Μετάβαση σε περιεχόμενο

μυστικο!?!


Recommended Posts

Είμαι και εγώ μια από αυτές που προσπαθώ εδώ και αρκετό και για μωράκι αλλά δυστυχώς ακόμα δεν τα έχω καταφέρει(έχουμε ξεκινήσει στις προσπάθειες από τον Ιούνιο με μια διακοπή για 2 μήνες λόγώ μιας επέμβασης).Το θέμα μου είναι ότι είμαι περίπου 2 χρόνια παντεμένη (και πριν είχαμε και σχέση με τον άντρα μου άλλα 10 χρόνια ) και όλοι γύρω μου κάθε μα κάθε φορά που με βλέπουν με ρωτάνε πότε επιτέλους θα κάνω παιδί.Παράλληλα φέτος έτυχε και ήταν έγκυες όλες οι φίλες μου και τώρα πλέον όλες έχουν μωράκια και έχω ξεμείνει η μόνη που δεν έχω ακόμα παιδί. Ετσί όλοι πλέον γνωστοί και φίλοι ασχολούνται με εμένα. Το κακό είναι ότι δεν εχω πει σε κανέναν ότι προσπαθώ και δεν έτυχε ακόμα ούτε και στις κολήτες μου. Όλοι νομίζουν πως δεν θέλω ακόμα παιδακι και ότι δεν το προσπαθώ καν. Και επείδη δεν ειμαι και μικρούλα όλοι με "βρίζουν". Δεν μπορώ άλλο να ακούω τις συμβουλές τους αλλά δεν μου βγαίνει να μιλήσω σε κανέναν. Με τον μόνο που μοιράζόμαι την στεναχώρια μου κάθε μήνα που μου έρχετε και πάλι η περίοδος είναι ο αντρούλης μου.

Ουυυυφ τα είπα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

didima mou.....min se noiazei o kosmos ti leei...kai an kamoia fora se neuriasei kaneis apantise tou ...na dei kai aytos poso asxima aisthanesai kai esi...kai min stenaxwriesai....tha erthei,,,an pragmatika to theleis tha erthei.den kserw bebaia ti eksetaseis exete kanei..alla pate kai na kanete..wste an iparxei kana mikroproblimataki..na min pernaei o xronos etsi...na to diwrthosete!!!!!filia polla kai eyxomai grigora me ena mwraki:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!! ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ :-)!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ! ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ... ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ''ΜΙΚΡΟΥΛΑ''!!! ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΕΖΕ :-)! ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΤΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ...!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

didima m

Ton ioulio eixa mia fili

p m elege akrivos ta idia pragmata kai panta tis elega

oti o pio simantikos paragontas sto na mini egkios itan i

psixologia ton augusto eixe mini egkios.

stamata agapi m na asxolise me tous alous kai ti s lene

kai ola tha erthun stin ora tous

se katalambaino ego exo idi ena agoraki kai tora kanume prospathies

gia deutero .

ante kai sintoma na s erthun ta euxarista

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jovana μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δεν έχουμε κάνει καμία εξέταση γιατί έχω ακούσει ότι μετά τον΄πρώτο χρονο προσπάθειων να ξεκινάμε να ψαχνόμαστε για εξετάσεις. Εσύ τι λες γιαυτο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Didima mou

min stenaxwriesai paidi mou...

Tha erthei to mwraki

(((panta erxetai!)))......!!!

Omws, giati den to exeis moirastei me tous filous sou?

Giati mpaineis stin diadikasia na les psemmatakia?

Apantise ksekathara pws: den einai pswmi

na sto etoimasei o fournaris.....!

Den einai ntropi!

Kai an den theleis mpla-mpla , mporeis na peis pws den epithymeis

na to syzitas!!!

Pistevw pws tha apalynei o kaimos sou...

Tha sou fygei to poly agxos...!

Kali mou Didima xamogela!!!

Kai na exeis pisti...

An eisai alithini ola einai pio eukola!!!

(((proswpiki empeiria!)))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελα μου πιστεψε με δεν αξιζει να ασχολεισαι με κανενα .κ δε καταλαβα τι τουσ νοιαζει αυτους τι θα κανετε εσεις??:angry: δε χρειαζεται να απολογησε σε κανενα κανεις δε θελει το καλο σου με την εννοια οτι, οτι κ να περασεις κανεις απ αυτους που ρωτανε τωρα δε θα ενδιαφερθει περα απ τον αντρα σου κ τις οικογενειες σας.

συμβουλη μου?'γραψτους ολους' κ ναδεις που ολα θα πανε καλα;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα didima, καταλαβαίνω τι αισθάνεσαι και το τι γίνεται, γιατί λίγο πολύ και εγώ το ίδια τραβάω. Είμαστε συνομίληκες και εγώ παντρέμένη σχεδόν 2,5 χρόνια και κάποιες φορές με πρήζουν για παιδάκι. Στενοχωριέμαι αλλά τους απαντάω ότι αυτά είναι τυχερά και ότι αν είναι να έρθει θα έρθει. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θέλω ένα παιδάκι, και συμπτωματικά οι περισσότερες φίλες και ξαδέρφες μου εγκυμονούν. Γι αυτό λοιπόν χαλάρωσε, ηρέμησε και μην δίνεις σημασία στα λεγόμενα του καθενός. Όπως λέει και ο άντρας μου "ξέρεις πόσες σε ζηλεύουν που μπορείς ακόμα και κάνεις ότι θέλεις και δεν περιορίζεσαι?" Αυτό είναι το μότο μου, να περάσουμε καλά όπως μπορούμε και να μην αγχωνόμαστε...κοίτα καλή μου να το τηρήσεις και εσύ και να δεις ότι σίγουρα θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw lew na min rwtas....na min kaneis tipota akoma............3-4 mines apolause to.....XWRIS na to skeftesai omws

meta omws kante tis basikes eksetaseis...aytes pou tis kanei olos o kosmos prin ksekinisei gia mwro tis progennitikes...den einai tipota kai pisteyw pws tha sou dwsoun kai sigouria giati eimai sigouri pws tha einai ola ok....opote tha prpei mono na kanete...s....kai na to apolauanete kai se ligo kairo meta tha mas peis ta eyxarista:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας και για τα καλά σας λόγια. Ελπίζω σύντομα να έχω να σας πω και ευχάριστα. Να είσαστε όλες σας καλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Didima! Όταν ήμουνα στις προσπάθειες το κρατούσα και γω μυστικό από όλους!Έτσι ένιωθα πιο χαλαρή και λιγότερο αγχωμένη!Η αλήθεια είναι ότι με ρωτούσανε και μένα συχνά πότε θα κάνω κανένα παιδάκι διάφοροι συγγενείς, σγχωριανοί και συνάδελφοι και γω αρχικά πληγωνόμουνα λιγάκι,αλλά μετά άρχισα να τους γράφω όοοοολους!!!Τους απαντούσα ότι δεν ήθελα ακόμα παιδάκι γιατί ήθελα να ζήσω τη ζωή μου ακόμα λίγο και ότι μάζευα χρήματα.Μετά από λίγο σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί μου.Αν νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει, μπορείς να μοιραστείς αυτο που νιώθεις με την οικογένειά σου, κάποιες καλές σου φίλες και φυσικά με μας εδώ στο mammyland!

Όσον αφορά τις εξετάσεις, νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα!Από ότι είδα είσαι κάτω από 30 χρονών και προσπαθείτε λίγους μήνες.Θα σου έλεγα να χαλαρώσεις, να μην το σκέφτεσαι συνέχεια και με τον αντρούλη σου να κάνετε τρελίτσες μέρα παρά μέρα και κυρίως στις γόνιμες μέρες! Εύχομα σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή μου didima, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ παντρεύτηκα πριν 4 χρόνια (27 χρονών)και με τον άντρα μου είμασταν μαζι 10 χρόνια. Οταν πέρασαν τα 2 πρώτα χρόνια άρχισαν όλοι το γνωστό τροπάριο. Εμείς ήδη προσπαθούσαμε 1 χρόνο αλλά τίποτα. Κάναμε λοιπόν εξετάσεις και ο άντρας μου είχε κάποιο πρόβλημα το οποίο (ως κοινός άντρας) επέμενε οτι δεν χρειάζεται επέμβαση και θα περάσει απο μόνο του :blink: . Ετσι πέρασαν άλλα 2 χρόνια με υπομονή και άπειρα σχόλια και συμβουλές απο συγγενείς και φίλους (εννοείται οτι δεν τους ειπαμε για το πρόβλημα γιατί εκείνος δεν ήθελε με τίποτα). Και εγώ απαντούσα: Το έχω παραγγείλει αλλά έχει έλλειψη το εργοστάσιο και θα καθυστερήσει... Τελικά μετά απο πολλή μπλά-μπλά πείστηκε ο άντρας μου να κάνει την επέμβαση και μετά απο 3 μήνες έγινε το θαύμα!!!!.

Μην ακούς κανένα (να απαντάς με χιούμορ αλλά και αυστηρά σε αυτούς που ανακατεύονται), να έχεις καλή επικοινωνία με τον αντρούλη σου και σύντομα σου εύχομαι να μας γράψεις τα ευχάριστα νέα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Didima agapi mou...

Min stenaxwriesai mwro mou...

Tha sou erthei to mwraki...

TO KALO PRAGMA ARGEI NA ERTHEI,,,KAI MAS ERXETAI [PANTA] EKEI POU DEN TO PERIMENOUME...

Min anxwnesai kane ligi ypomoni agapi mou...

Sou euxwme SUNTOMA ENA MWRAKI STIN KILIA SOU AGAPI MOU...

Aurio na kanetai ena rwmantiko erwta,,,kai makari na sas erthei...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

didima μου γεια σου!!Κι εγω οπου να ναι κλεινω 10 χρονια και γυρω στα τρια παντρεμενη...και μενουμε μαζι σχεδον απο την αρχη...και σε ολους φαινεται περιεργο που ακομα δεν εχουμε παιδακι...Εγω δεν δινω σημασια κανω την δουλεια μου και δεν ασχολουμαι γιατι θα αγχωνομουν πολυ περισοτερο!

Εμεις προσπαθουμε κι εγω δεν λεω τιποτα σε κανεναν...το σημαντικοτερο ειναι να το συζητας με τον ανθρωπο σου και να στηριζετε ο ενας τον αλλον σε αυτο...

Στους αλλους να λες θα ερθει οποτε θελει ο Θεος δεν το κανουμε παραγγελια...και μην τους δινεις το δικαιωμα να σου μιλανε ετσι...να τους το κοψεις για να μην σε πιεζουν και αισθανεσαι ασχημα,γιατι ετσι επηρεαζεται η ψυχολογια σου και ειναι κριμα!

Σου ευχομαι να εχεις καλα νεα γρηγορα!με το καλοοοοο και μην μου στενοχωριεσαι!Να κοιτας τον εαυτο σου και τον αντρουλη σου και οι αλλοι ας κοιτανε την δουλεια τους!

Σ ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας!

Φιλια και σου ευχομαι οτι καλυτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KOUKLITSA MOY, MHN KATHESE KAI ANXONESE KAI MHN AKOYS TI SOY LENE OI ALOI. DEN EINAI ANAGKI NA PEIS OTI PROSPATHEIS.

OSO ANXONESE APOTELSA DEN THA EXEIS.

APOLAYSE TON ERWTA ME TON ANTRAS KAI THA ERTHEI KAI TO BEBE

ME TO KALO NA FOYSKOSEI H KOILITSA SOY

FILIA

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα χω περασει κ εγω αυτα και ξερω τι ωραια που ειναι να μην ασχολουνται με τιποτα αλλο και να σε ζαλιζουν χωρις να σεβονται το τι θελεις εσυ. Κοιταξτε να ειστε αγαπημενοι με τον ανττρα σου και το μωρακι σας θα ερθει πολυ συντομα και θα βουλωσετε τοτε ολα τα στοματα. Απολαυστε τον ερωτα σας και συντομα θα ερθει και ο καρπος του και ολα θα φτιαξουν. Δεν θελει ανχος. Με το καλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Didima exoun dikio ta koritsia min akous kanenan!

Tha sou pw egw skiniko na karafliaseis!!!

To provlima to exw me ton antra tis kouniadas mou pou pantreutikan ton perasmeno Dekemvrio k emeine eguos ton Fevrouario.Grigora diladi.

Autos loipon opote me vlepei me rwtaei sunexeia k ante ti egine k eseis den tha kanete paidi(les k einai pagwto na to agoraseis)se simeio ekneuristiko!

Egw vevaia tou apantaw kanonikotata oti k sena ti se noiazei mazi tha to megalwsoume?

Prosfata loipon ematha apo tin ksaderfi tou antra mou oti eixe paei spiti tous episkepsi k ti les oti tous eipe?Oti den menw eguos giati den menw polli wra ksaplwmeni k den exw mathei apeksw tis trupes pou exei to tavani!!

K egw loipon apantisa oti uparxoun k alles stasei oxi mono ksapla!!

Akouson akouson me exei kanei rezili alla k egw feromai analoga opote kane k esu to idio k den tha xaseis!Apanta tous k se opoion aresei akou pou sou lew!!

Filia polla euxomai suntoma me euxarista nea!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ranini mou

ti les???

Gia onoma tou Theou,

ti akous koritsaki mou?

Kat'arxin: trypes exei to diko tous tavani

kai OXI to diko sou...

....kai kata deuteron ta paidia "syllamvanontai" PES TOU

wraiotata kai ston kanape kai kyriws... panw sto plyntirio!!!!!!!!!!!!

An i erwtisi tou einai "pws to ksereis?"

apantise pws exeis mia fili (sto mammy)

me analogi empeiria...!

Poly thymwnw me autes tis kakies...

Stenaxwriemai! Den exw pote antimetwpisei proswpika

kati paromoio ((dilitiriwdes!))

ta akouw omws syxna!

Min afiseis kanena na sou ypodeiksei

"pws kai pou" (((ti lew Thee mou?)))

kane to opou kai opws goustareis

kai as'ton auton NA BOULWNEI TRYPES!!!!!!!!!!

Ps:tha skasw...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

didima ψυχη μου μην στεναχωριεσε και μην ακουσ τι λενε οι αλοι γραφτουσ κανονικοτα ουτε να τουσ απαντασ.και εγω εκανα προσπαθιεσ με τον ανδρα μου 5 χρονια,οσπου ετυχε.ενα μωρο δεν το κανουμε παραγγελια ερχετε απο μονο του,με το αγχοσ και την στεναχωρια δεν γινετε τιποτα.αποβαλετα ολα αυτα και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα παρουν τη θετικη τουσ πλευρα,φτανει να εισαι ηρεμη κι αγαπημενη με τον αντρουλη σου.και να μην ακουσ τουσ αλουσ. οι εξω ολοι ζηλευουν και ποτε δεν προκειτε να ακουσεις καλα σχολεια. ακομα και αν κανει 1 παιδακι παλι θα τα ακουσεις.μην στεναχωριεσε αστους απλα να λενε οκ?πολλα φιλακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

didima γειά σου!!

Όπως κ πολλά άλλα κορίτσια απο το forum...τα πέρασα κ εγω γλυκειά μου γιατί κ εμάς ο πελαργός έκανε 1 χρόνο να μας επισκεφτεί..Ημουν ήδη 2 χρόνια παντρεμένη και ΜΕ ΕΠΡΗΖΑΝ κ εμένα όλοι...κ εγώ είχα επιλέξει να μην διατυμπανίσω το γεγονός οτι ¨προσπαθούσαμε¨ για παιδάκι κ είχα ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση με'σένα απο αρκετούς..οτι δηλαδή δεν θέλουμε ακόμα και γιατί (λες κ τους πέφτει λόγος....) Γλυκειά μου το μωράκι σου θα έρθει κ θα ξεχαστούν ΟΛΑ! Προς Θεού...ΓΡΑΨΤΟΥΣ όλους...μην χαλιέσαι...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ...να κοιτάς εσένα κ τον αντρούλη σου, εσείς να είστε καλά, να απολαμβάνετε τον έρωτα και όλα θα γίνουν..Για εξετάσεις είναι νωρίς ακόμα, έτσι πιστέυω κ εγω κ ετσι μου έλεγε κ εμενα η γιατρός μου..

Να είσαι καλά κ σου εύχομαι ολόψυχα να φυτρώσει ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου σύντομα!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sou eyxomai me to kalo na gineis sintoma manoula....

prospathise na mi agxonesai,,,an k diskolo na se prizoun oi alloi gia paidi,,,

pantos to theoro poli ilithio otan kanoun toso adiaktites erotiseis..

k sto kato kato pou kses an mporei ena zeygari an kanei paidi?:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε κορίτσια είναι πώς γίνεται κανένας από το περιβάλλον μας να μη μπορεί να σκεφτεί ότι ίσως θέλουμε να κάνουμε παιδί αλλά πώς να το κάνουμε δεν έρχεται όποτε θέλουμε. Γιατί όλοι κατευθείαν σε πρήζουν και σε σφυροκοπάνε με ερωτήσεις του τύπου: " άντε πότε..." και δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό τους το ενδεχόμενο ότι ίσως ήδη να προσπαθείς; Τι γίνεται όλοι τόσο αδιάκριτοι ή τόσο ηλίθιοι είναι; Δηλαδή η μόνη εξήγηση που ακόμα δεν είμαι έγγυος είναι το ότι δε θέλω; Δεν περνάει τίποτα άλλο από το μυαλό σου ρε βλάκα; Τα πήρα τώρα γιατί και σε μένα το κάνουν. Καλοπροαίρετα βέβαια αλλά το άγχος στο φυτρώνουν.

.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

didima ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ maru ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ/ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ/Ο:angry:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαιστω πολυ ολες σας.Τα λογια σας με ηρεμησαν πολυ.Μου αρεσε πολυ και η ατακα που μου ειπε καποια απο εσας αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα τις και θα την λεω και εγω. Θα λεω δηλαδη οτι το εχω παραγγειλει αλλα εχει ελειψει το εργοστασιο. Τελικα πρεπει να εχουμε και εμεις λιγο θρασος απο οτι καταλαβα.Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ και σας ευχομαι οτι επιθυμητε. Να εισαστε ολες καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...