Μετάβαση σε περιεχόμενο

Liiida

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  83
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

20 Excellent

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Α καλά...το στήθος είναι στάνταρ. Κι εμένα με πονάει. Εκτός από κτ τραβήγματα σε κοιλιά-μέση, τίποτα άλλο..
 2. @Clairy. μη νομίζεις, ούτε εγώ είχα κανένα φοβερό εύρημα. Αντίσταση στην πρωτεΐνη C, αυτό βρέθηκε παθολογικό. Αλλά σε συνδυασμό με το ιστορικό μου ήταν αρκετό.
 3. Είχα μία παλίνδρομη και μία βιοχημική οπότε θα έκανα ούτωςή άλλως, αλλά βρέθηκε κ ένα μικρό εύρημα στις εξετάσεις θρομβοφιλιας.
 4. Πολύ συνηθισμένο το πρόβλημα τελικά..Παντως σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Όντως κάποιες φορές δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ τίποτα.
 5. Εμένα η βελόνα δε με πονάει. Το ίδιο το φάρμακο όταν εισέρχεται τσούζει το άτιμο! Τελικά όλες κάνουμε ενέσεις?? Εσύ @DIAMANTW γιατί?
 6. Αν έχω καταλάβει καλά, την εξέταση anti-xa δραστικότητας θα την κάνουμε κάθε μήνα. Μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί αλλαγή στη δοσολογία γτ παίζουν ρόλο και τα κιλά (που θα αυξηθούν). Σε τσούζει κι εσένα το φάρμακο?
 7. Κάποια στιγμή από τους εμετούς έχασα και 1 κιλό, τώρα είμαι πάλι ακριβώς στα κιλά μου. Προσπαθώ να προσέχω γτ η Γκεστάπο η γιατρός μου έχει βάλει όριο 8-9 κιλά συνολικά! (λιποθυμηστε) Άσε είμαι πονεμένη ιστορία. Την παλίνδρομη την έμαθα τέλος 10ης..στην αυχενική διαφάνεια. Ο τοτε γιατρός μου είχε δει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά δεν μου το είπε ποτέ (απαράδεκτος!) Γι'αυτό ήθελε την αυχενική νωρίτερα. Και εκεί διαπιστώθηκε ότι σταμάτησε η καρδιά. Δε λέω αλλα όμως Γτ δε θέλω να αγχωσω καμία σας ούτε τον εαυτό μου. Τυχαίο γεγονός ήταν μου είπαν. Βέβαια στις εξετάσεις θρομβοφιλιας που έκανα μετά υπήρξε ένα μικρό εύρημα. Εξ' ου και οι ενέσεις τώρα. Επίσης ο απαράδεκτος έβλεπε την TSH μου να αγγίζει το 4 κ δε με έστειλε σε Ενδοκρινολογο, τώρα παίρνω Τ4. Γενικά ήμουν πικραμένη για καιρό γι αυτό άργησα να ξαναπροσπαθησω.
 8. Να σου πω κτ? Μη φρικαρεις. Θυμάμαι πριν 3 χρόνια που είχα την παλίνδρομη, το πρωί που ξεκίνησα για την απόξεση έκανα εμετό. Ανακατευομουν σαν να μην τρέχει τίποτα. Άρα τα συμπτώματα ή η απουσία τους δε σημαίνουν τίποτα. Η μητέρα μου εκτός από μία λιποθυμία στον 6ο μήνα δεν κατάλαβε εγκυμοσύνη σε μένα. Όπως καταλαβαίνεις τα λέω για να τα ακούσω κ η ίδια. Πολύ πιθανό επίσης κάποιοι οργανισμοί να συνηθίζουν σιγά σιγά τις ορμόνες. Κουλ φιλενάδα 😊
 9. Ε ναι, 26 Δεκεμβρίου κομματάκι δύσκολο να την κάνεις 😂 Θέλω να πιστεύω ότι μετά την αυχενική κ το τέλος του 1ου τριμήνου τελειώνει το τρελό άγχος...
 10. Καλημέρα κοπέλα μου! Εσύ πότε την έχεις? Πάντως γίνεται 11η-13η βδομάδα, άρα οι περισσότερες την κάνουν τη 12η.
 11. Καλέεεεε εννοείται ότι έβαλα έξτρα υπέρηχο την επόμενη Δευτέρα!! 😂 Γενικά αυτό που με τρομάζει είναιπως, όταν είχα την παλίνδρομη το 2017, δεν είχα καταλάβει τίποτα. Και τώρα συνεχώς σκέφτομαι αν πάνε όλα καλά. Μου έχουν περάσει κ τα συμπτώματα κ έχω αγχωθεί παραπάνω..
×
×
 • Προσθήκη...