Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εμβρυομεταφοράς 2021!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η condios είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα πίστεψε με! Έτσι ακριβώς και εγώ,,,ένα θετικό σε δίκη μας σύλληψη και μια αποτυχημένη ετ,,,άνοιξε το δρόμο για τη 2η ,,,σε ακολουθώ σε κάνα δίμηνο. Ευελπιστώ ειλικρινά να σου πάει υπέροχα αυτή τη φορά 🤞🙏👶❤️👶❤️ και να την απολαύσεις !!!!

Το ξέρω ότι καταλαβαίνεις, σε ευχαριστώ για τη θετική αύρα και διάθεση!!! Μακάρι να το απολάυσω όπως λες και να με ακολουθήσεις σύντομα!!! Όλες βασικά οι κοπέλες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η kaounmar είπε:

Ξέρεις καλή μου αυτή τη δεύτερη ετ πόσο την περίμενα; Μετά από ακύρωση κύκλου, υστεροσκόπηση εφτασα εν τέλει να πάρω το πράσινο φως από το γιατρό!!! Μακάρι να έχω θετική εξέλιξη, έχω να δω θετικό από τη μία και μοναδική ατυχή μου κύηση που μας ήρθε φυσικά. Περιμένω που θα πάει, θα έρθει!!!

Γλυκό μου κορίτσι θα έχεις θετική εξέλιξη το πιστεύω!! Έκανες κ την υστερο όλα καλά!!! Κοίτα να δεις πως γίνονται κάποια πράγματα.. Εμένα το Σάββατο θα βγουν στον κόσμο τα δίδυμα κ σένα θα γαντζώνονται στη μήτρα σου!!💕😍🤰🏼🥰👶🏻 Μια ζωή θα γεννιέται κ άλλη μια θα δημιουργείται γλυκιά μου το πιστεύω!! Καλή επιτυχία αύριο λοιπόν!!

Δημοσίευση
στις On 7/1/2021 at 12:40 ΜΜ, ο/η Xrisa127 είπε:

Καλησπέρα!Όλες οι βλαστοκυστες  είναι από τη μια και μοναδική διέγερση που έχω κάνει.

Ανησυχώ γιατι είμαι 40 χρόνων και ίσως να μην έχω καλα ωάρια.

Τις εξετάσεις που αναφέρεις τις έχω κάνει όλες και είναι πολύ καλές.Τώρα σκέφτομαι τον φυσικό μήπως και μαζέψω καλύτερα ωάρια.Εγώ έχω υψηλή ΑΜΗ και πολύ καλή ανταπόκριση στη διέγερση αλλά ίσως λόγω αυτού να μην έχω ποιοτικά ωάρια.

Εσυ φυσικούς δεν κανεις;

Φυσικούς κάνω ναι.

Αν χρειάζεσαι πληροφορίες στείλε μου πμ.

Δημοσίευση
στις On 6/1/2021 at 10:57 ΜΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Και καλά εκανες!οχι!!!παλια ασχοληθηκανε καποιοι με αυτα και μαλιστα κανανε και εμβολια σε γυναικες τα λεγομενα αντιπατρικα τα οποια ειναι και πολυ επικυνδινα και η @troiaσυνεχως το τονιζει και λεει προσοχη σε εναν στο χολαργο που τα εφαρμόζει ακομα..Τραγικο!!!διοτι εχουν απαγορευτεί απο το νομο εδω κ χρονια

O Τσιλιβάκος και ο Δανιηλίδης είναι εκείνοι που τα κάνουν ακόμα...Στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμα απαγορευτεί με νόμο απ' όσο γνωρίζω. Σε άλλες χώρες του εξωτερικού έχουν απαγορευτεί.

Δημοσίευση
στις On 6/1/2021 at 10:55 ΜΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Πραγματικα(αν θες μου λες βεβαια)απορω ποιος σου το ζητηςε αυτο..Διοτι εγω την πατησα που πηγα σε  εναν αλητη μεσα στην απελπισιας μου και λογω ηλικιας μου 42 και μου εκανε διαφορες εξετασεις και εδωςα και 500€ και φυσικα μου ειπε οτι εχω θεμα με αυτο και με αλλα 4 διαφορετικα (τα εχω γραψει κατα καιρους Υψηλα νκ,μιτοχονδρια κλπ)μου εδωσε αγωγη που επρεπε να ακολουθησω για 3 μηνες αλλιως θα ηταν δωρο άδωρο ειπε να μαζευω και να μη κανω ετ.ναναι καλά ο γιατρος μου και η αιματολογος μου και μπυ ειπανε ΔΕΝ ισχυουν αυτα & ετσι ευτυχως ΔΕν τον ακουσα και πηγα σε ετ και επιασα τα διδυμα! 

Κοίτα, η Τσεκούρα όταν πας, σου παίρνει ένα ιστορικό και ανάμεσα στις ερωτήσεις που σου κάνει είναι αν υπάρχει περίπτωση να είστε συγγενείς. Εγώ της είχα απαντήσει όχι, γιατί είμαστε από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και σταμάτησε εκεί το θέμα. Ίσως αν υπάρχει τέτοια υποψία, να γίνονται αυτές οι εξετάσεις της συμβατότητας, αλλά και πάλι έχει απλώς παρατηρηθεί σε αυτά τα ζευγάρια υπογονιμότητα, αλλά δεν έχει βρεθεί αιτιολογική συσχέτιση. Αν αποδειχτεί ότι υπάρχει συσχέτιση στο μέλλον, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει, καθώς όπως έγραψα πιο πριν, τα 'αντιπατρικά' εμβόλια τα απορρίπτει. Τώρα, όσο για τον Οικονόμου, χθες που είχαμε αυτή την κουβέντα, μόλις της ανέφερα το όνομά του, γέλασε...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η troia είπε:

O Τσιλιβάκος και ο Δανιηλίδης είναι εκείνοι που τα κάνουν ακόμα...Στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμα απαγορευτεί με νόμο απ' όσο γνωρίζω. Σε άλλες χώρες του εξωτερικού έχουν απαγορευτεί.

Και εγώ για τον Δανιηλίδη έχω ακούσει ,,,, μάλιστα μου τον συστήσανε κιολας,,,για εγκυμοσυνη που επιτεύχθηκε πριν 23 χρόνια ε? Γελάστε,,,ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του θα πει ή στην τελική την παράθεσή του σε ότι βίωσε ο ίδιος. Αυτός ο "Μπαινάκης" και ο "Βγαινάκης" σε συνδυασμό με το trollarisma μεγάλη ανακάλυψη σε όποιον προσπαθεί να επιβάλλει πράγματα , τόσο απλά....🤣😂 Εγώ αυτό που λέω στον εαυτό μου,,,είναι,,,καλοί οι γιατροί ,,,οι καλοί άνθρωποι γιατροι και εξαιρετικοί επιστήμονες,,,αλλά ακούστε και το σώμα σας,,,το ξέρετε καλύτερα απ'τον καθένα. 

Δημοσίευση
στις On 6/1/2021 at 11:00 ΜΜ, ο/η Άντρεα είπε:

Ωραία!! Φανταζομαι μετα την πρωτη, δευτερη αποτυχία θα πρεπει να ψαχτουμε και σε αυτα..

Αν είστε στην Αθήνα, πηγαίνετε στην Τσεκούρα, στο Έλενα, να σας ψάξει. Τα ραντεβού είναι βέβαια λίγο δύσκολα αυτή την περίοδο...

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η condios είπε:

Και εγώ για τον Δανιηλίδη έχω ακούσει ,,,, μάλιστα μου τον συστήσανε κιολας,,,για εγκυμοσυνη που επιτεύχθηκε πριν 23 χρόνια ε? Γελάστε,,,ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του θα πει ή στην τελική την παράθεσή του σε ότι βίωσε ο ίδιος. Αυτός ο "Μπαινάκης" και ο "Βγαινάκης" σε συνδυασμό με το trollarisma μεγάλη ανακάλυψη σε όποιον προσπαθεί να επιβάλλει πράγματα , τόσο απλά....🤣😂 Εγώ αυτό που λέω στον εαυτό μου,,,είναι,,,καλοί οι γιατροί ,,,οι καλοί άνθρωποι γιατροι και εξαιρετικοί επιστήμονες,,,αλλά ακούστε και το σώμα σας,,,το ξέρετε καλύτερα απ'τον καθένα. 

Το θέμα για τη γυναίκα που έκανε τα 'εμβόλια' και έμεινε έγκυος πριν από 23 χρόνια δεν είναι αν έκανε παιδί, αλλά πώς είναι η γενικότερη υγεία της μετά από αυτό που έκανε...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η troia είπε:

Το θέμα για τη γυναίκα που έκανε τα 'εμβόλια' και έμεινε έγκυος πριν από 23 χρόνια δεν είναι αν έκανε παιδί, αλλά πώς είναι η γενικότερη υγεία της μετά από αυτό που έκανε...

η αλήθεια είναι πως έχει κάποια θέματα,,,δεν το είχα σκεφτεί ποτέ να σου πω γιατί δε θα έκανα κάτι το οποίο δε γνωρίζω και δεν μου είπε η γιατρός μου (η οποία φτου φτου μην τη ματιάσω έχει αποδειχθεί άψογη και σωστή σε κάθε βήμα της ως τώρα),,,σας διαβάζω πολύ προσεκτικά όμως,,,και σένα και όσες κοπέλες θεωρώ πως συμβαδίζουμε σε αποψεις,,,παρόλα αυτά επειδή είμαστε μοναδικοί οργανισμοί η καθε μία μας ας μαθαινουμε απο παντού, ας φιλτράρουμε όσο μπορούμε και ας βάζει και ο Θεός το χέρι του μαζί με τους γιατρούς μας.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η troia είπε:

Ποσο ζωα ρε φιλη!! Πραγματικα αυτο δε μπορω να το χωνεψω με τα εμβολια...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η troia είπε:

Κοίτα, η Τσεκούρα όταν πας, σου παίρνει ένα ιστορικό και ανάμεσα στις ερωτήσεις που σου κάνει είναι αν υπάρχει περίπτωση να είστε συγγενείς. Εγώ της είχα απαντήσει όχι, γιατί είμαστε από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και σταμάτησε εκεί το θέμα. Ίσως αν υπάρχει τέτοια υποψία, να γίνονται αυτές οι εξετάσεις της συμβατότητας, αλλά και πάλι έχει απλώς παρατηρηθεί σε αυτά τα ζευγάρια υπογονιμότητα, αλλά δεν έχει βρεθεί αιτιολογική συσχέτιση. Αν αποδειχτεί ότι υπάρχει συσχέτιση στο μέλλον, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει, καθώς όπως έγραψα πιο πριν, τα 'αντιπατρικά' εμβόλια τα απορρίπτει. Τώρα, όσο για τον Οικονόμου, χθες που είχαμε αυτή την κουβέντα, μόλις της ανέφερα το όνομά του, γέλασε...

Και η λευκου και ο Π γελαγε !και εγω εκλαιγα ! Νταξει φοβερο...τον ξερουνε και εκεινος ανενόχλητος συνεχιζει και εκμεταλλεύεται και «παιζει»με το πονο των γυναικων.το ενοιωσα τοσο εντονα ,μου χει μεινει τρομερο ψυχολογικο...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Και η λευκου και ο Π γελαγε !και εγω εκλαιγα ! Νταξει φοβερο...τον ξερουνε και εκεινος ανενόχλητος συνεχιζει και εκμεταλλεύεται και «παιζει»με το πονο των γυναικων.το ενοιωσα τοσο εντονα ,μου χει μεινει τρομερο ψυχολογικο...

Εσύ για μένα είσαι η γκουρού των εξετάσεων. Τα διαβάζω όλα όσα γράφεις και θαυμάζω τη μνήμη σου σε αυτά! Εγώ κορίτσια καίγομαι όσο περναει ο καιρός. Έχει γεμίσει ο "σκληρός" γενικότερα,,,πόσο μάλλον ειδικότερα. Τώρα, όσο για τους κομπογιαννίτες,,,να σε φυλάει ο Θεος διπλά! Τον γνώρισες απ΄ότι κατάλαβα απ'τα συμφραζόμενά σου ε? 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Εγώ πάντως με τη Λευκού μέσα σε όλα τα αλλά έκανα και τις εξετάσεις συμβατότητας.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η condios είπε:

Εσύ για μένα είσαι η γκουρού των εξετάσεων. Τα διαβάζω όλα όσα γράφεις και θαυμάζω τη μνήμη σου σε αυτά! Εγώ κορίτσια καίγομαι όσο περναει ο καιρός. Έχει γεμίσει ο "σκληρός" γενικότερα,,,πόσο μάλλον ειδικότερα. Τώρα, όσο για τους κομπογιαννίτες,,,να σε φυλάει ο Θεος διπλά! Τον γνώρισες απ΄ότι κατάλαβα απ'τα συμφραζόμενά σου ε? 

Απο φεβρουαριο που ξεκινησα τις εξωσωματικες μεχρι τον ιουνιο που πετυχα ναι καηκα και εγω διοτι ολη μερα κ νυχτα αυτα εψαχνα και ρωταγα κ τωρα προσπαθω να ανοιξω τα ματια σε αλλες γυναικες γιατι δυατυχωσ Δεν εχουν ολες το χρονο να ψαχνουν κ να διαβάζουν..Πηγα απεγνωσμένη απο μονη μου διοτι μια κοπελα απο εδω μου ειπε εχει βοηθησει πολλες γυναικες ..σε μενα ειπε τα χειροτερα (4 διαφορετικα πραγματα..) κ μου ειπε να μη μαζευω με φυσικους οπως εκανα γιατι η ποιοτητα μου ειναι χαλια..500€ πληρωσα και η ποιοτητα μου εκ των υστερων ηταν ΑΑ κ ΑΒ δηλαδη οτι και να πω ειναι λιγο...

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Evi87 είπε:

Εγώ πάντως με τη Λευκού μέσα σε όλα τα αλλά έκανα και τις εξετάσεις συμβατότητας.

Για αυτη τη μοναδικη εξεταση δε μπορώ να εκφέρω γνωμη.εγω τη λευκου τη παρακαλεσα για ραντεβου διοτι μετα απο εξετασεις του οικ.μου ειπε οτι 1)δε δημιουργω πλακουντα 2) εχω υψηλα νκ 3)θεμα με τα μιτοχονδρια και ετσι δε κανω καθολου καλά ωαρια για αυτο ηταν ακαταλληλα κ στη 1η μου διεγερση κ να μη μαζευω  4) ιδιο dna με αντρα και 5) μου ειπε σε περιπτωση ετ να κανω διπλη αντιπηκτικη χωρις να εχω θρομβοφικια ομως..της τις ειπα ολα μαζι τα αποτελεσματα των εξετασεων μου εννοω..καταλαβες..

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Nefeliap είπε:

Απο φεβρουαριο που ξεκινησα τις εξωσωματικες μεχρι τον ιουνιο που πετυχα ναι καηκα και εγω διοτι ολη μερα κ νυχτα αυτα εψαχνα και ρωταγα κ τωρα προσπαθω να ανοιξω τα ματια σε αλλες γυναικες γιατι δυατυχωσ Δεν εχουν ολες το χρονο να ψαχνουν κ να διαβάζουν..Πηγα απεγνωσμένη απο μονη μου διοτι μια κοπελα απο εδω μου ειπε εχει βοηθησει πολλες γυναικες ..σε μενα ειπε τα χειροτερα (4 διαφορετικα πραγματα..) κ μου ειπε να μη μαζευω με φυσικους οπως εκανα γιατι η ποιοτητα μου ειναι χαλια..500€ πληρωσα και η ποιοτητα μου εκ των υστερων ηταν ΑΑ κ ΑΒ δηλαδη οτι και να πω ειναι λιγο...

Είσαι η προσωποποίηση που λεω εγώ ,,,,, κοιτάμε το στόχο!!!!! Μα βλέπεις? Μετά έχω άδικο που λέω να ακούμε το σώμα μας και την εσωτερική φωνή του ενστίκτου μας??,,,εσύ μια χαρά τα κατάφερες με δικά σου και μπραβο σου!!! Και ποσο χαιρομαι για τα διδυμάκια σου!!!! Είναι πολύτιμη η βοήθεια σου,,,,βέβαια επειδή ξέρεις πολλά και τα έχεις στη σειρά σου ειναι μαγικό το πως ξετρυπωνεις καθε φορά το σωστό "φάκελο" και τσουπ τον πετάς στη συζήτηση. Αυτή η κοπέλα βοηθά ακόμα εδώ μεσα? Ήρεμα ρωταω, χαχαχαχα!!!! Όλα καλά,,,,χάιδεψε τώρα εσύ την κοιλίτσα σου και απλά απόλαυσε τους κόπους σου κορίτσι μου !!!!!!! Με το καλό να έρθουν τα ζουζουνακια τα όμορφα, γερά και καλότυχα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Για αυτη τη μοναδικη εξεταση δε μπορώ να εκφέρω γνωμη.εγω τη λευκου τη παρακαλεσα για ραντεβου διοτι μετα απο εξετασεις του οικ.μου ειπε οτι 1)δε δημιουργω πλακουντα 2) εχω υψηλα νκ 3)θεμα με τα μιτοχονδρια και ετσι δε κανω καθολου καλά ωαρια για αυτο ηταν ακαταλληλα κ στη 1η μου διεγερση κ να μη μαζευω  4) ιδιο dna με αντρα και 5) μου ειπε σε περιπτωση ετ να κανω διπλη αντιπηκτικη χωρις να εχω θρομβοφικια ομως..της τα ειπα μαζεμενα ...καταλαβες..

Είχες όντως αυξημένα νκ? και όλα τα υπολοιπα? οταν λες της τα είπες,,,,εννοείς έχωσες γκαζια ε? 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Για αυτη τη μοναδικη εξεταση δε μπορώ να εκφέρω γνωμη.εγω τη λευκου τη παρακαλεσα για ραντεβου διοτι μετα απο εξετασεις του οικ.μου ειπε οτι 1)δε δημιουργω πλακουντα 2) εχω υψηλα νκ 3)θεμα με τα μιτοχονδρια και ετσι δε κανω καθολου καλά ωαρια για αυτο ηταν ακαταλληλα κ στη 1η μου διεγερση κ να μη μαζευω  4) ιδιο dna με αντρα και 5) μου ειπε σε περιπτωση ετ να κανω διπλη αντιπηκτικη χωρις να εχω θρομβοφικια ομως..της τα ειπα μαζεμενα ...καταλαβες..

Τους γιατρούς που αναφέρετε δεν τους ξέρω αλλά την Λευκού επειδή με παρακολουθεί ξέρω ότι την εξέταση συμβατότητας την συμπεριλαμβάνει στο πακέτο που ζητάει.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η condios είπε:

Είχες όντως αυξημένα νκ? και όλα τα υπολοιπα? οταν λες της τα είπες,,,,εννοείς έχωσες γκαζια ε? 

Οχι εννοω οτι οταν εφυγα απο οικονο μεσα στη καταθλιψη ενω εκεινος ειχε πει να χαιρεσαι που υπαρχουν ευρυματα γιατι με τη θεραπεια μου 3 μηνες που πρεπει να κανεις θα βελτιώσεις και ισως πετυχεις!!πηγα καπακι παντο και του τα ειπα κ γελαγε κ μου λεει τι ειναι αυτα δεν αξιολογουνται κ προχωραμε κανονικα τι πας και δινεις τα λεφτα σου..και μετα πηρα τηλ κ παρακαλεσα τη λευκου να με αναλαβει γιατι εχω τεραστιο θεμα(αυτο θεωρουσα απο τα λεγομενα του) και μολις της τα ειπα ολα αυτα που μου ειπε (τα ευρηματα δηλαδη) γέλασε και εκεινη ..μου ειπε «δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που σας ειπε και μην ανησυχειτε και οτι ειναι γνωστος στη πιατσα αλλα το να λεει οτι θελετε και διπλη αντιπηκτικη αυτο οφειλω να πω οτι ο ανθρωπος ειναι για φυλακη και στο απαγορευω εγω..»οποτε και οι 2 με βοηθησανε και προφανως τους ακουσα και δε ξαναασχοληθηκα με τα «κακα» αποτελεσματα των εξετασεων ,συνεχισα το προγραμμα μου κ πετυχα...

Δημοσίευση

Οχι εννοω οτι οταν εφυγα απο οικονο μεσα στη καταθλιψη ενω εκεινος ειχε πει να χαιρεσαι που υπαρχουν ευρυματα γιατι με τη θεραπεια μου 3 μηνες που πρεπει να κανεις θα βελτιώσεις και ισως πετυχεις!!πηγα καπακι παντο και του τα ειπα κ γελαγε κ μου λεει τι ειναι αυτα δεν αξιολογουνται κ προχωραμε κανονικα τι πας και δινεις τα λεφτα σου..και μετα πηρα τηλ κ παρακαλεσα τη λευκου να με αναλαβει γιατι εχω τεραστιο θεμα(αυτο θεωρουσα απο τα λεγομενα του) και μολις της τα ειπα ολα αυτα που μου ειπε (τα ευρηματα δηλαδη) γέλασε και εκεινη ..μου ειπε «δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που σας ειπε και μην ανησυχειτε και οτι ειναι γνωστος στη πιατσα αλλα το να λεει οτι θελετε και διπλη αντιπηκτικη αυτο οφειλω να πω οτι ο ανθρωπος ειναι για φυλακη και στο απαγορευω εγω..»

Εντάξει πάλι καλά δε λες? Παρανοήσα εγώ τοτε. Είναι να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή ο κατάλληλος άνθρωπος να σε αναλάβει και να οδηγηθείς στο τέλος. Μπράβο στους γιατρούς σου. Τη Λευκού τη γνωρίζω από φίλες που την επισκεφθηκαν. Καλά λόγια έχω ακούσει. Ο Πάντος υπάρχει άλλος στη Θεσσαλονίκη άλλος στην Αθήνα? ή ο ίδιος άνθρωπος ανεβοκατεβαίνει? 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η condios είπε:

Εντάξει πάλι καλά δε λες? Παρανοήσα εγώ τοτε. Είναι να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή ο κατάλληλος άνθρωπος να σε αναλάβει και να οδηγηθείς στο τέλος. Μπράβο στους γιατρούς σου. Τη Λευκού τη γνωρίζω από φίλες που την επισκεφθηκαν. Καλά λόγια έχω ακούσει. Ο Πάντος υπάρχει άλλος στη Θεσσαλονίκη άλλος στην Αθήνα? ή ο ίδιος άνθρωπος ανεβοκατεβαίνει? 

Η λευκου ειναι πολυ καλη διοτι ειναι απο τις ελαχιστες που εχει την ειδικοτητα «αιματολογος κυησης»για αυτο και ειναι περιζήτητη..και εχει σωσει απειρα μωρα ..ο παντος ειναι στο γενεσις αθηνων και πηγαινει θες/νικη πχ 1 φορα το διμηνο για ραντεβού ..αλλα υπάρχει και ενας συνονόματος του στη θες/νικη και δεν ειναι καθολου καλος γιατρος μου εχουνε πει κ νομιζω ειναι στο γενεσις θες/νικης που δεν εχει καμια σχεση με το γενεσις  αθηνων και ο κοσμος μπερδευεται..και εκεινος «εκμεταλλεύεται» το ονομα του ..

Δημοσίευση

Η λευκου ειναι πολυ καλη διοτι ειναι απο τις ελαχιστες που εχει την ειδικοτητα «αιματολογος κυησης»για αυτο και ειναι περιζήτητη..και εχει σωσει απειρα μωρα ..ο παντος ειναι στο γενεσις αθηνων και πηγαινει θες/νικη πχ 1 φορα το διμηνο για ραντεβού ..αλλα υπάρχει και ενας συνονόματος του στη θες/νικη και δεν ειναι καθολου καλος γιατρος μου εχουνε πει κ νομιζω ειναι στο γενεσις θες/νικης που δεν εχει καμια σχεση με των αθηνων και ο κοσμος μπερδευεται..και εκεινος «εκμεταλλεύεται» το ονομα του ..

Αρα μια χαρά τα ξέρω,,,,το ποιος ειναι ποιος προς το παρον δε με ενδιαφερει. Καλά να είναι ο καλός ο Πάντος. Ο άλλος να κρυφτει να μην κοροιδευει κοσμο. Κριμα με αυτο που γινεται παντως εξω στην συγκεκριμενη ειδικοτητα. Το οτι ειναι επιχειρησεις τα κεντρα δεν αμφισβητείται,,,το θεμα ειναι να τα κανουν ολα ομαλα και ησυχα και να δινουν παρον οταν χρειαζεται με πραξεις.

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η condios είπε:

Είσαι η προσωποποίηση που λεω εγώ ,,,,, κοιτάμε το στόχο!!!!! Μα βλέπεις? Μετά έχω άδικο που λέω να ακούμε το σώμα μας και την εσωτερική φωνή του ενστίκτου μας??,,,εσύ μια χαρά τα κατάφερες με δικά σου και μπραβο σου!!! Και ποσο χαιρομαι για τα διδυμάκια σου!!!! Είναι πολύτιμη η βοήθεια σου,,,,βέβαια επειδή ξέρεις πολλά και τα έχεις στη σειρά σου ειναι μαγικό το πως ξετρυπωνεις καθε φορά το σωστό "φάκελο" και τσουπ τον πετάς στη συζήτηση. Αυτή η κοπέλα βοηθά ακόμα εδώ μεσα? Ήρεμα ρωταω, χαχαχαχα!!!! Όλα καλά,,,,χάιδεψε τώρα εσύ την κοιλίτσα σου και απλά απόλαυσε τους κόπους σου κορίτσι μου !!!!!!! Με το καλό να έρθουν τα ζουζουνακια τα όμορφα, γερά και καλότυχα! 

Ευχαριστω κοπελα μου!ευχομαι οτι καλυτερο μεσα απο τη καρδια μου!!ειμαι απο τις τυχερες δεν πολυπεδαιυτηκα η αληθεια ειναι ,αλλα ειχα και την σωστη καθοδηγηση απο την αρχη με εξετασεις διαφορες που ζηταγε ο γιατρος για να αποκλεισουμε πραγματα αλλιως ΔΕΝ με προχωραγε σε εξωσωαμτικη..εξετασεις που  ολες γραφονται και ειναι κριμα που δεν τις ζητανε οι γιατροι  απο την αρχη και βαζουν σε διαδικασια ετ τις γυναικες που μετα δε πιανουν και εκ των υστερων τις κανουν & αν τις πουνε και να της κανουν..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
    • @eva96 και γω το ίδιο σας εύχομαι! Όλα να πάνε καλά! Είναι δύσκολο να μην έχεις άγχος και στρες, να το προσπαθήσεις όμως όσο μπορείς! Η αλήθεια είναι ότι και το θέμα "ξεκούραση" μου το σχολίασε και μένα ο γιατρός μου και το συσχέτισε με την ανάπτυξη. Θέλουν την ξάπλα μας τα ζουζουνάκια μας! Για να τσουπώσουνε λιγάκι! Οπότε... άραξε! Και με το καλό να την ξαναδείτε το σουκού!  Εμείς σήμερα θα πάμε για τον τελευταίο υπέρηχο. Ελπίζω να μας κάνει την τιμή να δούμε το μουτράκι της. Εχει μείνει και το καρδιοτοκογράφημα, λογικά σήμερα θα κανονιστεί και αυτό. Μετρώ μέρες κορίτσια... Και φρικάρω.
    • Είμαι 37 ρε κορίτσι, μόλις τα έκλεισα τώρα την Πρωτοχρονιά και ΠΗΤ έχω 7 Μαρτίου. Κοίτα σαν γιατρός έχει όνομα. Είναι ο καλύτερος στον νομό. Απλά είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. έχει αρπάξει λίγο το σασί.. Ενώ είναι σχετικά νέος ηλικιακά, δυστυχώς είναι μυστήριος για να μην πω κομπλεξικός. Αντί να είναι νορμάλ και να προσπαθεί να σε καθησυχάσει, αυτός πετάει μπούρδες και σε αγχώνει χωρίς λόγο. Τώρα για το φυσιολογικό τοκετό δεν μπορώ να μην τον εμπιστευτώ εν μέρη γιατί αυτός ξεγεννάει, η άλλη δεν ξεγεννάει οπότε δεν έχει εμπειρία. Την εμπειρία από τοκετούς την έχει αυτός. Εντάξει νομίζω ότι πολλά από αυτά που μου λέει είναι δικαιολογίες.. δηλαδή η ηλικία και η εξωσωματική.. ούτε η πρώτη που θα έχω γεννήσει σε αυτή την ηλικία πιστεύω θα είμαι ούτε η τελευταία.. 🤓 Τώρα για την προεκλαμψία οκ! μπορεί αυτό να είναι ένα καμπανάκι, αλλά μέχρι στιγμής με μία μέτρηση στο 15 δεν βγάζεις και πόρισμα.. εξάλλου μην ξεχνάμε ότι έπαιρνα salospir στην αρχή της εγκυμοσύνης, έπαθα τεράστια αποκόλληση, με δική μου πρωτοβουλία δεν τα ξανά πήρα ενώ η γιατρός μου έλεγε ότι πρέπει να τα παίρνω και δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής δικαιώθηκα.. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι επειδή η αυχενική έδειξε μικρό νούμερο για προεκλαμψία σώνει και ντε θα συμβεί.. κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, δεν ταιριάζουν όλα τα πρωτόκολλα σε όλες. Τώρα για το μικρόβιο νομίζω μου λέει μπούρδες αυτός.. έτσι γιατί θέλει να βρει ακόμα ένα λόγο για καισαρική.. γιατί και η γιατρός η Μαρία και στο ChatGTP που το έγραψα μου είπαν ακριβώς τα ίδια, ότι δηλαδή σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού απλά παίρνεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση και όλα οκ!! Ίσα ίσα αυτή μου είπε να μην διαβάζω από το ίντερνετ πράγματα γιατί τζάμπα θα αγχώνομαι. Δεν είναι κάτι τραγικό. Αυτός μου το παρουσιάζει διαφορετικά.. άντε τώρα εσύ πήγαινε βρες άκρη.. 🤔🤯
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...