Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜελίναΚ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  9
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

6 Neutral

Σχετικά με ΜελίναΚ

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Εγώ παρόμοιο σύμπτωμα δεν έχω, αλλά έχουμε ίδια μέρα ΠΗΤ ❤️. Πάντως παίζει να είναι το έντερο ναι, πιέζεται και αυτό πια.
 2. Συμφωνώ για το οικονομικό, όμως υπάρχει και μια περίπτωση να κάνουν δωρεά γιατί δεν τα χρειάζονται πια. Όπως εγώ, έκανα κατάψυξη πριν λίγα χρόνια και επειδή έχω μείνει φυσιολογικά έγκυος θα τα δωρίσω. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και άλλες τέτοιες κοπέλες.
 3. Κι εγώ παρήγγειλα και το περιμένω. Ελπίζω να κάνει δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι το μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια κάπως βελτιώνει την κατάσταση αλλά κι εγώ το πετάω ή μου φεύγει μέσα στη νύχτα.
 4. Ναι σε καταλαβαίνω! Εγώ πιάνομαι και στο γραφείο πια, ένα δράμα. Και είμαι ακόμα 17η εβδομάδα...
 5. Το ίδιο ακριβώς κι εγώ. Πιάνομαι εντωμεταξύ πάρα πολύ το βράδυ στον ύπνο μου γιατί κοιμάμαι στα πλάγια.
 6. Εγώ είμαι στην 17η εβδομάδα (πρώτη εγκυμοσύνη) και είμαι σαν να έχω πρηστεί από το φαγητό και ειδικά όσο περνάει η μέρα - το πρωί είμαι πιο flat. Νομίζω παίζει ρόλο κι αν είχες κοιλίτσα από πριν.
 7. Από ότι ξέρω αρκεί μια συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης και μετά τη γέννηση μια επίσκεψη στο ληξιαρχείο.
 8. Είναι 40.000 μεικτά όχι καθαρά, οπότε δεν είναι και τόσο μεγάλο πια το ποσό. Σύμφωνα με το ΦΕΚ όμως για τον υπολογισμό του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος για το επίδομα μπαίνει και ένας συντελεστής που μειώνει τελικά το συνολικό ποσό, οπότε οι περισσότερες οικογένειες το δικαιούνται (εκτός από τους πραγματικά υψηλόμισθους).
 9. Την χρησιμοποιώ εγώ την rilastil (είμαι 16η εβδομάδα). Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές και σαν υφή και μυρωδιά μου αρέσει πολύ. Αποτελεσματικότητα δεν μπορώ να τσεκάρω ακόμα, καθώς είναι πολύ νωρίς
×
×
 • Προσθήκη...