Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συναισθήματα την περίοδο αναμονής β χοριακής

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η anilia85 είπε:

Λοιπόν... Εγώ θεωρώ μόνη μου το τονίζω ότι λόγο ζωής ( τσιγάρο και αλκοόλ από τα 15 και τα δύο στο έπακρο) ότι η ποιότητα μου δεν είναι καλή. Στην πρώτη μου ωοληψια το ωάριο ήταν ανώμαλο αν και εγώ θεωρώ ότι μου το πήρε δύο μέρες πριν. Δεύτερη ωοληψια με fsh και Τsh ίδιο νούμερο,δηλαδή πηγαίναμε για το τέλειο, το ωαριακι μου και εμβριακι μου είναι κάτω από μέτριο και διασπάστηκε και σε πιο πολλά κύτταρα την τριτη μέρα πριν μπει κατάψυξη. Τρίτη ωοληψια τρία ωάρια ( όλες τις φορές χωρίς φάρμακα) λέω Παναγία μου σωθηκα!! Μόνο ένα μου πήραν τελικά..για τα άλλα δεν ρώτησα καν γιατί είχα σκάσει.. αυτό ήταν λίγο καλύτερο από μέτριο.. 

Έβαλα και τα δύο μου σπορακια και ο θεός μαζί μας!!

Καλή επιτυχία να χεις σου εύχομαι! 

Παρόμοιες καταστάσεις και εγω με τη διαφορά ότι έχω ξεσκιστεί στα φάρμακα και στις ενέσεις! !!

Μακάρι να πιάσουν τόπο οι προσπάθειες μας και να χουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα ☺☺

Πάντως δεν πιστεύω ότι φταίει το τσιγάρο και το αλκοόλ διότι εγώ δεν κάπνισμα πότε μου και το ποτό πάντα με μέτρο! !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 18 ώρες, ο/η anilia85 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!! Τώρα είσαι πάλι στην αναμονή?

Τώρα θέλω να κάνω δεύτερο παιδάκι και θα μπω σε αυτή διαδικασία πάλη μάλλον Σεπτεμβρίο- Οκτωβρίο.

Γιατί για μένα πρώτα θεραπεία αναζωογόνηση ωοφικες ,μετά βιοψία άντρα μου και μετά,αν πάει όλα καλά εξωσωματική.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Endomitriosi είπε:

Αποτύχαμε παταγωδώς με τη χοριακη.....

Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες! 

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά. Δεν ξέρω επειδή έχουμε παρόμοιο πρόβλημα το έχεις τσεκαρει και με άλλους γιατρούς?

Όπως και να έχει εμείς θα προσπαθήσουμε.. θα βρούμε την λύση ψυχούλα μου.. Και εγώ δεν είμαι αισιόδοξη για αυτή τη φορά αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω. 

Σκέψου ότι τρέχουμε σε έναν μαραθώνιο απλά δεν έχουμε τερματίσει όλες.. θα γίνει όμως κι αυτό και θα είμαστε πολύ περήφανες!

Σε παίρνω τώρα μια τεράστια αγκαλιά και είμαι δίπλα σου..

στις πριν 53 λεπτά, ο/η anilia85 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά. Δεν ξέρω επειδή έχουμε παρόμοιο πρόβλημα το έχεις τσεκαρει και με άλλους γιατρούς?

Όπως και να έχει εμείς θα προσπαθήσουμε.. θα βρούμε την λύση ψυχούλα μου.. Και εγώ δεν είμαι αισιόδοξη για αυτή τη φορά αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω. 

Σκέψου ότι τρέχουμε σε έναν μαραθώνιο απλά δεν έχουμε τερματίσει όλες.. θα γίνει όμως κι αυτό και θα είμαστε πολύ περήφανες!

Την ξέρω αυτή την απογοήτευση, μόλις πριν 5 μέρες πήρα τη δεύτερη αρνητική χοριακή! Πάρε το χρόνο σου και είμαι σίγουρη σύντομα θα μας λες ευχαριστα! Είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά θα τερματήσουμε!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Endomitriosi είπε:

Αποτύχαμε παταγωδώς με τη χοριακη.....

Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες! 

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε υπομονή χρειάζεται...μίλησες με τον γιατρό σου να σου πει τι μπορεί να φταίει;

στις πριν 36 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Την ξέρω αυτή την απογοήτευση, μόλις πριν 5 μέρες πήρα τη δεύτερη αρνητική χοριακή! Πάρε το χρόνο σου και είμαι σίγουρη σύντομα θα μας λες ευχαριστα! Είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά θα τερματήσουμε!

Καλή δύναμη και σε σένα.

Το μεγάλο πρόβλημα μου είναι ότι λόγω του προβλήματος μου δεν παραγουν οι ωοθήκες μου κάθε μήνα ωάρια που να είναι και υγιη.Έτσι τώρα μετά από 6 μήνες είμαστε πάλι στο μηδέν! !!!

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Evi87 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε υπομονή χρειάζεται...μίλησες με τον γιατρό σου να σου πει τι μπορεί να φταίει;

Πάνω απ όλα φταίει η ενδομητριωση που με χει Θέρισει και κατ επέκταση η ηλικία! !!

στις πριν 1 ώρα, ο/η anilia85 είπε:

Όταν είχα πάει σε κάποιους και τους είπα το πρόβλημα ήταν από την αρχή αρνητικοί ότι θα δυσκολευτείς πάρα πολύ να κάνω παιδιά...και ομολογώ με είχε πάρει από κάτω!εσύ το χεις ψάξει και αλλού? Αν επιτρέπεται σε ποιον γιατρό πας?

Το μεγάλο μου παράπονο είναι διότι κάνεις δεν μου το χε πει τόσα χρόνια και ήλπιζα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. ...Τώρα τρώω το ένα χαστούκι μετά το άλλο! 

Τελοσπαντων θα ξανασηκωθουμε ελπίζοντας πως θα τερματίσουμε σύντομα με διαφορα☺

Καλή επιτυχία να χεις!

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Endomitriosi είπε:

Καλή δύναμη και σε σένα.

Το μεγάλο πρόβλημα μου είναι ότι λόγω του προβλήματος μου δεν παραγουν οι ωοθήκες μου κάθε μήνα ωάρια που να είναι και υγιη.Έτσι τώρα μετά από 6 μήνες είμαστε πάλι στο μηδέν! !!!

Ωχ κατάλαβα, ελπίζω όμως ότι με το γιατρό σου και σωστά βήματα δε μπορεί η λύση θα έρθει!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Endomitriosi είπε:

Όταν είχα πάει σε κάποιους και τους είπα το πρόβλημα ήταν από την αρχή αρνητικοί ότι θα δυσκολευτείς πάρα πολύ να κάνω παιδιά...και ομολογώ με είχε πάρει από κάτω!εσύ το χεις ψάξει και αλλού? Αν επιτρέπεται σε ποιον γιατρό πας?

Το μεγάλο μου παράπονο είναι διότι κάνεις δεν μου το χε πει τόσα χρόνια και ήλπιζα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. ...Τώρα τρώω το ένα χαστούκι μετά το άλλο! 

Τελοσπαντων θα ξανασηκωθουμε ελπίζοντας πως θα τερματίσουμε σύντομα με διαφορα☺

Καλή επιτυχία να χεις!

Αγάπη εγώ πάω στον σφακιανουδη. Τον έχω αγαπήσει και φαντάσου ότι είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος.

Αυτός μου βρήκε την ενδομητριωση. Είχα κάνει άλλου υστεροσκοπιση και καλά γιατί με αυτήν θα είχα περισσότερες πιθανότητες να μείνω έγκυος και η ηλιθι@ η γυναικολόγος που μου την έκανε δεν είδε τίποτα. Όταν πήγα στον σφα και είδαμε μαζί το dvd, φαντάσου ότι εγώ και ο άντρας μου που δεν είμαστε γιατροί είδαμε την μόλυνση..

στις πριν 9 λεπτά, ο/η anilia85 είπε:

Αγάπη εγώ πάω στον σφακιανουδη. Τον έχω αγαπήσει και φαντάσου ότι είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος.

Αυτός μου βρήκε την ενδομητριωση. Είχα κάνει άλλου υστεροσκοπιση και καλά γιατί με αυτήν θα είχα περισσότερες πιθανότητες να μείνω έγκυος και η ηλιθι@ η γυναικολόγος που μου την έκανε δεν είδε τίποτα. Όταν πήγα στον σφα και είδαμε μαζί το dvd, φαντάσου ότι εγώ και ο άντρας μου που δεν είμαστε γιατροί είδαμε την μόλυνση..

Κουκουρουκουυυυ και οι γιατροι που πέτυχες εσύ ε?

Στην Κρήτη είσαι? 

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Endomitriosi είπε:

Κουκουρουκουυυυ και οι γιατροι που πέτυχες εσύ ε?

Στην Κρήτη είσαι? 

Όχι κοντά στην Αθήνα..

στις πριν 2 ώρες, ο/η Endomitriosi είπε:

Είχες θετικά αποτελέσματα? ???

Ακόμα περιμένω έκανα hometest σήμερα.. καραρνητικο.. Δευτέρα τώρα η σφαλιάρα..

στις πριν 6 λεπτά, ο/η anilia85 είπε:

Ακόμα περιμένω έκανα hometest σήμερα.. καραρνητικο.. Δευτέρα τώρα η σφαλιάρα..

Πολυ θαρραλέα σε βρησκω αν έκανες και στο σπίτι τεστ.τι να πω καλή επιτυχία και πότε δεν ξέρεις! 

στις On 29/1/2021 at 9:23 ΜΜ, ο/η Endomitriosi είπε:

Πολυ θαρραλέα σε βρησκω αν έκανες και στο σπίτι τεστ.τι να πω καλή επιτυχία και πότε δεν ξέρεις! 

Είχαμε κανενα θετικό νέο? ????

Από εμένα αρνητικό..next time..

στις On 29/1/2021 at 7:10 ΜΜ, ο/η Endomitriosi είπε:

Είχες θετικά αποτελέσματα? ???

στις πριν 5 ώρες, ο/η Endomitriosi είπε:

Είχαμε κανενα θετικό νέο? ????

στις πριν 3 λεπτά, ο/η anilia85 είπε:

Από εμένα αρνητικό..next time..

Ηλπιζα τουλάχιστον να χες εσύ θετικά νέα.....Καλά να μαστε την επόμενη φορά με το καλό! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Endomitriosi είπε:

Ηλπιζα τουλάχιστον να χες εσύ θετικά νέα.....Καλά να μαστε την επόμενη φορά με το καλό! 

Ψηλά το κεφάλι κορίτσια.....Όλες μας!!!!

Και εγώ εχτές έκανα χοριακη και ήταν αρνητική μετά από έμβρυομεταφορά!

Δεν ησαστε μόνες σε όλο αυτό....ήμαστε πολλές και δίνουμε η καθεμία τον δικό της αγώνα!

Για όλες μας έχει ο θεός και θα έρθει η ώρα που θα μας στείλει τα αγγελούδια μας!

Έκλαψα δύο μέρες άφησα τον εαυτό μου να ξεσπάσει κ τώρα σιγά σιγά θα μαζέψω τα κομμάτια μου και θα προχωρήσω!

Εμένα δυστυχώς είναι διπλό το χτύπημα γιατί από την ωοληψια που κάναμε γομημοποιηθηκαν μόνο 3 έμβρυα τα οποία και μου έβαλαν. 

Αν είχα κατάψυξη έστω και ένα έμβρυο όχι πως δεν θα στεναχωριομουν,αλλά θα ήμουν λίγο πιο ήρεμη.

Ενώ τώρα όλα θα πρέπει να γίνουν πάλι από την αρχή.

Είμαι πεισματάρα όμως και θα τα καταφέρω!

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Mari84 είπε:

Δεν ησαστε μόνες σε όλο αυτό....ήμαστε πολλές και δίνουμε η καθεμία τον δικό της αγώνα!

Για όλες μας έχει ο θεός και θα έρθει η ώρα που θα μας στείλει τα αγγελούδια μας!

Έκλαψα δύο μέρες άφησα τον εαυτό μου να ξεσπάσει κ τώρα σιγά σιγά θα μαζέψω τα κομμάτια μου και θα προχωρήσω!

Εμένα δυστυχώς είναι διπλό το χτύπημα γιατί από την ωοληψια που κάναμε γομημοποιηθηκαν μόνο 3 έμβρυα τα οποία και μου έβαλαν. 

Αν είχα κατάψυξη έστω και ένα έμβρυο όχι πως δεν θα στεναχωριομουν,αλλά θα ήμουν λίγο πιο ήρεμη.

Φυσικά και θα τα καταφέρεις κ εσυ και όλες μας...

Ψηλά το κεφάλι τώρα, ξανα από την αρχή και σίγουρα αυτή θα είναι και η τυχερή🙏❤️
Μιλησε με τον γιατρό σου να δείτε τι μπορεί να έφταιξε κάνε και έναν έλεγχο αν από εξετάσεις τις έχεις κάνει όλες και προχωράμε💖💖💖

Κορίτσια μου όπως βλέπετε είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρουμε.. αγώνας είναι!!

Ήταν η πρώτη μου έμβρυομεταφορά με φυσικού κύκλου και έβαλα δύο εμβρυα τριών ημερών μέτρια.

Τώρα μου πρότεινε ο γιατρός την διέγερση και να πάμε με βλαστοκυστες.. 

Αν έχετε άλλες γνώμες να τις μοιραστούμε...

Εύχομαι τους επόμενους μηνες στην ίδια συζήτηση να μιλάμε για διπλασιασμους και καρδούλες..

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Evi87 είπε:

Φυσικά και θα τα καταφέρεις κ εσυ και όλες μας...

Ψηλά το κεφάλι τώρα, ξανα από την αρχή και σίγουρα αυτή θα είναι και η τυχερή🙏❤️
Μιλησε με τον γιατρό σου να δείτε τι μπορεί να έφταιξε κάνε και έναν έλεγχο αν από εξετάσεις τις έχεις κάνει όλες και προχωράμε💖💖💖

Εύη μου είσαι η τελευταία μας ελπίδα! Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!

στις πριν 8 ώρες, ο/η anilia85 είπε:

Εύη μου είσαι η τελευταία μας ελπίδα! Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά🙏αλλά όπως έχω ξαναπεί και να μην πάνε τώρα καλά γιατί με τις πιθανότητες παίζουμε θα πάνε την επόμενη φορά!!!

Εγω θα συμφωνήσω με τον γιατρό σου για την διέγερση και τις βλαστοκύστες έχουν λίγο καλύτερες πιθανότητες...💕

στις πριν 9 ώρες, ο/η Mari84 είπε:

Ακριβώς στην ίδια θέση είμαι και γω....ξανά από το μηδέν! !!!

Όσο για το κλάμα να είναι ειλικρινής ακόμα και τώρα (μια βδομάδα μετα)κάθε τόσο βάζω τα κλάματα.....

Αλλά όπως λες και εσύ είμαστε πεισματάρες και θα το ξανά προσπαθήσουμε.

Καλή δύναμη 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...