Μετάβαση σε περιεχόμενο

athinoulouka

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  25
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

7 Neutral

Σχετικά με athinoulouka

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

321 προβολές προφίλ
 1. Και Φλεβάρη έχω μαζέψει 2 πολύ καλά ωάρια
 2. Κορίτσια μπορώ να πω ότι θεραπεία δούλεψε. Αποφάσισα με γιατρό μου οτι θα μαζέψω όσο μπορώ ωάρια για να έχω περισσότερες ευκαιρίες για μελλοντικές εξωσωματικές. Δεν ξέρω αν θα πιάσει με πρώτη αλλά Μάρτιο που μετά από οληψια έχω στη κατάψυξη 4 ωάρια καλής ποιότητας μου δείνει ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.
 3. Καλημέρα. Ελπίζω επόμενη φορά θα πάει όλα καλά. Έχω διαβάσει και για ένα καινούργιο μέθοδο " Μοριακό έλεγχο μικροβιωματος" Λένε ότι βοηθά πολύ να βρεις αιτία μην εμφυτεύσει εμβρύων.
 4. Σε ευχαριστώ πολύ για σκέψη και υποστήριξη. Είναι πολύ όμορφο αν ξέρεις ότι κάποιος σε καταλαβαίνει. Ναι , όλα καλά πήγε με θεραπεία και υπομενο μήνα θα προχωρήσω σε διαδικασία εξωσωματικής. Πάλι έχω επιτέλους θετικές σκέψεις.
 5. Καλημέρα.εχω πολύ καλά νέα.δεν έχω γράψει πολύ καιρό αλλά τώρα που έχουν στρώση ορμόνες άλλο μήνα θα προχωρήσω στο εξωσωματική. Δόξα τό Θεό δούλεψε PRP. Ελπίζω να αποκτήσω σύντομα το νανάκι μου.
 6. Κορίτσια εγώ έκανα πρπ θεραπεία και μήτρας και ωοθηκών. Αλλά περιμένω ακόμα αποτελέσματα.ειναι δεύτερο μήνα. Δευτέρα θα πάω στο γιατρό,θα δούμε τί θα μου πει.
 7. Καλησπέρα έχω κάνει πρώτες εξετάσεις μετά την θεραπεία. Γιατρός μου είπε ότι μάλλον δουλεύει θεραπεία ( γιατί ορμόνες μου άρχισαν να κουνιούνται) αλλά για να μου πει σίγουρα πρέπει να περιμένουμε ακόμα. Ελπίζω.....
 8. Καλημέρα..έχω κάνει τελικά την θεραπεία..με βάλανε και εκανα τέστ για covid19 πρώτα..και 3μερες μετά προχωρήσαμε σε θεραπεία πρπ. Ελπίζω να έχω αποτέλεσμα. Έχω άγχος πολύ.
 9. Ευχαριστώ πολύ για πληροφορίες... έχω μιλήσει με άντρα μου και μάλλον θα καταλήξω σε αυτή θεωρείται πριν να προχωρήσω σε άλλη εξωσωματική.
 10. Καλησπέρα κορίτσια.. μπορείτε παρακαλώ να μου πιο αναλυτικά για αυτή θεραπεία...
 11. Καλησπέρα ! Κρατάω το σχόλιο της Nefeliap, και σκέφτομαι θα πάνε όλα καλά. Σήμερα προγραμματίσαμε μια Υστεροσκόπηση για την επόμενη εβδομάδα με το γιατρό μου και θα επαναλάβω στην επόμενη περίοδο τις εξετάσεις για να βεβαιωθούμε για τις τιμές από τις ορμόνες. Ο γιατρός με ενημέρωσε για μια νέα μέθοδο το PRP που βοηθάει στις τιμές απο τις ορμόνες σε περιπτωσεις όπως τη δική μου να γίνουν καλύτερες. Δεν εχω ακουσει για αυτή τη μέθοδο και απο μια αναζήτηση που έκανα στο ιντερνετ γίνεται σε λίγες κλινικές . Έχει κάνει κάποια κάτι ανάλογο ? Γνωρίζει κάποιος αν ειχε αποτέλεσμα ?
 12. Ευχαριστώ για την απάντηση και τη θετική σκέψη , βοηθάει 🥰 Εύχομαι το καλύτερο σε σένα και γρήγορα 😉
 13. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους. Είπα να μην γράψω μέρες που ήταν αλλά η εβδομάδα ήταν δύσκολη. Έκανα ξανά ελέγχο στις ορμόνες και τα πράγματα ήταν όπως τα φοβόμουν. οι τιμές δεν είναι καθόλου αισιόδοξες και ιδιαίτερα της ορμόνης ΑΜΗ. Και στην προηγούμενη προσπάθεια δεν ήταν καλές αλλά τώρα χειροτέρεψαν νομίζω. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω πολλά ωάρια. Την Παρασκευή έχω ραντεβού με τον γιατρό εν τω μεταξύ θα είναι έτοιμες και οι εξετάσεις του συζύγου και θα δούμε 😟 ελπίζω να ειναι τυχαίο αλλα η ΑΜΗ απο ότι διαβασα στο ιντερνετ οπου έψαξα δεν αλλαζει απο την
 14. Καλησπέρα ! Καλή αρχή και ευχομαι να πανε ολα καλά ! Όλοι έχουμε περάσει αυτό το στάδιο είναι από΄λυτα φυσιολογικό
×
×
 • Προσθήκη...