Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Εύχομαι όλες να τα καταφέρουμε σύντομα και να γίνουμε η πιο πετυχημένη ομάδα στο forum!🥰

Όσο για τα δικά μου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι προχωράμε καλά και ότι γονιμοποιηθηκαν σχεδόν όλα. Αχ κορίτσια είμαι τόσο χαρούμενη! Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να πάρω μερικά γερά εμβρυακια. Μου είπαν ακόμα ότι θα τα αφήσουν να προχωρήσουν κι άλλο. Θα πάω στον επόμενο κύκλο γιατί ο γιατρός μου είπε είναι καλύτερα για να ξεκουραστεί λίγο το σύστημα εκεί κάτω!

@Hope19 μου σε εμένα κορίτσι μου! Πρίν μείνω έγκυος πονούσα πάρα πολύ. Μετά την γέννα μου ερχόταν η περίοδος και δεν το καταλάβαινα! Ενώ ήταν σταθερότατη δεν είχα καν πονάκια πιο πριν. Αυτό έγινε τα πρώτα 1-2 χρόνια αλλά τουλάχιστον τώρα την καταλαβαίνω. Μην ανησυχείς δεν πέρασε καιρός που γέννησες. Είναι φυσιολογικές οι αποκλείσεις. Είναι μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός κι άμα θηλάζεις είναι ακόμα πιο συχνό αυτό. 💗

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου οπότε είναι λογικά όλα όσα έχω. Είναι νωρίς ακόμα!

Χαίρομαι για τα εμβρυ΄κια σου! Λογικά σου είπαν ότι θα τα αφήσουν να εξελιχθούν βλαστοκύστες. Σίγουρα θα έχεις καλά νέα τις επόμενες μερες. Κι εγώ συμφωνώ με αυτό που σου είπε ο γιατρός. Θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα αμα μπουν κατάψυξη και τα βάλετε τον αλλο μηνα. Και το σώμα σου θα έχει επανέλθει ωστόσο. Εγώ είχα κάνει το λάθος και ενώ είχα πάθει υπερδιεγερση τα εβαλα κατευθειαν γιατι ακουσα το γιατρο και υπεφερα για ενα ολοκληρο τριμηνο! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Εύχομαι όλες να τα καταφέρουμε σύντομα και να γίνουμε η πιο πετυχημένη ομάδα στο forum!🥰

Όσο για τα δικά μου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι προχωράμε καλά και ότι γονιμοποιηθηκαν σχεδόν όλα. Αχ κορίτσια είμαι τόσο χαρούμενη! Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να πάρω μερικά γερά εμβρυακια. Μου είπαν ακόμα ότι θα τα αφήσουν να προχωρήσουν κι άλλο. Θα πάω στον επόμενο κύκλο γιατί ο γιατρός μου είπε είναι καλύτερα για να ξεκουραστεί λίγο το σύστημα εκεί κάτω!

@Hope19 μου σε εμένα κορίτσι μου! Πρίν μείνω έγκυος πονούσα πάρα πολύ. Μετά την γέννα μου ερχόταν η περίοδος και δεν το καταλάβαινα! Ενώ ήταν σταθερότατη δεν είχα καν πονάκια πιο πριν. Αυτό έγινε τα πρώτα 1-2 χρόνια αλλά τουλάχιστον τώρα την καταλαβαίνω. Μην ανησυχείς δεν πέρασε καιρός που γέννησες. Είναι φυσιολογικές οι αποκλείσεις. Είναι μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός κι άμα θηλάζεις είναι ακόμα πιο συχνό αυτό. 💗

Ααααχ τι τέλεια νέα. Τον άλλον μήνα θα είσαι και επίσημα μανούλα. ❣️❣️❣️ Πόσα είχες δώσει;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hope19 είπε:

Επίσης κορίτσια είναι καποια που εχει και αλλο παιδακι και μετα την εγκυμοσυνη σταματησε να ποναει στην περιοδο εντελως? Και που δεν ποναει καθολου στο στηθος? Πριν την εγκυμοσυνη υπεφερα αλλα τωρα τιποτα ρε κοριτσια ουτε το στηθος. Λετε να σημαινει οτι δεν παει κατι καλα στους κυκλους μου? Εξετασεις παντως εχω κανει. Και επισης μετα την εγκυμοσυνη εχουν τοσο αποκλιση οι κυκλοι μου. Ειμαι ενα χρονο μετα τη γεννα.

Καλημέρα σου, Πριν γεννήσω πόναγα κοιλιά πρηζόταν σ΄τηθος κλπ..μετα τις γέννες δεν καταλαβαίνω τιποτα...μόνο όταν έρχεται 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Καλημέρα σου, Πριν γεννήσω πόναγα κοιλιά πρηζόταν σ΄τηθος κλπ..μετα τις γέννες δεν καταλαβαίνω τιποτα...μόνο όταν έρχεται 

Αρα ειναι φυσιολογικο απο οτι καταλαβα! Σ ευχαριστω και σενα κοριτσι μου! Οταν ειχες θετικες χοριακες εβλεπες καποια διαφορα? Πριζοταν πχ το στηθος? Σας ζαλισα κοριτσια σημερα σορυ!

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

μπράβο κορίτσι μου!! Θα περιμένουμε κ το αυριανό!!! 😘😘😘🥰🥰

Εμεις πήγαμε μέσω γεσυ έδωσε 1 ευρώ αλλά ντράπηκε η χημικός κ του είπε δεν θέλω τίποτα χαχαχα. Αναγκάστηκα πήγαμε σε χημείο όχι μεγάλο εταιρίας ομίλου κτλ ο γιατρος μας είπε ότι δεν έχει θέμα το χημείο! Του είπα που θα πηγαίναμε κ μου είπε είναι εντάξει…την επόμενη φορά αν τον πείσω θα το κάνει στον γιατρο μου έχουν εκεί χώρο κτλ κ να το δώσουμε εκεί το δειγμα! Αλλά που να έτρεχα να το παιρνω το δειγμα πχ στη Λαρνακα ή στη Λευκωσια; Επειδή δε πρέπει να περάσει κ ώρα κ έτσι το εκανε σπίτι το πρωί κ το πηγε σε ένα κοντινό μας! 

αρα καλα ειπα να το παρω στο χωριο.. και εμενα ειναι δυσκολο να τρεχω με το σπερμα στο μπουκαλακι λαρνακα χαχαχαχα κανε εικονα χαχαχαχ ξερεις το δρομολογιο.. τα NIPD ειναι πολυ καλα χημεια

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

καλημερα κοριτσια μου.. σημερα ακομα νοιωθω τα πονακια της ωορρηξιας αρα καλα ειπε η γιατρος σημερα η και αυριο θα γινει..εχω και μια ανερχομενη ημικρανια απο τον αυχενα.. ωραια θα περασω στην δουλεια σημερα

@Raf123@Hopemumtobe εγω παντα εκανα μικρους κυκλους 26-27 και καποτε 25 μερες αλλα εμεινα εγκυος 4 φορες.. νομιζω ο οργανισμος προσαρμοζεται στα δεδομενα ενος μικρου κυκλου

Ναι βρε σίγουρα προσαρμόζεται αφού μολις γίνει η ωορρηξία υποτίθεται ανεβαίνει η προγεστερονη για να ενισχύσει το ενδομήτριο μαζί με την οιστραδιολη! Το θέμα είναι ότι όταν εχεις λεπτό ενδομήτριο σημαίνει ότι ότι δεν δουλεύει σωστά! Μου τηλεφώνησε η γραμματέας το βράδυ και μου είπε ο γιατρος θέλει να με δει την άλλη εβδομάδα στις 9/2 8:15 το βράδυ 🙄🙄🙄 θα είμαι στην 15η ημέρα δεν ξέρω αν δούμε κάτι γιατί πλέον η ωορρηξία μου γίνεται πιο νωρις με βάση τα τεστ 

Αρα ειναι φυσιολογικο απο οτι καταλαβα! Σ ευχαριστω και σενα κοριτσι μου! Οταν ειχες θετικες χοριακες εβλεπες καποια διαφορα? Πριζοταν πχ το στηθος? Σας ζαλισα κοριτσια σημερα σορυ!

όχι πάντα κορίτσι..3 ναι ..2 όχι..οπότε δεν είναι σίγουρο...και πρήστηκε για παράδειγμα και σε μία από τις 2 βιοχημικες..και ευαισθησία στις θηλές έιχα όταν πρηζόταν..από συμπτώματα άσε...εδώ στον ίδιο οργανισμό διαφέρουν ακόμα και σε εγκυμοσύνες που προχωράνε..

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημερα κοριτσουδια μου!!!!!❤️❤️

@Hopemumtobeσυμφωνω απολυτα με τη Ραφαελα... κι εγω το σκεφτομουν αυτο... με εγκυμοσυνη η μωρο πως να κανουμε μετακομιση;; οποτε 1000 φορες καλυτερα να μετακομισετε τωρα γτ οσο να πεις μια ταλαιπωρια και μια κουραση την εχει...

ρε κοριτσια εμενα σχεδον μου τελειωσε η περιοδος... απο χθες δλδ εχω μονο λιγο στο σκουπισμα... μαλλον με τοσα βαρη που σηκωσα λογω μετακομισης τα επαιξε ο κυκλος μου.. η περιοδος κρατησε απο δευτερα βραδυ εως τεταρτη ουσιαστικα..😕 ελπιζω αυτος ο κυκλος να ειναι καλυτερος!!🙏

Καλή επιτυχία στον νέο κύκλο σας!! ❤️❤️

Kαλημέρα κορίτσια μου!

@Ευάγγελοςτ αντε καλ΄λες γονιμοποιήσεις κορίτσι μου! Λογικά θα σε παρουν αύριο νασου πουν πόσα προχώρησαν! Θα τα πάμε έμβρυα 2 ημερών ή βλαστοκύστες? Εσύ πως νοιώθεις?

@Κατεριναπαπμε το καλό και η δικιά σου οωληψία κορίτσι μου.

@marinamanoulitsaτέλεια νέα άντε περιμένουμε να δούμε το θετικό σου τεστ να μας φτιάξει τη μερα!

Εγω κορίτσια μετα την εγκυμοσυνη εκανα εξετασεις ολα καλα. Κυκλο εχω 25-31 ομως οτι να ναι. Πιο συχνα ομως κανω μικρους κυκλους και οχι μεγαλους. Ακομα δεν εχω θετικο τεστ οωρηξιας ειναι πολυ αχνα. Ειμαι σημερα 12η μερα θα κανω παλι το μεσημερι να δω. Εχω αγχωθει για καποιο λογο μηπως δεν κανω οωρηξια, δεν ξερω γιατι μου εχει κολλησει. Ισως γιατι περίμενα να δω νωρλις θετικό τεστ γιατί νομιζα ότι παλι θα κανω μικρό κύκλο. Εχω αγχωθει μεχρι να το βρω.

Μην αγχώνεσαι μπορεί να εχεις πιο μεγάλο κύκλο! Αν όχι θα το φταίξετε με τον γιατρο σου όποτε όλα καλά 😊😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Ααα τελειααα μπράβο τέλεια νέα αυτά!!! Όποτε τον επόμενο μήνα θα γίνει η έμβρυο μεταφορά!!!! 💕💕💕🔜🤰🤰

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

αρα καλα ειπα να το παρω στο χωριο.. και εμενα ειναι δυσκολο να τρεχω με το σπερμα στο μπουκαλακι λαρνακα χαχαχαχα κανε εικονα χαχαχαχ ξερεις το δρομολογιο.. τα NIPD ειναι πολυ καλα χημεια

Είναι καλά πιο εξειδικευμένα κάνουν πολλά πράγματα ομως θεωρώ ότι κ τα χημεία μας μια χαρά τα επεξεργάζονται γιατί τόσο καιρό δεν υπήρχαν τα NIPD ούτε τα synlab κτλ όποτε αν δείτε ένα τεράστιο πρόβλημα τότε ας το δώσετε κ στο NIPD 

Κορίτσια εγώ θα πάω στο γιατρο 9/2 θα είμαι στην (15η ημέρα)δεν ξέρω αν προλάβουμε να δούμε κάτι στον υπέρηχο, θα δει ομως τη σαλπιγγογραφια και τις αλλες εξετάσεις και θα δούμε τι θα κάνουμε! 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια εγώ θα πάω στο γιατρο 9/2 θα είμαι στην (15η ημέρα)δεν ξέρω αν προλάβουμε να δούμε κάτι στον υπέρηχο, θα δει ομως τη σαλπιγγογραφια και τις αλλες εξετάσεις και θα δούμε τι θα κάνουμε! 

Πολύ ωραία ....οπότε σε λίγες μέρες θα βάλεις ένα πλάνο ....μόλις μπει το πλάνο θα ηρεμήσεις. Εγώ εται ηρέμησα και ήρθαν όλα ❣️

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλή επιτυχία στον νέο κύκλο σας!! ❤️❤️

Μην αγχώνεσαι μπορεί να εχεις πιο μεγάλο κύκλο! Αν όχι θα το φταίξετε με τον γιατρο σου όποτε όλα καλά 😊😊

Ααα τελειααα μπράβο τέλεια νέα αυτά!!! Όποτε τον επόμενο μήνα θα γίνει η έμβρυο μεταφορά!!!! 💕💕💕🔜🤰🤰

Ευχαριστουμε!!! 😁❤️🎈

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Δεν ξερω αν αξιζει να δει το ενδομητριο.. αλλιως ναι θα εχει γινει η ωορρηξια λογικα... ολα μια χαρα θα ειναι!!! θα συνεχισεις την αγωγη για την προλακτινη και μεχρι το καλοκαιρι θα εχει ερθει το μπεμπακι!!! τωρα που εγιναν και ολες οι εξετασεις σας ειμαι πολυ σιγουρη για εσας!!!!❤️🎉🤰

στις πριν 13 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Πολύ ωραία ....οπότε σε λίγες μέρες θα βάλεις ένα πλάνο ....μόλις μπει το πλάνο θα ηρεμήσεις. Εγώ εται ηρέμησα και ήρθαν όλα ❣️

Ναι ακριβώς αυτό τουλάχιστο να είμαστε σε ένα πλάνο παρά να κάνουμε του κεφαλιού μας 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ευχαριστουμε!!! 😁❤️🎈

Δεν ξερω αν αξιζει να δει το ενδομητριο.. αλλιως ναι θα εχει γινει η ωορρηξια λογικα... ολα μια χαρα θα ειναι!!! θα συνεχισεις την αγωγη για την προλακτινη και μεχρι το καλοκαιρι θα εχει ερθει το μπεμπακι!!! τωρα που εγιναν και ολες οι εξετασεις σας ειμαι πολυ σιγουρη για εσας!!!!❤️🎉🤰

Να σου πω πήρα τηλ μου είπε η κοπέλα έχει μετά τις 22/2 κ εγώ είπα οκ στην αρχή (θα πάω με τον επόμενο κύκλο) με ρώτησε για ποιο λόγο θα πάω κ μ λέει α τότε πρέπει να μιλήσω με τον γιατρο και με ρώτησε τι μέρα του κύκλου ήμουν χθες, κ με πηρε το βράδυ κ μου είπε θέλει να σε δει την επόμενη εβδομάδα ο γιατρος έλα μ λέει 9/2 8:15 το βράδυ! Δε πειράζει κ να μην δούμε τίποτα θα μιλήσουμε για τις εξετάσεις

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Είναι καλά πιο εξειδικευμένα κάνουν πολλά πράγματα ομως θεωρώ ότι κ τα χημεία μας μια χαρά τα επεξεργάζονται γιατί τόσο καιρό δεν υπήρχαν τα NIPD ούτε τα synlab κτλ όποτε αν δείτε ένα τεράστιο πρόβλημα τότε ας το δώσετε κ στο NIPD 

θα ρωτησω και στα δυο χημεια τιμη και διαδικασια και θα δω.. αν η τιμη ειναι πολυ μεγαλυτερη στο NIPD θα το παρω στο αλλο χημειο.. με βολευουν και τα δυο αφου ειναι μεσα στο χωριο αρα αν δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη ας το παρω στο πιο εξειδικευμενο

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι βρε σίγουρα προσαρμόζεται αφού μολις γίνει η ωορρηξία υποτίθεται ανεβαίνει η προγεστερονη για να ενισχύσει το ενδομήτριο μαζί με την οιστραδιολη! Το θέμα είναι ότι όταν εχεις λεπτό ενδομήτριο σημαίνει ότι ότι δεν δουλεύει σωστά! Μου τηλεφώνησε η γραμματέας το βράδυ και μου είπε ο γιατρος θέλει να με δει την άλλη εβδομάδα στις 9/2 8:15 το βράδυ 🙄🙄🙄 θα είμαι στην 15η ημέρα δεν ξέρω αν δούμε κάτι γιατί πλέον η ωορρηξία μου γίνεται πιο νωρις με βάση τα τεστ 

μπορει να δειτε ενδομητριο.. για να σου πει να πας κατι θα θελει να δει.. παντως σου λεω εισαι υποψια μανουλα

@Antonia2 και εσυ κατι μου λεει οτι συντομα θα εχεις ευχαριστα

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

θα ρωτησω και στα δυο χημεια τιμη και διαδικασια και θα δω.. αν η τιμη ειναι πολυ μεγαλυτερη στο NIPD θα το παρω στο αλλο χημειο.. με βολευουν και τα δυο αφου ειναι μεσα στο χωριο αρα αν δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη ας το παρω στο πιο εξειδικευμενο

Εμας έχει ένα παράρτημα αλλά κάνουν τεστ κορονοϊού και τα υπόλοιπα τα στέλνουν σε άλλο για να γίνει η ανάλυση! Ο άντρας μου δεν ήθελε να το πάρει κάπου αλλου ή να το κάνει στον γιατρο μου κ έτσι πήγαμε μέσο ΓΕΣΥ σε χημείο κοντά μας! 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

μπορει να δειτε ενδομητριο.. για να σου πει να πας κατι θα θελει να δει.. παντως σου λεω εισαι υποψια μανουλα

@Antonia2 και εσυ κατι μου λεει οτι συντομα θα εχεις ευχαριστα

@Raf123μου ετσι οπως το εγραψα δεν φαινεται τι εννοω...😆😆 εννοουσα πιο πάνω οτι λογικα ωαριο δεν θα δειτε αλλα νομιζω αξιζει να δειτε το ενδομητριο.. παχος δλδ κλπ.. εσυ κοριτσι μου ξερεις τι σε σταματαει.. μαλλον η προλακτινη... εμενα ειναι ολα φυσιολογικα και παιδι δεν ερχεται.. και ειμαι και πιο γονιμη τρομαρα μου!!! 😂🤣🙃

@Nandia-μου μακαρι!! 🙏🙏🎈 καντε κι εσεις το σπερμοδιαγραμμα (αν προλαβετε και δεν εχεις μεινει ηδη εγκυος!!χιχιχιχιιχι) και το μπεμπακι θα ερθει συντομα!!!! 😉🌞❤️🤰

στις πριν 3 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

Επίσης κορίτσια είναι καποια που εχει και αλλο παιδακι και μετα την εγκυμοσυνη σταματησε να ποναει στην περιοδο εντελως? Και που δεν ποναει καθολου στο στηθος? Πριν την εγκυμοσυνη υπεφερα αλλα τωρα τιποτα ρε κοριτσια ουτε το στηθος. Λετε να σημαινει οτι δεν παει κατι καλα στους κυκλους μου? Εξετασεις παντως εχω κανει. Και επισης μετα την εγκυμοσυνη εχουν τοσο αποκλιση οι κυκλοι μου. Ειμαι ενα χρονο μετα τη γεννα.

Εγώ αγάπη δεν πρόλαβα να δω περίοδο μετά την εγκυμοσύνη, γιατί ξαναέμεινα έγκυος…πάντως δεν πόναγα ούτε πριν..ούτε στήθος ούτε τίποτα…κ ήταν πάντα πολύ σταθερός ο κύκλος μου. Ελπίζω να μη μου αλλάξει τώρα μετά τη δεύτερη κ πονάω😅

Έχω ακούσει όμως ότι πολλές γυναίκες πόναγαν στην περίοδο κ μετά την εγκυμοσύνη δεν πονάνε ή άλλαξε ο κύκλος τους, είναι απόλυτα φυσιολογικό κ προνόμιο της εγκυμοσύνης οπότε να το χαρείς!😬☺️ Τι ήθελες να υποφέρεις ακόμα;; 😄

Τώρα για την απόκλιση δε ξέρω. Πριν είχες σταθερούς κύκλους;; Επίσης μήπως θηλάζεις;

στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι ισχύει αυτό... Μετά την εγκυμοσύνη δεν πονάς όσο πριν.. Και εγώ έτσι είμαι!!! Θηλάζεις ακόμα; μήπως γι αυτό δεν έχεις σταθερό κύκλο!!! Εγώ θήλαζα τον μικρό μου γιο 2,5 χρόνια και μου ήρθε περίοδος στους 19 μήνες μετά!!!!! 

Άσε..εγώ θηλάζω ακόμα κ είναι 17 μηνών, περίοδος δε μου ήρθε ποτέ κ έμεινα πάλι έγκυος όταν ήταν 9 μηνών ο μικρός..από 10 μηνών προσπαθώ να το κόψω μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος είχα εμετούς κλπ μη στα πολυλογώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κόψω και τον άλλο μήνα έρχεται η μπουμπού να δω τι θα κάνω..φαντάζεσαι να θηλάζω κ τα δύο θα φρικάρω😅

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Εγώ αγάπη δεν πρόλαβα να δω περίοδο μετά την εγκυμοσύνη, γιατί ξαναέμεινα έγκυος…πάντως δεν πόναγα ούτε πριν..ούτε στήθος ούτε τίποτα…κ ήταν πάντα πολύ σταθερός ο κύκλος μου. Ελπίζω να μη μου αλλάξει τώρα μετά τη δεύτερη κ πονάω😅

Έχω ακούσει όμως ότι πολλές γυναίκες πόναγαν στην περίοδο κ μετά την εγκυμοσύνη δεν πονάνε ή άλλαξε ο κύκλος τους, είναι απόλυτα φυσιολογικό κ προνόμιο της εγκυμοσύνης οπότε να το χαρείς!😬☺️ Τι ήθελες να υποφέρεις ακόμα;; 😄

Τώρα για την απόκλιση δε ξέρω. Πριν είχες σταθερούς κύκλους;; Επίσης μήπως θηλάζεις;

Ειχα σταθερους σχετικα ναι! 28-29 καπου εκει. Τωρα εχω 25-32 αλλα και αυτο μου ειπε ο γιατρος ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου.Χαχαχα οχι μου αρεσει που δεν ποναω απλα σκεφτομαι μηπως το οτι δεν ποναω κοιλια και ουτε και στηθος δειχνει οτι κατι δεν παει καλα? Εχω περιοδο πχ χωρις οωρηξια? Παντως δεν θηλαζω. Και η προλακτινη μου ειναι χαμηλη εχει επανελθει. Ηταν 6.82 τελευταία μέτρηση.

στις πριν 2 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

@Heart κορίτσι. Τι έγινε ;θα μας πεις τα ευχάριστα ;❣️❣️❣️ 

Αχ κορίτσι μου δεν με ξεχνάς....όπως σας είπα έχουμε επισκέπτες από επαρχία και θα μείνουν και στο σπίτι μας, όλο το πρωί κάνω δουλειές και ετοιμάζω φαγητά για το Σάββατο γιατί το απόγευμα δουλεύω...έτσι πριν το πρωινό σούπερ σήμερα πήγα για χοριακη να τελειώνω να μην τριγυρνάει στο μυαλό μου....δεν πιστεύω ότι θα πω ευχάριστα αν και έχω κάποιες παράξενες τσιμπίες που δεν τις θυμάμαι άλλη φορά , νομίζω το στήθος εχθές το πρωί ξεφουσκώσει λίγο , μετά το βράδυ πάλι τούμπανο και σήμερα πάλι ξεφουσκωτο το βλέπω ....τι να πω ..μου φαίνεται κακώς την έκανα την προγεστερόνη γιατί 1% ελπίζω....

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Ειχα σταθερους σχετικα ναι! 28-29 καπου εκει. Τωρα εχω 25-32 αλλα και αυτο μου ειπε ο γιατρος ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου.Χαχαχα οχι μου αρεσει που δεν ποναω απλα σκεφτομαι μηπως το οτι δεν ποναω κοιλια και ουτε και στηθος δειχνει οτι κατι δεν παει καλα? Εχω περιοδο πχ χωρις οωρηξια? Παντως δεν θηλαζω. Και η προλακτινη μου ειναι χαμηλη εχει επανελθει. Ηταν 6.82 τελευταία μέτρηση.

Τα συμπτώματα δεν έχουν σχέση. Ούτως ή άλλως στην ωορρηξία θα σε ένοιαζε να έχεις συμπτώματα για να λες αν κάνεις ωορρηξία ή όχι, όχι στην περίοδο. Εγώ πάντα την ωορρηξία τη νιώθω έχω πόνους στη μία ωοθήκη και πολλά υγρά. Όμως άλλες κοπέλες δεν τη νιώθουν και πάλι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Έτσι κ στην περίοδο άλλες κοπέλες υποφέρουν άλλες δε νιώθουν τίποτα απολύτως. Εγώ πχ δεν ένιωθα τίποτα στην περίοδο κ δεν είχα ποτέ θέμα όπως φάνηκε 2 φορές έμεινα έγκυος με τη μία. Δεν έχουν σχέση τα συμπτώματα μην το σκέφτεσαι αυτό. Απλά μάλλον σου κάνει εντύπωση γιατί είχες συνηθίσει τόσα χρόνια να πονάς κ δεν ήξερες πώς είναι να μην πονάς χαχα.

Πότε σταμάτησες το θηλασμό; Γιατί θέλει και κάποιο διάστημα να επανέλθει ο κύκλος.
Αλλά αφού σου είπε ο γιατρός σου ότι είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού μη σε αγχώνει! Προσπάθησε να χαλαρώσεις να μην τα σκέφτεσαι όλαυτα κ θα έρθει το μπεμπάκι. Πόσο είναι τώρα το πρώτο;

Πάντως για τα κορίτσια που λένε για την προλακτίνη, σκεφτόμουν την άλλη φορά ότι εγώ έμεινα έγκυος ενώ θήλαζα, που σημαίνει λογικά ότι θα ‘χα ανεβασμένη προλακτίνη🤔

Γενικά δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο ρόλο αν είναι λίγο ανεβασμένη, πχ 40-50..αλλά αν είναι πχ 100 ή 150 εκεί πιστεύω μπορεί να επηρεάζει τη σύλληψη κ να δημιουργεί θέματα

στις πριν 3 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Αχχ, είμαι τόσο ενθουσιασμένη για σένα!!! Σε λίγο θα είσαι έγκυος😍 Έρχεται το αδερφάκι κορίτσι μουυυ, πόσο καιρό το μελέταγες και το ζήταγες για τον μικρό σου😍😍😍 Και τώρα ήρθε η ώρα!!!!❤️❤️❤️❤️

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Άσε..εγώ θηλάζω ακόμα κ είναι 17 μηνών, περίοδος δε μου ήρθε ποτέ κ έμεινα πάλι έγκυος όταν ήταν 9 μηνών ο μικρός..από 10 μηνών προσπαθώ να το κόψω μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος είχα εμετούς κλπ μη στα πολυλογώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κόψω και τον άλλο μήνα έρχεται η μπουμπού να δω τι θα κάνω..φαντάζεσαι να θηλάζω κ τα δύο θα φρικάρω😅

Για ταντεμ σε κόβω!! Γιατί αν βλέπει να θηλάζει το νεογέννητο δύσκολα θα το κόψει!!!!με το καλοοοοοο!!!!!!!💗💗 Είδες που λένε δεν μένεις έγκυος αν δεν έχεις περίοδο;;;; εγώ πρόσεχα τότε άσχετα που μου έλεγε ο τότε γυναικολόγος μην φοβάσαι δεν μένεις έγκυος αφού θηλάζεις αποκλειστικά και δεν έχεις περίοδο!!! 

@Heart καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! Αντε να είμαστε μαζί έγκυες εύχομαι!!!

@Ευάγγελοςτ  καλή επιτυχία!! σου εύχομαι να ριζώσει στην κοιλίτσα σου σποράκι 🙏 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Κορίτσι νομίζω από κάποιο δικό σου ποστ είχα δει που σου είπε ο γιατρός να κάνεις κανένα 8ωρο διακοπή θηλασμου για να έρθει περίοδος! Το είχα κάνει κ γω (μη με ρωτάς γιατί αλλά πέρασαν 9 μήνες κ αγχώθηκα) κ αμέσως ήρθε όντως! Φοβερό πάντως έχεις να δεις περίοδο κοντά 3 χρόνια! 

Σχετικά με το θηλασμό έβαλα πρόγραμμα κ έκοψα όλους τους ημερήσιους. Το πιο δύσκολο ήταν τι μεσημέρι αλλά οκ σιγά σιγά το έκανα κ αυτό. Πάνε τώρα κοντά 2 εβδομαδες. Λέω το επόμενο να είναι ο Βραδυνος πριν τον ύπνο αν δεχτεί το ξένο γάλα! Με συμβούλεψε η παιδίατρος (εφόσον ήθελα να κόψω) να αρχίσω σιγά σιγά πριν χρονίσει γιατί μετά θα είναι πιο δύσκολο... Αγωνιστικούς χαιρετισμούς 😜

@Ευάγγελοςτ καλή επιτυχία! Ακούγονται πολύ θετικά τα νέα σου!!! Με το καλό! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Kοριτσια τι κανετε??? Εγω χαθηκα λιγες μερες ετρεχα με τη μαμα μ σε γιατρους κλπ... ευτυχως σημερα 21ημερα κυκλου θυμηθηκα κ πηγα να κανω την εξεταση προγεστερονης... 0.40 βγηκε αρα η δεν εκανα ωορρηξια ακομη θελω να ελπιζω ή κλασσικα παλι ανωρρηκτικος αυτος ο κυκλος...κουραστηκα 😥😥😥😥29μηνες κλεισαμε σημερα...
    • @Maya_!!! Κοριτσάκι μου;!! Περιμένουμε νέα σου να ξέρεις!! 😍😍😍
    • Δεν έχω και άλλα reactions!!  Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏 Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
    • Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...