Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μου ζήτησε να λάνω έκτρωση :(


twins!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας.Διανύω την 9 εβδομάδα δίδυμης κύησης.Θα ήθελα να σας αφηγηθώ την ιστορία μου και να ακούσω τις απόψεις σας.

>>Με τον Αποστόλη είχαμε σχέση 6 χρόνια.Δεν τον είχα πιέσει ποτέ για γάμο αντιθέτως εγώ ήμουνα πάντα αυτή που δεν ήθελε.Πρίν ένα χρόνο περίπου αποφασίσαμε να επισημοποιήσουμε την σχέση μας για να κάνουμε και ένα παιδάκια όσο ακόμα ήμασταν νέοι.Στην αρχή ξεκινήσαμε να ερχόμαστε ελεύθερα σε επαφή για περίπου δυο μήνες.Μετά ξεκινήσαμε εντατικά,τις ημέρες της ωορηξίας μου.Έβλεπα ότι ήθελε πολύ ένα παιδί και στεναχωριόταν όταν μου ερχόταν περίοδος ή το τέστ έβγαινε αρνητικό.Τελικά έμεινα έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα.Όταν του το ανακοίνωσα κατσούφιασε και μου είπε ότι δεν ήταν η κατάλληλη περίοδος για παιδί,ότι είχαμε πολλά έξοδα λόγω των προετοιμασιών για το γάμο(που παρεπιμπτόντως θα τον πλήρωναν οι γονείς μου) και το καινούργιο μας σπίτι:blink: Μου είπε ότι έπρεπε να κάνω έκτρωση,οτι είμαστε πολύ νέοι και σίγουρα θα κάνουμε πολλά παιδιά!:angry: Ναι,αυτά ήταν τα λόγια του ιδίου ανθρώπου που παρακαλούσε να γίνει πατέρας,με τα ίδια δεδομένα(γάμος και σπίτι).Εγώ δεν το δέχτηκα με τίποτα!Του το ξέκοψα απο την αρχή,απέκλεια το ενδεχόμενο της έκτρωσης.Αποτέλεσμα να τσακωνόμαστε συνέχεια και τώρα να έχουμε χωρίσει.Με πήρε χτες τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί ποτέ αυτά τα παιδιά.Μετά άλλαξε τόνο και μου είπε να κάνω την έκτρωση και ''όλα να γίνουν όπως πριν!!!'':angry: Είμαι πολύ θυμωμένη!!!:angry: :angry: :angry:

Εγώ είμαι διορισμένη καθηγήτρια αγγλικών οπότε έχω ένα σταθερό εισόδημα.Οι γονείς έχουν πετάξει απο την χαρά τους και θέλουν πολύ να με βοηθήσουν με τα μωρά όταν με το καλό γεννήσω.;)

Δεν το έχουμε ανάγκη και σίγουρα εκείνος θα είναι ο μόνος χαμένος της υπόθεσης γαιτί θα χάσει την ευκαιρία να ζήσει όλο αυτό το θαύμα!

Νιώθω πολύ δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσω την κάθε δυσκολία στον δύσκολο αλλά σωστό δρόμο που διάλεξα!Υπάρχουν όμως φορές που ξεσπάω:dry:

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις αποψεις σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 181
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

twins καλησπερα ειπες οτι θα ηθελες ν'ακουσεις αποψεις κ σου λεω τη δικη μου...κατ'αρχην μου κανει εντυπωση πως ενας ανθρωπος που ηθελε παιδι κ οπως μας λες το προσπαθουσατε κιολας ν'αλαξει τοσο πολυ με ενα τοσο ευχαριστο γεγονος,τωρα οσο για τι που τον παρατησες εκανες πολυ καλα κ νομιζω πως κ εγω στη θεση σου θα εκανα το ιδιο,κ κατι αλλο συγνωμη αλλα αν κανεις την εκτρωση πως θα μπορεσεις να γυρισεις κοντα του κ να τρεφεις τα ιδια συναισθηματα κ αγαπη οπως πριν;

αν θες τη γνωμη μου σκεψου πολυ καλα την καθε σου κινηση κ οτι τα μωρα ειναι ευλογια ΘΕΟΥ κ οτι πολλες απο εμας εχουμε ταλαιπωρηθει πολυ γι'αυτο........καλη τυχη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twins kalispera!!thumwsa polu me auton ton antrhwpo pou se vazei sti diadikasia na meineis eguos k meta sou leei na kaneis ektrwsi:angry:

afou den itan i katallhlh epoxi tote ti tis ithele tis prospatheies?

egw sti thesi sou k an eixa tin oikonomiki anesi tha ton ediwxna eilikrina k tha megalwna moni mou ta paidia mou me ti voitheia twn goniwn mou...

kserw oti xreiazontai enan patera alla ton swsto patera!!

sou euxomai se oti apofasi k na pareis na einai i swsti k na pane ola kala gia sena k ta mwrakia sou k me to kalo na ta upodexteis....filika rania

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ.

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ Κ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΑ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΖΩΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ:angry: ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

ΦΕΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ Κ ΑΓΑΠΗΣΕΤΑ ΣΑΝ ΜΑΝΑ Κ ΠΑΤΕΡΑΣ.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ..ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ..ΟΤΑΝ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ..ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΜΠΙΠ!

ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!:woohoo:

ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, ακομα και αν δεν ειναι η καλύτερη στιγμή για σένα.

Πιστεύω οτι περισσότερο τρόμαξε με την προοπτική των διδύμων και όχι οτι ξαφνικά δε θέλει πια παιδί. Εκείνος δουλεύει? Μπορείς να του εξηγήσεις ότι μπορείτε να παντρευτήτε αργότερα όταν με το καλό γεννηθούν τα παιδάκια σας, έτσι θα κάνετε ένα έξοδο και θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Όπως και να χει το πράγμα, αφού οι γονείς σου ειναι εκεί και διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν δε νομίζω ότι πρέπει να πισωγυρίσεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο στη δυναμη σου !!!!!! Μπραβο στους γονεις σου που σε στηριζουν οπως θα επρεπε ολοι οι γονεις να κανουν! Μπραβο σας που χαιρεστε ολοι μαζι (εσυ κκαι η οικογενεια σου) για αυτην την εγκυμοσυνη!!!

Απλα δεν εξηγειται η συμπεριφορα του @$$% αυτη..το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το σοκ της στιγμης...τι να πω

Πολλα φιλια μην ανυσηχεις για τιποτα προσεξε μονο την εγκυμοσυνη σου !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twins γεια σου και από εμένα. Συγχαρητήρια για τα μωράκια σου! Με το καλό να τα γεννήσεις και εφόσον ζήτησες άποψη θα την εκφράσω. Είναι δυνατόν να μην κρατήσεις αυτές τις ψυχούλες; Για κανένα άντρα δεν αξίζει κάτι τέτοιο, ούτε όταν πρόκειται για τον ίδιο τον πατέρα τους! Έχεις και δουλειά σταθερή και εισόδημα και την οικογένειά σου επίσης! Και να μην είχες ακόμη όχι θα άλλαζε κάτι απλά τώρα έχεις πολά καλά εφόδια! Θεωρώ υπερβολική την αλλαγή συμπεριφοράς. Μήπως προήλθε από κάτι άλλο; Εξάλλου έχετε καιρό σχέση και δεν είναι κάτι επιπόλαιο! Είναι η ολοκλήρωση της ευτυχίας σας! Αλήθεια οι γονείς του τί λένε σε αυτήν την ανώριμη συμπεριφορά; Προσωπικά θεωρώ ότι θα επιστρέψει γονατιστός και μετανιωμένος αλλά πάλι αν δε γίνει, όπως είπε και η ninina μετά από τέτοια πράξη πώς θα νιώθεις γι'αυτόν τον άνθρωπο; Εύχομαι όλα να διορθωθούν και συγχαρητήρια για τα θεία δώρα!

:):P:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!:)

Είμαι αποφασισμένη ότι δεν θα ξαναβάλω αυτό τον άνθρωπο ξανά στην ζωή μου σαν σύντροφο.Αν μέχρι να γεννήσω έχει αλλάξει γνώμη θα του δώσω το δικαίωμα να βλέπει όποτε θέλει τα παιδιά του και αυτό όχι για εκείνον αλλα καθαρά για τα μικρά.Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα του επιτρέψω να έρχεται και να φεύγει απο την ζωή μας.Δηλαδή αν θυμηθεί ότι έχει παιδία σε 1-2 χρόνια που τα μικρά θα καταλαβαινουν,δεν θα βάλω ξαφνικά στην ζωή τους έναν κύριο που ονομάζεται ''μπαμπάς''.:angry: Θα τους πω όλη την αλήθεια όταν είναι σε θέση να καταλάβουν,και όσο για το πατρικό πρότυπο δόξα τω Θεώ έχω έναν νεότατα μπαμπά και έναν υπέροχο αδερφό!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twins γεια σου κοπελα μου!ειναι απιστευτο αυτο που σου συμβαινει.δε μπορω να καταλαβω πως μπορεσε να σου ζητησει κατι τετοιο και να σκοτωσεις αυτες τις 2 ψυχουλες.που εκρυβε αυτο τον χαρακτηρα τοσα χρονια;κι εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα.εισαι πολυ ευλογημενη που εχεις μεσα σου αυτες τις δυο ψυχουλες.ειναι το καλυτερο δωρο!!!!να προσπαθησεις να εισαι ηρεμη για να ειναι τα μωρακια σου καλα....εγω εχασα ενα μωρακι τον ιουνιο οταν ημουν 2 μηνων και εκανα πολυ καιρο να συνελθω.ομως,το ξεπερασα χαρη στον αντρα μου!σου ευχομαι ο,τι καλυτερο,να εχεις την υγεια σου και ολα τα αλλα θα ερθουν,γιατι το αξιζεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALOS MAS IRTHES---ILIKRINA NTREPOMAI POU IPARXOUN TETIOI ANTHROPOI---TI NA PO---AN EINAI DINATON---AYTO DEIXNEI ENAN XARAKTHRA ASTATO POY DEN KSEREI TI THELEI---DEN PEIRAZEI KALIO ARGA PARA POTE---MHN STENAXORIESAI---SE LIGO KAIRO THA EXEIS DIO AGGELOUDIA STIN AGGALIA SOY AYTO EXEI SIMASIA--ME TO KALO!---POLLA FILIA-KAI EYXOMAI NA EISAI PANTA KALA-PERIMENOYME NEA SOY

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατρίνα οι γονείς μου είναι δυο υπέροχοι άνθρωποι!

Αρχικά δεν το πίστευαν ότι ο Αποστόλης μου είπε κάτι τέτοιο.Ένας πολύ καλος ηθοποιός απλά...:angry:

Το πρώτο που μου είπαν είναι να μην αγχώνομαι για τίποτα.Εκείνοι ήταν εκεί να ρυθμίζουν τα πάντα .Φυσικά για τα εγγόνια είναι τρελλοί και παλαβοί:) Διετήθονται να με στηρίξουν οικονομικά (αν το χρειαστώ)αλλα κυρίως ψυχολογικά.;) Δεν κατηγορούνε τον κύριο για την συμπεριφορα του και ουτε τον αναφέρουν ποτέ.Γενικά νιώθω πολύ τυχερή που τους έχω δίπλα μου,όπως και τα αδερφια μου φυσικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια κοριτσακι για την εγκυμοσυνη σου!

Με το καλο να δεχτεις τα μωρακια σου.

Ειμαι εξαλλη με αυτα που γραφεις για τον συντροφο σου.

Ενα πραγμα εχω να σου πω ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Τι θα πει οτι αυτες οι ψυχουλες δεν ειναι τιποτα για εκεινον??

Πως ειναι δυνατον να το λεει αυτο ενας ανθρωπος ο οποιος μεχρι πριν λιγο καιρο ηθελε σαν τρελλος παιδια?

Να μην υποκυψεις ουτε μια στιγμη σε τετοιου ειδους διαπραγματευσεις, γιατι περι διαπραγματευσεων προκειται οταν σου λεει να κανεις εκτρωση και ολα θα ειναι οπως πριν...

Πρεπει να εισαι δυνατη να αντιμετωπισεις την ολη κατασταση.

Ειμαι σιγουρη οτι θα το μετανιωσει πικρα.

Αν και νομιζω οτι στην παρουσα φαση νιωθει οτι εχει δικιο.

Οι πραξεις και τα λογια του υποδηλωνουν εναν ανθρωπο που στο βαθος νομιζει οτι ειναι παιδακι.

Ειναι ανωριμη η ολη του συμπεριφορα και αντιδραση.

Αντι να σε στηριζει στην κατασταση που εισαι εκεινος παιδιαριζει...

Εχε δυναμη για την αποφαση σου και μην υποκυπτεις.

Σιγουρα υπαρχουν και θα υπαρξουν ανθρωποι που σε στηριζουν.

Σκεψου μονο τις ψυχουλες που κουβαλας.

Μακαρι ολα να διορθωθουν συντομα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην καλως ηρθες!!υπαρχουν κ τετοιοι ανθρωποι??αληθεια κ μη με παρεξηγησεις το θεωρω παραλογο ειμαι κατα τις εκτρωσης τ απαιδια ειναι δωρο θεου κ οζχι οπως ειπε ο φιλος σου έιμαστε νεοι θα κανουμε αλλα'

πολλεσ κοπλες πασχιζουν για ενα παιδι,δινουν τα παντα κ αυτος δεν το θελε??:angry: για ονομα του θεου..

παντως μπραβο σου που αποφασησες να τα κρατησεις κ εγω στη θεση σου το ιδιο θακανα απ τη στιγμη που εισαι κ οικονομικη ανεξαρτητη κανενα προβλημα:)

πιστευω οτι δεν αξιζει να ασχολησε μαζι του.

σορυ αν ημουν καυστικη:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπαρχουν επισης και πολλοι καλοι παιδοψυχολογοι που μπορεις στο μελλον να συμβουλευτεις για τη σχεση των παιδιων με τον πατερα τους σε οσα θα αντιμετωπισεις !! Αλλιως(αν δεν θελει επικοινωνια) ειναι απλα ενας δωρητης σπερματος που ετυχε να γνωρισεις απο κοντα..και μονο αυτο

Συγχωρεσε με αν τα λογια μου ειναι σκληρα ..

Φαινεσαι πολυ ωριμη και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλώς ήρθες στην παρέα μας. Εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη.

Οι γκόμενοι έρχονται και παρέρχονται, τα παιδιά μένουν και η ύπαρξή τους

μας δίνει κουράγιο κι έλπιδα. Να κρατήσεις τα παιδάκια σου και μπράβο και

στους γονείς σου, που δείχνουν να είναι πολύ καλοί άνθρωποι.

Τώρα, όσον αφορά τον Αποστόλη, έχω μια άποψη κάπως ανατρεπτική. Πιστεύω πως ποτέ δεν ήθελε δεσμεύσεις και γάμους. Σιγά που τον τρόμαξαν 2 έμβρυα!

Πιστεύω πως σου έλεγε ψέμματα προκειμένου να σου τρώει χρόνια χωρίς να

δεσμεύεται ουσιαστικά. Και η εγκυμοσύνη να μην ήταν, κάτι θα έβρισκε για

να φύγει. Εφαρμόζει το στρίβειν δια του αρραβώνος, σε πιο μοντέρνα εκδοχή.

Το έργο το έχω δει πολλές φορές. Λέει ο άντρας στην γυναίκα να κάνουν παιδί ενώ είναι ανύπαντροι (αλήθεια γιατί?). Ο άντρας θεωρεί πως θα περάσει καιρός μέχρι την εγκυμοσύνη. Μόλις η κοπελα μείνει έγκυος τότε ο άνδρας αλλάζει άρδην. Μιλά για εκτρώσεις και οικονομικά προβλήματα. Τότε είτε πείθει την κοπέλα για έκτρωση είτε εξαφανίζεται. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον ο τύπος έφυγε για τα καλά. Στα τσακίδια λοιπόν.

:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειλικρινα εχω θυμωσει αφανταστα μ αυτο που διαβασα. Καλα παει καλα ο ανθρωπος? σου λεει να κανετε παιδι κ ταχα στενοχωριεται και μετα σου λεει να σκοτωσεις οχι μια αλλα δυο ψυχουλες? Μπραβο για την αποφαση σου. Συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα εφοσον εχεις την δυνατοτητα να τα καταφερεις εγω θα σου ελεγα να τον ξεγραψεις τελειως εφοσον το θελει ετσι κ ιδιως τωρα που ειδε τα σκουρα? μηπως δεν τα εννοουσε ολα αυτα περι γαμου κ απλα βολευοταν? συγνωμη κ παλι αλλα αμαν πια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου καλησπέρα.

Πριν τρία χρόνια περίπου, μια καλή μου φίλη έμεινε έγκυος, με την σύμφωνη γνώμη του φίλου της αν και ήταν μαζί μόνο 6 μήνες. Τον αγαπούσε, την αγαπούσε και οικονομικά δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Οταν ήρθε όμως ο κύριος με το οριστικό και αμετάκλητο της εγκυμοσύνης, της είπε οτι δεν το θέλει και να χωρίσουν. τελικά εκείνη το κράτησε και έχει τώρα ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η καλύτερη φίλη της μάνας μου (μένει απέναντι απο το πατρικό μου), η κόρη της, ήταν στις ετοιμασίες του γάμου. Ήταν με τον αρραβωνιαστικό της περίπου 4 χρόνια μαζι, και ήρθε και η εγκυμοσύνη κατα την διάρκεια των ετοιμασιών του γάμου. Το έμαθε για την ακρίβεια 2 εβδομάδες πριν τον γάμο. Μια εβδομάδα πριν τον γάμο, την παράτησε. Δεν ήταν έτοιμος για πατέρας.

Το συμπερασμα: Εμένα ο πατέρας μου δεν παράτησε την μάνα μου όταν έμαθε οτι είναι έγκυος. Την χτύπαγε όμως συστηματικά και εμένα το ίδιο, μέχρι τα 4 μου χρόνια. Η μάνα μου ήταν αυτη που τα έφερε τούμπα όλα για το παιδί της όμως. Η μάνα είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στην οικογένεια. Για ένα παιδί η μάνα είναι απαραίτητη. Τον ρόλο του πατέρα, ίσως δεν τον έχω γνωρίσει και είμαι προκατειλλημένη, αλλά μην μασάς,

Τα παιδάκια σου και τα μάτια σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

twins μου οι δικοί του γονείς τί λένε; Δεν μπορεί να μην παίρνουν θέση σε μία τέτοια ανώριμη συμπεριφορά! Θα σου πω ιστορία πρόσφατη φίλης μου, η οποία δεν είχε και οικονομική ανεξαρτησία! Έμεινε έγκυος έπειτα από σχέση 2 ετών (30-35) ετών οι ηλικίες. Στην αρχή πανικοβλήθηκε και εξαφανίστηκε! Ούτε να την δει! Όμως έπειτα από 6 μήνες γύρισε και όλα διορθώθηκαν! Έχουν παντρευτεί και είναι τρελός για την κόρη του! Δεν πιστεύω ότι η αντίδραση του συντρόφου σου είναι συνειδητή! 6 χρόνια μαζί σου, σαφώς σε αγαπάει! Μακάρι να υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του να του μιλήσουν, γιατί ίσως έχει πανικοβληθεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν είστε καθόλου καυστικές!Όλα όσα άκουσα μέχρι τώρα μου φάνηκαν πολύ σωστά.Να στε όλες καλά,ευχαριστώ για τις ευχές σας!Περίτα σου εύχομαι γρήγορα με ένα μωράκι όπως και σε όσες προσπαθούν.

lovie,μου άρεσε έτσι όπως το έθεσες.Μόνο που πλέον έχει φύγει απο την παιδική ηλικία.Η ζωή δεν είναι μια παιδική χαρά,που σπρώχνεις ένα παιδάκι πέφτει και χτυπάει, του ζητάς συγνώμη και όλα καλά.Έχει κάποιες ευθύνες για τις πράξεις τους.

Πραγματικά αυτό που θα θεωρούσα λάθος είναι να ξαναμπεί αυτός ο άνθρωπος στην ζωή μας και να το παίξουμε ''οικογένεια''.Δεν θα του επιτρέψω να πληγώσει τα παιδιά μου σε καμία περίπτωση.Δυστυχώς όταν καποιος κάνει τέτοιες δηλώσεις πρέπει να αποδέχεται και τις συνέπειες που στην δική μας περίπτωση είναι αποκλεισμός απ το παιχνίδι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι γονείς του είναι ουδέτεροι.Δεν καιγόντουσαν να γίνουν παππούδες αλλα εφόσον τα μωρά θα γεννηθούν είναι πολύ τυπικοί.

Κρατάνε μια απόσταση αλλά μου είπαν ότι θα ήθελαν πολύ να γνωρίσουν τα εγγόνια τους και είναι διατεθημένοι να με βοηθήσουν οικονομικά(φυσικά δεν θα το δεχτώ).Παίρνουν τακτικά τηλέφωνο και ρωτάνε για την υγεία μου και τα μωρά.Μάλιστα είχε προσφερθεί ο μπαμπάς του να με πάει για τον υπέρυχο,για να μην οδηγώ.;)

Δεν μιλάνε καθόλου για τον Αποστόλη ούτε σχολιάζουν υπέρ ή κατά του.Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί και ενδιαφέρονται για τα μωρά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατρινα μου θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου.Δεν πιστεύω ότι η αντίδραση του συντρόφου σου είναι συνειδητή! 6 χρόνια μαζί σου, σαφώς σε αγαπάει! Μακάρι να υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του να του μιλήσουν, γιατί ίσως έχει πανικοβληθεί.

δεν ειναι λογικο αυτο αν την αγαπουσε θα φαινοταν τωρα.η εκτρωση ειναι πολυ ασχημο ειναι κατι που θα το κουβαλασ μια ζωη..

τα παιδια ειναι καρπος του ερωτα κ της αγαπης που τρεφεις για το συντροφο σου δε ειναι δυνατον να αγαπας καποιον κ να σκεφεσαι την εκτρωση:angry:

μπραβο σου κ παλι κοπελα μου γι αυτη σου την επιλογη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίγουρα βάζουμε τα παιδιά μας πάνω από όλα και από όλους, ακόμα κι από τον ίδιο μας τον εαυτό!

Είναι όμως αυτές οι κατάλληλες συνθήκες για την είσοδό τους στον κόσμο; Όλα τα παιδάκια μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα διαζύγιο των γονιών τους κάποτε, αλλά να έρχονται στον κόσμο με μια απόρριψη κιόλας από τον πατέρα τους;

Πόση δύναμη και ισορροπία σαν χαρακτήρας θα πρέπει να έχεις (και συ και οι γονείς σου που θα είναι σε άμεση επαφή μαζί τους), για να καταφέρετε να μην φανεί καμιά πίκρα, καμιά αγανάκτηση, καμιά κατηγορία ποτέ για τον πατέρα τους και τα φορτώσει με ενοχές. Κι όταν θα θες μια νέα σχέση και συ σαν άνθρωπος, που ίσως την εμποδισουν κατά κάποιο τρόπο τα παιδιά και οι ευθύνες τους, να μην φανεί οτι θυσιάστηκες για αυτά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η στάση των γονέων είναι θετική, ίσως προσπαθούν να γίνουν όλα όπως πρέπει. Annaki μου, πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε και κάνουμε πράγματα εξωφρενικά, χωρίς να σκεφτούμε τίποτε. Απλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να τον καταδικάσει αμέσως, το οφείλει στα μωράκια. Ούτε σημαίνει ότι επειδή η αρχική αντίδραση είναι επιεικώς απαράδεκτη ότι θα παραμείνει έτσι. Κατανόηση, υπομονή, ψυχραιμία χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι εγωϊσμός! Δεν είναι όχι απλά σωστό, αλλά ούτε έξυπνο αν θέλεις. Προσωπικά twins θα προσπαθούσα να έρθω σε άμεση επαφή μαζί του, να συζητήσουμε πάλι ήρεμα και να δώσω και άλλη ευκαιρία. Αν αποδειχτεί ότι είναι αμετάπειστος, που και ο καιρός θα δείξει, τότε όμως δεν θα είχα μετανιώσει για κάτι που έπρεπε να κάνω και δεν έκανα. Εδώ πολλές γυναίκες οι ίδιες είναι στα πρόθυρα να κάνουν μία τέτοια πράξη άθλια, όταν συνειδητοποιούν ότι είναι έγκυες! Μακάρι όλα να διορθωθούν σύντομα. Πάντως δε θέλει εγωισμούς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...