Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημερα κοριτσιαα!! Ααα κ εγω ανυπομωνω να παω να την δωω😊😊🙏🙏🧿🧿

Άντε περνάνε οι μέρες!!! Όλα καλά να είναι!!!! 🧿🧿🙏🏻🙏🏻Πως είσαι σήμερα κοριτσάκι μ; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Άντε περνάνε οι μέρες!!! Όλα καλά να είναι!!!! 🧿🧿🙏🏻🙏🏻Πως είσαι σήμερα κοριτσάκι μ; 

Αντε ναι θα χω αγχος τρελο κλασσικα αλλα ελπιζω πως ολα θα ειναι καλα🙏🙏

Καλα δοξα το Θεο προς το παρον δεν εχω κατι, σκεφτομουν οτι ισως ηταν κ απο το αγχος γτ ηταν να κανει μια εγχειρηση ο αδερφος μου κ ειχα αγχωθει πολυ, εχθες τελικα ακυρωθηκε κ επειδη χαλαρωσα μπορει να μου βγηκε ετσι😕

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αντε ναι θα χω αγχος τρελο κλασσικα αλλα ελπιζω πως ολα θα ειναι καλα🙏🙏

Καλα δοξα το Θεο προς το παρον δεν εχω κατι, σκεφτομουν οτι ισως ηταν κ απο το αγχος γτ ηταν να κανει μια εγχειρηση ο αδερφος μου κ ειχα αγχωθει πολυ, εχθες τελικα ακυρωθηκε κ επειδη χαλαρωσα μπορει να μου βγηκε ετσι😕

Μπορεί και από αυτό!!!!να προσπαθήσεις να είσαι χαλαρή!!! Να αποφευγεις βέβαια και την ζεστη και την κούραση! Καλά ότι θα έχεις άγχος μέχρι να κανείς την εξέταση δεν το συζητώ ! Επειδή σε ξέρω! 🤣🤣 προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις εκείνη την μέρα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Μπορεί και από αυτό!!!!να προσπαθήσεις να είσαι χαλαρή!!! Να αποφευγεις βέβαια και την ζεστη και την κούραση! Καλά ότι θα έχεις άγχος μέχρι να κανείς την εξέταση δεν το συζητώ ! Επειδή σε ξέρω! 🤣🤣 προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις εκείνη την μέρα!!! 

Ναι το παλευω, ενταξει πλεον με πιανει πριν τους υπερηχους πιο πολυ, το συνεχεια που ειχα στην αρχη ευτυχως μου χει φυγει😜😜

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι το παλευω, ενταξει πλεον με πιανει πριν τους υπερηχους πιο πολυ, το συνεχεια που ειχα στην αρχη ευτυχως μου χει φυγει😜😜

Και θα δεις όταν θα θα νιώθεις το μωρό σίγουρα  δεν θα έχεις άγχος για τους υπερήχους! Εγώ μέχρι να μάθω αυτό με τον τράχηλο ήμουν πολύ χαλαρή! Ε τώρα λίγο με πιάνει ! Ξέρεις 😉😉

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Και θα δεις όταν θα θα νιώθεις το μωρό σίγουρα  δεν θα έχεις άγχος για τους υπερήχους! Εγώ μέχρι να μάθω αυτό με τον τράχηλο ήμουν πολύ χαλαρή! Ε τώρα λίγο με πιάνει ! Ξέρεις 😉😉

Εε ενταξει λογικο ειναι να το σκεφτεσαι αλλα ολα καλα θα ειναι, αυτο εφοσον το ειδατε νωρις δεν θα εχεις θεμα😉αλλα οτι ειμαστε αγχωδεις ειμαστε😜

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα!!!! (Μου έχει γίνει συνήθεια και ξυπνάω στις 5  🤣🤣) Στην ουσία είναι ένας μεγάλος υπέρηχος!!! Κοιτάει τα πάντα για το παιδί και την ανάπτυξη . Κεφάλι ,εγκέφαλο ,αυτιά ,μάτια, μυτη ,στόμα καρδιά, πνευμονία ,νεφρά ,Στομάχι,χέρια ,πόδια ,το σώμα του αν είναι σωστά αναπτυγμένο!!!! Τα πάντα με λεπτομερείς(Σαν την αυχενική,γίνεται και πάλι επιβεβαίωση, αλλά μπορεί και κάνει περισσότερες Και καλύτερες μετρησεις αφού έχει μεγαλώσει πιο πολύ το μωρό) ! Και αφού εξετάσει το μωρό μετά κάνει υπέρηχο κολπικο και στη μαμά και βλέπει τον τράχηλο και τον πλακούντα ! Απλά κοιτάνε τόση ώρα το μωρό μέχρι να γίνουν όλες οι μετρήσεις που απλά απολαμβάνεις να κοιτάς! Και μόλις τελειώσουν όλα αυτά βρίσκει την τέλεια στάση για να φαίνεται καθαρό το πρόσωπο του μωρού. Το κάνει έγχρωμο και βγάζει φωτογραφίες❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Εμένα δεν μ έκανε κολπικό έπρεπε λες?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dona90 είπε:

Δεν ξέρω... μπορεί να μ έκανε επειδή ήξερε ότι είχα θέμα... δεν έχω μιλήσει με άλλες κοπελες όποτε δεν έχω ιδέα αν πρέπει η όχι! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Κ εμενα παντως της ξαδερφης μου που εκανε εκει που θα παω κ εγω δεν της εκανε στη Β!! Ισως επειδη το κοριτσι μας εχει θεμα με τον τραχηλο να της εκανε!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κ εμενα παντως της ξαδερφης μου που εκανε εκει που θα παω κ εγω δεν της εκανε στη Β!! Ισως επειδη το κοριτσι μας εχει θεμα με τον τραχηλο να της εκανε!!

Και εγώ αυτό πιστεύω! Μην ανησυχείς @Dona90!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Αν το βλεπουνε καθαρα τον τραχηλο απο το κοιλιακο κ ειναι οκ τοτε σιγουρα δε χρειαζεται να κανουν και κολπικό!Προφανως εισαι σουπερ

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Αν το βλεπουνε καθαρα τον τραχηλο απο το κοιλιακο κ ειναι οκ τοτε σιγουρα δε χρειαζεται να κανουν και κολπικό!Προφανως εισαι σουπερ

Αα φαινεται κ απο τον διακοιλιακο;; νομιζα μονο με κολπικο φαινοταν, ωραια τελεια γτ το σκεφτομουν αυτο!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αα φαινεται κ απο τον διακοιλιακο;; νομιζα μονο με κολπικο φαινοταν, ωραια τελεια γτ το σκεφτομουν αυτο!

Ναι κορίτσι μου φαίνεται. Όπως είπε και η @Nefeliap, αν όλα είναι οκ δεν κάνουν κολπικο. Εμένα πχ στην αυχενική ήταν 39mm από τον κοιλιακό όποτε δε μπήκε στη διαδικασία κολπικού υπερήχου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Ναι κορίτσι μου φαίνεται. Όπως είπε και η @Nefeliap, αν όλα είναι οκ δεν κάνουν κολπικο. Εμένα πχ στην αυχενική ήταν 39mm από τον κοιλιακό όποτε δε μπήκε στη διαδικασία κολπικού υπερήχου. 

Ωραια τελεια!! Γτ σκεφτομουν οτι δεν μου χει κανει τελευταια κολπικο κ ελεγα αν επρεπε για να τον δουμε!! 

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!!! Μάλλον έχει να κάνει με το κέντρο που κανείς την β επιπέδου! Στο συγκεκριμένο που πήγα το κάνουν γενικά υπάρχει δεν υπάρχει θεμα απο επιλογή τους Προφανως!!(Έκαναν και στην αδερφή μ πριν χρόνια χωρίς να έχει θέμα) με μια φίλη μ που μίλησα Και πήγε σε ένα άλλο που έχουμε εδώ δεν της έκανε από κάτω! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! Μάλλον έχει να κάνει με το κέντρο που κανείς την β επιπέδου! Στο συγκεκριμένο που πήγα το κάνουν γενικά υπάρχει δεν υπάρχει θεμα απο επιλογή τους Προφανως!!(Έκαναν και στην αδερφή μ πριν χρόνια χωρίς να έχει θέμα) με μια φίλη μ που μίλησα Και πήγε σε ένα άλλο που έχουμε εδώ δεν της έκανε από κάτω! 

Καλημεραα!! Εε ισως ειναι θεμα κλινικης η γιατρου τοτε!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημεραα!! Εε ισως ειναι θεμα κλινικης η γιατρου τοτε!! 

Μην αγχώνεστε!! Αν δει κάτι ο γιατρός σας θα σας πει να κάνετε!!!! Εννοείται πως μετριέται και από πάνω! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Μην αγχώνεστε!! Αν δει κάτι ο γιατρός σας θα σας πει να κάνετε!!!! Εννοείται πως μετριέται και από πάνω! 

Ναι μωρε αφου φαινεται κ απο πανω αν δουν κατι σιγουρα θα κανουν κ κολπικο!!

Δημοσίευση

Κοριτσια εχετε παρει επιπλα για το δωματιο των μωρων;; εχει προσφορες το mothercare και σκεφτομουν να παω να τα κλεισω γτ βλεπω τρελες τιμες σε κουνιες σιφινιερες κτλ😕 ελεγα να περιμενα μετα την Β αλλα δεν ξερω αν τις εχουν μεχρι τοτε!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Έχω την εντύπωση ότι από την κοιλιά ξεγελάει ο τράχηλος.. Η σίγουρη μέτρηση είναι από τον κόλπο.. Αλλά γενικά αξιολόγηση του τραχηλου γίνεται μετά τις 16 εβδομάδες.. Και αν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πχ αιμορραγία δε γίνεται συχνά η μέτρηση του. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσια εχετε παρει επιπλα για το δωματιο των μωρων;; εχει προσφορες το mothercare και σκεφτομουν να παω να τα κλεισω γτ βλεπω τρελες τιμες σε κουνιες σιφινιερες κτλ😕 ελεγα να περιμενα μετα την Β αλλα δεν ξερω αν τις εχουν μεχρι τοτε!!

Ήδη έχουν εξαντληθεί κάποια κ δεν τα έχουν ανανεώσει στο site 😩.. Δες κ στα Λητώ.. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melodyy είπε:

Ήδη έχουν εξαντληθεί κάποια κ δεν τα έχουν ανανεώσει στο site 😩.. Δες κ στα Λητώ.. 

Ααα τελεια😕 θα παω αυριο απο κοντα να δω τι υπαρχει λοιπον!! Στο Λητω ειχα μπει στο σαιτ αλλα δεν ειχε κατι, απο κοντα τωρα δεν ξερω αν εχουν!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ααα τελεια😕 θα παω αυριο απο κοντα να δω τι υπαρχει λοιπον!! Στο Λητω ειχα μπει στο σαιτ αλλα δεν ειχε κατι, απο κοντα τωρα δεν ξερω αν εχουν!!

Άστα να πάνε... Εγω βασικά σε αυτά τα 2 πήγα... Τα Mothercare πιο ακριβά από τα Λητώ αλλά στα Λητώ δεν είδα εκπτώσεις... Παρόμοια προϊόντα πάντως.. Δες από κοντά ωστόσο γτ δε ξέρεις τι άλλο θα δεις.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melodyy είπε:

Άστα να πάνε... Εγω βασικά σε αυτά τα 2 πήγα... Τα Mothercare πιο ακριβά από τα Λητώ αλλά στα Λητώ δεν είδα εκπτώσεις... Παρόμοια προϊόντα πάντως.. Δες από κοντά ωστόσο γτ δε ξέρεις τι άλλο θα δεις.. 

Να σου πω εγω ειχα δει 2 κουνιες στο mother 150 και 200 και απο οσα σαιτ μπηκα δεν βρηκα πιο κατω!! Ισα ισα ηταν πανακριβα δλδ 350 και 500€ κουνια;; ελεος ρε παιδια ουτε νυφικο κρεβατι!! Και ελεγα να επαιρνα καποια απο αυτες!! Τωρα αν δεν τις βρω δεν ξερω τι θα κανω θα ψαξω σε ολα κ βλεποντας κ κανοντας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα με πήγε ο άντρας μου με το αυτοκίνητο τελικά,μπήκα προσκύνημα και έφυγα. Έστειλα μήνυμα και στον γιατρό να μην τον ενοχλήσω γιατί πραγματικά νομίζω πως κάτι γίνεται εκεί κάτω. Η μικρή δεν σταματά να κουνιεται και με πιέζει πολυ χαμηλά και νομίζω πως θέλω συνέχεια τουαλέτα αλλά όχι για τσισα. Πετρωνει συνέχεια η κοιλιά και νιώθω λες και με ανοίγουν με μαχαίρι.
    • @Sotiria_94και γω σήμερα σπιτάκι μου. Περίπου δηλαδή. Τ πρωί πηγαμε κουνιες, γυρισαμε αργα τ μεσημέρι κ τ απογευμα ηρθαμε στο χωριό μου. Ηρθαν οι ξαδερφες μου απο Πατρα κ Αθήνα, μετά από χρόνια, η μία έχει 4 παιδια η άλλη 3 και 2 τ δικά μου, φαντάζεσαι χαμος. Επαιξαν κ εφυγαν όλοι για επιταφιο. Ειμασταν εδώ 20 άτομα μεγάλοι μικροί. Και ξέμεινα με τους παππούδες μου οι 3 μας. Βλέπουμε τον επιτάφιο στην τηλεόραση. Πω ρε συ λεω τι ωραια ησυχια 😂😂😂. Ειπα εφόσον οι μέρες μ είναι γεμάτες να μην περπατησω άλλο. Να κατσω στ αβγα μου, να κανω με.την ησυχια μ την αλλη βδομάδα και τα του μωρού, κ μολις κλεισω 36 βδομαδες να ξεκινησω κ πάλι περπάτημα πιο εντατικά. Οπότε κ γω στον απαυτο μου απόψε. Του χρόνου να μαστε καλα.
    • @Katerinioo μου χαιρομαι που δεν ξαναειδες κατι, ολα πανε μια χαρα ειδικα οπως προσεχεις κιολας μη φοβασαι τιποτα. Περαστικα για το κρυωμα σου ελπιζω να ειναι ελαφρυ. @ΜαρίαΔημήτρης εσυ μεινε λιγο στο σπιτι σε παρακαλω, να σκεφτεσαι οτι κανουμε συμπαρασταση η μια στην αλλη, εγω χθες πηγα λιγο και προσκηνυσα (τις εικονες οχι τον εστευρωμενο δεν επρεπε να κατσω αλλο). Εχω σκασει και γω που δεν μπορω να παω εκκλησια γιατι το Πασχα νιωθω πολυ την αναγκη αυτη σε καταλαβαινω. Αλλη μια εβδομαδα κανε υπομονη, να κανετε και Πασχα σαν ανθρωποι σπιτακι σας με το καλο και να αφρατεψει η μπεμπα. Στο τελος θα δεις θα ειναι βαρυτερη απο τον δικο μου. @Diwni μου εισαι η fit mom της ομαδας μας. Κοριτσια μου ευχομαι Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα με υγεια σε ολες και στις οικογενειες Σας. Με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας φυσιολογικα και με εναν πονο.  
    • Ναι, σε ng ειναι, πριν κάνα εξάμηνο ηταν στο 3.03 και πριν 3 χρονια 2.50, τι αλλαξε κι ανέβηκε.Ισως εμποδιζει τ σύλληψή?αυτο διαβασα...
    • Δε θα ξεχάσω στο embryolab ήθελαν για φυσικο κύκλο 800 ευρώ. Δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι άδειο το ωοθηλακιο μιας που ημουν πρωτάρα κ τελικά μου πήραν 400 ευρώ για τον αέρα τον κοπανιστο.  Τουλάχιστον στο γενεσις Αθήνα επειδή λένε ότι είναι ακριβά να πω ότι όταν ήταν  άδειο το ωοθηλακιο πλήρωνα 150. Για εμένα που έκανα φυσικούς ήταν σωτήριο.  Και 500 η ωοληψια.  Ο καθένας παίρνει ότι θέλει πραγματικά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...