Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΗΤΑΝΕ Η ΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΧΝΑ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑΓΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΒΟΥΡΚΩΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΡΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ!!! ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΟΡΗ!!!!!!!!!!! ΤΟΤΕ ΕΝΟΙΩΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΟΡΥ ΕΑΝ ΕΓΙΝΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ ΡΙΤΑ ΜΟΥ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ:laugh: :cheer: :woohoo: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ritadri32, πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια για το μωράκι σου! Έκανα και εγώ την αυχενική διαφάνεια το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και μου είπαν ότι είναι ένα υγιέστατο αγοράκι! Είναι και εμένα το πρωτο μου και περίμενα πως και πως για την εξέταση!! Η εμπειρία ήταν ασύλληπτη!! Έζησα το τέλειο μέχρι την στιγμή που θα γεννήσω το μωράκι μου!! Δεν ήσουνα καθόλου γραφική, κάθε άλλο!! Εκπληκτική!! Σε εμάς, ο μπέμπης πιπίλαγε το δάχτυλάκι του και μας ανοιγόκλεινε το στόμα του!! Αν και ήθελα να'ναι κοριτσάκι, από την στιγμή που το είδα και μου είπαν ότι είναι αγόρι δεν με πείραξε καθόλου! Κάθε άλλο!! Εύχομαι λοιπόν να πιάσεις την κουκλίτσα σου αγκαλιά, να περάσει ο καιρός καλά και ομαλά, ώστε το καλοκαίρι να έχουμε τα ζουζούνια μας στην αγκαλιά μας!!

Υγεία πάνω απ'όλα και να ναι πάντα καλότυχη στην ζωή της!! Πολλά φιλάκια, ελπίζω να ξανασυζητήσουμε μέχρι το τέλος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...