Μετάβαση σε περιεχόμενο

Valxris

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  315
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  4

Valxris last won the day on 10 Ιουνίου

Valxris had the most liked content!

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Valxris's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

332

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Γυρίσαμε από την παιδίατρο μας βρήκε μια χαρά σε 38ημερες έβαλε 2κιλα 4.900 είμαστε πήρε τα πάνω του το παιδάκι μου 2.820 τσιφλιδας γεννήθηκε!!!
 2. Κακά έκανε κανονικά από την πρώτη μέρα αλλά σίγουρα με φόβο κάνουμε αγγαλιτσα εκείνη την ώρα και ότι άλλο την χαλαρώνει μπορεί να βλέπει λίγο youtube μπορεί να έχει αγγαλια την κουβερτουλα που δεν αποχωρίζεται ποτέ αλλά κάνει! Έξω δεν μπορώ ούτε εγώ να το ακολουθήσω π.χ για παιδική χαρά που πάμε κάθε απόγευμα πλέον από τότε που γεννήθηκε ο μικρός της βάζω πάνα φυσικά και στην παιδική έχει την αίσθηση ότι φοράει βρακί και μου λέει γιογιό της λέω: ότι η παιδική χαρά δεν έχει γιογιό σαν αστείο και μπορεί να κάνει στην πάνα όταν πάμε σπίτι θα την βγάλουμε και θα βάλουμε όποιο βρακάκι επιλέξεις(ευτυχώς έχουμε καμιά 20αρια και επιλέγει αυτήν κάθε φορά σαν παιχνίδι) σήμερα βέβαια το ρίσκαρα κ πήγαμε σούπερ μάρκετ με το βρακάκι πρώτη φορά....το απόγευμα π.χ που έχουμε να πάμε τον μικρό παιδίατρο (και εμένα τα χέρια μου πέφτουν,θα σας πω το απόγευμα πως πάμε) και θα την πάμε στην πεθερά μου θα πάρουμε και το γιογιό μαζί..... Και εμείς στην παιδική χαρά θηλάζουμε κανονικά!!!
 3. Και εγώ κάνω ταυτόχρονα πράγματα δεν το συζητώ απλά μπορεί να θελήσει να της βάλω το βρακί να την σκουπίσω να βάλει κάτι πέδιλα δύσκολα....η μικρή είναι 31μηνων και μόνη της ζήτησε να κάτσει κάναμε μια προετοιμασία με την συζήτηση έκατσε καμια πέντε μέρες ίσα να δει πως είναι χωρίς να κάνει τίποτα και μετά έβαλε ξανά πάνα και μετά το αφήσαμε δύο τρεις μέρες και μετά ζητησε ξανά έκανε λίγα τα άλλα μισά στο βρακί και στο πάτωμα την επόμενη φορα λίγα περισσότερα στο γιογιο και λίγα στο βρακί γιατί φαινόταν ότι δεν είχε πλήρη αισθηση των σφικτηρων μέχρι το τέλος της ημέρας είχε ζητήσει μόνη της πριν κάνει οπουδήποτε και έτσι το συνεχίσαμε την δεύτερη μέρα τα κράτησε τρεις ώρες και δεν έκανε μέχρι που αποφάσισε μόνη της και ενώ της φοράω στον ύπνο πάνα στον μεσημεριανό με φώναξε να της πάω το γιογιό και εχθές 3η μέρα μεσημέρι ξύπνησε με στεγνή πάνα άρα θεωρώ πως είναι έτοιμη λίγο γκρινιάζει αλλά θεωρώ πως πάει καλά!!!! Συγνώμη που λέω τα δικά μου ο μάρσιπος είναι μια καλή λύση τον σκέφτηκα και εγώ εχθές εμένα θηλάζει σε όρθια στάση το έχω δοκιμάσει όταν έχει πονακια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ο δικός μου θα βολεύεται εκεί μέσα γιατί γενικά θηλάζει με ανησυχία
 4. Μαραθώνιους θηλασμους θέλει να κάνει και ο μικρός αλλά δεν γίνεται πάντα γιατί και η μικρή θέλει πράγματα είμαστε στην 4η μέρα που κόβουμε πάνα και καταλαβαίνεις κάθε τρεις και λίγο καθόμαστε μας φεύγουν λίγα στο βρακί κλπ κλπ! Τι να κάνουμε υπομονή
 5. Καλημέρα κορίτσια! Άυπνη σήμερα πρέπει να περνάμε το πρώτο μας άλμα! Η κόρη μου τα είχε περάσει όλα κανένα δεν είχε αφήσει αφήστε....ακούστε πρόγραμμα ύπνου από το απόγευμα που θυμάμαι και μετά:::έφαγε 6:30 το απόγευμα τα πήγα παιδική χαρά και δεν κοιμήθηκε μέχρι τις 8:30 που γυρίσαμε θήλασε και ξανά και ξανά ώσπου και τον πήρε 10:30 μετά ξύπνησε 12:30 και κοιμήθηκε 04:30🙄(όλη αυτήν την ώρα στήθος και υπερένταση) ξυπνησε 06:30 και κατάφερα να τον κοιμισω στις 07:15 σε λίγο θα ξυπνήσει η κόρη μου! Τουτέστιν είμαι με 2ωρες ύπνου 4:30-6:30! Σήμερα έχουμε παιδίατρο να μας δεί για 40ντισμο το Σαββάτο 40ντιζουμε αύριο θα πάω να πάρω την ευχή! Καλημέρα είπαμε? Δεν είπαμε!!!!
 6. Ναι τους αρέσει γενικά γιατί θυμίζει το περιβάλλον της μήτρας....η κόρη μου π.χ που γεννήθηκε Δεκέμβρη κοιμόταν πάντα ήρεμη με φασκιωμα κανονικό μέχρι και 5μηνων Ιούνη την φασκιωνα το ήθελε πολύ! Τώρα με τον μικρό που γεννήθηκε Ιούνη δεν μπορώ να τον φασκιωσω γιατί σκάει και ιδρώνει ακόμα και γυμνός!
 7. Όχι δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο βράδυ η κόρη μου είχε ευτυχώς για λίγο π.χ δέκα μέρες και την έπιαναν 5-6 το πρωί κ κρατούσαν 1.5-2ωρες Και εμείς όμως με τον μικρό περνάμε κάτι παρόμοιο αλλά σε πιο light ζήτημα να κοιμάται 7-8 ώρες την ημέρα την υπόλοιπη γκρίνια και στήθος και εκεί νευριάζει γιατί θέλει να πιπίλαει για χαλάρωση και το στήθος βγάζει γάλα και νευριάζει ακόμα παραπάνω....σταγόνες παίρνουμε και εμείς τις biogaia αλλά δεν βλέπω αλλαγή και στον ύπνο του ανήσυχος σφίγγεται κοκκινιζει μουγκριζει και πάλι ξυπνάει τί να πω υπομονή? Υπομονή θα πω!
 8. Κορίτσι μου να σου ζήσει ο μπέμπης σας! Να είναι πάντα γερός και δυνατός! Να τον δείτε όπως επιθυμεί ο ίδιος! Καλή ανάρρωση σε εσένα! Τελικά δεν πρόλαβες να πας τεταρτη στον γιατρό σωστά!!!???
 9. Ναι κορίτσια χρειάζεται να έχουμε κάνει την φετινή φορολογική μίλησα εγώ εχθές μαζί τους!!!
 10. Καλημέρα κορίτσια πως είστε???? Να ρωτήσω τις ήδη μανουλες σφίγγονται τα μωρά σας? Ενώ κάνει κακά όλη μέρα από λίγα μου σφίγγεται κοκκινιζει μουγκρίζει κάθε τρεις και λίγο!!!!
 11. Κορίτσια εγώ με τις επισκέψεις δεν έχω θέμα φυσικά καταλαβαίνουν και μόνοι τους και δεν έρχονται αν έρθουν θα κάτσουν στο μπαλκόνι και ο μπέμπης μέσα στην καλαθουνα του μέσα στο σπίτι! Αρχές του 4ου μήνα ξεκίνησαν οι συσπάσεις και μου είπε να περιορίσω τα πάντα αρχές του 5ου μήνα έκανα περίδεση γιατί είχα 1εκ διαστολή και μου είπε κομμένα όλα σας πληροφορω οτι δεν ήρθε κανείς για βοήθεια μόνο λέγανε άμα χρειαστείς τίποτα πες μας και όταν εννοώ κανεις κανεις....κάποια στιγμή ήρθε η μάνα μου μια φορά τον 6ο καθάρισε έφυγε Κρήτη ένα δίμηνο και ήρθε στον 8ο άλλη μια μέρα καθάρισε ξανά! Σε αυτό το διάστημα τα κάναμε όλα με τον άντρα μου εγώ ότι μπορούσα καθιστή και ο άντρας μου τα υπόλοιπα και είχα και ένα δίχρονο παιδί σπίτι που είχε απαιτήσεις....ποτέ δεν είπα σε κάνεναν έλα αφήστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά να έρχονται για βοήθεια και να μιλάνε κιόλας αν και δεν είναι τέτοιοι αλλά.παλι εγώ δεν ήθελα!!!! Και πέρασε ο καιρός ναι το σπίτι ήταν αισχος αλλα είχα το κεφάλι μου ήσυχο!!!! Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν επιτρεπόταν καν συνοδος.και ευτυχώς είχα και εκεί το κεφάλι μου ησυχο
 12. Έτσι ακριβώς! εντομεταξυ είχα πει πως δεν θέλω κανέναν στο σπίτι για βοήθεια και όταν την άκουσα να κλαίει έτσι απελπιστηκα με έπιαναν τα κλάματα από την ανημπορια που δεν μπορούσα να την κάνω κάτι τώρα έχει συνηθίσει το αυτί μου και έχει τύχει να κλαίνε και τα δύο μαζί και εγώ να μαγειρεύω κάτι που δεν μπορώ να το αφήσω να είναι στο τελείωμα ή να είμαι στην τουαλέτα ναι όταν θυμάμαι πηγαινω κιόλας χαχα και να τα ακούω επί δύο λεπτά να ουρλιάζουν εγώ ακουνητη αφού λέω θα ακούσει κανείς από έξω να κλαίνε και θα πει η μανα τους τι κάνει???
 13. Δεν έχει στάνταρ αναλόγως πόσο θα φάει αν φάει λίγο μπορεί στο 20-30λεπτο να ξαναζητησει αν φάει καλά μπορεί να ξυπνήσει σε 1.5ωρα μπορεί να φάει καλά και να μην κοιμηθεί να κάτσει να πιπίλαει και 2ωρες ασταμάτητα και αμα τον βγάλω να τσιριζει ενώ δεν τρώει απλά πιπίλαει καμιά φορά το βράδυ κάνει κάνα 2ωρο και εγώ επειδή έχω συνηθίσει σηκώνομαι επειδή πρήζεται το στήθος και τον περιμένω να ξυπνησει γενικά ένα χάος
 14. Ναι αυτό είναι το πιο δύσκολο να καταλάβεις ότι θα ξυπνάει συνέχεια για φαγητό παρηγοριά αγγαλια κλπ..στην κόρη μου δεν ήξερα νόμιζα τα μωρά τρώνε και κοιμούνται ήμουν και 21 χρόνων όταν ένα απόγευμα 10ημερων ήταν ταισμενη αλλαγμένη και έκλαιγε απαρηγόρητη παίρνω τηλ την μαμά μου και την ρώτησα τι έχει και δεν κοιμάται και ακόμα θυμάμαι που μου ειπε μωρό είναι δεν είναι κούκλα μαμ και νάνι είναι άνθρωπος σαν και εμάς απλά πιο μικρός άνθρωπος μπορεί να θέλει από τα πάντα μέχρι τίποτα και απλά να κλαίει!!!! Εκεί έπεσα από τα σύννεφα!!!
 15. Άστα να πάνε κοιτάω την κόρη μου που είναι 2.5 και μου φαίνεται σαν εχθές όταν την γέννησα!!! Κ τώρα ξαναγεννησα μου φαίνεται περίεργο
×
×
 • Προσθήκη...