Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρωτοτυπες και οικολογικές μπομπονιέρες!


tirogaridaki

Recommended Posts

Καθώς έψαχνα μπομπονιέρες για τη βάφτιση του μπέμπη μου,έπεσα πάνω σε μια δημοσίευση της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ που αναφερόταν σε 2-3 ζευγάρια. Τα εξής ζευγάρια(οι 2 για γάμο και το 1 για βάφτιση) είχαν σαν μπομπο΄νιέρες πιστοποιητικό φύτευσης ενός δέντρου πό την plant-a-tree. Η αλήθεια, αν δεν είχα ακούσει για άλλη μια βάφτισηόπου οι μπομπονιέρες ήταν πιστοποιητικό απο το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , θα μου φαινόταν λίγο περίεργό ίσως και μοναδικό. Ομως , κάθισα και αναλογίστικα πόσα λεφτά ξοδεύουμε σε άχρηστα στην ουσία πράγματα , μπομπονιέρες που θυίζουν η μία την άλλη, καθώς επίσης το πόσο συχνά κάνω κάτι απέναντι στο περιβάλλον και τη φύση. Ετσι λοιπόν σκέφτομαι οι μισές μπομπονιέρες, για τα παιδάκια να είναι κατι συνιθισμένο, ενώ οι υπόλοιπες να είναι ένα δεντράκι στον κάθε ένα. Αν θέλετε να δειτε και να μάθετε περισσότερα και σας ενδιαφέρει μπείτε στην ιστοσελίδα της http://www.plant-a-tree.gr/. Μπείτε στο ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ και διαβάστε περισσότερα. Ακόμη και να κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα μπορείτε! Οι τιμές κυμαίνονται αλλά δεν αναφέρονται. Μπορείτε με εμαιλ που θα τους στείλετε να σας πουν. Κ εγώ περιμένω απάντησή τους σχετικά με τις τιμές, αλλά όπως και να έχει αξίζει τον κόπο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τυρογαριδάκι μπράβο για την ιδέα σου!:) Αν κατάλαβα καλά εκτός του γεγονότος ότι είναι οικολογικές οι μπομπονιέρες, Το χαμόγελο του Παιδιού έχει κάποιο οικονομικό όφελος;;; Τότε πράγματι αξίζει...:) Πρώτα ο Θεός τον Αύγουστο θέλουμε να βαφτίσουμε τη ζουζούνα. Όταν έρθει η ώρα, θα επαναφέρω το θέμα...:) Ευχαριστούμε πολύ!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki έγραψε:

. Ομως , κάθισα και αναλογίστικα πόσα λεφτά ξοδεύουμε σε άχρηστα στην ουσία πράγματα ,

Πες τα τυρογαριδακι!!

Και για τους γαμους εχω να προσθεσω, ολο αυτο που γινεται μου θυμιζει"καλως ηρθες τρελλο καρναβαλι" πεταμενα λεφτα για νυφικα στολισμους μπονμπονιερες χτενισματα μακιγιαζ Και τρελαινομαι οταν ολα αυτα εχουν γινει κομματι μιας ψευτοπαραδοσης

Ετσι και δεν τα κανεις θεωρεισαι τσιγκουνης ή ουφο!!!!!

Ευτυχως που αυτη η ταση προβαλεται τελευταια και απο την τηλεοραση Ελπιζω να γινει μοδα γιατι μονο ετσι θα ακολουθησει η καθυστερημενη ελληνικη κοινωνια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis +100000000

με βρισκεις συμφωνη......μια παρωδια εχουν καταντησει ολα,

καλα κανεις και τα λες ετσι χυμα ,γιατι ετσι ειναι.....

δεν θελω να πω αλλα ,με καλυψες,καλο ειναι ομως να ακουγονται...

tirogaridaki ευχαριστουμε για το link πολυ ενδιαφερον:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...