Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά και μια καρδούλα να χτυπάει σε κάθε κοιλιά... ​🤰​​🎅​​🎄​

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κατερινα μου ευχαριαστω για ενδιαφερον💗. Ποναει λιγοτερο αλλα δυστυχως τις εκετασεις αιματος η FSH εχει ανεβει (απο 11 σε 13) αντι να κατεβει το οποιο εαν συνεχιστει προφανως ειναι κακο και σημαινει οτι μπορει αποτελεσματα σπερμοδιαγραμμα να ειναι χειροτερα. Προς το παρον διατηρω ψυχραιμια και ελπιζω να ειναι προσωρινο λογω χειρουργειου, θα επαναλαβουμε εξετασεις σε κανα μηνα🙏

Το καλό είναι οτι ο πόνος υποχωρεί σιγά σιγά.. Σίγουρα θα επανέλθει! Οσο για την τιμή τής ορμόνης δεν γνωρίζω και πολλά πως είναι στους άντρες! Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι οσες περιπτώσεις έχουν χειρουργηθεί ολες πήγαν καλύτερα και τα αποτελέσματα ηταν καλύτερα απο οτι πριν το χειρουργείο! Οπότε κανε λίγο υπομονή μην στεναχωριέσαι προκαταβολικά και ολα θα πάνε καλά κορίτσι μου ❤

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εύχομαι μια όμορφη μέρα!!! ❤ 

@Raf123 περιμένουμε τα νεα σου απο τον γιατρό με αγωνία!

@Antonia2κορίτσι μου περαστικά σου,  ελπίζω σήμερα να έχεις άδεια και να μην ζοριστεις! 

@Nandia- περαστικά κορίτσι μού να περάσει γρήγορα! 

@Mimi26 κορίτσι μου η αγωνία μου χτυπάει κόκκινο μαζί με την δική σου, κάτι μου λεει πως σε λίγες μέρες θα χοροπηδάμε ολες μαζί εδώ!!!  

@Hopemumtobe ο άντρας σου πως είναι κορίτσι μου? Πονάει? 

Ναι εννοείται θα σας πω μολις τελειώσω τι είπαμε ο γιατρος βέβαια είναι πάντα τόσο αισιόδοξος και χαρούμενος με όλους που σε κάνει να φεύγεις από το ιατρείο και νομιζεις ότι έμεινες εγκυος 😂😂😂

@Hopemumtobe κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι λύσεις υπάρχουν σίγουρα θα μιλήσετε και με τον γιατρο…πηγατε ενδοκρινολόγο ή μόνο σε ουρολόγο; 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι εννοείται θα σας πω μολις τελειώσω τι είπαμε ο γιατρος βέβαια είναι πάντα τόσο αισιόδοξος και χαρούμενος με όλους που σε κάνει να φεύγεις από το ιατρείο και νομιζεις ότι έμεινες εγκυος 😂😂😂

@Hopemumtobe κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι λύσεις υπάρχουν σίγουρα θα μιλήσετε και με τον γιατρο…πηγατε ενδοκρινολόγο ή μόνο σε ουρολόγο; 

@Hopemumtobe όλα καλά θα πάνε !!!!

@Raf123 τι ωραίο επάγγελμα !!!! Θα περιμένουμε να μας πει τι είπατε με το γιατρό!

@Κατεριναπαπ σε ευχαριστώ για τα όμορφα λογακια σου !

Λέτε βρε κορίτσια να κάνω την αρχή ;;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

Το έχεις πάθει κι αλλες φορές; Περαστικ ά σου κορίτσι μου💗

Καλά έκανες, περιμενουμε νεα σου💗 Σε καταλαβαινω κοριτσι μου,  κι εγω οταν ακουω ιστοριεσ με προβληματα εγκυμοσυνη, καταρρεω, μακαρι να  ολα καλα στο κοριτσι,...😔

Μπραβο που πηγες τη βολτιτσα σου, μην ανυσυχεις καθολου κοριτσι μου που δεν εχεις κανενα συμπτωμα, δεν εχουν ολες οι εγκυουλες!💗 

Ασε κι εγω στην πρωτη δοση δεν καταλαβα καν τσιμπημα, ο δευτερος με τσακισε! Τι συμπτωματα εχεις? Πυρετο κλπ? Περαστικα σου και να παρεις αδεια αν χρειαστει💗

εχω ευθιασμο και καθιζιση σε δυο σημεια αρα γενικα εχω πονους καθε μερα και καποιες φορες ημικρανιες.. τον αυχενικο ιλλιγκο ειναι η 2η φορα που το επαθα.. καινουριο φρουτο φρεσκο φρεσκο.. τον οκτωβριο το επαθα πρωτη φορα.. δοξα τω θεο μακαρι αυτο να ειναι το προβλημα μου.. θα κανω φυσιοθεραπεια και θα ηρεμησει λιγο

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mimi26 είπε:

@Raf123 τι ωραίο επάγγελμα !!!! Θα περιμένουμε να μας πει τι είπατε με το γιατρό!

ναι θα συρεις πρωτη το χορο και θα ακολουθησουμε οι υπολοιπες

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

ναι θα συρεις πρωτη το χορο και θα ακολουθησουμε οι υπολοιπες

Χαχααχαχαχαα ωραία το είπες ❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mimi26 είπε:

Εννοείται πως θα την κάνεις!!!!!❤❤👶❤❤🎈👶🎈

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

ωρες ωρες τα λεω ωραια η ατιμη 😂😂😂😂

Κορίτσια συνέβη κάτι και ταράχτηκα πολύ εεεε........

στις πριν 4 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα 💖💖💖 πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα ☺️☺️☺️ Σήμερα έχω γιατρο το απόγευμα για τεστ παπ και τα σχετικά να μιλήσουμε γενικά για αυτόν τον χρόνο που δεν έχει επιτευχθεί η σύλληψη…

Αχ κορίτσια είμαι δουλεια και εχει εδώ μια κοπέλα έγκυο και κλαίει κάτι συμβαίνει από ότι άκουσα που της μιλούσε η γραμματέας του γιατρού και θέλω τόσο πολύ να την πάρω αγκαλιά…δεν μπορώ να την βλέπω που κλαίει έχουν γεμίσει τα μάτια μου δάκρυα 😔😔 μακάρι να της πάνε όλα καλά 

ραφαελα μου περιμενουμε τα νεα σου σημερα!! ολα θα ειναι μια χαρα!! θα το δεις!

αχ ποσο στεναχωρεθηκα με τκν συναδελφο σου.☹️ ελπιζω και ευχομαι ολοψυχα να της πανε ολα καλα!!🙏❤️

στις πριν 4 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημερούδια💖 πήρες άδεια σήμερα;; Η είσαι οκ να δουλέψεις;;; 

αδεια δεν εχω αλλα ειμαι τηλεργασια. δουλευω απο τον καναπε μου με την κουβερτουλα μου. εχω μια χαμαρα... ετσι σαν κουρασμενη νιωθω λιγακι... αν δεν ειμαι καλα, θα κλεισω λαπτοπ (μας αφηνουν δλδ) αλλα ευτυχως μπορω να δουλεψω..

στις πριν 5 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Καλημερα κοριτσια.. καλη βδομαδα να εχουμε.. πως ειστε? εγω εχω ζαλαδα.. μαλλον με επιασε παλι αυχενικος ιλλιγκος

περαστικα ναντια μου!! εμενα με επιασε τον ιουνιο πρωτη φορα ιλιγγος (προφανως και νομιζα οτι ημουν εγκυος!!) και μου εδωσε ο γιατρος τα αντιβομ για 10 ημερες. ενα πρωι ενα βραδυ! και σιγα σιγα συνηλθα! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

Μου το κάνει για να μου κρατάει ψηλά τις ορμόνες γιατί δεν έχω καθόλου lh κ μου τις κρατά ψηλά για να παράγουν προγεστερόνη. 

Το κάνουν συχνά σε γυναίκες με ορμονικό θα η πολυκυστικες. Έκανα κ την μέρα της εμβρυομεταφορας. Κ θα κάνω κ σήμερα κ τη Πέμπτη. Δεν είμαι μόνο για ωορηξία η ένεση αυτή!! Την βάζουν κ σε εγκυμοσύνες 😋

Απλά με αυτό τώρα δεν θα μπορώ να κάνω νωρίτερα τεστακι χαχαχα επίτηδες το έκανε !

@Raf123 που δουλεύεις ;

@Antonia2 περαστικά κορίτσι μου ❤️

ευχαριστω μιμη μου!!!! πως εισαι εσυ και τα εμβρυακια σου;;❤️🤰💞

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εύχομαι μια όμορφη μέρα!!! ❤ 

@Raf123 περιμένουμε τα νεα σου απο τον γιατρό με αγωνία!

@Antonia2κορίτσι μου περαστικά σου,  ελπίζω σήμερα να έχεις άδεια και να μην ζοριστεις! 

@Nandia- περαστικά κορίτσι μού να περάσει γρήγορα! 

@Mimi26 κορίτσι μου η αγωνία μου χτυπάει κόκκινο μαζί με την δική σου, κάτι μου λεει πως σε λίγες μέρες θα χοροπηδάμε ολες μαζί εδώ!!!  

@Hopemumtobe ο άντρας σου πως είναι κορίτσι μου? Πονάει? 

ευχαριστω κοριτσι μου!!! ❤️εσυ μιλησες με τον εξωσωματιστη; κλεισατε ραντεβου;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Το έχεις πάθει κι αλλες φορές; Περαστικ ά σου κορίτσι μου💗

Καλά έκανες, περιμενουμε νεα σου💗 Σε καταλαβαινω κοριτσι μου,  κι εγω οταν ακουω ιστοριεσ με προβληματα εγκυμοσυνη, καταρρεω, μακαρι να  ολα καλα στο κοριτσι,...😔

Μπραβο που πηγες τη βολτιτσα σου, μην ανυσυχεις καθολου κοριτσι μου που δεν εχεις κανενα συμπτωμα, δεν εχουν ολες οι εγκυουλες!💗 

Ασε κι εγω στην πρωτη δοση δεν καταλαβα καν τσιμπημα, ο δευτερος με τσακισε! Τι συμπτωματα εχεις? Πυρετο κλπ? Περαστικα σου και να παρεις αδεια αν χρειαστει💗

Ευχαριστω κοριτσακι μου!! ευτυχως δεν εχω πυρετο αλλα ωρες ωρες νιωθω οτι θα ανεβασω. βαζω θερμομετρο και ευτυχως δεν εχω!!! ελπιζω να ειναι μονο αυτη η παρενεργεια και να περασει ευκολα!

στις πριν 3 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα, 13 μέρες για τα Χριστούγεννα! Εύχομαι να είναι ήρεμες και χωρίς στεναχωριες. 

Περαστικά σε όσες έχετε θεματακια με εσάς ή τους δικούς σας, μακάρι να ξεπεραστούν όλα γρήγορα,! 

Εγώ από σήμερα κάθε μέρα που θα περνάει από εδώ και πέρα θα το θεωρώ καλό σημαδι... 32 η μέρα σήμερα. 

Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε! 

κοριτσι μου γλυκο ευχομαι σε λιγες μερουλες να μας πεις τα ευχαριστα!!!🤞🤞🤰❤️ ανυπομονωωωω!!!!!!

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Κορίτσια συνέβη κάτι και ταράχτηκα πολύ εεεε........

τι εγινε μιμη μου;; ολα καλα;;;

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Heart είπε:

Τι έγινε κορίτσι μου;;;είσαι καλά;;

κοριτσι μου εσυ τι κανεις;; πως περνανε οι μερες αναμονης για τη χοριακη; απο συμπτωματα πως εισαι;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

τι εγινε μιμη μου;; ολα καλα;;;

κοριτσι μου εσυ τι κανεις;; πως περνανε οι μερες αναμονης για τη χοριακη; απο συμπτωματα πως εισαι;

Με πήρε η μάνα μου τηλέφωνο μέσα στην όρεξη να τσακωθεί λέγοντας ότι αυτή είναι η κακή και εδώ που έχω έρθει και μένουν στους πεθερούς μου είναι καλοί και ότι αυτούς δεν τους θέλω τώρα και ότι παντού έχει σκαλιά και μόνο σε εκείνους δεν πηγαίνω που έχουνε σκαλιά στο σπίτι και κάτι τέτοιες μαλακίες γενικά συγχύστηκα και έτρεμα από τα νεύρα μου να σας πω και επίσης μετά από αυτό με πήρε τηλέφωνο και εμβρυολόγος γιατί τον είχα πάει την Πέμπτη εξωσωματική ζήτησα από το νευρολόγο να μου στείλει ένα χαρτί που να μου λέει πόσα έμβρυα με έχουν απομείνει και τι ποιότητας είναι και μου είπε ότι ποτέ δεν δίνουν χαρτί σχετικά με τα έμβρυα ότι μόνο κάνετε το χαρτί της συναίνεσης και μου είπε ότι είναι σχετικά καλής ποιότητας...     Κορίτσια συγνώμη αλλά εγώ το είχα δει στο χαρτί τα έμβρυα που είχα είχα δει ότι είχα διαφορά γενικά 4α 4β α3 β3 β 3β c3 ΑΒ είχα διάφορα έμβρυα αυτό συγνώμη αλλά δεν είναι άριστης ποιότητας που μου λεγες Το τηλέφωνο είναι πάρα πάρα πολύ καλά τώρα που της ζήτησα να μου στείλει το χαρτί μου λέει είναι σχετικά καλής ποιότητας άλλο το σχετικά καλής ποιότητας και άλλο το πολύ καλής ποιότητας που μου λεγε τόσο καιρό στο τηλέφωνο...... Γενικά έχω συγχυστεί λιγάκι και χτυπάει η καρδιά μου και μετά λέτε να επηρεάσει κάπως αυτό προσπαθώ να ηρεμήσω εδώ κ ώρα.

Χειρότερη από όλους είναι η μάνα μου που ενώ ήξερε σε τι κατάσταση είμαι με πήρε τηλέφωνο για να με νευριάσει Το μόνο που τη νοιάζει είναι αν μένω στους γονείς του συντρόφου που μου είχε εκείνη εγώ βρε κορίτσια μένουμε σε ένα σπίτι που είναι πάνω από τους γονείς του συντρόφου μου είμαστε μόνοι μας στη μάνα μου τι να πήγαινα να έκανα εγώ η μάνα μου ο πατέρας μου και ο σύντροφός μου αν είναι δυνατόν δηλαδή τι δεν καταλαβαίνουν και γιατί επεμβαίνουν βασικά έχω βαρεθεί τα μούτρα ολονών τι πράγματα είναι αυτά πια

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Με πήρε η μάνα μου τηλέφωνο μέσα στην όρεξη να τσακωθεί λέγοντας ότι αυτή είναι η κακή και εδώ που έχω έρθει και μένουν στους πεθερούς μου είναι καλοί και ότι αυτούς δεν τους θέλω τώρα και ότι παντού έχει σκαλιά και μόνο σε εκείνους δεν πηγαίνω που έχουνε σκαλιά στο σπίτι και κάτι τέτοιες μαλακίες γενικά συγχύστηκα και έτρεμα από τα νεύρα μου να σας πω και επίσης μετά από αυτό με πήρε τηλέφωνο και εμβρυολόγος γιατί τον είχα πάει την Πέμπτη εξωσωματική ζήτησα από το νευρολόγο να μου στείλει ένα χαρτί που να μου λέει πόσα έμβρυα με έχουν απομείνει και τι ποιότητας είναι και μου είπε ότι ποτέ δεν δίνουν χαρτί σχετικά με τα έμβρυα ότι μόνο κάνετε το χαρτί της συναίνεσης και μου είπε ότι είναι σχετικά καλής ποιότητας...     Κορίτσια συγνώμη αλλά εγώ το είχα δει στο χαρτί τα έμβρυα που είχα είχα δει ότι είχα διαφορά γενικά 4α 4β α3 β3 β 3β c3 ΑΒ είχα διάφορα έμβρυα αυτό συγνώμη αλλά δεν είναι άριστης ποιότητας που μου λεγες Το τηλέφωνο είναι πάρα πάρα πολύ καλά τώρα που της ζήτησα να μου στείλει το χαρτί μου λέει είναι σχετικά καλής ποιότητας άλλο το σχετικά καλής ποιότητας και άλλο το πολύ καλής ποιότητας που μου λεγε τόσο καιρό στο τηλέφωνο...... Γενικά έχω συγχυστεί λιγάκι και χτυπάει η καρδιά μου και μετά λέτε να επηρεάσει κάπως αυτό προσπαθώ να ηρεμήσω εδώ κ ώρα.

Χειρότερη από όλους είναι η μάνα μου που ενώ ήξερε σε τι κατάσταση είμαι με πήρε τηλέφωνο για να με νευριάσει Το μόνο που τη νοιάζει είναι αν μένω στους γονείς του συντρόφου που μου είχε εκείνη εγώ βρε κορίτσια μένουμε σε ένα σπίτι που είναι πάνω από τους γονείς του συντρόφου μου είμαστε μόνοι μας στη μάνα μου τι να πήγαινα να έκανα εγώ η μάνα μου ο πατέρας μου και ο σύντροφός μου αν είναι δυνατόν δηλαδή τι δεν καταλαβαίνουν και γιατί επεμβαίνουν βασικά έχω βαρεθεί τα μούτρα ολονών τι πράγματα είναι αυτά πια

Εσυ κοιτα να ηρεμησεις γιατι δεν αξιζει να συγχιζεσαι για κανενα.. δεν εισαι μονη πλεον.. απαραδεκτη η μαμα σου.. ας εκανε αλλη στιγμη τα παραπονα της.. τι σημασια εχει που εισαι? σημασια εχει το αποτελεσμα που θα εχει η εξωσωματικη.. οπως και να εχει ο θεος μας εδωσε δυο αυτια.. μπαινακης και βγαινακης.. απο την μια μπαινουν απο την αλλη βγαινουν

οσο για τον γιατρο δεν μπορω να καταλαβω γιατι λεει αλλα τωρα ομως δεν λεει οτι δεν ειναι καθολου καλα αρα μην απογοητευεσαι.. να μεινεις ηρεμη να πετυχει αυτη την φορα και ο θεος ειναι αξιος για παρακατω

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ραφαελα μου περιμενουμε τα νεα σου σημερα!! ολα θα ειναι μια χαρα!! θα το δεις!

αχ ποσο στεναχωρεθηκα με τκν συναδελφο σου.☹️ ελπιζω και ευχομαι ολοψυχα να της πανε ολα καλα!!🙏❤️

αδεια δεν εχω αλλα ειμαι τηλεργασια. δουλευω απο τον καναπε μου με την κουβερτουλα μου. εχω μια χαμαρα... ετσι σαν κουρασμενη νιωθω λιγακι... αν δεν ειμαι καλα, θα κλεισω λαπτοπ (μας αφηνουν δλδ) αλλα ευτυχως μπορω να δουλεψω..

περαστικα ναντια μου!! εμενα με επιασε τον ιουνιο πρωτη φορα ιλιγγος (προφανως και νομιζα οτι ημουν εγκυος!!) και μου εδωσε ο γιατρος τα αντιβομ για 10 ημερες. ενα πρωι ενα βραδυ! και σιγα σιγα συνηλθα! 

ευχαριστω μιμη μου!!!! πως εισαι εσυ και τα εμβρυακια σου;;❤️🤰💞

ευχαριστω κοριτσι μου!!! ❤️εσυ μιλησες με τον εξωσωματιστη; κλεισατε ραντεβου;

Ευχαριστω κοριτσακι μου!! ευτυχως δεν εχω πυρετο αλλα ωρες ωρες νιωθω οτι θα ανεβασω. βαζω θερμομετρο και ευτυχως δεν εχω!!! ελπιζω να ειναι μονο αυτη η παρενεργεια και να περασει ευκολα!

κοριτσι μου γλυκο ευχομαι σε λιγες μερουλες να μας πεις τα ευχαριστα!!!🤞🤞🤰❤️ ανυπομονωωωω!!!!!!

σε ευχαριστω.. δεν ειναι ακριβως ιλλιγκος.. πιο σωστα δεν ειναι οπως ο συνηθισμενος.. απο τον αυχενα προκαλειτε γιατι λογο του ευθιασμου πιεζονται οι μυς και τα νευρα.. ευτυχως ειναι κατι που περναει.. θα παω σπιτι θα ξαπλωσω λιγο και θα ειμαι πιο καλα... αφου εβγαλα την μερα στην δουλεια και αντεξα σημαινει καλα παω

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Εσυ κοιτα να ηρεμησεις γιατι δεν αξιζει να συγχιζεσαι για κανενα.. δεν εισαι μονη πλεον.. απαραδεκτη η μαμα σου.. ας εκανε αλλη στιγμη τα παραπονα της.. τι σημασια εχει που εισαι? σημασια εχει το αποτελεσμα που θα εχει η εξωσωματικη.. οπως και να εχει ο θεος μας εδωσε δυο αυτια.. μπαινακης και βγαινακης.. απο την μια μπαινουν απο την αλλη βγαινουν

οσο για τον γιατρο δεν μπορω να καταλαβω γιατι λεει αλλα τωρα ομως δεν λεει οτι δεν ειναι καθολου καλα αρα μην απογοητευεσαι.. να μεινεις ηρεμη να πετυχει αυτη την φορα και ο θεος ειναι αξιος για παρακατω

Καλά όχι απλά απαράδεκτη δεν έχω τίποτα άλλο να πω ούτε πρόκειται να ξανά σηκώσεις το τηλέφωνο όλες τις μέρες πραγματικά σου μιλάω Δεν πάμε καθόλου καλά . .. κοίτα εγώ το είχα δει σου λέω είχα δηλαδή τι δεν είναι άριστης ποιότητας ότι είναι μέτριας καλής ποιότητας αυτό μέχρι εκεί όχι ότι είναι άριστης όμως καλά δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο δεν με πείραξε τόσο αυτό να σου πω την αλήθεια γιατί το είχα δει μπορεί για εκείνον στο καλής ποιότητας να θεωρείται πάρα πολύ καλό να βλέπουνε σπάνια άριστες ξέρω ότι γενικά είναι δύσκολο να πετύχεις βλαστοκύστη 5Α ούτε περίμενα να είχαμε τόσο άριστη βλαστοκύστη ενώ το σπέρμα δεν ήταν καλό να σου πω την αλήθεια αλλά ρε παιδί μου ας μου το πει Δεν είναι θέμα γιατρό αυτό είναι θέμα της εμβρυολόγου η εμβρυολόγος έπρεπε να με ενημερώσει κυρίως για τα έμβρυα..... Για αυτό την έχουμε εκεί μέσα αυτή είναι που κάνει όλη τη δουλειά της ωοληψίας και των εμβρύων. Τέλος πάντων τώρα τι να κάτσω και να τα σκεφτώ δεν έχει νόημα έχω γυρίσει στο σπίτι μου τώρα θα κάτσω να κάνω μάθημα σε λιγάκι να ξεχαστώ αλλά γενικά από χθες που σηκώθηκα μου χουν σπάσει τα νεύρα και παίρνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του σε σημείο απελπισίας θέλω απλά να κλείσω το τηλέφωνο.....

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Μην ακούς κανέναν...σκέψου μόνο τον στόχο σου...ξέρω πολύ καλά ότι αλλιώς το φαντάζοσουν (πιο φυσιολογικά) να τους έχεις όλους δίπλα σου , αλλά οι άνθρωποι είμαστε λίγο εγωιστές ή πολλές φορές πάνω στο άγχος μας μπορεί να διαχειριστούμε λάθος κάποιες καταστάσεις...έτσι και η μητέρα σου , ανυπομονεί , αγχώνεται και λέει βλακείες ( συγνώμη για την έκφραση) ....όσο για τον γιατρό μάλλον θέλει να είναι καλυμμένος μήπως πάει κάτι λάθος....πολλές φορές στην αρχή τα λένε όλα γεια για να μας δώσουν και μας θάρρος και όταν τους στριμωχνεις λένε τα πράγματα μπορεί και πιο μαύρα για να πέσουν μέσα...ο,τι έχει γίνει ,έχει γίνει....ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά..

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mimi26 είπε:

Καλά όχι απλά απαράδεκτη δεν έχω τίποτα άλλο να πω ούτε πρόκειται να ξανά σηκώσεις το τηλέφωνο όλες τις μέρες πραγματικά σου μιλάω Δεν πάμε καθόλου καλά . .. κοίτα εγώ το είχα δει σου λέω είχα δηλαδή τι δεν είναι άριστης ποιότητας ότι είναι μέτριας καλής ποιότητας αυτό μέχρι εκεί όχι ότι είναι άριστης όμως καλά δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο δεν με πείραξε τόσο αυτό να σου πω την αλήθεια γιατί το είχα δει μπορεί για εκείνον στο καλής ποιότητας να θεωρείται πάρα πολύ καλό να βλέπουνε σπάνια άριστες ξέρω ότι γενικά είναι δύσκολο να πετύχεις βλαστοκύστη 5Α ούτε περίμενα να είχαμε τόσο άριστη βλαστοκύστη ενώ το σπέρμα δεν ήταν καλό να σου πω την αλήθεια αλλά ρε παιδί μου ας μου το πει Δεν είναι θέμα γιατρό αυτό είναι θέμα της εμβρυολόγου η εμβρυολόγος έπρεπε να με ενημερώσει κυρίως για τα έμβρυα..... Για αυτό την έχουμε εκεί μέσα αυτή είναι που κάνει όλη τη δουλειά της ωοληψίας και των εμβρύων. Τέλος πάντων τώρα τι να κάτσω και να τα σκεφτώ δεν έχει νόημα έχω γυρίσει στο σπίτι μου τώρα θα κάτσω να κάνω μάθημα σε λιγάκι να ξεχαστώ αλλά γενικά από χθες που σηκώθηκα μου χουν σπάσει τα νεύρα και παίρνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του σε σημείο απελπισίας θέλω απλά να κλείσω το τηλέφωνο.....

σιγουρα δεν εχει τοση σημασια αυτη την στιγμη.. για την ωρα σημασια εχει να εισαι ηρεμη.. οσο για τους υπολοιπους τι να πω.. απλα τραγικοι.. θεωρουν οτι ειναι η καταλληλη στιγμη να σε συγχισουν? ημαρτον δλδ.. κλεισε το τηλ η μην το απαντα απλα απο την στιγμη που δεν σεβονται την κατασταση σου και σε αναστατωνουν.. εχεις ολο το δικαιο με το μερος σου

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Heart είπε:

Μην ακούς κανέναν...σκέψου μόνο τον στόχο σου...ξέρω πολύ καλά ότι αλλιώς το φαντάζοσουν (πιο φυσιολογικά) να τους έχεις όλους δίπλα σου , αλλά οι άνθρωποι είμαστε λίγο εγωιστές ή πολλές φορές πάνω στο άγχος μας μπορεί να διαχειριστούμε λάθος κάποιες καταστάσεις...έτσι και η μητέρα σου , ανυπομονεί , αγχώνεται και λέει βλακείες ( συγνώμη για την έκφραση) ....όσο για τον γιατρό μάλλον θέλει να είναι καλυμμένος μήπως πάει κάτι λάθος....πολλές φορές στην αρχή τα λένε όλα γεια για να μας δώσουν και μας θάρρος και όταν τους στριμωχνεις λένε τα πράγματα μπορεί και πιο μαύρα για να πέσουν μέσα...ο,τι έχει γίνει ,έχει γίνει....ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά..

Στην αρχή τα λένε όλα τέλεια για να μας δώσουν θάρρος*

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

μιμη μου οσο δυσκολο κι αν ειναι πρεπει να εισαι ηρεμη και ψυχραιμη. για τα εμβρυακια που εχεις μεσα σου! η μαμα σου απεριγραπτη. δεν ξερω τι τις πιανει ρε κοριτσια. κανουν σαν μικρα μωρα οι μαναδες και γενικα οι γονεις οσο μεγαλωνουν..

οσο για το γιατρο και τα εντυπα που πρεπει να σου δωσουν, θα ξερουν σιγουρα καλυτερα τα κοριτσια της εξωσωματικης. να πιστεψεις οτι τα εμβυακια σου ειναι πολυ καλης ποιοτητας και ε την ψυχολογια σου να τα μπουσταρεις να φωλιασουν!

σε δευτερο χρονο θα λυσεις τις διαφορες σου με το κεντρο εξωσωματικης. τωρα ηρεμια και ζεν!! αμμμμμμμμ

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Heart είπε:

Στην αρχή τα λένε όλα τέλεια για να μας δώσουν θάρρος*

Τίποτα μόλις επέστρεψα στο σπίτι είμαι πολύ καλύτερα αν το πιστεύετε ήξερα το λόγο που δεν πήγα να μην εκεί προφανώς αυτές τις μέρες γιατί μόνο με συνεχίζει να Δεν είναι κατάσταση αυτή πραγματικά ούτε καν το σκέφτηκα να πάω να μείνω δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας και μάλιστα έβαλε χέρι και στο φίλο μου και του είπα ότι μεθαύριο θα με πάει εκείνος για δουλειά δεν θα με πάει κανένας πατέρας μου να φύγει λιγάκι από το μαγαζί και να με πάει στη δουλειά για να μην οδηγήσω τόσο επειδή είναι μία ώρα δρόμος γιατί όσοι ότι σε ζητάς χαρές τόσο πιο πολλοί νομίζουν ότι σε κάνουν ότι θέλουνε ούτε καν.... Κοίτα με τον γιατρό δεν έχω τόσο παρέα πονάω ούτε με πείραξε πολύ αυτό που έγινε Γιατί το είχα δει εγώ στο χαρτί μπορεί απλά εκείνη να θεωρούν ότι είναι καλής ποιότητας εννοώντας ότι okay μπορεί να είναι καλής και το 4 β4 α3 αλφαβήτα δεν ξέρω μπορεί να μην είναι άριστος να είναι καλή απλά βέβαια δεν έχει τόσο νόημα αυτό γιατί κι άλλες κοπέλες που δεν είχαν καν βλαστοκύστες έμειναν έγκυες Δεν νομίζω ότι παίζει απόλυτα ρόλο.... Ρε κορίτσια για το Θεό όμως πραγματικά δεν σέβονται τίποτα πραγματικά δεν σέβονται τίποτα

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

μιμη μου οσο δυσκολο κι αν ειναι πρεπει να εισαι ηρεμη και ψυχραιμη. για τα εμβρυακια που εχεις μεσα σου! η μαμα σου απεριγραπτη. δεν ξερω τι τις πιανει ρε κοριτσια. κανουν σαν μικρα μωρα οι μαναδες και γενικα οι γονεις οσο μεγαλωνουν..

οσο για το γιατρο και τα εντυπα που πρεπει να σου δωσουν, θα ξερουν σιγουρα καλυτερα τα κοριτσια της εξωσωματικης. να πιστεψεις οτι τα εμβυακια σου ειναι πολυ καλης ποιοτητας και ε την ψυχολογια σου να τα μπουσταρεις να φωλιασουν!

σε δευτερο χρονο θα λυσεις τις διαφορες σου με το κεντρο εξωσωματικης. τωρα ηρεμια και ζεν!! αμμμμμμμμ

Γύρισα σπιτάκι μου δεν κάθομαι εγώ να με χαλάει ο ένας και ο άλλος τσακωνόμασταν μέσα από τα μηνύματα με είχε πάρει από τη δουλειά που είχε διάλειμμα και κάλεσε στο σταθερό της θείας μου και έλεγε στη θεία μου ότι εγώ κάθομαι λέει και της τα χώνω μέσα το τηλέφωνο και δίνω αναφορά στο τηλέφωνο της θείας μου τι κάνω εγώ με τη μάνα μου στο τηλέφωνο και τη λέμε παιδιά τρελάθηκα σας λέω τώρα μιλάμε για τρελά της κατάστασης.... Αυτά τα πράγματα ούτε να τα φανταζόμουνα δηλαδή ότι θα συνέβαιναν στη ζωή μου τι να πω ρε Παναγία τόσο μεγάλο πρόβλημα έχουν πια που ήρθε και έμεινα εδώ τι νομίζουν ότι θα είμαστε μία ζωή πίσω από τον κώλο τους συγνώμη κιόλας για την έκφραση 😡

Όχι τώρα μου πέρασε απλά εκείνη την ώρα ταράχτηκα και με έπιασε ταχυπαλμία τώρα είμαι σπίτι και είμαι μία χαρά είμαι ήρεμη αλλά με σύγχυσε ρε παιδιά με σύγχυσε πραγματικά και λέω καλά ρε τόσο ηλίθια είναι κάθονται και με συνεχίζει ενώ ξέρεις ότι κατάσταση είμαι....

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Πάλι καλά που είστε και εσείς και τα λέω κάπου και μου περνάει λιγάκι θυμός κορίτσια πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ είστε εδώ δεν φτάνει που ακούτε όλα τα υπόλοιπα στέλνω και όλη μέρα μηνύματα γιατί δεν έχω τι άλλο να κάνω ακούτε και τα προσωπικά μας και τα οικογενειακά μας λες και άλλη δουλειά δεν είχα τι να κάνετε να ακούτε τα δικά μου τα προβλήματα 😤🤯😳😵🥴

Πάλι καλά που είστε και εσείς και τα λέω κάπου και μου περνάει λιγάκι θυμός κορίτσια πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ είστε εδώ δεν φτάνει που ακούτε όλα τα υπόλοιπα στέλνω και όλη μέρα μηνύματα γιατί δεν έχω τι άλλο να κάνω ακούτε και τα προσωπικά μας και τα οικογενειακά μας λες και άλλη δουλειά δεν είχα τι να κάνετε να ακούτε τα δικά μου τα προβλήματα 😤🤯😳😵🥴

Γι αυτό είμαστε εδώ!!! Να πούμε όσα μας προβληματίζουν σ αυτό το ταξίδι προς την Ιθάκη μας!!!κάνε το μάθημα σου και όλα πάνε καλά στην κοιλίτσα!!!

Γύρισα σπιτάκι μου δεν κάθομαι εγώ να με χαλάει ο ένας και ο άλλος τσακωνόμασταν μέσα από τα μηνύματα με είχε πάρει από τη δουλειά που είχε διάλειμμα και κάλεσε στο σταθερό της θείας μου και έλεγε στη θεία μου ότι εγώ κάθομαι λέει και της τα χώνω μέσα το τηλέφωνο και δίνω αναφορά στο τηλέφωνο της θείας μου τι κάνω εγώ με τη μάνα μου στο τηλέφωνο και τη λέμε παιδιά τρελάθηκα σας λέω τώρα μιλάμε για τρελά της κατάστασης.... Αυτά τα πράγματα ούτε να τα φανταζόμουνα δηλαδή ότι θα συνέβαιναν στη ζωή μου τι να πω ρε Παναγία τόσο μεγάλο πρόβλημα έχουν πια που ήρθε και έμεινα εδώ τι νομίζουν ότι θα είμαστε μία ζωή πίσω από τον κώλο τους συγνώμη κιόλας για την έκφραση 😡

Όχι τώρα μου πέρασε απλά εκείνη την ώρα ταράχτηκα και με έπιασε ταχυπαλμία τώρα είμαι σπίτι και είμαι μία χαρά είμαι ήρεμη αλλά με σύγχυσε ρε παιδιά με σύγχυσε πραγματικά και λέω καλά ρε τόσο ηλίθια είναι κάθονται και με συνεχίζει ενώ ξέρεις ότι κατάσταση είμαι....

εμενα οταν της ειπα ειμαι εγκυος μου λεει δεν σου ειπα μετα τον γαμο να μεινεις? (εν το μεταξυ δεν εχω τετοιες συμπεριφορες απο την μανα μου συνηθως) της λεω ειπε η μανα μου που ηταν με την κοιλια στο στομα εγκυος εμενα στον γαμο της .. δεν ειπε λεξη.. μετα οταν το εχασα δεν ελεγε τπτ.. οταν ειπα θα συνεχισουμε τις προσπαθειες παλι δεν ειπε τπτ.. μονο οτι θελετε να κανετε.. της λεω δεν εχω χρονο να περιμενω ποτε θα βολεψει να ερθουν οι γονεις του απο ελλαδα για να παντρευτουμε.. τωρα δεν λεει τιποτα.. μαλλον καταλαβε οτι δεν ηταν σωστο αυτο που ειπε και σιγουρα δεν το ειπε για να με προσβαλει.. καμια φορα μιλανε περισσοτερο απ οτι πρεπει και εμεις απλα πρεπει να κανουμε οτι δεν ακουσαμε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρόνια Πολλά!! Υγεία να έχουμε και με το καλό να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας!
    • Εγώ καλά είμαι …Πώς στο δικαιολόγησε ο γιατρός το αίμα; Να μην αγχώνεσαι όλα θα είναι καλά 🥰
    • Καλησπέρα, χρόνια πολλα!! Τι κανετεεε;  Εμείς έχουμε έρθει αθήνα στους παππούδες για Χριστούγεννα και τώρα για πρωτοχρονιά θα πάμε στα πεθερικά μου Χαλκιδική!  Εμεις στα κιλά όταν κάναμε το 2ο εμβόλιο στις 16 του μήνα ήταν 5200.  αχ αυτό σκέφτομαι και εγώ ποσο μικρούλα ήταν και ποσο έχει μεγαλωσει τώρα.. κάθε μέρα μεγαλώνει και αλλάζει🥹🥹 άρχισαν και εσάς τα σάλια ε; Και εμας το ίδιο και νόμιζα ότι είναι νωρίς αλλά εγώ έβγαλα δόντι 3μηνων!  ολο βάζει χέρια στο στομα με μανία και έχει πολλα σάλια.. τώρα 3 μέρες είμαστε και εμείς μπουκωμένες, αν και σήμερα η μπεμπα είναι πολυ καλύτερα, εγώ πάλη έχω τρελή καταρροή. Αλλά όλα καλά, θα μας περάσει! 
    • Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη! Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου είναι νορμάλ το αίμα τον πρώτο καιρό, όσο κι αν μας αγχώνει.. μίλησες με το γιατρό η κατευθείαν αύριο; αναμένουμε τα νέα!! Εγώ νιώθω τραβήγματα και ένα στήθος που δεν μπορώ να αγγίξω από τον πόνο. Αναμένω τέλος βδομάδας αρχές επόμενης. Για να δούμε.. 🤞🏼🤞🏼  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου. Καλά είστε;; Εύχομαι να περασατε όλες όμορφα. Εγώ αύριο έχω υπέρηχο και έχω ένα μικρό άγχος γιατί είχα λιγο αίμα τις τελευταίες μέρες και έχω αγχωθει. 13/1 έχω κλείσει αυχενική και ανυπομονώ να γίνει για να ηρεμήσω κάπως. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...