Μετάβαση σε περιεχόμενο

Lia5

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  53
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

32 Excellent

Σχετικά με Lia5

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Εμένα στην αυχενική πήγε 2 μέρες πιο μετά. Μέχρι τότε το πηγαίναμε κατά προσέγγιση βάσει υπερηχου γιατί δεν είχα σταθερό κύκλο και δεν ήξερα ποτέ έμεινα έγκυος. Τώρα αν ξέρεις πότε είχες ωορρηξία φαντάζομαι ξέρεις από την αρχή την ΠΗΤ.
 2. @Clairy. @Liiida Καλημέρα ήπια ένα εσπρεσακι και δε χρειάστηκα τίποτα τελικά 😁 Το είχα κόψει εδώ και ενάμιση μήνα γιατί έκανα εμετό. Εγώ έχω τράχηλο 3.9 αλλά προσέχω γιατί έχω αιμορραγίες.
 3. Κι εγώ 2 φορές την ημέρα το παίρνω γιατί μου είχε πέσει ο αιματοκρίτης 32. Αλλά εγώ εκτός από τον σίδηρο έχω και την ακινησία που πιστεύω ότι επιδεινώνει την κατάσταση.
 4. Άρα δε με σώζει τίποτα... Άμα δεν πάω και αύριο τουαλέτα θα δοκιμάσω υποθετο γλυκερινης που μου είπε ο γιατρός. Το έχει δοκιμάσει καμία και αν ναι είδε αποτέλεσμα;
 5. Εγώ έχω ΠΗΤ 7/8 Και μάλλον είναι κοριτσάκι 😊
 6. Το χαμομήλι και ο χυμός γκρανμπερι βοηθούν στη δυσκοιλιότητα; Έχω θέμα από τότε που παίρνω σίδηρο.
 7. Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Η κυστικη ινωση είναι γονιδιακή ασθένεια και έχει να κάνει με πιθανότητες. Μπορεί να είναι και οι 2 γονείς φορείς και το παιδί που θα γεννηθεί να είναι απλά φορέας, δηλαδή υγιέστατο. Μπορεί όμως και να γεννηθεί με κυστικη ινωση. Εσείς είναι πολύ πιθανό να μην είστε φορείς αλλά αυτό δεν μπορεί να φανεί από το παιδάκι. Οι αδερφές μου είναι και οι 2 φορείς αλλά ευτυχώς οι άντρες τους δεν είναι οπότε δεν είχαν πρόβλημα. Έτσι εγώ έκανα την εξέταση πριν μείνω έγκυος αλλά τελικά δεν είμαι φορέας. Η εξέταση είναι σημαντική όπως λέει η @Love32
 8. Μακάρι το ελπίζω! Προσέχω πάρα πολύ γιατί έχω πάθει 4 φορές αιμορραγία ως τώρα και φοβάμαι.
 9. Λυπάμαι πολύ και σου εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά! Είναι απρόβλεπτα τα ινομυώματα. Εγώ έχω τον πλακούντα στην ίδια μεριά και θέλει πολλή προσοχή.
 10. @eleni5525 @Loulou80 κι εγώ έχω ινομύωμα αλλά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Παίζει ρόλο η θέση και το μέγεθος. Το δικό μου είναι μικρό 2 εκ και έξω πίσω από τη μήτρα. Αν το αφαιρούσα πριν την εγκυμοσύνη θα έπρεπε να κάνω καισαρική ενώ τώρα αν πάνε όλα καλά δεν υπάρχει λόγος.
 11. Lia5

  Thelw polu na ginw mama

  Στο εύχομαι ολόψυχα! Ξέρω ότι μια κουβέντα είναι αλλά το καλύτερο είναι να μην το σκέφτεσαι.
 12. Lia5

  Thelw polu na ginw mama

  Δεν έχω προσωπική εμπειρία από πολυκυστικες, αλλά ξέρω πολλές κοπέλες που έχουν και έχουν παιδιά. Μια φίλη μου παίρνει αντισυλληπτικά γιατί οι πολυκυστικες τις κάνουν ασταθή κύκλο και αυτά τον σταθεροποιουν. Και η μάνα της έχει και όταν ήθελε να μείνει έγκυος τα σταματούσε και έκανε 4 παιδιά. Εγώ έχω ασταθή κύκλο και η γυναικολόγος μου είχε πει να τα πάρω για να τον σταθεροποιησω, αλλά δεν πήρα ποτέ γιατί δεν θεωρώ απαραίτητο να έχω σταθερή περίοδο. Έμεινα έγκυος. Η ξαδέρφη μου με πολυκυστικες ωοθήκες και ασταθή κύκλο έμεινε έγκυος.
 13. Κορίτσι μου μην το σκέφτεσαι έτσι. Η καθεμιά μας έχει δυσκολίες, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο. Εγώ 25 χρονών χωρίς κανένα πρόβλημα, έμεινα αμέσως έγκυος και η εγκυμοσύνη μου έχει τη μια δυσκολία μετά την άλλη. Από την 7η εβδομάδα άρχισαν οι αιμορραγίες, δημιουργήθηκε αιμάτωμα και έμεινα ενάμιση μήνα ξάπλα. Μόλις έφυγε και άρχισα λίγο να σηκώνομαι πάλι αιμορραγία και πάλι ξάπλα. Είναι πολύ δύσκολο, για μένα ψυχολογικά κυρίως, αλλά όλα στη ζωή είναι.
 14. Lia5

  Ninaki

  Εγώ είχα εμφανίσει πριν 5-6 χρονιά ατοπική δερματίτιδα και από τότε τώρα πάλι στην εγκυμοσύνη. Έχω καταλήξει ότι είναι ψυχοσωματικό.
×
×
 • Προσθήκη...