Μετάβαση σε περιεχόμενο

7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ- ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ?

Recommended Posts

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Lisaki 80 είπε:

ναι παλλεται εκεί γύρω στην 6η βδομάδα και την ακούς 7η-8η βαρια βαρια.. Απλά μπορεί να μην σας το έβαλε να το ακούσετε.. Και εγω στο γιο μου ακουσα καρδιά 7 και 2, αλλά δεν μου την εβαλε να την ακούσω, είδε πως είναι ολα καλα απλά.... Αλλά εννοείται πως απο νωρίς έχουν δει ή ακουσει καρδιά.. 

χαχα εντάξει. μου φαίνεται λογικό. βλέπω από το τικεράκι σου ότι το παιδάκι σου έχει γενέθλια σήμερα. χρόνια πολλά και καλά ! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Klimentini είπε:

Νομίζω πως κανένας γιατρός δεν μπορεί να ακούσει καρδιακό παλμό τόσο νωρίς. Ο καρδιακός παλμός πάλλεται και μετά ακούγεται. Τουλάχιστον.. έτσι διαβάζω και έτσι μου έχουν πει οι γιατροί μου. 😕 

Ναι είναι πολυ αργά οι εβδομάδες που λες μιλάμε για προχωρημενη κυηση. Οι καρδουλες όπως είπαν τα κορίτσια ακουγονται τις πργτες βδομάδεσ της κυησης. Εμεις ακουσαμε καρδουλες 6+3..🥰🥰

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Klimentini είπε:

χαχα εντάξει. μου φαίνεται λογικό. βλέπω από το τικεράκι σου ότι το παιδάκι σου έχει γενέθλια σήμερα. χρόνια πολλά και καλά ! 

Μα που φαίνεται το τικερακι? Κ πως το φτιαχνουμε?? Έβλεπα πιο παλια φαινόταν κ κάτω απ τα ονόματα όσες κοπέλες έβαζαν τις βδομαδες της κυησης πχ.. Τώρα τίποτα δε βλέπω.. 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Μα που φαίνεται το τικερακι? Κ πως το φτιαχνουμε?? Έβλεπα πιο παλια φαινόταν κ κάτω απ τα ονόματα όσες κοπέλες έβαζαν τις βδομαδες της κυησης πχ.. Τώρα τίποτα δε βλέπω.. 

έκανα λάθος username! αναφερόμουν στην @Lisaki 80 χιιχιχιχι 

όσο για το τικεράκι υπάρχουν εδώ οδηγίες από άλλο μέλος. Στις κάνω επικόλληση: 

Λογικά θα βλέπεις και το δικό μου κάτω από τη δημοσίευση.

"Ρουμπελάκι, δεν είναι δύσκολο το τικεράκι! Καταρχήν επισκέψου μια από τις παραπάνω σελίδες! Βρες το τικεράκι που θα ήθελες να βάλεις! Μόλις το φτιάξεις, για να το βάλεις και να φαίνεται σε κάθε ποστ που γράφεις, θα πρέπει να κάνεις τα εξής:

1) Μόλις εμφανιστεί το τικεράκι στην σελίδα, θα κάνεις δεξί κλικ και αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας.

2) Θα πας στο προφίλ σου και θα επιλέξεις "επεξεργασία προφίλ". 

3) Εκεί που λέει υπογραφή, θα γράψεις χωρίς κενά όμως, απλά αφήνω εγώ εδώ για να φανεί ο σύνδεσμος τα εξής:

[ i m g ] επικόλληση αυτό που είχες κάνει αντιγραφή [ / i m g ]

Είναι βασικό να μην αφήσεις κενά!! Θα γράψεις το παραπάνω μονοκόμματα!! Αν βρεις δυσκολία στείλε μου το τικεράκι της επιλογής σε pm και θα στο φτιάξω, θα στο ξαναστείλω έτοιμο κι απλά θα κάνεις αντιγραφή κι επικόλληση!

4) Τέλος, θα πατήσεις ενημέρωση κι είναι έτοιμο! Στα ποστ σου εμφανίζεται το τικεράκι της επιλογής σου!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Klimentini είπε:

Ευχαριστω πολύ! είχε τον Νοεμβριο και έμεινε στάσιμο το τικερακι από τότε! πρέπει να το ανανεωσω ίσως!! Με το καλό το παιδάκι σου!!

στις Just now, ο/η Lisaki 80 είπε:

Ευχαριστω πολύ! είχε τον Νοεμβριο και έμεινε στάσιμο το τικερακι από τότε! πρέπει να το ανανεωσω ίσως!! Με το καλό το παιδάκι σου!!

έχω ήδη γεννήσει.. ευτυχώς... πέρασα αγχώδη εγκυμοσύνη αλλά τέλος καλό όλα καλά!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Klimentini είπε:

έχω ήδη γεννήσει.. ευτυχώς... πέρασα αγχώδη εγκυμοσύνη αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Αχ τωρα το ειδα σωστα! νομιζα 6 μηνων εγκυος! Να σας ζησει λοιπόν!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Klimentini είπε:

Νομίζω πως κανένας γιατρός δεν μπορεί να ακούσει καρδιακό παλμό τόσο νωρίς. Ο καρδιακός παλμός πάλλεται και μετά ακούγεται. Τουλάχιστον.. έτσι διαβάζω και έτσι μου έχουν πει οι γιατροί μου. 😕 

Αγάπη εσύ μένεις εξωτερικό ίσως να είναι αλλιώς...εδώ όντως ακούς την καρδούλα την 7η εβδομάδα περίπου..εγώ πήγα 7+3 την ακούσαμε, την είδαμε αρχικά και ρώτησα τον γιατρό αν χτυπάει γιατί το είχα άγχος και γέλασε και έβαλε το μηχάνημα να την ακούσω και ακούγαμε καθαρά τουκ τουκ δυνατά κι όλας 😄

Κι εγώ που έμενα Λονδίνο ήταν διαφορετικά..στην αυχενική τους ρώτησα αν φαίνεται φύλο μου λένε όχι στη β επιπέδου θα το δούμε(θέλουν να λένε σίγουρα μάλλον)..και Ελλάδα έκανα κι εδώ αυχενική και είδαμε έναν αγόραρο μπαμ έκανε 🤣

στις On 30/1/2021 at 3:18 ΜΜ, ο/η ΕλένηΚυπ είπε:

Τη Δευτέρα το απόγευμα! Και είπα να μην έρθει μαζί μου ο σύζυγος γιατί ειναι λιγουλάκι γκαντεμούλης 😂

Κοριτσι μου περιμενω να μας πεις τα νεα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...