Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 14/6/2021 at 8:27 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Ναι παίρνω από τον 4ο ! Έχω απορία ποτέ το σταματάνε. Γενικά ασβέστιο σίδηρο όλα.

Expand  

Το μαγνήσιο θα στο κόψει σίγουρα μόλις μπεις στον μήνα σου. Εμένα έτσι μου είχε πει αλλά εγώ το έχω σταματήσει αφού δεν έχω καθόλου συσπάσεις. Τον σίδηρο μετά τη γέννα αλλά αφού μου ανέβηκε ο αιματοκρίτης το σταμάτησα κι αυτό γιατί είχε χάλια γεύση και συνεχίζω μόνο λίγο φυλλικο γιατί βοηθάει κι αυτό στον αιματοκρίτη. Ασβέστιο εμένα δε μου έγραψε ποτέ. 

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
  στις On 14/6/2021 at 12:55 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Καλότυχος να είναι ❤️❤️ είσαι καλά εσύ;; πόσα κιλάκια βγήκε; 

Expand  

Ευχαριστώ κοριτσι μου...μικρούλης μας βγήκε 2.820...εγωωειμαι μια χαρά από τις 2:15που ήρθα στο δωμάτιο σηκώθηκα απευθείας!!!

Δημοσίευση
  στις On 14/6/2021 at 12:56 ΜΜ, ο/η Liiida είπε:

Μπράβο κοριτσάρα!!! Γερό κ ευτυχισμένο να είναι το αντράκι σου!!! Εύχομαι κ για σένα μια γρήγορη ανάρρωση! ❤❤❤❤

Expand  

Ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχές με το καλό και σε εσένα!!!

Δημοσίευση
  στις On 14/6/2021 at 1:20 ΜΜ, ο/η Alexey είπε:

Παναγίτσα μου! 😅 Έχω αρχίσει ήδη να τρομαζω... 😬  

@Valxrisσυγχαρητήρια, να σου ζήσει ο παίδαρος σου, πάντα ευτυχισμένος να είναι και υγιής και καλή ανάρρωση και σε σένα. Πολύ χαίρομαι που ξεμπερδεψες έτσι εύκολα! Επισκληριδιο δεν έκανες; 

Expand  

Επισκληριδιο τάχα κάναμε μια δόση στις 11.. μισή ώρα κράτησε η επιρροια και γέννησα στις 2και τα αισθάνθηκα όλα κανονικά!!!!

Δημοσίευση
  στις On 14/6/2021 at 9:50 ΜΜ, ο/η Lia5 είπε:

Το μαγνήσιο θα στο κόψει σίγουρα μόλις μπεις στον μήνα σου. Εμένα έτσι μου είχε πει αλλά εγώ το έχω σταματήσει αφού δεν έχω καθόλου συσπάσεις. Τον σίδηρο μετά τη γέννα αλλά αφού μου ανέβηκε ο αιματοκρίτης το σταμάτησα κι αυτό γιατί είχε χάλια γεύση και συνεχίζω μόνο λίγο φυλλικο γιατί βοηθάει κι αυτό στον αιματοκρίτη. Ασβέστιο εμένα δε μου έγραψε ποτέ. 

Expand  

Καλημέρα κοριτσι μ! εμένα έπεσε κιαλλο ο αιματοκρίτης κ η φεριτινη πρέπει να πίνω 2 !!

Δημοσίευση

Ηρθα οδοντίατρο και μου εδωσαν να συμπληρώσω κατι εντυπα και εγραψα για το salospir ηρθε η κοπέλα και μου ειπε οτι καλο θα ηταν να ρωτησω τον γιατρό πριν γεννησω αν ειναι να το σταματήσουμε γιατι εκείνη τελικα δεν μπορεσε να κανει επισκληριδιο λογω του salospir! 

Δημοσίευση
  στις On 15/6/2021 at 7:50 ΠΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Ηρθα οδοντίατρο και μου εδωσαν να συμπληρώσω κατι εντυπα και εγραψα για το salospir ηρθε η κοπέλα και μου ειπε οτι καλο θα ηταν να ρωτησω τον γιατρό πριν γεννησω αν ειναι να το σταματήσουμε γιατι εκείνη τελικα δεν μπορεσε να κανει επισκληριδιο λογω του salospir! 

Expand  

Nαι υσχυει πρέπει να το σταματήσεις ένα διάστημα πριν . Από τι διάβασα. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα σηκώθηκα με πολύ βαρύ κεφάλι, νιώθω πρησμενη παντού, αδύναμη και +1,3 κιλά μέσα σε 2 μέρες.... Έχει τύχει σε καμία κάτι ανάλογο? Πιστεύετε ότι πρέπει να το αναφέρω στο γιατρό?

Δημοσίευση

Expand  

Το salospir θα στο σταματήσει όταν μπεις στο μήνα σου.. 

Δημοσίευση
  στις On 15/6/2021 at 7:58 ΠΜ, ο/η Liiida είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα σηκώθηκα με πολύ βαρύ κεφάλι, νιώθω πρησμενη παντού, αδύναμη και +1,3 κιλά μέσα σε 2 μέρες.... Έχει τύχει σε καμία κάτι ανάλογο? Πιστεύετε ότι πρέπει να το αναφέρω στο γιατρό?

Expand  

Είναι πρησμένα τα πόδια σου; 

Δημοσίευση
  στις On 15/6/2021 at 9:08 ΠΜ, ο/η Liiida είπε:

Όχι ιδιαίτερα, δε θα το έλεγα. 

Expand  

Τοτε δεν πιστεύω να είναι κάτι.. Ίσως κατακράτηση. Εγώ όταν δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να ενημερώσω τον γιατρό του στέλνω μήνυμα. Και του λεω ότι έχω αυτό σας ενημερώνω απλά γιατί δεν ξέρω αν είναι κάτι που έχει σημασία 🤣 και ανάλογο μου στέλνει μήνυμα ή με παίρνει τηλ.. 

Εγώ σήμερα έβγαλα σήμερα μια βλεννη αρκετά διαφορετικό χρώμα.. Η καλλιέργεια μου ήταν εντάξει που έκανα. Είχα μυκητες μόνο που έκανα θεραπεια. Και λέω λες να είναι η τελραχ βλεννη που πέφτει σιγά σιγά; αλλά δε θα έπρεπε να είχα και λίγο αίμα; 

Δημοσίευση
  στις On 15/6/2021 at 9:15 ΠΜ, ο/η Clairy. είπε:

Τοτε δεν πιστεύω να είναι κάτι.. Ίσως κατακράτηση. Εγώ όταν δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να ενημερώσω τον γιατρό του στέλνω μήνυμα. Και του λεω ότι έχω αυτό σας ενημερώνω απλά γιατί δεν ξέρω αν είναι κάτι που έχει σημασία 🤣 και ανάλογο μου στέλνει μήνυμα ή με παίρνει τηλ.. 

Εγώ σήμερα έβγαλα σήμερα μια βλεννη αρκετά διαφορετικό χρώμα.. Η καλλιέργεια μου ήταν εντάξει που έκανα. Είχα μυκητες μόνο που έκανα θεραπεια. Και λέω λες να είναι η τελραχ βλεννη που πέφτει σιγά σιγά; αλλά δε θα έπρεπε να είχα και λίγο αίμα; 

Expand  

Δεν ειναι απαραίτητο να εχει αιμα αν κατάλαβα καλά! 

Δημοσίευση
  στις On 15/6/2021 at 9:21 ΠΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Δεν ειναι απαραίτητο να εχει αιμα αν κατάλαβα καλά! 

Expand  

Έχω γιατρο σήμερα οπότε θα του το πω... Και βλεννη να είναι νομιζω έχω αρκετό καιρό μπροστά μου 🤣

Δημοσίευση
  στις On 15/6/2021 at 9:31 ΠΜ, ο/η Clairy. είπε:

Έχω γιατρο σήμερα οπότε θα του το πω... Και βλεννη να είναι νομιζω έχω αρκετό καιρό μπροστά μου 🤣

Expand  

Να μας πεις τι σου ειπε! Η @Tweemaειχε το πωμα και γεννησε περίπου εβδομάδες αργότερα νομίζω.. Δεν εχεις μπει στον μηνα σου; 

Δημοσίευση
  στις On 15/6/2021 at 9:34 ΠΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Να μας πεις τι σου ειπε! Η @Tweemaειχε το πωμα και γεννησε περίπου εβδομάδες αργότερα νομίζω.. Δεν εχεις μπει στον μηνα σου; 

Expand  

Ναι ναι έχω μπει σήμερα είμαι 36 και 4.. 

Δημοσίευση
  στις On 15/6/2021 at 9:37 ΠΜ, ο/η Clairy. είπε:

Ναι ναι έχω μπει σήμερα είμαι 36 και 4.. 

Expand  

Τότε δεν νομίζω να χρειάζεται άγχος μπορεί να είναι το πωμα ή μπορεί και οχι να πας σήμερα στο γιατρό και να ρωτήσεις και να μας πεις αν σου είπε να ανησυχείς 

Δημοσίευση
  στις On 15/6/2021 at 10:41 ΠΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Τότε δεν νομίζω να χρειάζεται άγχος μπορεί να είναι το πωμα ή μπορεί και οχι να πας σήμερα στο γιατρό και να ρωτήσεις και να μας πεις αν σου είπε να ανησυχείς 

Expand  

Λογικά σήμερα θα με δει και κολπικα.. 

Δημοσίευση

Expand  

Εννοείται νομίζω το κόβουν όταν μπαίνεις στο μήνα σου... 

Δημοσίευση
  στις On 15/6/2021 at 7:58 ΠΜ, ο/η Liiida είπε:

Expand  

Κατακράτηση κάνεις..... Να μετράς την πίεση σου...... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...