Μετάβαση σε περιεχόμενο

ημερομηνια καταθεσης δικαιολογητικων


Recommended Posts

κοριτσια,

καλημερα.εχω πητ 15 απριλιου, οποτε απο υπολογισμους βγαινω στην αδεια στις 19 φεβρουαριου.ηδη μου εδωσε ο γιατρος του ικα το χαρτι κ μου υπεγραψε κ ο εργοδοτης και πηρα και την αναλυτικη κατασταση ενσημων απο το ικα.ωστοσο δε μου εδωσαν κανενα χαρτι-δηλωση δικη μου να υπογραψω οτι δε θα εργαζομαι το παρον διαστημα.να κανω μια δηλωση του νομου 105 στα κεπ;

επισης, ποτε πρεπει να καταθεσω αυτα τα χαρτια; στις 19/2 που αρχιζει η αδεια μου;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Το χαρτι που σου έδωσε ο γιατρος του ΙΚΑ περιλαμβανει τη δική του δηλωση για την ΠΗΤ σου,τη βεβαιωση του ργοδοτη πως διακοπτεις την εργασια σου και τη δικη σου βεβαιωση πως δεν θα εργαζεσε το διαστημα αυτο.

Αφου εχεις ετοιμο αυτο το χαρτι πηγαινεις με το βιβλιαριο σου στο ΙΚΑ και πληρωνεσε επιτοπου το επιδομα κυοφοριας.

Με το καλο σου ευχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιγουρα σου εδωσε το σωστο χαρτι?Αν μπεις στο www.ika.gr στο "παροχες σε χρημα" θα δεις πως ειναι ενα χαρτι που περιλαμβανει 3 βεβαιωσεις δηλ του γιατρου του ικα,του εργοδοτη σου και τη δικη σου.

Οσον αφορα το ποτε πρεπει να πας στο ΙΚΑ δεν ξερω αν πρεπει να πας ακριβως την ιδια μερα αλλα καλυτερα να μην καθυστερησεις.

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΠΗΓΑ ΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΗΤ ΚΑΙ ΤΟ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ.

ΜΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ.

Η 1 ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ

Η 2 ΠΑΡ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗ ΤΑΔΕ ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΙ

Η 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ.ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΕΣΥ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΜΑΖΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.

ΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dystyxws to xarti pou mou ypegrapse xtes o giatros tou ika exei mono 2 paragrafous gia ton idio k gia ton ergodoth k tpt pou na anaferetai se mena.k malista o giatros mou to tonise "avto einai to basiko xarti pou thes".panw grafei bebaiwsh kyoforias.ginetai na einai allo?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το δικο μου πανω γραφει βεβαιωση εγκυμοσυνης,απο κάτω Υπευθυνη δηλωση εργοδοτη και απο κατω Υπευθυνη δηλωση ασφαλισμενης.

Ξανακοιταξε το μην ταλαιπωρηθεις αδικα στο ΙΚΑ.

Και οπως ειπε η ΚΡΑΡ μην ξεχασεις να κρατας και τν ατυτοτητα σου,καθως κι αν εχεις κι αλλο παιδακι και το δικο του βιβλιαριο υγειας.

Επισης μου κανει εντυπωση που σου δωσε τοσο νωρις το χαρτι.Βεβαια ισως εξαρταται απο το ΙΚΑ.Στο ΙΚΑ της δικης μου περιοχης πρεπει να πας ακριβως τη μερα που ξεκινα η αδεια σου,αλλιως σε πρηζουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...