Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αλεξάνδρα 18

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  20
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

5 Neutral

Σχετικά με Αλεξάνδρα 18

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

167 προβολές προφίλ
 1. Αλεξάνδρα 18

  Predictor express

  Συγχαρητήρια. Ελπίζω να πάει όλα καλά.. υπάρχουν και θαύματα.
 2. Έχω γιό 22 μηνών και ώρες , ώρες θέλω να ουρλιαξω( από κούραση,από νεύρα) μετά ώμος λέω ότι είναι απλά μικρούλη και δεν μπορω να απαιτώ να καταλάβενει και να συμπεριφέρεται σαν ενήλικα.Και μου περνά αμέσως τα νεύρα μου.
 3. Και εγώ έχω χρησιμοποιήσει αυτή μάρκα μπιμπερου. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο που λες σχετικά με ρέψιμο. Έτσι και αλλιώς τα μωράκια καταπίνουν αέρα και πρέπει μετά να ρευτουν.ετσι νομίζω ότι δουλεύει πεπτικό τους σύστημα.
 4. Κορίτσια καλησπέρα...εγώ έχω χρησιμοποιήσει μια κρέμα simulcium g3.με βοηθήσει πολύ...δεν κρεμάστηκε δέρμα καθόλου και ραγαδες είναι πολύ λίγες... Έχω χρησιμοποιήσει αυτή κρέμα και παλιότερα...όταν κάποια στιγμή έφτασα 95 κιλά αποφασησα να αδυνατίσω...με βοήθησε πολύ ....όχι να αδυνατίσω αλλά για να προλάβω ραγαδες και χαλάρωση δέρματος.. Γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ενγιες. Ελπίζω βοήθησα.
 5. Με όλη καρδια μου ... καλή επιτυχία.
 6. Μεσιμερλη...έχω δει στην τηλεόραση σε μια εκπομπή ότι υπάρχει μια ομάδα γιατρών που λέγεται. Be-life.. κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση και διαφορετικές θεραπείες δωρεάν... ρωτά εκεί...δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
 7. Καλησπέρα .για θεραπεία μπορώ να σου πω ότι μου είπε ο γιατρός και από εμπειρία μου. Πρπ θεραπεία αρχίσαν να χρησιμοποιούν στην Αμερική πρώτο για θεραπεία υπογονιμότητας.. αλλά εκεί πολύ μεγάλο κόστος..3000. Γιατί ξέρω? Γιατί ρώτησα... έψαξα για αυτή θεραπεία όταν μου το αναφέρει πρώτο ο γιατρός μου. Πριν θεραπεία πρέπει να κάνετε κάποιες εξετάσεις για ορισμένες, για να μπορεί γιατρός να σας πει,αν θα σας τεριαζει αυτή θεραπεία...αν ναι τότε διαδικασία είναι απλή: μια μέρα , πρωί,δεινετε αίμα για να φτιάξουν στο εργαστήριο πλάσμα . Μετά από 1,5-2ωρες σε καλούν για ηδια θεραπεία..σε κάνουν νάρκωση και σε βάζουν με βοήθεια της υπέροχου πλάσμα στο ωοφικες και αν θες και σε μήτρα... αυτό κανονίζεις με γιατρό... Όταν ξυπνάς λίγο τραβά...σαν έχεις παιριοδο..σου δίνουν και αντιβιοτικά για 3μερες. Στο πρώτο παιριοδο , στο 2-3μερα κάνεις ορισμένες ε2, FSH, AMH. Στο 2παιριοδο το ίδιο αλλά δεν κάνεις Αμη... αυτή εξέταση θέλουν κάθε 2μηνες.αλλα άλλες κάθε μήνα. Όταν περνεις αποτέλεσμα τα στέλνεις στο γιατρό και αυτός λέει πως πάει τα πράγματα.. οπός μου είπε τότε ο γιατρός μου μην βιάζεσαι.. θεραπεία μπορεί να αρχίσει να δουλεύει και σε πρώτο μήνα.. αλλά μπορεί και από 5-6μηνα .... όλα εξαρτώνται από οργανισμο...συνειφος μια φορά αρκεί... κόστος περίπου 1500 ...ναι δεν είναι φτηνό αλλά,αν θα σκεφτείς πόσα χρήματα γλιτώνεις από εξωσωματικες που αν δεν στρονουν ορμόνες θα έπρεπε να κάνεις ...και όχι μια φορά.. ελπίζω σε κάλυψα με απάντηση στην ερώτηση σού... ότι απορία έχεις γράψει μου μην διστάζεις καθόλου.
 8. Καλησπέρα.εγω έχω κάνει αυτή θεραπεία...και σε ωοφικες και σε μίτρα.σε κάποιες από σας έχω ήδη απαντήσει... αλλά θα γράψω ακόμα μια φορά για να δούνε και άλλα κορίτσια, γιατί για αυτό το μέθοδο δεν ξέρουν πολύ. Αυτή θεραπεία αρχίζει να χρησιμοποιήσετε για την υπογονιμότητα στην Αμερική πρώτα.. Εδώ και 3-4χρονια την κάνουν στην Κρήτη..αν συνοπτικά και γρήγορα: σου περνούν αίμα σου ,την επεξεργαζουν και σου βάζουν (με νάρκωση) στης ωοφικες ... Μετά όταν σού έρχεται περίοδος κάνεις ορμόνες ε2, Αμη, FSH και εκεί άρχισε και φαίνεται αν και πότε δουλεύει θεραπεία...σε μένα πρώτες ενδείξεις άρχισαν μετά από 2μηνα...σε κάποια μπορεί και από πρώτο μήνα και από 4... όλα εξαρτώνται από οργανισμο.. Και κάτι ακόμα...ναι δεν είναι φτηνό.. αλλά αξίζε κάθε ευρώ, γιατί για μένα ήταν σωτηρία μετά από 10 χρόνια ταλαιπωρίας..αν θα σκέφτεσαι πόσα χρήματα και νεύρα μπορούσα να γλιτώσω αν ήξερα για αυτή θεωρείται. Αξίζει. Αν κάποια κοπέλα θέλει να ρωτήσει μην ανησυχείτε...εγώ στην διάθεση σας...
 9. Καλησπέρα Μαρία..για θεραπεία μπορώ να σου πω ότι μου είπε ο γιατρός και από εμπειρία μου. Πρπ θεραπεία αρχίσαν να χρησιμοποιούν στην Αμερική πρώτο για θεραπεία υπογονιμότητας.. αλλά εκεί πολύ μεγάλο κόστος..3000. Γιατί ξέρω? Γιατί ρώτησα... έψαξα για αυτή θεραπεία όταν μου το αναφέρει πρώτο ο γιατρός μου. Πριν θεραπεία πρέπει να κάνετε κάποιες εξετάσεις για ορισμένες, για να μπορεί γιατρός να σας πει,αν θα σας τεριαζει αυτή θεραπεία...αν ναι τότε διαδικασία είναι απλή: μια μέρα , πρωί,δεινετε αίμα για να φτιάξουν στο εργαστήριο πλάσμα . Μετά από 1,5-2ωρες σε καλούν για ηδια θεραπεία..σε κάνουν νάρκωση και σε βάζουν με βοήθεια της υπέροχου πλάσμα στο ωοφικες και αν θες και σε μήτρα... αυτό κανονίζεις με γιατρό... Όταν ξυπνάς λίγο τραβά...σαν έχεις παιριοδο..σου δίνουν και αντιβιοτικά για 3μερες. Στο πρώτο παιριοδο , στο 2-3μερα κάνεις ορισμένες ε2, FSH, AMH. Στο 2παιριοδο το ίδιο αλλά δεν κάνεις Αμη... αυτή εξέταση θέλουν κάθε 2μηνες.αλλα άλλες κάθε μήνα. Όταν περνεις αποτέλεσμα τα στέλνεις στο γιατρό και αυτός λέει πως πάει τα πράγματα.. οπός μου είπε τότε ο γιατρός μου μην βιάζεσαι.. θεραπεία μπορεί να αρχίσει να δουλεύει και σε πρώτο μήνα.. αλλά μπορεί και από 5-6μηνα .... όλα εξαρτώνται από οργανισμο...συνειφος μια φορά αρκεί... κόστος περίπου 1500 ...ναι δεν είναι φτηνό αλλά,αν θα σκεφτείς πόσα χρήματα γλιτώνεις από εξωσωματικες που αν δεν στρονουν ορμόνες θα έπρεπε να κάνεις ...και όχι μια φορά.. ελπίζω σε κάλυψα με απάντηση στην ερώτηση σού... ότι απορία έχεις γράψει μου μην διστάζεις καθόλου.
 10. Δεν εχω κάνει σε σφακ.. αλλά σε Φραϊδ.... Είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να κανε πριν 3χρονια αυτή θεραπεία..και πολύ γνωστός σε εξωτερικό..
 11. Καλημέρα.. τώρα το είδα μηνύμα σας.. Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείτε όταν γράφετε ότι ο γιατρός μου είναι γνωστος υπέρμαχος για φυσικό κύκλο σφακ....μην με παραξεγειτε αλλά είμαι ξενει... άσχετο ότι πανό από 20χρονια ζω εδώ..και θεορω Ελλάδα την 2 μου πατρίδα.. αλλά για να καταλάβω τι ακριβώς μου γράψατε ρωτάω... Και απαντώ στην ερώτηση σάς.. Περίμενα περίπου 2μινες για πρώτα αποτελέσματα.. γιατί με κάθε κύκλο που έρχεται η θεραπεία αρχίζει και προχωρά..μετά ορμόνες σταθεροποίηουντε και μπορείς να προχωρήσεις στο η εξωσωματική η στο προσπάθεια στο φυσικό κύκλο... Και σε αυτό που με ρωτήσατε για κάποιες κυρίες που γράφουν και καλά,και αρνητικά.: Όταν κάνεις αυτή θεραπεία σου λένε εξαρχεις ότι έχει αποτέλεσμα στο 70% ... όλα εξαρτάται από οργανισμό,πως θα αντιδράσει.. είναι περίπου σαν αντιβιοτικά...δεν υπάρχει απόλυτο αντιβιοτικο που τεριαζει σε όλους . ελπίζω ότι σας βοήθησα με απάντηση μου...αν θέλετε να με ρωτήσετε για κάτι που σχετίζεται με θεραπεία και εμπειρία μου πάντα ευχάριστος..
 12. Καλησπέρα... πώς σε καταλαβενω...δεν μπορείς να φανταστείς.. Προσπαθούσα για παιδί 10 χρόνια.. Καλά κατάλαβες...εγώ προσπαθούσα.. Γιατί άντρα μου με αγαπά... αλλά..ότι χρειάζοταν να κάνει απλά τον έλεγα τι να κάνει...βιμα βιμα.. άλλοις δεν θα είχαμε τώρα παιδί..πειγε σε γιατρό μόνο όταν ήταν ανανγεο....δεν μπορώ να πιστέψω πως το έκανε βιοψία όρχεων..... έτσι είναι άνδρες..σαν μικρά παιδιά..δεν χρειάζεται πολύ να του εξηγής απλά βάλε τον κατο και πες τι πρέπει να κάνει... άλλοις ..εισε 39 , μέχρι πότε θα περιμένεις? ελπίζω να πάνε όλα καλά
 13. Καλησπέρα...ο άντρας μου είχε αυτό το προβλήμα. κάναμε και εμείς βιοψία....δεν μας έφτανε τα δικά μου προβλήματα.. αλλά τα καταφέραμε... μην ανησυχείτε ,πλέον με σηνχρονες θεραπείες τά καταφέρνεις σχεδόν τα πάντα.. έχουμε γιό 18μηνες
 14. Καλημέρα...και εγώ έκανα καισαρική και μετα θήλαζα, περίοδο μου ήρθε μετά από 1χρονο..
×
×
 • Προσθήκη...