Μετάβαση σε περιεχόμενο

dodo@26

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  42
 • Έγινε μέλος

Βαθμός Δημοφιλίας

9 Neutral

Σχετικά με dodo@26

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

265 προβολές προφίλ
 1. Θα πάω σε νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη, στο παπαγεωργείου, για γιατρό πήγα μια φορά απόγευμα στον κυρίο κολυμπιανάκη,αλλά ξεκίνησα το πρωί με τον κύριο μακέδο .γενικά ΟΛΟΤΟ ΤΙΜ ΤΟΥς ΩΕΊΝΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ.Είναι νεοι σε ηλικία η περισσότερη γιατροί εκει μέσα.Θα πάω ξανά απόγευμα στον κυριο κολυμπιανάκη,όταν κάνω ολες της εξετάσεις ,για να τον ρωτήσω κάποια πράγματα για το πρωτόκολο που θα ακολουθήσω αν θα έχει παρενέργεις διοτι έχω κ πλήρει έλειψη ενζύμου αλλά αυτά τα έχουν γράψει όλα στον φακελό μου. Δεν μ΄πορώ να πάω πρωι ,βλέπεις εχω μόνο 5 ημέρες άδειας μέχρι το τέλος της χρονιάς και της κρατάω για της ημέρες που θα πρέπει να πηγαίνω για τους υπερήχους και για της εξετάσεις αίματος.
 2. Ναι να είναι καλά η κοπέλα, η παναγια να της φέρει το μωρό στην αγκαλία της γρήγορα. Ναι η ορμόνες μου είναι αυξημένες ο εξωσωματικός που πήγα μου είπε πως είμαι πολύ δύσκολη περίπτωση,η ενδοκρινολόγο γυναίκειας αναπαραγωγής μου ζήτησαν οτι έχω και δεν έχω απο εξετάσεις του θυρεοειδή και όχι μονο θέλουν να δουν και γυναικολογικούς υπερήχους,αλλά προβλήματα μυοσκελετικά οπου έχω. Σίγουρα ,μάλλον έχω πρόώρη ωοθηκική ανεπάρκεια ,αλλά για να είναι σίγουρη θα κάνω της εξετάσεις τον ορμονων για ακόμη μια φορα και θα μου πούν,Το καλό είναι ότι δουλεύουν στο ιδιο δημόσιο νοσοκομειο όπου θα κάνω και την εξωσωματική,και αυτό θα με βοηθήση πάρα πολύ,
 3. @sunset σε ευχαριστω πολύ που απάντησες,τελικα φάρμακα βρήκα θα μου δώσει η@xrusa ,δύο κουτια οπότε τα αλλά θα μου είναι πολύ εύκολο να τα πληρώσω μιας και θα βγούν ακρίβώς ο μισθός μου.Δεν θα μεταφέρω έμβρυα,διότι μονο για κατάψυξη ωαρίων θα πάω,δεν βγαίνω οικονόμικα για να πάω κατευθείαν για έμβρυα εξ.αλου δεν έχω κάποιον σύντροφο τώρα, Λοιπόν τώρα θα σου γράψω αναλυτικά της εξετάσεις τα αποτελέσματα. η ΑΜΗ Η 1Η ΗΤΑΝ 0,7 PMOL/L και η 2η σε άλλο εργαστήριο 0.174 ng/ml Τώρα η εξέταση της fsh και της e2 ήταν στην4 ημερα περιοδου φση ηταν15.7 κ η ε2 68 ,στην 3 μερα περιοδου η φση ηταν22,1 και η ε2 ήταν20 και τελος στην 2ημερα περιοδου η φση ηταν3.8 και η ε2 ηταν 223. Ηενδοκρινολογη γυναικείας αναπαραγωγής μου έγραψαν ξανα να κάνω FSH K E2,μαζί με υπέρηχο θυρεοειδούς διοτι έχω θυρεοειδιτιδα hasimoto.
 4. Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολυ που απάντησες στο post μου,Σου εύχομαι τα καλύτερα. Μια κοπέλα που είναι μέσα απο το forum,θα μου δώσει 2 κουτια ,εμένα μου σημείωσαν απο το κέντρο να πάρω το meriofert 150, οπώς φέρεται στην φωτογραφία.με είπαν πρεπει πρώτα να κανω ξανα εξετάσεις να περάσω απο τον αναισθησιολόγο και μετά θα πάω ν Μου πούν ποτε θα κάνω την όλη διαδικασία. Μαλλον θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο διέγερσης ακόμη δεν μίλησα με τον γιατρό. Με τρομαζει πολύ η όλη διαδικασία ,λόγο του ότι δεν ξέρω πώς να κάνω της ενέσεις πχ της arvekap θα ρωτήσω της νοσηλεύτριες που βρίσκονται δίπλα στην δουλειά μου αν μπορούν τουλάχιστον την πρωινή ένεση να μου την κάνουν αυτές. Τι να πω; σε ευχαριστώ πολύ και εσένα αλλά και την χρύσα που θα μου δώσει τα φάρμακα που την περίσσεψαν. Η παναγία να φέρει στης ζωές σας ότι καλύτερο και σύντομα να κρατάτε τα μωράκια σας στην αγκαλία σας.
 5. Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα τους πάρω τηλέφωνο μόλις κλείσω το ραντεβού με τον αναισθησιολόγο.
 6. Αχ σε ευχαριστώ πολύ .Θα σου στείλω μνμ να δούμε πως θα το κάνουμε.τι να πω,σε ευχαριστώ πολύυυυυυ.
 7. Αγαπητές κυρίες καλησπέρα σας. Εύχομαι σε όλες να κάνετε το 'ονοιρό σας πραγματικότητα, θα ήθελα τα φώτα σας. Επιδεί θέλω να καταψύξω μόνο ωάρια σε δημόσιο νοσοκομείο αναγκαστικά θα πρέπει να πληρώσω της ενέσεις μονη μου. Στο κέντρο που απευθύνθηκα ,μου έδωσαν την παρακάτω λίστα με τα φάρμακα που πρέπει να πάρω μου είπαν( η μαια δλδ που είναι υπεύθυνη) οτι θα χρειαστώ μόνο 300 μονάδες λόγο του ότι εχω πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια και είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση μου. Θέλω να σας ρωτήσω και να σας παρακαλέσω τα εξείς: Αν μπορεί κάποια που είναι ποιο έμπειροί να μου πει αν αυτές η 300 μονάδες είναι την ημέρα ή συνολικά που θα χρειαστώ και αν κάποιας κοπέλας της περισσεύουν κάποια φάρμακαο πώς bemfola pergoveris meriofert και μένει θεσσαλονικη και φυσικά δεν πάει να τα αφήσει στο κέντρο οπου έκανε την προσπάθεια αν μπορούσε να μου τα δώσει. Ξέρετε πως ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ χορηγεί εξολοκλήρου στης ασφαλισμένες του της ενέσεις για την κατάψυξη ωάριών. Εμείς που έχουμε ταμείο και δεν έχουμε ακόμη σύντροφο ή άντρα και έχουμε την πρόωρη ωοθήκης ανεπάρκεια ,δυστυχώς μας καταδικάζουν να μην κάνουμε παιδιά. Συγνώμη για το μεγάλω ποστ και συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά απο την δευτέρα που πήγα στο κέντρο εχω τα μαύρα μου τα χάλια, κλαίω συνέχεια. Συγνώμη και πάλι,κια ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε και με καταλαμβάνεται.Σας εύχομαι μεσα αποτην καρδια μου να γίνεται ΜΑΝΟΥΛΕΣ Καλό σας βράδυ.
 8. Σε ευχαριστω πολύ που απάντησες,δεν ξερω αν κατάλαβα καλά,αν ειναι συνολικα 300 μονάδες ή την ημέρα,αν βάλω φωτογραφια θα καταλάβεις εσυ τι εννοούν;που βρίσκετε το θ'εμα της εξωσωματικ'ής εδω στο φορουμ; ου ειναι γραμμένο με στυλό είναι.
 9. xελιδωνακι σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου.εγω δεν έχω συντροφο και δεν μπορώ να περάσω επιτροπη για να μου δώσουν της ενεσεις δωρεαν,εχω πτ[οωρη ωοθικηκη ανεπάρκεια τωρα το ψάχνω.και που πήρα τηλεφωνο στην γραμματεια της επιτροπής μου είπαν πώς οχι,εαν ειχα καρκινο μονο ότε θα μου το ενέκριναν,ειμαι απο θεσσαλονικη και ειμαι στο καλύτερο νοσοκομειο που θα μπορουσα να ειμαι.το παπαγεωργιου. μου έδωσαν εχθες ενακάρρο εξετάσεις και μου ειπαν ποιο φαρμακο να πάρω αλλά ειναι και αυτο ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ δεν ξερω τι να κάνω! ΜΟΥ ΕΊΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΆΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 300 ΜΟΝΆΔΕς.ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΤΗς ΕΞΕΤΆΣΕΙς ΟΛΕς ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΠΉΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣΗ ΠΟΙ ΕΊΔΟς ΠΡΟΤΟΚΟΛΟΥ ΘΑ ΚΆΝΩ,γιατι ειναι αληθεια πως με τοσες πολλές ενέσεις που θα κάνω,δεν ξερω κ πώς να της κάνω.Οτι θέλεις στείλε μου μνμ να μιλάμε και σε εδενα ευχομαι τα καλύτερα.
 10. Kaλησπέρα marakipap σε ευχαριαστώ που απάντησες ναι κανουν τους ρώτησα και κάνουν πήγα περυσι τον νοεμβρη και τους ρώτησα . μου είπαν οτι μπορώ να τα αφήσω εκει για 5 χρόνια. το κόστος θα είναι για τον 1 χρόνο 250 ευρω και για τα υπόλοιπα 40.
 11. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕς ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕς ΜΑΝΟΥΛΕς ,ΚΑΛΗΣΟΕΡΑ ΣΑς, Ευχομαι σε ολες το 2021 να φερει στης αγκαλιες σας μωράκια ένα σωρό. Θέλω να σας ρωτήσω το έξεις: την δευτέρα έχω ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο οπου θα πάω να μου δώσουν καινούργιες εξετάσεις και να μου πούνε τι φάρμακα θα χρειαστούν να πάρω. Βλέπετε λόγο του ότι έχω πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια,(το ψάχνω πηγα σε ενδοκρινολογους αναπαραγωγής η αμη μου κτης δυο φορες ήταν 0,7 και 0,176) θα καταψύξω μόνο ωάρια το ταμείο μου δεν μου χορηγέ της ενέσεις δωρεάν και θα πρέπει να πληρώσω για να της κάνω,ευτυχώς δούλεψα φετος κ έβγαλα κάποια χρήματα. θέλω να ρωτήσω όσες κάνανε διέγερση το έξεις: 1)σε αυτό το ραντεβού, σε βλέπει ξανα γιατρός ή μόνο σου δίνουν καινούργιες εξετάσεις να κάνεις; 2)σου λένε τι εμπορικές ονομασίες ενέσεων θέλουν ή όχι; 3)σου χορηγούν και κάποια επιπλέον φάρμακα; και αν ναι αυτά γράφονται ή περνάμε παλι από επιτροπή και για αυτά; 4)ο ενδοκρινολογος αναπαραγωγης που πήγα στο ιδιο νοσοκομειο όπου θα κανω κ την κατάψυξη με ρώτησε αν θα κανωδιέγερση σε φυσικο κυκλο ή οχι;εγω δεν ξέρω ,τι θα κάνει ό γιατρός στον οποιό πήγα δεν μου είπε δλδ.μου είπε απλά οτι θα το κάνουμε τον Νοέμβρη.εγω αν δεν βρω τον γιατρο αυτο ,μπορώ να ρωτησω καποιον άλλο απο την ομάδα ή όχι; Αχ έχω άνχος παρα παρα πολύ,δεν ξερω τι να κάνω, ειμαι μονη μου χωρις καποιον συντροφο η φιλο.και δεν ξέρω τι θα γίνει στο πρώτο ραντεβου,να πάω με ενα χαρτι που εκει θα γράψω ολες μου της ερωτήσεις ή όχι;Πραγματικά σας ευχαριστώ που ύπάρχετε και που ανήκω στην ομαδα σας.μου δίνεται μεγάλο κουράγιο ,σας φιλώ όλες μια προς μια,και ας μην σας ξέρω. σας ευχομαι ολόψυχα ολές να γινεται μανούλες και γρήγορα,
 12. Σε ευχαριστώ πολύ,θα περιμένω μεχρι τον σεπτεβρη που θα πάω για της εξετάσεις ,τη καινούργιες και θα ρωτη΄σω.
 13. Kikip ΘΑ ΤΗΝ κάνω σε δημοσιο νοσοκομειο,οπότε είναι πρωινα τα ραντεβού για τον υπέρηχο.Απλός πήγα απόγευμα στο ιατρειο που έχει ογιατρός μου στο νοσοκομειο και μου είπε να πάω τον σεπτέβριο να μου γράψουν καινουργιες εξετάσεις;Δεν μπορώ να πηγαινω απόγευμα και να πληρώνω επίσκεψη στον γιατρό 72 ευρ΄.ω Λές να κάνουν τους υπερήχους απογευαμ και να είναι δωρεάν;θα το ρωτήσω.Δουλεύω μετά απο 4 χρόνια ,και επιδκ ειμαι στον κλάδο της υγείας,εμεις που έχουμε συμβαση δεν μπορούμε να λείψουμε μόνο 2 ημέρες τον μηνά,Αλλά μου είπαν οτι δικαιούμε να πάρω κάποιες 2ωρες. Θα το ρωτήσω τον σεπτεβρη πυο θα πάω αν μπορω να πηγαινω απόγευμα γιαυπέρηχο.
 14. annie! τον είχα ρωτήση ποιο να πάρω ,και δεν μου είπε εμπορική ονομασία,με έστειλε στην υπεύθυνη μαία,απλώς ο γιατρός μου μου είπε οτι θα πάω τον σεπτεβρη να μου κάνει καινούργιες εξετάσεις και τότε θα δούμε τι θα κάνω. Την μαία που ρώτησα μου είπε να ψάξω να βρω γοναδοτροπίνες,μου είπε να ρωτήσω σε κοινωνικά φαρμακεια,και θα έει και αυτή στο νου της για μια κυρία που σκέφτεται να μην κάνει την διαδικασία αυτή παρόλο που πέρασε από επιτροπή. Εσύ ποια λες;εξαρτάται βέβαια και το τι θα βρω και φυσικά τι θα μου προτείνω ο γιατρός μου βλέποντας της καινούργιες εξετάσεις. Ποιά θα είναι η διαδικασία;πόσες φορές η μαλλον ανα πόσες φορές θα χρειαστει να κάνω τον υπέρηχο;για να ξέρω τι άδειες θα ζητάω απο την δουλειά μου.
 15. Σε ευχαριστώ πολύ.Αν είναι τ'οσα θα μπορέσω να της πληρώσω.
×
×
 • Προσθήκη...