιο του φυσικά έλεγε ότι έπρεπε να είχαμε πάει να τον ξαναδεί εφόσον πονάει κλπ. Του είπαμε ότι σχεδιάζαμε βέβαοα να πάμε το Μάρτιο ωστε να έχουν πεάσει 4 μήνες από επε΄μβαση  οπ΄ότε να εχει νοημα να  επαναληψη σπερμοδιαγραμμα κλπ και ο γιατρος ελεγε με το δικιο του οτι καταλαβαινω οτι δεν μπορειτε να ερχεστε ευκολα αλλα 4 μηνες ειναιπολλοι αν καποιος ποναει κλπ..

Μετα το τηλεφωνημα ειπα στον αν😊δρα μου (εγω το θεωρουσα αυτονοητο) οτι πρεπει να ξανακανει ολες εξετασεις επαναληπτικες το Μαρτιο οι οποιες ειναι οντως παρα πολυ ακριβες  και νευριασε οτι ειναι παρα πολλα τα χρηματα και θα κανει μονο σπερμοδιαγραμμα και ειναι αρκετο κλπ . Και εκει τσακωθηκαμε ασχημα γιατι εγω θεωρω οτι δυστυχως πρεπει να τα ξανακανει ολα, να ψαξει να δει αν εχει ακομα το μικροβιο, τηννυψηλη κατατμηση κλπ. Μετα πανω στον τσακωμο του εκανα την αποκαλυψη οτι παω σε ψυχολογο γιατι δεν μπορω να διαχειριστω ολα αυτα και εκει στενοχωρηθηκε πολυ που δεν του ειχα πει και ανησυχησε οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη κλπ//... Παιδια δεν ειναι οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη αλλα πραγματικα εχουμε που εχουμε το προβλημα δεν βρισκω το λογο να τσακωνομαστε, το θεωρω ανοητο.  Λες και εγω θελω να πληρωνουμε εξετασειες η να τρεχουμε για ιατρικο τουρισμο. Τελος παντων θα περασει και αυτο αλλα προσωρινα ειμαστε παλι λιγο καπως.

@Antonia2 Μπράβο για το τριβόλι, μακάρι κορίτσι μου να σς βοηθήσει!  Κι εμεις θα παραγγειλουμε τωρα νεα profertil τριμηνο (τρελα εξοδα) Τι συγκινητικο αυτο με τον ανδρα σου, τι γλυκος., Να του πεις να μη στενοχωριεται  θα τα καταφερετε ολα ειμαι σιγουρη💗 Καλες προσπαθειες☺️

@Raf123 Εγω στην ωορηξια συνηθως δεν καταλαβαινω απολυτως τιποτα και χρησιμοποιω cleabkue οποτε δεν ξερω πως λειτουργουν αυτα τα πιο σταδιακα! Καλη επιτυχια κοριτσιμου💗

@marinamanoulitsa Με το καλό το ανιψάκι κορίτσι μου! Τι όμορφο συναίσθημα, μακαρι κι εγω καποτε να εχω ανιψακι

@Κατεριναπαπ Καλη επιτυχια για αυριο κοριτσι μου! Περιμενουμε νεα σου💗

@Nandia- μου υπομονη πολυ δυσκολη φαση αυτες οι καραντινες,

@misofeggaro Κοριτσι μου να σου πω οτι καποια φορα η εικονα στον υπερηχο ειναι λιγο υποκειμενικη.  Επειδη εχω κανει πλεον πολλους υπερηχους τον τεελυταιο χρονο και ολο προβληματακια βρισκω  θα σου πω τι περναει απτο μυαλο μου χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστο βεβαια. Αρχικα οντως αν ειχες κανει ωορηξια πριν 2-3 μερες αυτο φαινεται στον υπερηχο σιγουρα, τωρα αν εχεις κανει ομως περισσοτερες μερες νωριτερα πχ. 5-6 αυτο δεν ξερω αν φαινεται αλλα σιγουρα κρινουν και απο πιο παχυ ενδομητριο.  Σκεφτομαι μηπως καποιο ωαριο ηταν μεγαλυτερο αλλα δεν ηταν τοσο καλη ποιοτητα και αντι να κανεις ωορηξια και εγινε κυστουλα και τωρα θα  κανεις κανονικα ωορηξια απλα λιγο αργοτερα  με καποιο αλλο ωαριο εκει που το περιμενεις η με καποια καθυστερηση? Αυτο που σου περιγραφω εγινε το Σεπτεμβρη οποτε συνεχισε να παρακολουθεις ισως με τεστ ωορηξιας. Τωρα αν εκανες πριν 2 μερες και δεν το βλεπει ειναι οντως καπως περιεργο.  Τελος ενα μικρο σχολιο οτι ο δικος μου γιατρος ηταν αρνητικος με κλομιφαινη γιατι μου εχει πει οτι κανει λεπτο ενδομητριο και ελεγε καλυτερα ειναι femara (εκ των υστερων επειδη ολο βρισκω λεπτο ενδομητριο σκεφτομαι μηπως το ελεγε και για αυτο)

Καλη σας ημερα💗

Καλημέρα κορίτσια Μου μια όμορφη μέρα εύχομαι να έχουμε ολες.. 

Κορίτσι μου είναι δύσκολη η περίπτωση αλλά πρέπει να στάθηκε γροθιά σε κάθε δυσκολία,  καλά έκανες και είπες για ψυχολόγο γτ δεν είσαι μόνη σου σε αυτό,  όπως και ο άντρας σου παραπονιέται οτι πονάει και το μοιράζεται μαζί σου... ίσως να ζορίζεται λόγο των χρημάτων,  αλλά πρέπει να του δώσεις να καταλάβει πως αυτή τη κατάσταση πρέπει να την αντιμετωπίσετε μαζί ενωμένοι μόνο έτσι θα κάνετε βήματα μπροστά,  δυστυχώς τα χρήματα είναι το βασικό συστατικό για αυτή τη συνταγή, αλλα με αγάπη και υπομονή θα τα καταφέρουμε όλοι μας! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,  εννοείται θα σας γράψω τα νεα μου, εσυ μην στεναχωριέσαι και θα περάσει και αυτό! Μια ζεστή αγκαλιά απο εμένα 💕

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 10 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ παρα πολύ , όπως το λες το 22 θα τα καταφέρουμε ολες μας! ❤❤❤ 

Απο το στόμα σου και στου Θεού το αφτί κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολυυ!  

@Antonia2 μου αυτός ο μήνας να είναι και ο τυχερός σας κορίτσι μου,  ξέχνα τα ολα και δώστου να καταλάβει 😉 περαστικά στο μπαμπά και καλά αποτελέσματα!!! 

@misofeggaroμου καλό και γλυκό μου κορίτσι, θα σου πω την ιστορία μου εν τάχει και ελπίζω να  βοηθήσω γιατί κάπως έτσι βοηθήθηκα και εγω απο αυτο το φορουμ που το αγαπώ πααρα πολύ,  γτ πάντα μου έδινε λύσεις και εύχομαι να φανώ αντάξια και να βοηθήσω και εγω.. οταν λοιπόν διαπιστώσαμε υπογονιμότητα απευθύνθηκα στο γιατρό μου σχετικά έγκαιρα, κάναμε ένα σπέρμοδιαγραμμα σαν πρώτο βήμα και εκεινο τον μήνα παρακολουθήσαμε οωρηξια,  βέβαια δεν βρήκαμε ποτέ αυγουλακια, αφού ο κύκλος μου έφτανε και τις 56 μερες κάποιες φορές,  σπερμοδιαγραμμα άριστο,  έπειτα ξεκίνησα κλομιφαινη 3 κύκλους βλέπαμε αυγουλακι αλλα τπτ, ο κύκλος μου άρχισε να μικραίνει στις 34 μέρες, (πολύ καλό για εμένα) αλλα και παλι τπτ.. έπειτα έκανα μια σαλπιγγογραφια ώστε να αποκλείσουμε πρόβλημα στις σάλπιγγες (πράγμα που πιστεύω δεν έχεις εσύ γτ είχες μια φυσική σύλληψη)  στην συνέχεια πήρα ξανά κλομιφαινη 2 μήνες και παλι τπτ, έπειτα παρακολούθησα το κύκλο μου χωρίς να παίρνω κάποια θεραπεία και παλι τπτ! Ύστερα  λοιπόν για να απόκλισουμε κάποιο πρόβλημα στο σπέρμα απο πιθανόν λάθος μικροβιολογικου της γειτονιάς,  απευθυνθήκαμε σε εναν πολύ καλο αναγνωρισμένο εξειδικευμένο  Ουρολογο, κάναμε εξετάσεις σπέρματος που αυτός μας υπέδειξε, ολα άψογα στο σπέρμα μας το επιβεβαίωσε και ο ίδιος.. ολοι μας έλεγαν για άγχος κτλ και να προσπαθήσουμε για φυσική σύλληψη.. ε εγώ στέρεψα απο ψυχικά αποθέματα, σκεφτομενη πως αν αφήσω και άλλο χρόνο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι υπερ μου, (ίσως είναι η μοναδική περίπτωση που χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας) ετσι λοιπόν κατέληξα σήμερα να κάνω την τελευταία ένεση και Τετάρτη να παω για οωληψια.. δεν θέλω να σε αγχωσω!!!  Στην περίπτωση σου αυτό που αλλαζει και προστίθεται είναι η κύστη,  θα σε συμβούλευα να το ψάξεις λίγο καλύτερα για να δεις κατα πόσο επηρεάζει την επίτευξη εγκυμοσύνης και άμεσα να δράσεις αναλογος!!! 💕💕💕💕 κάνε τα βηματάκια σου αυτά και μην χάνεις χρόνο, κάθε βήμα και πιο κοντά στο στόχο σου,  είσαι ενας ήρωας και το ξέρουμε όλες 💕💕💕

Ευχαριστω κοριτσακι μου γλυκο!!! να ξερεις σε σκεφτομαι πολυ και χαιρομαι που εχεις κανει τοσα βηματα για το ονειρο σου!!! εφτασε κιολας η ημερα της ωοληψιας!!! αυριο ετοιμασου να δωσεις τα πιο γερα ωαριακια σου που θα γινουν μωρακια στην αγκαλια σου!!! προσπαθησε να αποβαλεις το αγχος και να εισαι ηρεμη (το ξερω δε γινεται.... αλλα οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο πιο καλα θα πανε ολα!!!)

ειμαι σιγουρη οτι πολυ γρηγορα θα μας πεις τα ευχαριστα!!! you are the next!!!!😍🤞✌️🤰👶👶❤️🎈

στις πριν 14 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Λοιπόν καλές μου έκατσα στον υπολογιστή να σας γράψω τα νέα και τους  προβληματισμούς μου και θα ήθελα τη γνώμη σας βάση των δικών σας εμπειριών. 

Την προηγούμενη Δευτέρα ήμουν 10η μέρα και είχα ραντεβού με τον γιατρό μου για τεστ παπ και για να συζητήσουμε πως θα κινηθούμε απο εδώ και πε΄ρα μιας και εγκυμοσύνη δεν έχει προκύψει τόσο καιρό.
Με έβαλε να κάνουμε υπέρηχο, μπα του λεω δε θα δούμε πολλά πράγματα 10η μέρα (τους τελευταίους 6 μήνες ο κύκλος μου έχει φτάσει 35-38 μέρες άρα ωορρηξία κάνω μετά την 20η) , με κοιτάει και μου λεει ότι για 10η μέρα τα βλέπει όλα μια χαρα. Δεν μπηκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω νούμερα (ενδομήτριο, ωάρια κτλ) γιατί για εμένα ήταν πολύ νωρίς. Ξαναπάω σήμερα να με δει πάλι και μου λέει, με αυτά που βλέπω μάλλον έγινε ήδη η ωορρηξία. { Σοκ εγώ. ΔΛΔ είμαι 17η και έχω κάνει ήδη ωορρηξ΄ία; Δλδ θα κάνω 28άρη κύκλο εκεί που ο τελευταίος ήταν 36; Η αλήθεια είναι ότι λίγες μέρες μετά τον υπέρηχο της προηγούμενης Δευτέρας είχα παραπάνω υγρά και πονάκια χαμηλά αλλά δεν έδωσα βάση. Στεναχωρήθηκα και κυρίως προβληματίστικα που δεν ήταν και σίγουρος ότι έχει γίνει ήδη , δλδ τους επομενους μηνες θα πηγαινουμε στα τυφλα; } 😒

Λοιπόν οι υπόλοιπες ενέργειες που θα συμφωνήσαμε να κάνουμε (πριν από τον σημερινό υπέροχο #not υπέρηχο, είναι: 

1. Να ξεκινήσω glucophage γιατί στις τελευταίες εξετάσεις αίματος το ζάχαρο μου είναι πάνω από 10 και το θέλουμε κάτω από 9 για να έχουμε σωστή ωορρηξία, επίσης για να βοηθήσουμε την απώλεια βάρους. Το πήρα για 3 μέρες, μου προκάλεσε φοβερή διάρροια και τάση για εμετό οπότε τώρα μου έδωσε glukostop αναβράζον μήπως με πειράξει λιγότερο.
  2. Μου είπε να πάρω βιταμίνες, AMS FERTILMAX εγώ και AMS MFS PLUS για τον σύζυγο, μου έδωσε και το τηλέφωνο της αντιπροσώπου και της παράγγειλα σήμερα σε καλύτερη τιμή από ότι τις βρήκα στα φαρμακεία στο διαδίκτυο. Επίσης έχουν και πολύ καλές κριτικε΄ς στο σκρουτζ, αν δεχτούμε ότι είναι αληθινές.
  3. Στον επόμενο κύκλο 3η με 7η μέρα ξεκινάω clomiphene για να κάνουμε παρακολούθηση ωορρηξίας ώστε να έχουμε πιο στοχευμένες επαφες και πιο πολλές πιθανότητες για ωάρια. Αυτό είπαμε ότι θα το κάνουμε μέχρι Σεπτέμβρη και μετά βλέπουμε.
  4. Επίσης μου πρότεινε να κάνω σαλπιγγογραφία και ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα. Του είπα να το αφήσουμε προς το παρόν

Μου έγραψε και μαστογραφία, θα πάω την τετάρτη το πρωι να την κάνω, περιμένω και το αποτέλεσμα του ΠΑΠ που ξέχασα να ρωτ΄ησω σε πόσες μέρες θα έιναι έτοιμο. 

ΚΑΙ υπάρχει στην δεξιά ωοθήκη μου μια κύστη 2 εκατοστών που λεει ότι ενδεχομένως επηρεάζει την γονιμότητα αλλά θα την παρακολουθούμε να δουμε αν θα μεγαλώσει και δεν ξέρουμε αν είναι κάτι κακοήθες εκτός αν το αφαιρέσουμε. Προς το παρόν όμως δεν μας ανυσηχει , απλά θα το παρακολουθούμε., 

Περιμένω εμπειρίες σχετικά με GLUKOSTOP+GLUKOFAGE, τις βιταμίνες, το clomiphene κ την κύστη.

Και όποια άλλη συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη! :) 

κοριτσι μου συμφωνω κι εγω με οσα ειπαν τα κοριτσια... ειμαι πολυ υπερ των εξετασεων (κι εμεις στο 6μηνο καναμε τα παντα για να δουμε που ειμαστε παροτι πολλοι γιατροι μας ειπαν οτι αγχωνομαστε τζαμπα και βιαζομαστε.. να δωσουμε κι αλλο χρονο δλδ...).. για την ωορρηξια και τον υπερηχο δεν ξερω γτ δεν εχω κανει ποτε παρακολουθηση.. ωστοσο μου εδωσε κι εμενα ο ενδοκρινολογος gluco plus και σε 2 ημερες (με μισο🙏🙏❤️❤️❤️

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εγώείμαι κάπως στενοχωρημένη/προβληματισμενη γιατί χθες μίλησε ο άνδρας μου με το γιατρό μου και του έλεγε ότι πονάει ακόμη 3μήνες μετά την επέμβαση  κιρσοκηλης (βεβαια δεν ποναει πολυ αλλα συνεχιζει να ποναει) και ο γιατρός με το δίκιο του φυσικά έλεγε ότι έπρεπε να είχαμε πάει να τον ξαναδεί εφόσον πονάει κλπ. Του είπαμε ότι σχεδιάζαμε βέβαοα να πάμε το Μάρτιο ωστε να έχουν πεάσει 4 μήνες από επε΄μβαση  οπ΄ότε να εχει νοημα να  επαναληψη σπερμοδιαγραμμα κλπ και ο γιατρος ελεγε με το δικιο του οτι καταλαβαινω οτι δεν μπορειτε να ερχεστε ευκολα αλλα 4 μηνες ειναιπολλοι αν καποιος ποναει κλπ..

Μετα το τηλεφωνημα ειπα στον αν😊δρα μου (εγω το θεωρουσα αυτονοητο) οτι πρεπει να ξανακανει ολες εξετασεις επαναληπτικες το Μαρτιο οι οποιες ειναι οντως παρα πολυ ακριβες  και νευριασε οτι ειναι παρα πολλα τα χρηματα και θα κανει μονο σπερμοδιαγραμμα και ειναι αρκετο κλπ . Και εκει τσακωθηκαμε ασχημα γιατι εγω θεωρω οτι δυστυχως πρεπει να τα ξανακανει ολα, να ψαξει να δει αν εχει ακομα το μικροβιο, τηννυψηλη κατατμηση κλπ. Μετα πανω στον τσακωμο του εκανα την αποκαλυψη οτι παω σε ψυχολογο γιατι δεν μπορω να διαχειριστω ολα αυτα και εκει στενοχωρηθηκε πολυ που δεν του ειχα πει και ανησυχησε οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη κλπ//... Παιδια δεν ειναι οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη αλλα πραγματικα εχουμε που εχουμε το προβλημα δεν βρισκω το λογο να τσακωνομαστε, το θεωρω ανοητο.  Λες και εγω θελω να πληρωνουμε εξετασειες η να τρεχουμε για ιατρικο τουρισμο. Τελος παντων θα περασει και αυτο αλλα προσωρινα ειμαστε παλι λιγο καπως.

@Antonia2 Μπράβο για το τριβόλι, μακάρι κορίτσι μου να σς βοηθήσει!  Κι εμεις θα παραγγειλουμε τωρα νεα profertil τριμηνο (τρελα εξοδα) Τι συγκινητικο αυτο με τον ανδρα σου, τι γλυκος., Να του πεις να μη στενοχωριεται  θα τα καταφερετε ολα ειμαι σιγουρη💗 Καλες προσπαθειες☺️

@Raf123 Εγω στην ωορηξια συνηθως δεν καταλαβαινω απολυτως τιποτα και χρησιμοποιω cleabkue οποτε δεν ξερω πως λειτουργουν αυτα τα πιο σταδιακα! Καλη επιτυχια κοριτσιμου💗

@marinamanoulitsa Με το καλό το ανιψάκι κορίτσι μου! Τι όμορφο συναίσθημα, μακαρι κι εγω καποτε να εχω ανιψακι

@misofeggaro Κοριτσι μου να σου πω οτι καποια φορα η εικονα στον υπερηχο ειναι λιγο υποκειμενικη.  Επειδη εχω κανει πλεον πολλους υπερηχους τον τεελυταιο χρονο και ολο προβληματακια βρισκω  θα σου πω τι περναει απτο μυαλο μου χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστο βεβαια. Αρχικα οντως αν ειχες κανει ωορηξια πριν 2-3 μερες αυτο φαινεται στον υπερηχο σιγουρα, τωρα αν εχεις κανει ομως περισσοτερες μερες νωριτερα πχ. 5-6 αυτο δεν ξερω αν φαινεται αλλα σιγουρα κρινουν και απο πιο παχυ ενδομητριο.  Σκεφτομαι μηπως καποιο ωαριο ηταν μεγαλυτερο αλλα δεν ηταν τοσο καλη ποιοτητα και αντι να κανεις ωορηξια και εγινε κυστουλα και τωρα θα  κανεις κανονικα ωορηξια απλα λιγο αργοτερα  με καποιο αλλο ωαριο εκει που το περιμενεις η με καποια καθυστερηση? Αυτο που σου περιγραφω εγινε το Σεπτεμβρη οποτε συνεχισε να παρακολουθεις ισως με τεστ ωορηξιας. Τωρα αν εκανες πριν 2 μερες και δεν το βλεπει ειναι οντως καπως περιεργο.  Τελος ενα μικρο σχολιο οτι ο δικος μου γιατρος ηταν αρνητικος με κλομιφαινη γιατι μου εχει πει οτι κανει λεπτο ενδομητριο και ελεγε καλυτερα ειναι femara (εκ των υστερων επειδη ολο βρισκω λεπτο ενδομητριο σκεφτομαι μηπως το ελεγε και για αυτο)

Καλη σας ημερα💗

κοριτσι μου γλυκο ποσο σε νιωθω... εχουμε τα δικα μας αγχη και τις στεναχωριες εχουμε και τους αντρες μας να μας αντιστεκονται.. στεναχωριεμαι που μαλωσατε αλλα ολη αυτη η προσπαθεια κρυβει πολλη ενταση και απογοητευση απο κατω (και απο τις 2 μεριες) οποτε ειναι λογικο να απομακρυνεστε λιγο και να υπαρχουν τσακωμοι.. οπως ξερεις πολυ καλα κι εμεις εχουμε τα πανω και τα κατω μας. ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο και νομιζω δεν πρεπει να χαλασει τη συνταγη της σχεσης μας...

νομιζω οτι θα ηρεμησετε και θα τα βρειτε ολα! απο εκει και περα αναφορικα με το γιατρο, μηπως αντι στο 4μηνο να πατε το Φλεβαρη; τι σας ειπε;

επισης, αναφορικα με τις βιταμινες, καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να τις παιρνει ο αντρας για μεγαλο χρονικο διαστημα.. θες να το δεις; νομιζω προτεινονται για 3μηνο με max 6μηνο.. εμεις ειπαμε να τις παρει για 4 μηνες και θα δουμε μετα...

ΥΓ εννοειται τα coq10 δεν τα εχουμε παραγγειλει ακομη... εχει παρει τη δοση του 2μνου και μετα αναγκαστικα τα σταματησαμε... (λογω ελλαττωματικου προιοντος)

στις πριν 14 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Λοιπόν καλές μου έκατσα στον υπολογιστή να σας γράψω τα νέα και τους  προβληματισμούς μου και θα ήθελα τη γνώμη σας βάση των δικών σας εμπειριών. 

Την προηγούμενη Δευτέρα ήμουν 10η μέρα και είχα ραντεβού με τον γιατρό μου για τεστ παπ και για να συζητήσουμε πως θα κινηθούμε απο εδώ και πε΄ρα μιας και εγκυμοσύνη δεν έχει προκύψει τόσο καιρό.
Με έβαλε να κάνουμε υπέρηχο, μπα του λεω δε θα δούμε πολλά πράγματα 10η μέρα (τους τελευταίους 6 μήνες ο κύκλος μου έχει φτάσει 35-38 μέρες άρα ωορρηξία κάνω μετά την 20η) , με κοιτάει και μου λεει ότι για 10η μέρα τα βλέπει όλα μια χαρα. Δεν μπηκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω νούμερα (ενδομήτριο, ωάρια κτλ) γιατί για εμένα ήταν πολύ νωρίς. Ξαναπάω σήμερα να με δει πάλι και μου λέει, με αυτά που βλέπω μάλλον έγινε ήδη η ωορρηξία. { Σοκ εγώ. ΔΛΔ είμαι 17η και έχω κάνει ήδη ωορρηξ΄ία; Δλδ θα κάνω 28άρη κύκλο εκεί που ο τελευταίος ήταν 36; Η αλήθεια είναι ότι λίγες μέρες μετά τον υπέρηχο της προηγούμενης Δευτέρας είχα παραπάνω υγρά και πονάκια χαμηλά αλλά δεν έδωσα βάση. Στεναχωρήθηκα και κυρίως προβληματίστικα που δεν ήταν και σίγουρος ότι έχει γίνει ήδη , δλδ τους επομενους μηνες θα πηγαινουμε στα τυφλα; } 😒

Λοιπόν οι υπόλοιπες ενέργειες που θα συμφωνήσαμε να κάνουμε (πριν από τον σημερινό υπέροχο #not υπέρηχο, είναι: 

1. Να ξεκινήσω glucophage γιατί στις τελευταίες εξετάσεις αίματος το ζάχαρο μου είναι πάνω από 10 και το θέλουμε κάτω από 9 για να έχουμε σωστή ωορρηξία, επίσης για να βοηθήσουμε την απώλεια βάρους. Το πήρα για 3 μέρες, μου προκάλεσε φοβερή διάρροια και τάση για εμετό οπότε τώρα μου έδωσε glukostop αναβράζον μήπως με πειράξει λιγότερο.
  2. Μου είπε να πάρω βιταμίνες, AMS FERTILMAX εγώ και AMS MFS PLUS για τον σύζυγο, μου έδωσε και το τηλέφωνο της αντιπροσώπου και της παράγγειλα σήμερα σε καλύτερη τιμή από ότι τις βρήκα στα φαρμακεία στο διαδίκτυο. Επίσης έχουν και πολύ καλές κριτικε΄ς στο σκρουτζ, αν δεχτούμε ότι είναι αληθινές.
  3. Στον επόμενο κύκλο 3η με 7η μέρα ξεκινάω clomiphene για να κάνουμε παρακολούθηση ωορρηξίας ώστε να έχουμε πιο στοχευμένες επαφες και πιο πολλές πιθανότητες για ωάρια. Αυτό είπαμε ότι θα το κάνουμε μέχρι Σεπτέμβρη και μετά βλέπουμε.
  4. Επίσης μου πρότεινε να κάνω σαλπιγγογραφία και ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα. Του είπα να το αφήσουμε προς το παρόν

Μου έγραψε και μαστογραφία, θα πάω την τετάρτη το πρωι να την κάνω, περιμένω και το αποτέλεσμα του ΠΑΠ που ξέχασα να ρωτ΄ησω σε πόσες μέρες θα έιναι έτοιμο. 

ΚΑΙ υπάρχει στην δεξιά ωοθήκη μου μια κύστη 2 εκατοστών που λεει ότι ενδεχομένως επηρεάζει την γονιμότητα αλλά θα την παρακολουθούμε να δουμε αν θα μεγαλώσει και δεν ξέρουμε αν είναι κάτι κακοήθες εκτός αν το αφαιρέσουμε. Προς το παρόν όμως δεν μας ανυσηχει , απλά θα το παρακολουθούμε., 

Περιμένω εμπειρίες σχετικά με GLUKOSTOP+GLUKOFAGE, τις βιταμίνες, το clomiphene κ την κύστη.

Καλημέρα κορίτσι μου. Διαβασα λίγο και τι συμβουλές σου έδωσαν τα κορίτσια. Εγω θα συμφωνήσω λίγο - πολύ με ότι σου είπε το lactaki και η Tokyo. Αρχικα να σου πω οτι κι εγω πολυ παλια επαιρνα Glukophage και εμενα προσωπικα με ειχαν βοηθησει παρα πολυ, μου ειχαν σταθεροποιησει τον κυκλο. Εγω ππιστευω επισης οπως τα κοριτσια οτι πριν μπεις σε διαδικασια να παρεις χαπια για προκληση οωρηξιας να κανεις σαλπιγγογραφια σιγουρα και αν θες καλο ηταν και ενα σπερμοδιαγραμμα. Ομως σιγουρα σαλπιγγογραφια. Επισης αυτα τα χαπια λενε τα παιρνεις μεχρι 6 μηνες λενε δεν επιτρεπεται παραπανω. Καλο θα ηταν λοιπον να τα αποκλισεις ολα και μετα να ξεκινησεις προκληση. Αλλα εγω πριν απο αυτο θα προτεινα να κανετε και παρακολουθηση οωρηξιας γιατι αν κανεις αυγουλακι το θεωρω λιγο περιττο να παρεις χαπια για να κανεις. Τωρα για την κυστη μηπως σου ειπε τι ειδους κυστη ειναι? Γιατι μπορει να ειναι και απλα μια απλη κυστη που θα φυγει με την περιοδο αλλα μπορει να ειναι και αλλου ειδους. Εγω σαν πλανο οποτε θα εκανα τις εξετασεις, θα επαιρνα τα glukopase ή glukostop , θα παρακολουθουσα 2-3 κυκλους την οωρηξια και θα ειχα στοχευμενα επαφη  με ovitrelle (ενεση που προκαλει οωρηξια οταν ειναι ετοιμο το ωαριο) , επειτα αν δεν... θα εκανα προκληση οωρηξιας!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλη σας ημερα💗

Κοριτσι μου γλυκό πόσο σε νοιώθω. Κι εμείς ειχαμε θεματα δικα μου κυριως και δυσκολευτηκαμε στο πρωτο και καναμε εξωσωματικη. Ολα καλα εν τελη. Αλλα περασαμε απο πολλες φασεις αυτα τα δυο χρονια προσπαθειας. Σου σπανε και λιγο τα νευρα. Ειδικα αν ξερεις οτι εχεις ενα θεμα καποιες φορες νοιωθεις και ασχημα και για τον αλλο. Εγω ας πουμε ενοιωθα καπως ασχημα που δεν εμενα εγκυος κ εριχνα ευθυνες πανω ενω δεν επρεπε. Ισως και ο αντρας σου νοιωθει καπως ετσι και επειδη δεν μπορει να το εξωτερικευσει σωστα αντοδρα ετσι τωρα. Σιγουρα θελει και αυτος ενα παιδακι απλα μαλλον στεναχωριεται και εχει κουραστει κι αυτος. Προσπαθηστε οσο μπορειτε να μην τσακωνεστε και να ειστε ενωμενοι. Σιγουρα μολις ηρεμησει η κατασταση πιστευω θα συμφωνησει μαζι σου και θα κανετε οτι πρεπει. Απλα τον περνάει φαση που ισως το εχει παρει λιγο βαρια και αυτος, εχει ταλαιπωρηθει καπως ετσι μου δειχνει η συμπεριφορα του.

Καλημέρα κορίτσια ❤️❤️

@Hopemumtobe κοριτσάκι μου στεναχωριεμαι όταν σας ακούω έτσι!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλα καταλαβαίνω κ τον αντρουλη σου! Νιώθει άσχημα θεωρώ γιατί πιστεύει ότι έχει το κυριότερο πρόβλημα! Αυτη τη στιγμή νομίζω  ότι πρέπει εσυ να είσαι πιο δυνατή από αυτόν, παρτον αγκαλιά πες του οκ ας κάνουμε αυτό για αρχή, παρ τον με τα νερά του και σιγά σιγά θα τα κάνει όλα αλλά  προσπαθήστε να είστε ενωμένοι είναι δύσκολο αλλά μην χάσετε τη μαγεία της σχέσης σας! Αυτό σας ενώνει!!! Σου στέλνω ένα τραγουδάκι είμαι σίγουρη ότι θα νιωσεις μια μικρή ελπιδα αισιοδοξία και ότι σήμερα είναι μια καινούργια ημέρα!!!  

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ευχαριστω κοριτσακι μου γλυκο!!! να ξερεις σε σκεφτομαι πολυ και χαιρομαι που εχεις κανει τοσα βηματα για το ονειρο σου!!! εφτασε κιολας η ημερα της ωοληψιας!!! αυριο ετοιμασου να δωσεις τα πιο γερα ωαριακια σου που θα γινουν μωρακια στην αγκαλια σου!!! προσπαθησε να αποβαλεις το αγχος και να εισαι ηρεμη (το ξερω δε γινεται.... αλλα οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο πιο καλα θα πανε ολα!!!)

ειμαι σιγουρη οτι πολυ γρηγορα θα μας πεις τα ευχαριστα!!! you are the next!!!!😍🤞✌️🤰👶👶❤️🎈

κοριτσι μου συμφωνω κι εγω με οσα ειπαν τα κοριτσια... ειμαι πολυ υπερ των εξετασεων (κι εμεις στο 6μηνο καναμε τα παντα για να δουμε που ειμαστε παροτι πολλοι γιατροι μας ειπαν οτι αγχωνομαστε τζαμπα και βιαζομαστε.. να δωσουμε κι αλλο χρονο δλδ...).. για την ωορρηξια και τον υπερηχο δεν ξερω γτ δεν εχω κανει ποτε παρακολουθηση.. ωστοσο μου εδωσε κι εμενα ο ενδοκρινολογος gluco plus και σε 2 ημερες (με μισο🙏🙏❤️❤️❤️

κοριτσι μου γλυκο ποσο σε νιωθω... εχουμε τα δικα μας αγχη και τις στεναχωριες εχουμε και τους αντρες μας να μας αντιστεκονται.. στεναχωριεμαι που μαλωσατε αλλα ολη αυτη η προσπαθεια κρυβει πολλη ενταση και απογοητευση απο κατω (και απο τις 2 μεριες) οποτε ειναι λογικο να απομακρυνεστε λιγο και να υπαρχουν τσακωμοι.. οπως ξερεις πολυ καλα κι εμεις εχουμε τα πανω και τα κατω μας. ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο και νομιζω δεν πρεπει να χαλασει τη συνταγη της σχεσης μας...

νομιζω οτι θα ηρεμησετε και θα τα βρειτε ολα! απο εκει και περα αναφορικα με το γιατρο, μηπως αντι στο 4μηνο να πατε το Φλεβαρη; τι σας ειπε;

επισης, αναφορικα με τις βιταμινες, καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να τις παιρνει ο αντρας για μεγαλο χρονικο διαστημα.. θες να το δεις; νομιζω προτεινονται για 3μηνο με max 6μηνο.. εμεις ειπαμε να τις παρει για 4 μηνες και θα δουμε μετα...

ΥΓ εννοειται τα coq10 δεν τα εχουμε παραγγειλει ακομη... εχει παρει τη δοση του 2μνου και μετα αναγκαστικα τα σταματησαμε... (λογω ελλαττωματικου προιοντος)

Γιατί δεν παίρνετε άλλη εταιρία Q10? Με την ίδια συγκέντρωση;;

Kοριτσια εμεις ειχαμε επαφη τη μερα του θετικου και την επομενη. Σημερα δεν το βλεπω γιατι θα γυρισει αργα απο τη δουλεια και με βλεπω να εχω κοιμηθει αγκαλια με το μωρο απο την κουραση! Χαχαχα 

Τελικα χθες ειχε πιαστει ολοκληρος ο κακομοιρης απο την κουραση της δουλειας και ειχε και μενα να θελω τρελιτσες!χαχαχα Καθισε ομως δεν παραπονεθηκε😄 Τωρα θα δουμε τι  καναμε. Ξεκινησα και προγεστερονη σημερα. Ειχα παει σε ενα γυναικολογο τελευταια για τσεκ απ (οχι σε αυτον της εξωσωματικης , σε αλλον) και επειδη εχω συχνα μικρη ωχρινικη πχ 11 μερες μετα την οωρρηξια ερχεται περιοδος μου ειπε να παιρνω μετα την οωρρηξια πρωι βραδυ να δουμε αν θα μεγαλωσει και η ωχρινικη μηπως βοηθησει και αυτο. Για να δουμε.

Εγώ κορίτσια δεν τσακώνομαι ποτέ με τον άντρα μου (ενώ με τον πρώην κάθε μέρα είχε αυτος περίοδο, αντί εγώ 😂😂😂) ότι με ενοχλεί ότι τον ενοχλεί πάντα το συζητούμε ποτέ δε με θύμωσε για κάτι σοβαρό κ να τσακωθούμε πολύ ή το αντίθετο, εντάξει τώρα στην καθημερινότητα συνεχώς θυμώνω 😂😂 αλλά τα ξεχνάω αμέσως γιατί προφανώς δεν είναι κάτι σοβαρό! Νομίζω πως η επικοινωνία είναι το σημαντικότερο από όλα! Να μιλάτε να ξεκαθαρίζετε τι θέλετε να μη τα κρατάτε μέσα σας το ίδιο να ζητάτε και από τον σύντροφο σας! Μόνο έτσι κρατιέται η σχέση με την επικοινωνία τα υπόλοιπα σεξ φαγητό καθαριότητα θεωρώ έρχονται δευτερα, αν δεν υπάρχει επικοινωνία αυτά ποσό να κρατήσουν; 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Kοριτσια εμεις ειχαμε επαφη τη μερα του θετικου και την επομενη. Σημερα δεν το βλεπω γιατι θα γυρισει αργα απο τη δουλεια και με βλεπω να εχω κοιμηθει αγκαλια με το μωρο απο την κουραση! Χαχαχα 

Τελικα χθες ειχε πιαστει ολοκληρος ο κακομοιρης απο την κουραση της δουλειας και ειχε και μενα να θελω τρελιτσες!χαχαχα Καθισε ομως δεν παραπονεθηκε😄 Τωρα θα δουμε τι  καναμε. Ξεκινησα και προγεστερονη σημερα. Ειχα παει σε ενα γυναικολογο τελευταια για τσεκ απ (οχι σε αυτον της εξωσωματικης , σε αλλον) και επειδη εχω συχνα μικρη ωχρινικη πχ 11 μερες μετα την οωρρηξια ερχεται περιοδος μου ειπε να παιρνω μετα την οωρρηξια πρωι βραδυ να δουμε αν θα μεγαλωσει και η ωχρινικη μηπως βοηθησει και αυτο. Για να δουμε.

Άντε τέλεια να δούμε τι ψαρέψαμε κ αυτό το μήνα!! Εμεις λέμε να έχουμε κ μια απόψε! 

Εγώ αύριο θα πάω γιατρο λες να του πω να κάνω μια προγεστερονη εξέταση; 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Άντε τέλεια να δούμε τι ψαρέψαμε κ αυτό το μήνα!! Εμεις λέμε να έχουμε κ μια απόψε! 

Προγεστερόνη πρέπει να κάνεις αν θες μια βδομάδα μετά την ωορρηξία. Από όσο ξέρω. 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μακαρι να εγινε το θαυμα! Nαι κανε ετσι απο περιεργεια, πες να στη γραψει μην την πληρωνεις. Εγω δεν θα κανω μην την πληρωνω τωρα αφου δεν την εχω και γραμμενη και αφου θα παρω και outrogestan.  Εχω περιεργεια να δω αν θα τραβηξει λιγο ο κυκλος μου. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Προγεστερόνη πρέπει να κάνεις αν θες μια βδομάδα μετά την ωορρηξία. Από όσο ξέρω. 

Σωστα!

στις πριν 22 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι γίνεται 21η ημέρα από Ότι διάβαζα 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Μακαρι να εγινε το θαυμα! Nαι κανε ετσι απο περιεργεια, πες να στη γραψει μην την πληρωνεις. Εγω δεν θα κανω μην την πληρωνω τωρα αφου δεν την εχω και γραμμενη και αφου θα παρω και outrogestan.  Εχω περιεργεια να δω αν θα τραβηξει λιγο ο κυκλος μου. 

εγώ κορίτσι μου θα το κάνω ιδιωτικά διότι ο γιατρος μου δεν είναι συμβεβλημένος με το σύστημα(μένω Κύπρο έχουμε ένα άλλο σύστημα υγειας εδώ) όποτε θα το πληρώσω μπορεί να είναι γύρω στα 10-20 ευρώ δεν ξέρω μπορεί να λεω κ βλακείες..

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Ναι γίνεται 21η ημέρα από Ότι διάβαζα 

εγώ κορίτσι μου θα το κάνω ιδιωτικά διότι ο γιατρος μου δεν είναι συμβεβλημένος με το σύστημα(μένω Κύπρο έχουμε ένα άλλο σύστημα υγειας εδώ) όποτε θα το πληρώσω μπορεί να είναι γύρω στα 10-20 ευρώ δεν ξέρω μπορεί να λεω κ βλακείες..

Ναι σωστα κοριτσι μου εισαι Κυπρο. Ναι ναι τα ξερω εγω ειμαι Αθηνα αλλα δουλευω σε Κυπριακη εταιρεια και εχω καποιες γνωσεις πανω στο συστημα σας. Ναι ναι κανε την να το δεις και αυτο πως παει! Εσυ εχεις καλη ωχρινικη φαση?

στις Just now, ο/η Hope19 είπε:

Ναι σωστα κοριτσι μου εισαι Κυπρο. Ναι ναι τα ξερω εγω ειμαι Αθηνα αλλα δουλευω σε Κυπριακη εταιρεια και εχω καποιες γνωσεις πανω στο συστημα σας. Ναι ναι κανε την να το δεις και αυτο πως παει! Εσυ εχεις καλη ωχρινικη φαση?

Σύμφωνα με τα τεστ ωορρηξιας κ την επόμενη περίοδο η ωχρινικη μου κρατάει από 12-14 ημερες! Το τελευταίο διάστημα 14! 

Αντε βρε αλήθεια;; Ωραία αλλά η βάση είναι Ελλάδα; 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Σύμφωνα με τα τεστ ωορρηξιας κ την επόμενη περίοδο η ωχρινικη μου κρατάει από 12-14 ημερες! Το τελευταίο διάστημα 14! 

Αντε βρε αλήθεια;; Ωραία αλλά η βάση είναι Ελλάδα; 

Aν είναι ετσι τοτε λογικα ειναι ενταξει η προγεστερονη αλλα δεν εχεις να χασεις κατι να την τσεκαρεις.

Ναι ναι είναι Κυπρο η εταιρεια αλλα εχει και παραρτημα στην Ελλαδα γιατι εχει να κανει με Ελληνες πελατες που κανουν εταιρειες στην Κυπρο.

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Aν είναι ετσι τοτε λογικα ειναι ενταξει η προγεστερονη αλλα δεν εχεις να χασεις κατι να την τσεκαρεις.

Ναι ναι είναι Κυπρο η εταιρεια αλλα εχει και παραρτημα στην Ελλαδα γιατι εχει να κανει με Ελληνες πελατες που κανουν εταιρειες στην Κυπρο.

Αα κατάλαβα…στην αρχή μου φάνηκε περίεργο να είναι η βάση Ελλάδα γιατί όλοι οι ξένοι στην Κύπρο έρχονται να ιδρύσουν εταιρίες για λόγους που φαντάζομαι γνωρίζεις 😬😬 

Να σου πω την αλήθεια είχα διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό να κυμαίνεται η ωχρινικη από 12-16 ημερες γι αυτό δεν ανησύχησα παρά πάνω! Εσυ δλδ το κοίταξες παλιότερα; 

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Αα κατάλαβα…στην αρχή μου φάνηκε περίεργο να είναι η βάση Ελλάδα γιατί όλοι οι ξένοι στην Κύπρο έρχονται να ιδρύσουν εταιρίες για λόγους που φαντάζομαι γνωρίζεις 😬😬 

Να σου πω την αλήθεια είχα διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό να κυμαίνεται η ωχρινικη από 12-16 ημερες γι αυτό δεν ανησύχησα παρά πάνω! Εσυ δλδ το κοίταξες παλιότερα; 

Eγω πριν την εξωσωματικη εκανα παρακολουθηση οωρηξιας και ειχα δει ερχεται μετα απο 12 μερες. Δεν ειχα τσεκαρει ποτε τιμη προγεστερονης να σου πω την αληθεια περα απο την διαδικασια της εξωσωματικης. Τωρα ομως επειδη καταλαβαινω την οωρρηξια επειδη ποναω πολυ και εχω υγρα και αυτο το μηνα το επιβεβαίωσα και με τεστ οτι και τους αλλους μηνες καταλαβαινα ποτε εκανα οωρρηξια καθισα και μετρησα και ειδα οτι επεσε στις 11 μερες. Το συζητησα με τον γυναικολογο και μου ειπε μπορω να παιρνω προγεστερονη πρωι βραδυ κακο δεν κανει και θα δουμε πως θα παει. Μπορω να κανω βεβαια και μια μετρηση 1 βδομαδα μετα την οωρρηξια χωρις να εχω παρει τα χαπια εννοειτε γιατι θα επηρεασουν.

Κορίτσια εντωμεταξύ ακόμα αγνοείται η περίοδος 🤣 αν δεν έρθει θα ξανακάνω Σάββατο τεστακι.. Μπας και ήταν νωρίς την Κυριακή και δεν έδειξε το τεστ... 

Ο κύκλος μου είναι 28 έως 32 ημερών... Με βάση των 28 ημερών Κυριακή είχα 4 ημέρες καθυστέρηση με βάση των 32 μόλις 1 ημέρα άρα μήπως ήταν νωρίς; 🙄😏 θα δείξει υπομονή δεν κάνω μέχρι Σάββατο 

στις πριν 45 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια εντωμεταξύ ακόμα αγνοείται η περίοδος 🤣 αν δεν έρθει θα ξανακάνω Σάββατο τεστακι.. Μπας και ήταν νωρίς την Κυριακή και δεν έδειξε το τεστ... 

Ο κύκλος μου είναι 28 έως 32 ημερών... Με βάση των 28 ημερών Κυριακή είχα 4 ημέρες καθυστέρηση με βάση των 32 μόλις 1 ημέρα άρα μήπως ήταν νωρίς; 🙄😏 θα δείξει υπομονή δεν κάνω μέχρι Σάββατο 

Νομίζω ήταν πολύ νωρίς που εκανες το τεστ ..αν δεν έρθει αύριο η μεθαύριο κάνε ακόμα ένα η χοριακη 

στις πριν 21 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

ευχαριστω παρα πολυ μαρινα μου!!! μακαρι να εχουμε ευχαριστα νεα συντομα!! εμεις και ολα τα κοριτσια της ομαδουλας μας!!!❤️❤️❤️

ο καημενος ο αντρουλης μου εχει στεναχωρεθει και εχει αγχωθει παρα πολυ... χθες βγηκαμε το μεσημερι αργα να περπατησουμε στη λιακαδα και να εξερευνησουμε τη νεα γειτονια μας.. μου ειπε λοιπον ποσο στεναχωριεται και βουρκωσε παλι.. τον σταματησα να μην κλαψει.. μου λεει μην κοιτας που δεν στο δειχνω αλλα οταν μου λες οτι ηρθε η περιοδος σου μπαινω στο μπανιο και κλαιω.. ξεσπαω και μετα βγαινω εξω χαμογελαστος για να μην σε στεναχωρω... πω πω κοριτσια τον λυπηθηκε η ψυχη μου.... τι βαρος κουβαλανε κι αυτοι οι γλυκουληδες οι αντρες μας.. και να στεναχωριουνται και να μην μας το δειχνουν για να μην μας επιβαρυνουν...

κι εγω του λεω νομιζα οτι εισαι ζεν..😂😂 ποσο γαιδουρα!!!! (εννοειται του ελεγα τετοια για να τον ξεκολλησω και λιγο και να μου χαμογελασει ξανα!!!! αλλα οντως αν καποιος δε σου δειχνει κατι, γτ να πρεπει να σκεφτεις οτι στεναχωριεται; πρεπει να εκφραζομαστε και να μην τα κραταμε μεσα μας.. γι αυτο ειμαστε ζευγαρι.. μαζι στα ευκολα και στα ζορια ΜΑΖΙ)

Αχ ρε Αντωνία μου τι γλυκός που είναι ο άντρας σου!!!!! Μας συγκίνησε ο άτιμος!! Αν έδινα παράσημο ευαισθησίας σε έναν άντρα εδώ μέσα νομίζω θα το έδινα στον δικό σου απόσα μας έχεις πει!!! Και με αυτό που κάνει δείχνει να σ’αγαπάει πάρααα πολύ💗💗💗💗💗 Γιατί λες ότι δεν εκφράζεται; Εκφράζεται εδώ σου λέει κλαίει, ξεσπάει κλπ…απλά δεν το κάνει μπροστά σου για να μη σε στεναχωρεί💞Και δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να εκφράζεται έτσι, οι περισσότεροι τα κρατάνε μέσα τους! Κ μόνο από αυτά που σου’πε δείχνει πόσο το θέλει, πόσο νιώθει, πόσο σ’αγαπάει, προσπαθεί να δείχνει δυνατός για σένα για να νιώσεις καλύτερα, νομίζω κατάλαβες ότι δε χρειάζεται να τον ξαναπιέσεις για χάπια εξετάσεις κλπ !! 😅 Κ καλά του είπες, να χαλαρώσεις λίγο το κλίμα😅

στις πριν 7 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

@Antonia2 μου και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή ... Πώς δεν τον ένοιαζε ο καθόλου... Κ μάλιστα είχε κ άρνηση έλεγε εγώ δεν έχω κάτι κ με βγάζει προβληματικό ..μέχρι που μια μέρα δεν κρατήθηκα και τον ξεχεσα κ έβαλε τα κλάματα 🙈🙈🙈 κ ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... Κ έκλαιγε σαν μωρό .. ε μετά το χειρουργείο κ μετά που είδε πόσο παιδευομουν εμείς αποφασίσαμε κατευθείαν εξωσωματικη... Αλλά ακόμη και τώρα .... Μετά από χειρουργεία .. μετά από θεραπείες μετά από βιταμίνες.... Το σπέρμα είναι χειρότερο από πριν.... Κ τον πονάει πολύ ... Τον τρέχω παντού ... Δεν γίνεται κάτι ! Έτσι είναι ! Το πήρε γρήγορα απόφαση κ εκείνος για εξωσωματική.... Δεν ξέρω πως το αντέχετε ρε κορίτσια να βλέπετε κάθε μήνα περίοδο η αρνητικό τεστ ... εγώ είχα φρικάρει....βέβαια δεν είχα περίοδο εγώ καθόλου .... Αλλά είναι πολύ μεγάλο σφίξιμο όλο αυτό... Ειλικρινά δεν το μετάνιωσα καθόλου που προχώρησα μια και έξω σε εξωσωματική.... Αν μπορείτε κάνετε το ίδιο !!!!!!! Αλήθεια 🧡 κρίμα να αναλάβουμε τόση ψυχολογία κ ενέργεια στο τίποτα ! Καλύτερα να την αναλωνουμε στα μωράκια μας 🧡🧡

Μπράβο σου που του στέκεσαι τόσο εγώ νευρίαζα πολύ κ ξεσπαγα!

Πώς είσαι Μιμή μου;; Πώς πάνε τα διδυμάκια σας; Πλησιάζει κ η χοριακή σας!!💞

Συμφωνώ πολύ μαζί σου για την εξωσωματική..κ εγώ δε νομίζω ότι θα άντεχα κάθε μήνα όλο αυτό…εκτός αν πείσμωνα κ ήθελα να μείνω έγκυος φυσιολογικά οπότε το προσπαθούσα παραπάνω, αλλά επειδή η ψυχική ηρεμία είναι πιο σημαντική, κ είμαι κ ανυπόμονη γενικά δηλαδή όταν θέλω κάτι το θέλω τώρα, νομίζω θα το αποφάσιζα κι εγώ σχετικά γρήγορα για να μην παιδεύομαι κ για να έχω τα μωράκια μου πιο γρήγορα!! Νομίζω κι εγώ είναι μεγάλη απογοήτευση κ έχει να κάνει με τις αντοχές του καθενός…πάντως κ εγώ σαν εσένα θα πήγαινα κατευθείαν εξωσωματική να τελειώνω να προσπεράσω τους μήνες απογοήτευσης κ να έχω μωράκια αγκαλιά να ασχολούμαι😍👶

στις πριν 5 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλη σας ημερα💗

Γλυκούλα μου, είπαμε αυτές οι καταστάσεις φέρνουν ένταση…εγώ συμφωνώ με τη @Raf123 να πας με τα νερά του, να τον πάρεις αγκαλιά να του πεις ωραία ας ξεκινήσουμε από κει (που θέλει αυτός) κ σιγά σιγά βλέπετε…να νιώσει κι αυτός πιο χαλαρός κ ότι είσαι δίπλα του, να μην πιεστεί παραπάνω γιατί μάλλον είναι ήδη πιεσμένος με όλα αυτά…

Όσο για το ψυχολόγο καλά κάνεις κ πας αν δε μπορείς να τα διαχειριστείς όλαυτα, ίσως θα έπρεπε να του μιλήσεις από πριν να του πεις ότι σκέφτεσαι να πάς γι’αυτούς τους λόγους γιατί σε στρεσάρει αυτή η κατάσταση κ το περίμενες πιο εύκολο κλπ..ώστε να ξέρει γιατί πας κ να καταλάβει. αλλά τώρα αφού έγινε έτσι απλά εξήγησε του του τώρα, πες του ότι δεν έχει να κάνει με τη σχέση σας ή ότι δε νιώθεις ευτυχισμένη κλπ, ότι αυτόν θες αυτόν αγαπάς κ εννοείται μαζί του είσαι ευτυχισμένη κ θες να κάνεις οικογένεια, κ επειδή το θες πολύ όλο αυτό σε στρεσάρει κ δε μπορείς να το διαχειριστείς κ δε θέλεις να έχει κάποιο αντίκτυπο στη σχέση σας κ το δικό του στρες κ το δικό σου γι’αυτό πήγες σε ψυχολόγο..κ ότι είναι μια κατάσταση που πιέζει κ τους δύο κ πολλά ζευγάρια που είναι αγαπημένα κοντράρονται κ χαλάει η σχέση τους, κ δε θέλεις να συμβεί το ίδιο με εσάς γι’αυτό θες να το προλάβεις..να του εξηγήσεις ειλικρινά γιατί νιώθεις πιεσμένη(χωρίς να τον τρομάξεις) κ να του πεις ότι καταλαβαίνεις ότι κ εκείνος είναι πιεσμένος κ έχει κάνει ήδη πολλά βήματα(να τα αναγνωρίσεις, θα το εκτιμήσει), κ ότι είναι σημαντικό αυτό κ ότι κ έτσι σου δείχνει κ πόσο σ’αγαπάει κ το εκτιμάς.αλλά θες τόσο πολύ ένα μωράκι κ περίμενες τόσα χρόνια για αυτό κ τώρα που είστε κ οι δύο έτοιμοι είναι σαν να μη θέλει το σύμπαν, κ αυτό σε έχει πάρει από κάτω.συζήτα του να κάνετε αυτά που θέλει τώρα κ αν δε δείτε βελτίωση μήπως να συζητήσετε για εξωσωματική(θυμάμαι που ήθελες κ ήταν αρνητικός), για να μη φθείρεστε άλλο..καταλαβαίνω επίσης ότι τον απασχολούν πολύ τα οικονομικά, κ για τις εξετάσεις που λέει κ για την εξωσωματική που το ανέφερε κλπ..οπότε συζήτα του ίσως κ αυτό..να κάνετε κάποια οικονομία από τώρα καλού κακού ή να κλείσετε ραντεβού για επιτροπή για να γλιτώσετε κάποια χρήματα..γενικά συζήτα μαζί του όμορφα κ ήρεμα💞

στις πριν 19 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Κοριτσάκι μου όμορφο αρχικά μπράβο που κάνετε βήματα πιο κοντά στο όνειρό σας και βάζετε ένα πρόγραμμα!!

Για αυτά που ρωτάς δυστυχώς δεν έχω κάποια εμπειρία, τα κορίτσια όμως που έχουν κάνει εξωσωματική έχουν περάσει από πολλές φάσεις κ ξέρουν παραπάνω πράγματα!! 

Έχει μια λογική αυτό που σου λένε, ότι αφού κάνεις από μόνη σου ωορρηξία, ίσως να κάνετε πρώτα παρακολούθηση , να δείτε τι γίνεται, να δείτε το ωάριο αν είναι καλό κλπ..να κάνεις κ τις εξετάσεις που σας είπε(σπερμοδιάγραμμα κ σαλπιγγογραφία) παράλληλα κ προσπάθειες όμως…κ αν δε γίνει κάτι έτσι 2-3 μήνες προχωράτε σε άλλες μεθόδους.

Δε ξέρω κ αυτό που σου είπαν για την πρόκληση ωορρηξίας, ότι δεν κάνει πολλούς μήνες. Ρώτα κ μια άλλη γνώμη πάνω σε αυτό αν θες. Ή ανέφερε το στο γιατρό σου να δεις θα σου πει.

Αα πάρε κ τις βιταμίνες!!

Καιι…από δω κ πέρα χαλάρωσε τελείως. Τώρα που μπήκατε σε πρόγραμμα κ πάτε με τη βοήθεια του γιατρού, αργά ή γρήγορα θα έρθει το μπεμπάκι σας!💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη Σοφία ..
    • Σωστά τα λέει η @Lisaki 80 ❤️ με ξηρό πάγο διατηρούνται όπως πρέπει τα φάρμακα. Η DHL υποστηρίζει την υπηρεσία που στην ουσία είναι για μεταφορά φαρμάκων.   
    • Κορίτσια μου Ελπίζω να είστε ολες καλά!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!! @Katiana1987 ελπίζω να ήσασταν οκ το βράδυ!! @Barbiee πραγματικά!!το καλύτερο δώρο 
    • Καλημέρα! πάντως μέχρι και έμβρυα μεταφέρονται από πόλη σε πόλη, ή από κέντρο σε κέντρο. Το να μεταφερθούν φ΄αρμακα δεν είναι καθόλου δύσκολο, χρησιμοποιείται ξηρός πάγος  και όχι παγοκυψέλες.. Οι εταιρίες courier είναι πολύ εξοικειωμ΄ένες με τη διαδικασία.  Θυμάμαι πως όσο ήμουνα στην προσπάθεια, σχεδόν 3-4 χρόνια, ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν χ΄άριζε κάποιος φάρμακα.. Κάποτε η αγαπημένη μου @peacock μου είχε στείλει από Αθήνα φάρμακα με ξηρό πάγο.. Περίμενα το πακετάκι της πως και πως!  Στο λέω για να μην είσαι ποτέ τελείως απόλυτη, αν δεν βρεθεί κάποιος εκεί γύρω, μία άλλη γυναίκα, πιο μακριά μπορεί να το έχει ανάγκη.. 
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τον τοκετό σου και είστε και οι δύο καλά!! ❤️ Καλή ανάρρωση και στις δύο σας!! ❤️ Να είναι πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη η μικρή σας!! 🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...