Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

😊😊 

Ποσών εβδομάδων τις έκανες? Και ποσών εβδομάδων γεννησες?

Τις έκανα 32η και 34η εβδομάδα και δεν έχω γεννήσει ακόμα (διανύω την 38η). Υπήρχε φόβος για προωροτητα αλλά τελικά δεν... 😁

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η ΜελίναΚ είπε:

Τις έκανα 32η και 34η εβδομάδα και δεν έχω γεννήσει ακόμα (διανύω την 38η). Υπήρχε φόβος για προωροτητα αλλά τελικά δεν... 😁

ΑΑ μπράβο κορίτσι μου με το καλό!! 

Αγοράκι η κοριτσάκι ? Θα πας φυσιολογικα η καισαρική?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

ΑΑ μπράβο κορίτσι μου με το καλό!! 

Αγοράκι η κοριτσάκι ? Θα πας φυσιολογικα η καισαρική?

Είναι κοριτσάκι! Θέλω πολύ να γεννήσω με φυσιολογικό και θα το προσπαθήσω αλλά όπως έρθει τελικά 💕 Σε ευχαριστώ πολύ, τα καλύτερα και σε εσένα 🙂

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η ΜελίναΚ είπε:

Είναι κοριτσάκι! Θέλω πολύ να γεννήσω με φυσιολογικό και θα το προσπαθήσω αλλά όπως έρθει τελικά 💕 Σε ευχαριστώ πολύ, τα καλύτερα και σε εσένα 🙂

Να είσαι καλά ❤️ !! Πώς είναι αυτές οι ενέσεις τις έκανες μόνη σου ? Σ είπαν κάτι?

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Να είσαι καλά ❤️ !! Πώς είναι αυτές οι ενέσεις τις έκανες μόνη σου ? Σ είπαν κάτι?

Όχι δεν τις έκανα μόνη μου γιατί τις κάνεις στον γλουτό. Γενικά η κορτιζόνη ανεβάζει ελαφρώς το ζάχαρο και την πίεση οπότε θέλει λίγο προσοχή με την κατανάλωση αλατιού και ζάχαρης για μερικές μέρες. Επίσης, ενδέχεται να μειώσουν λίγο την κινητικότητα του μωρού για 1-2 μέρες, οπότε αν τις κάνεις έχε το στο νου σου για να μην τρομάξεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η ΜελίναΚ είπε:

Όχι δεν τις έκανα μόνη μου γιατί τις κάνεις στον γλουτό. Γενικά η κορτιζόνη ανεβάζει ελαφρώς το ζάχαρο και την πίεση οπότε θέλει λίγο προσοχή με την κατανάλωση αλατιού και ζάχαρης για μερικές μέρες. Επίσης, ενδέχεται να μειώσουν λίγο την κινητικότητα του μωρού για 1-2 μέρες, οπότε αν τις κάνεις έχε το στο νου σου για να μην τρομάξεις! 

Δεν μ έχει πει κάτι 😋 απλά είχα απορίες ! Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;; 

Εμενα τα πόδια μου ειναι πρισμενα και δεν ξεπριζονται με τιποτα... Υποφερω. 

Σήμερα είναι η τελευταία μερα στην δουλειά και στεναχωριεμαι καπως.. Αλλα ελπίζω να ξεπριστω λιγο τωρα που θα ειμαι σπίτι! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diana_caterina είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;; 

Εμενα τα πόδια μου ειναι πρισμενα και δεν ξεπριζονται με τιποτα... Υποφερω. 

Σήμερα είναι η τελευταία μερα στην δουλειά και στεναχωριεμαι καπως.. Αλλα ελπίζω να ξεπριστω λιγο τωρα που θα ειμαι σπίτι! 

Καλημέρα!!! Άντε τελευταία μέρα κορίτσι μου, τέλεια!!!! Να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς!!! Να ηρεμήσουν κ τα πόδια σου 😉

Δημοσίευση

Εγώ δεν θα στενοχωρηθω καθόλου την τελευταία μου μέρα πάντως 😂

Τις ενέσεις τις έκανα κι εγώ αν και δεν ήταν αναγκαίες, τις έκανα  38η εβδομάδα, γέννησα με καισαρική προγραμματισμένα 38+1

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η PanB είπε:

Εγώ δεν θα στενοχωρηθω καθόλου την τελευταία μου μέρα πάντως 😂

Τις ενέσεις τις έκανα κι εγώ αν και δεν ήταν αναγκαίες, τις έκανα  38η εβδομάδα, γέννησα με καισαρική προγραμματισμένα 38+1

Ναι μωρε... Υπο αλλες συνθήκες δεν θα στεναχωριομουν αλλα δουλευω με τον αντρα μου και θα μου λειψει αυτο! Όπως επίσης κλεινει ενα τεράστιο κεφάλαιο στην ζωη μου... Δεν θα ξανα δουλεψω σε αυτον τον τομεα και μου φαίνεται περίεργο! Τοσα χρόνια γκρινιαζα και τωρα στεναχωριεμαι😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Βγήκα για περπάτημα κ τώρα γύρισα!!! 

@PanB αυτό διάβαζα ότι σε προγραμματισμένη καισαρική τις κάνουν! Μέσα σε μια μέρα δηλαδή τις έκανες κ γεννησες ε?

Καλημέρα κορίτσι!! Τι κάνεις 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

Καλά κοπέλα μου εσύ??? Εδώ σκέφτομαι να βάλω σίδερο !!! Σταματας σήμερα ε!! Τέλεια!! 

Αχ εγώ έβαλα σιδερώσα... Έσκασα.. Έβαλα πλυντήριο.... Έκανα μπαλκόνι.... Τι να κάνω άλλο πείτε? Ανέβηκα κατέβηκα σκαλοπάτια. Που θα φτάσει αυτή τη κατάσταση... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Love32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Βγήκα για περπάτημα κ τώρα γύρισα!!! 

@PanB αυτό διάβαζα ότι σε προγραμματισμένη καισαρική τις κάνουν! Μέσα σε μια μέρα δηλαδή τις έκανες κ γεννησες ε?

Νομίζω τις έκανα με διαφορά 2 ημερών 37 και κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς μέρες 😂 και μετά από 2 ημέρες γέννησα 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Αχ εγώ έβαλα σιδερώσα... Έσκασα.. Έβαλα πλυντήριο.... Έκανα μπαλκόνι.... Τι να κάνω άλλο πείτε? Ανέβηκα κατέβηκα σκαλοπάτια. Που θα φτάσει αυτή τη κατάσταση... 

Κουράγιο!!! Εν τω μεταξύ πως τα έκανες όλα αυτά;;; Με την ζέστη δεν μπορώ να κάνω τπτ μόνο τα απαραίτητα... 🥵🥵🥵

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diana_caterina είπε:

Ναι... Και εγω εχω σιδερο.. Εχω βασικά παρα πολλα

Καλά μην ανχονεσαι !! Ένα σωρό έχω αλλά έκανα το σίδερο χαχαχ!! Θα τα κάνουμε που θα πάει στο χέρι τους είναι??

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Μαριλου1 είπε:

Κουράγιο!!! Εν τω μεταξύ πως τα έκανες όλα αυτά;;; Με την ζέστη δεν μπορώ να κάνω τπτ μόνο τα απαραίτητα... 🥵🥵🥵

Έριχνα νερό με το λάστιχο μια στα πλακάκια, μια στα πόδια μου.... 😂 Κ μες το σπίτι κλιματιστικό.... 😎

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ χθες πάτησα τα σάλια που έτρεχαν από τον ένα μου σκύλο και γλίστρησα και έπεσα. Έβαλα κόντρα το χέρι μου,που αυτό πόνεσε περισσότερο, κ μετά έπεσα με τον ποπό. Δεν τρανταχτηκα,πιο πολύ τρόμαξα. Όλα καλά τέλος πάντων. Βέβαια σήμερα ξεκίνησα να πλένω ρούχα και σεντόνια για το μωρό γτ χθες φοβήθηκα τόσο και μετά σκεφτόμουν ότι αν γίνει κάτι κ γεννήσω πρόωρα θα είμαι εντελώς απροετοίμαστη. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Μαριλου1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ χθες πάτησα τα σάλια που έτρεχαν από τον ένα μου σκύλο και γλίστρησα και έπεσα. Έβαλα κόντρα το χέρι μου,που αυτό πόνεσε περισσότερο, κ μετά έπεσα με τον ποπό. Δεν τρανταχτηκα,πιο πολύ τρόμαξα. Όλα καλά τέλος πάντων. Βέβαια σήμερα ξεκίνησα να πλένω ρούχα και σεντόνια για το μωρό γτ χθες φοβήθηκα τόσο και μετά σκεφτόμουν ότι αν γίνει κάτι κ γεννήσω πρόωρα θα είμαι εντελώς απροετοίμαστη. 

Μίλησες με τον γιατρό σου? Ισως σου πει να πας για υπερηχο? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η lenaki92 είπε:

Μίλησες με τον γιατρό σου? Ισως σου πει να πας για υπερηχο? 

Όχι η αλήθεια είναι δεν πήρα τηλέφωνο γτ ούτε πόνεσα,ούτε ένιωσα κάτι ανησυχητικό και  Οι κλωτσιές συνεχίστηκαν κανονικά!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Love32 είπε:

😂😂 Θα κάνεις κ σε αυτή?

Φαντάζομαι ναι 🤔 τζάμπα είναι, δε βαριέσαι; 😂 

Έκλεισα doppler για 20/7 😁

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Μαριλου1 είπε:

Το μωρό το νιώθεις όπως πριν ε; 

Εγώ είχα 2 3 μέρες που δεν το πολύ ένιωθα και είπα μήπως πάγωσε απ τη θάλασσα 😂😂 εντωμεταξύ ρε παιδιά έχει κάνει καμία μπάνιο στη θάλασσα; λένε είναι τέλεια να κάνεις ενώ είσαι έγκυος, εγώ δεν κατάλαβα διαφορά 😂😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ο καιρός φέτος δε θέλει να κάνουμε εξόδους.  Σχετικά με το τραπέζι που έχεις δε χρειάζεται να κάνεις πολλά δε νομίζω να έχουν και τις τρελές απαιτήσεις.  @Riaa μπράβο για τα αποτελέσματα της καμπύλης. Που είναι να γεννήσεις ; 
    • Καλημέρα σας... Ρε κορίτσια έχω φάει τα νύχια μου μέχρι να περάσει αυτή η εβδομάδα.. Μετά τη διακοπή κύησης που έκανα τον Σεπτέμβριο είχα σύντομους κύκλους το οποίο διορθώθηκε.   Πήρα και τεστ ωορρηξίας,  τα οποία χρησιμοποιώ 2ο μήνα σερί για να δω πότε είναι γόνιμες κτλ. Τον προηγούμενο μήνα λιγες μέρες μετά το θετικό ωορρηξίας είχα πόνους περιόδου.  Αυτό το μήνα δε νιώθω τίποτα απολύτως,  ούτε τραβήγματα ούτε πόνο κάπου.  Ξέρω ότι δε προσπαθώ καιρό,  αλλά δε βγαίνει αυτό το άγχος και η σκέψη της εγκυμοσύνης. 
    • Καλησπερα κορίτσια, ίσως δε με θυμαστε, εχω να γραψω από τον Αυγουστο όπου αρχισα να μπαινω κ γω στον κοσμο της εξωσωματικης και να μαθαινω ολες αυτες τις απειρες πληροφοριες. Καποια στιγμη ειχα αποσυνδεθει απο το λογαρισαμο, δε θυμομουν τον κωδικο και το "ξεχασατε τον κωδικό σας" του site δεν φαινοταν να δουλεύει. Σημερα βρηκα λίγο χρονο και τα καταφερα να συνδεθω! Ολο αυτο τον καιρο σας διαβαζα και σας ειχα στο νου μου να ξερετε. Ευχομαι το 2026 να ειναι πιο ομορφο και πιο τυχερο για ολα τα κοριτσια, ειδικα για αυτα που ειχαν δυσκολες στιγμες. Στα δικά μου νεα, μετα απο αναπαντεχες ασθενειες, καρκίνους κακα νέα και προβληματα στην οικογένεια μεχρι το τελος του 2025, τελος νοεμβριου εκανα ωοληψια, και κατευεθειαν εμβρυομεταφορα βλαστοκυστης 5 ημερων 4ΑΑ και αυτη τη στιγμη που μιλαμε εκλεισα τους 3 μηνες εγκυμοσυνης. Νιωθω πραγματικα ευγνωμων που ολα πετυχαν γρηγορα και με την πρωτη προσπαθεια και σας στελνω απο καρδιας θετικη ενεργεια στις επομενες προσπαθειες σας! Απο συμπτωματα έχω κούραση και ζαλάδες, που ομως πιστευω πως φταινε τα χαπια. Πιστευα πως θα τα κοψω στο 3μηνο, ομως ο γιατρος μου ειπε θα τα παιρνω εως την 20η βδομαδα σιγουρα, κατι που, οσο και αν διαβαζω, ρωτησα και ανεξαρτητη μαια, δεν καταλαβαινω γιατι. Υποτιθεται οτι μετα το 3μηνο αναλαμβάνει ο πλακούντας. Παιρνω από την εμβρυομεταφορά έως σήμερα, utrogestan (3 κολπικα 3 απο το στομα τη μερα), 3 cyclacur, μια prolutex καθε μερα, adelcort και Ivor, που τις Ivor θα τις κανω εως το τελος. Ρε κοριτσια, τοσοι μηνες κορτιζονη δεν ειναι υπερβολη? Εσεις ποτε μειωσατε και κοψατε προγεστερονη και κορτιζονη? απο το μεσημερι και μετα με κανουν "ζαντα".
    • Καλημέρα!! Καλώς σας βρήκα🙂 Τα αποτελέσματα της καμπύλης μου βγήκαν μια χαρά ευτυχώς. Τώρα έχω ξανά γιατρο στις 11 Μαρτίου. Κοριτσάκι περιμένω🩷  Διαβασα λιγο τις προηγούμενες συνομιλίες και είδα ότι μένεις Πελοποννησο. Εγώ είμαι από Αργολίδα!  Τα κορίτσια σου το ηλικίες έχουν; Ανυπομονουν για το αδερφάκι; Όσο για τις δουλειές, μη σκας και ιδιαίτερα. Έγκυος είσαι, και με δύο ακόμα παιδιά. Θα καταλάβουν και να μην είναι το σπίτι στην πένα.  
    • Καλημέρα κορίτσια τι κανετε; @Riaa καλώς ήρθες στην παρέα μας με το καλό το αγοράκι σου 💙 βγήκαν τα αποτελέσματα στην καμπύλη σου ; Εγώ κορίτσια τα νέα μου εδώ σπίτι ο καιρός δεν είναι καλός δεν μπορέσαμε να πάμε καμιά βόλτα να ντύσω και τα κορίτσια  Και έχω να κάνω και τραπέζι αυριο σε ένα ζευγάρι που ζήτησαν να γίνουν νονοί του μπέμπη και δεν είμαι σε φάση καθόλου τώρα με την κοιλιά και τις μικρές στο σπίτι να κάνω ετοιμασίες τώρα καθαριότητα αλλά αφού ζήτησαν να έρθουν δεν μπορώ να το αποφύγω 🫣 εσείς τι κάνετε πως είστε; @Tinasardin8689 να μας στείλεις τα νέα από τον γιατρό ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...