Μετάβαση σε περιεχόμενο

Love32

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  357
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Love32

 1. Καλημέρα κορίτσια!!! Ξύπνια από της 6 σήμερα 😂 χαχα! Πονούσε το γόνατο δεν μπορούσα να γυρίσω!! όσο για το καρότσι θα πάω να το δω από κοντά! Το σχέδιο βέβαια μ έχει κολλήσει! Αλλά πάνω από όλα να μπορώ να το χειριστώ!!
 2. Κοίτα κ εγώ είμαι σε άλλη περιοχή με την μαμά μ οπότε σιγουρα θα το πηγαινοφερνω από τη άλλη πάλι έχω κ σκαλάκια για να μπω στο σπίτι!!! Θα πάω να το δω σίγουρα από κοντά!!! Επίσης τι λες αξίζουν οι κούνιες που μετά γίνονται κομοδίνο κρεβάτι?.κάτι με χαλάει.
 3. Όχι δεν έχω πάει να το δω! Χαζεύω κ κόλλησα με αυτό ! Μ αρέσει πάρα πολύ και δι;Βάσα κ πολύ καλά σχόλια!! Θα πάω να το δω βέβαια !
 4. Ναι πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου!! Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι 20 κιλά καρότσι είναι πολλά?
 5. Κορίτσια μ μόλις γύρισα και από τον γιατρό.ειναι όλα μια χαρά δόξα το Θεό και με τον τράχηλο δεν θα χρειαστεί μ είπε να κάνω περίδεση!! Θα συνεχίσω το utrogestan και τα Μαγνησία. Μ είπε να κόψω ψωμιά ρύζια μακαρόνια μόνο αυτα έτρωγα εντομεταξυ.
 6. Εμένα το πρόσωπο μου στην αρχή έγινε λιπαρό είχα γεμίσει πόσα σπυράκια! Μετά από κάνα 2 εβδομάδες με τράβαγε από την ξηροδερμια. Συμβαίνουν αυτές οι άλλαγες μην ανχονεσαι!
 7. Χαχχα πάντα ξυπνούσα νωρίς κ εγώ όταν δούλευα σε καφέ 4 η ώρα ήμουν ξύπνια μ άρεσε πολύ !!! Αλλά κ τώρα π άλλαξα δουλειά πάλι πρωινή είμαι!! Δεν κοιμόμουν ποτέ μέχρι 10-11 !!
 8. Για εμάς έχω πλαστικό! Ένα για τον μπεμπακο χαζεύω. Αλλά η δεν μ αρέσουν η αυτά π Μ αρέσουν είναι ακριβά.κ λέω να δώσω ένα 30αρι για καλάθι για άπλυτα.?
 9. Ξυπνάω κάθε μέρα πολύ νωρίς γιατί δεν την παλεύω αλλο!Δοξα το Θεό όλα μια χαρά!!! 😊🥰
 10. @Μαριλου1 και εγώ καπώ ετσι !!! Αλλά έχω πολλούς πόνους!! @PanB πρέπει να πάρω όπως διποτε μαξιλάρι!!!
 11. Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Κοιμαστε καλά το βράδυ? Πονάει η πλάτη μου,οι γοφοί μου και το γόνατο μου!! Δεν βολεύομαι με τίποτα.Διαβαζω κιολλας ότι ανάσκελα δεν πολύ κάνει.
 12. Κατάλαβα ! Θέλουν σκέψη όλα !! Όπως φαντάζομαι ούτε κ η κούνιες είναι ετοιμοπαραδοτα ε?
 13. @Diana_caterina και εγώ πραγματικά δεν έχω ιδέα. Άλλο το αυγό ? Άλλο το κάθισμα αυτοκινήτου??
 14. Αλήθεια τόσο πολύ αργούν τα καροτσια ? Δηλαδή ποτέ να το παραγγείλουμε ? Δεν είναι ετοιμοπαραδοτα?
 15. Άσε λαχάνιασα !!! Έχω ρεκλιασει πως πάω κ στην δουλειά απορώ ώρες ωρες χαχαχ!κ μην φανταστείς λίγο λεκάνη κ νυπτηρα όχι κάτι άλλο.
 16. Ναι δεν ξέρω θα πρέπει να μας τα εξηγήσουν ότι πάμε να αγοράσουμε. Δουλεύεις 7 στα 7?
 17. Μ αρέσει π είναι κοντά στο κρεβάτι κ η μία του πλευρά ανοίγει! Δεν ξέρω αν το ξύλινο ανοίγει κ έρχεται κοντά στο κρεβάτι δεν το έχω δει όμως ανοιχτό. Τέτοιο στυλ είχε μια φιλη κ το βολεύτηκε πολύ. Υπάρχουν λίκνο τέτοια π μετά γίνονται πάρκο.
×
×
 • Προσθήκη...