Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άλλη μια προσπάθεια.....

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να γκρινιαξω ήθελα, να πω τον πόνο μου ήθελα, να αφήσω τα δάκρυα να τρέξουν ήθελα.....ας γράψω αντί για όλα αυτά.....την Πέμπτη πάμε για την τρίτη μας σπερματεγχυση.....άλλαξα γιατρό, άλλαξα φάρμακα και τελικά ανταποκρίθηκε μόνο ένα ωάριο.....με αυτό θα πορευτούμε κ θα ευχηθούμε αυτό να είναι το τυχερό.....

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kikip είπε:

Να γκρινιαξω ήθελα, να πω τον πόνο μου ήθελα, να αφήσω τα δάκρυα να τρέξουν ήθελα.....ας γράψω αντί για όλα αυτά.....την Πέμπτη πάμε για την τρίτη μας σπερματεγχυση.....άλλαξα γιατρό, άλλαξα φάρμακα και τελικά ανταποκρίθηκε μόνο ένα ωάριο.....με αυτό θα πορευτούμε κ θα ευχηθούμε αυτό να είναι το τυχερό.....

Να γραψεις αλλα δε πειραζει αν γκρινιαξεις, αν πεις τον πονο σου οπως λες η αν αφησεις τα δακρυα να τρεξουν... Φυσιολογικα ειναι ολα αυτα! 

Ευχομαι το αγχος σου να τελειωσει εδω και αυτη η φορα να ειναι η τυχερη σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kikip είπε:

Να είναι τυχερό κορίτσι μου.. Καλή επιτυχία!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Kikip είπε:

Ένα και τυχερό αρκεί για να γίνει το θαύμα. Οπότε καλή διάθεση και αύριο να πας με το σκεπτικό ότι πας να συναντήσεις το παιδί σου. ❤️ καλή επιτυχία!

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Kikip είπε:

Κορίτσι μου.. αρχικά, να γκρινιάξεις! να κλάψεις! να αφήσεις τα δάκρυα σου να τρέξουν και να ξεθυμάνεις!

Ακόμη να σου πω πώς όταν έκανα εγώ σπερματέγχυση είχα 6 ωάρια! και όμως κανένα δεν έπιασε γιατί υπήρχαν άλλα θέματα. Ένα είναι αρκετό για να σου φέρει το θαυματάκι σου! Μην απογοητεύεσαι με το 1 ωάριο, μόνο ένα χρειάζεσαι!! 
Σε τι φάση είστε κορίτσι μου αν επιτρέπεται; υπάρχει κάποιο θεματάκι; το ψάξατε;

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πιάνουν τόπο τα παρηγορητικά κ ενθαρρυντικα σχόλια να ξέρετε! Το έχουμε ψάξει όσο μας έχουν υποδείξει οι γιατροί τουλάχιστον. Εγώ έχω μια μέτρια ΑΜΗ ετών 36 μεγαλοκοπελα κ το αγόρι μου ένα σπέρμα με διακυμάνσεις που ξεκίνησε από χαμηλά κ έφτασε σε μέτριο επίπεδο. Δεν μας έχουν αποκλείσει κ τη φυσιολογική σύλληψη ούτε μας μίλησαν για εξωσωματική. Ο χρόνος είναι που πιέζει. Κ η απελπισία μου μαζί.....καλή επιτυχία σε όλες που προσπαθούν.....

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Kikip είπε:

Ευχαριστώ πιάνουν τόπο τα παρηγορητικά κ ενθαρρυντικα σχόλια να ξέρετε! Το έχουμε ψάξει όσο μας έχουν υποδείξει οι γιατροί τουλάχιστον. Εγώ έχω μια μέτρια ΑΜΗ ετών 36 μεγαλοκοπελα κ το αγόρι μου ένα σπέρμα με διακυμάνσεις που ξεκίνησε από χαμηλά κ έφτασε σε μέτριο επίπεδο. Δεν μας έχουν αποκλείσει κ τη φυσιολογική σύλληψη ούτε μας μίλησαν για εξωσωματική. Ο χρόνος είναι που πιέζει. Κ η απελπισία μου μαζί.....καλή επιτυχία σε όλες που προσπαθούν.....

Καλημέρα κορίτσι!! Εύχομαι αυτή η φορά να είναι τυχερή!!! Θα γκρινιάξεις όσο θέλεις!!! Το δικαιούσαι και με το παραπάνω !!! Σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου !! Καταλαβαίνω ποσό ψυχοφθόρο είναι γιατί είχα μπει στη διαδικασία να κάνω και γω 2 φορές και τελευταία στιγμή ελεγε ο γιατρός άκυρο γιατί κάτι δεν του άρεσε όχι κύστη, όχι λεπτό ενδομήτριο... Τεσπα άλλαξα γιατρό και έκανα εξωσωματική. Δόξα τω Θεό πέτυχε και τώρα περιμένω τα νινακια μου. Η μητρότητα είναι δύσκολος δρόμος. Σε κάποιες έρχεται εύκολα σε άλλες σαν κ μας ζορίζει λίγο παραπάνω αλλά θα τα καταφέρουμε όλες!! Καλή επιτυχία και πάλι !!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι!! Εύχομαι αυτή η φορά να είναι τυχερή!!! Θα γκρινιάξεις όσο θέλεις!!! Το δικαιούσαι και με το παραπάνω !!! Σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου !! Καταλαβαίνω ποσό ψυχοφθόρο είναι γιατί είχα μπει στη διαδικασία να κάνω και γω 2 φορές και τελευταία στιγμή ελεγε ο γιατρός άκυρο γιατί κάτι δεν του άρεσε όχι κύστη, όχι λεπτό ενδομήτριο... Τεσπα άλλαξα γιατρό και έκανα εξωσωματική. Δόξα τω Θεό πέτυχε και τώρα περιμένω τα νινακια μου. Η μητρότητα είναι δύσκολος δρόμος. Σε κάποιες έρχεται εύκολα σε άλλες σαν κ μας ζορίζει λίγο παραπάνω αλλά θα τα καταφέρουμε όλες!! Καλή επιτυχία και πάλι !!

Αλήθεια? Νινακια κιόλας??? Όλα καλά να σου πάνε! Ξεκινάω κι εγώ με το κεφάλι ψηλά πάω τώρα..... ελπίζω να μην επιστρέψω μόνη.....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kikip είπε:

Αλήθεια? Νινακια κιόλας??? Όλα καλά να σου πάνε! Ξεκινάω κι εγώ με το κεφάλι ψηλά πάω τώρα..... ελπίζω να μην επιστρέψω μόνη.....

Διδυμάκια ναι!! Να ακούσουμε καρδούλες Παναγία μου να το συνειδητοποιήσω!!  Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!! Καλή επιτυχία!!! Ναι είναι το 3 το καλό!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Διδυμάκια ναι!! Να ακούσουμε καρδούλες Παναγία μου να το συνειδητοποιήσω!!  Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!! Καλή επιτυχία!!! Ναι είναι το 3 το καλό!!

Πότε ο υπέρηχος σου??? Μου είπε η γιατρός στις 12 μέρες από σήμερα να κάνω χοριακη. Νωρίς μου φάνηκε.....

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Kikip είπε:

Πότε ο υπέρηχος σου??? Μου είπε η γιατρός στις 12 μέρες από σήμερα να κάνω χοριακη. Νωρίς μου φάνηκε.....

Καλημέρα!! Εχθές έκανες τη σπερματέγχυση;; Για να στο είπε ο γιατρός ξέρει!! Συνήθως στις 14 μέρες λένε (και στην εξωσωματική 14 μέρες από την ωορρηξία είναι το τεστ συνήθως ή και πιο αργά ανάλογα με το γιατρό) αλλά αυτός ξέρει καλύτερα κορίτσι μου!! 22/6 έχω υπέρηχο ξανά!! Με το καλό κορίτσι μου !!! Σου εύχομαι να πετύχεις αυτή τη φορά!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Xrisa95 μακάρι να πάνε όλα καλά που θα πάνε γιατί είσαι από τους πιο αισιόδοξους ανθρώπους...χαίρομαι να σε διαβάζω... εύχομαι η Παναγία να σε βοηθήσει κ να είναι πάντα δίπλα σας...θα πάνε όλα τέλεια με το μωράκι...καλά με ξεπερνάει που σκέφτεσαι ήδη το τέταρτο.. μπράβο σου ..
    • Ααα ναι ξέχασα να πω ότι μπορεί ν πάρω το μωρό έκτακτα τον Σεπτέμβρη να κατέβω Ελλάδα γιατί πρέπει κ εγώ κ ο άντρας μου κ το μωρό να ψαχτούμε για γονιδιακές μεταλλάξεις λόγω του μωρού. Εμφάνισε πολλά εκ γενετής προβλήματα (καρδιά, αυτιά κτλ) άρα θέλει διερεύνηση κ έλεγα να κάνω στην Ελλάδα αυτές τις εξετάσεις που βγαίνουν γρήγορα κτλ. Αλλά θα δούμε γιατί που να αφήσω και τα άλλα 2 πίσω παιδάκια. Ίσως κατέβουμε οικογενειακά.    θα δούμε πως θα μας βγει στο πρόγραμμα! Ίσως κ εδώ βγάλω γρήγορα άκρη 🙏🏼γιατί έχω κ τις γνωριμίες μου! 
    • Καλημέρα κορίτσια καλό σαββατοκύριακο    εγω θα σας προτείνω ακράδαντα να διαβάσετε τουλάχιστον τον εθνικό διατροφικό οδηγό κ έπειτα να ψαχτείτε λίγο ακόμα με ειδικούς όσον αφορά την διατροφή των μωρών! 😍 μην μένετε σ αυτά που σας λέει ο παιδίατρος μόνο!    εμάς ο μικρός είναι αλλεργικός, έχει αλλεργική πρωκτοκολλιτιδα όπως η κόρη μου άρα έχω κόψει γαλακτοκομικά, σόγια, πρόσθετα κτλ κτλ έπεσε κ η νηστεία τώρα μαζί αλλά πάει καλά κ βλέπω ήδη βελτίωση!    την Δευτέρα έχουμε ραντεβού για την ακοή. Από το ένα αυτί δεν ακούει τίποτα από το άλλο πολύ λίγο! Μας είπαν για εγχείρηση, δεν είναι κωφαλαλια ευτυχώς (το ακουστικό νεύρο είναι οκ), είναι βαρηκοοια. Με κάποιο ακουστικό, με κάποιο εμφύτευμα κοχλία κάπως θα φτάσουμε στην λύση. Απλά έχει πολύ-πολύ τρέξιμο. Γιατί πρέπει άμεσα να κάνει το παιδί όποιο χειρουργείο χρειαστεί να μην μείνει πίσω στην ομιλία. Ευτυχώς μας καλύπτουν τα πάντα το ταμείο κ δν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ και δεν αγχώνομαι για τα χρήματα.  Του βρήκαν κ λίγο μεγαλύτερο το νεφρό (έχει και φίμωση που θα κάνουμε επέμβαση) οπότε ίσως οφείλεται εκεί. Δεν αδειάζει καλά από τα ούρα του. Θα το δούμε κ αυτό  Για το φαγητό θα ξεκινήσουμε 6 μηνών όπως κ στα άλλα παιδιά. Τώρα είναι 4 άρα μετά το καλοκαιράκι εκεί τέλη Αυγούστου.  Είμαι γενικά πολύ χαρούμενη κ ικανοποιημένη ο άντρας μου είχε φύγει Ελλάδα μια εβδομάδα ήμουν μόνη μου κ έχει ένα μήνα που δουλεύει κ γυρνάει στις 12 το βράδυ άρα πραγματικά χαίρομαι τόσο τόσο τόσο πολύ που τα βγάζω πέρα και μετά τρία. Πάμε πολύ πάρκο (καθόμαστε κανένα 3-4ωρο να ξεσκάσουν τα παιδιά). Το είχα μεγάλο άγχος πως θα τα καταφέρω μόνη μου! Σκέφτομαι ήδη το 4ο με το καλό ανάλογα πότε θα έρθει κ η περίοδος γιατί θηλάζω πολύ θηλάζω πολλά παιδιά κ στα άλλα είχα 2 χρόνια ν δω περίοδο. Για να δούμε πότε θα έρθει τώρα 🤣   αυτά τα νέα μας 🩷🩷🩷
    • Καλημέρα κορίτσια, εμείς δεν περάσαμε καλό βράδυ,άρχισε ξαφνικά χθες κατά τις 10 να κλαίει σπαρακτικα και για 45 λεπτά δεν σταματούσε, πήρα τον παιδίατρο και μου είπε πως είναι από το εμβόλιο και της δώσαμε depon, ευτυχώς την ηρέμησε αλλά το βράδυ είχε πολύ ανησυχία και έκανε και μια ωραιότατη διάρροια τα ξημερώματα. Τώρα είναι ήσυχη και κοιμάται αγκαλιά με τον μπαμπά της. Την λυπήθηκα την καημένη, αφού ηρέμησε αναστέναζε για πόση ώρα.  Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...