ntinaki83 Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2020 στις πριν 3 ώρες, ο/η BASOULA2 είπε: Πολύ καλό.... Νομίζω καλύτερο είναι:κάθε πράγμα στον καιρό του και τον Αύγουστο μωρο!!!! οντως ειναι καλυτερο!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ευάγγελοςτ Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Καλημέρα κορίτσια!💗 Μόλις ξύπνησα και μπήκα στο φόρουμ μου ήρθε κι εμένα ένας τίτλος! "Του Αυγούστου τα φεγγάρια είναι τόσο ερωτικά που θα γεμίσουν τις κοιλιες μας με υπέροχα μωρά!" 🤔 8 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Hope19 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 στις πριν 16 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε: Τι υπέροχα νέα κορίτσι μου! 🥰 Αυτό αποδεικνύει ότι με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται! Κι εσύ τα κατάφερες! Σε λίγους μήνες θα κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου!🤗 Όπως σου είχα πει και παλιά δεν έχεις τυχαία αυτό το όνομα! Για ακόμα μια φορά μας γεμίζεις με ελπίδα!😉💗 Εύχομαι γλυκό μου κορίτσι κι εσύ σύντομα να ξανανοιώσεις αυτή τη χαρά.. Που θα την ξανανοιώσεις είμαι βέβαιη! Είσαι ένα από τα πιο γλυκιά κορίτσια που έχω γνωρίσει στο φόρουμ και σου αξίζει! ❤️ 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Evie2 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Καλημέρα κοριτσια μ μολις ηρθα νοσοκομειο . Ευχηθείτε μου καλή τύχη. 4 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostef Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 στις πριν 4 λεπτά, ο/η Evie2 είπε: Καλημέρα κοριτσια μ μολις ηρθα νοσοκομειο . Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Καλημέρα!!!! Καλή τύχη όλα θα είναι σούπερ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kardoula1991 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 στις πριν 4 λεπτά, ο/η Evie2 είπε: Καλημέρα κοριτσια μ μολις ηρθα νοσοκομειο . Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Καλημέρα κορίτσι μου..εχω χάσει κάποιες συζητήσεις και δεν ξέρω τον λόγο που βρίσκεσαι στο νοσοκομείο(εύχομαι να μην είναι κάτι κακό) όμως θα σου στείλω όλες τις θετικές μου σκέψεις και εύχομαι καλή τύχη❤️❤️❤️ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ευάγγελοςτ Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 στις πριν 11 λεπτά, ο/η Evie2 είπε: Καλημέρα κοριτσια μ μολις ηρθα νοσοκομειο . Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Η Παναγιά μαζί σου κορίτσι μου! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Hope19 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 στις πριν 14 λεπτά, ο/η Evie2 είπε: Καλημέρα κοριτσια μ μολις ηρθα νοσοκομειο . Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Kαλή τύχη κορίτσι μου. Όλα θα πάνε καλά! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Evie2 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Κοριτσια μ εκανα τν υπερηχο μ εθπε ηβκυρια π τν εκανε οτι τ πςιδι ειναι καλα κ φυσιολογικο. Είναι λίγο πάνω από κιλο. Τωρα περιμενω κ τ γιατρο ν δει την αναφορά να μ πει . Αλλα πιστευω κ αυτός καλα θα μ τα πει. 13 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ζουζουνα* Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 στις πριν 1 λεπτό, ο/η Evie2 είπε: Κοριτσια μ εκανα τν υπερηχο μ εθπε ηβκυρια π τν εκανε οτι τ πςιδι ειναι καλα κ φυσιολογικο. Είναι λίγο πάνω από κιλο. Τωρα περιμενω κ τ γιατρο ν δει την αναφορά να μ πει . Αλλα πιστευω κ αυτός καλα θα μ τα πει. μπράβο κορίτσι μου γλυκό πολύ χαίρομαι!!!Έτσι θετική ενέργεια!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lacostaki Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Καλημερα κοριτσακια μου!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Hope19 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 στις πριν 28 λεπτά, ο/η Evie2 είπε: Κοριτσια μ εκανα τν υπερηχο μ εθπε ηβκυρια π τν εκανε οτι τ πςιδι ειναι καλα κ φυσιολογικο. Είναι λίγο πάνω από κιλο. Τωρα περιμενω κ τ γιατρο ν δει την αναφορά να μ πει . Αλλα πιστευω κ αυτός καλα θα μ τα πει. Μπράβο κορίτσι μου.. Όλα καλά ήταν και σε τρελάνανε τζάπα εκεί! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Άντρεα Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 στις πριν 34 λεπτά, ο/η Evie2 είπε: Κοριτσια μ εκανα τν υπερηχο μ εθπε ηβκυρια π τν εκανε οτι τ πςιδι ειναι καλα κ φυσιολογικο. Είναι λίγο πάνω από κιλο. Τωρα περιμενω κ τ γιατρο ν δει την αναφορά να μ πει . Αλλα πιστευω κ αυτός καλα θα μ τα πει. Δοξα το Θεο κοριτσι μου!! Χαλάρωσε και απολαυσε το! Και με την πρωτη ευκαιρία έλα στην Ελλαδίτσα! Δεν το έχουν στη Αγγλία! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Love13 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Καλημέρα κορίτσια μου. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα προβληματισμό μου. Έχει τύχει σε κάποια από σας, όταν έρχονται οι γόνιμες μέρες και πρέπει να γίνουν οι επαφές, να αγχωθεί ο άντρας σας και να μην μπορεί να αποδώσει? Ειλικρινά είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Δεν έχει ξανατυχει. Γίνεται τους τελευταίους 2 μήνες. Μήπως φταίει οτι του λέω ότι πρέπει να γίνει εκείνη την μέρα? Είμαι πολυ στενοχωρημένη 😔. Νομίζω ότι όλη αυτή η υπερπροσπαθεια και ο προγραμματισμός, έχει αρχίσει και μας επηρεάζει σαν ζευγάρι 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lacostaki Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2020 Για να βλέπουμε θετικά τεστακια
Recommended Posts