Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kelly3105 είπε:

Είχα κάνει κ χθες κ είχε βγει τελείως θετικό κ λέω θα κάνω κάθε μέρα να δω αν θα δω διαφορά σήμερα ήταν αχνο

Μήπως το έκανες άλλη ώρα?? Απ' τη στιγμή που δεν έκανες ένεση κ δείχνει θετικό σημαίνει έγκυμοσυνη. Κάνε υπομονή να έρθει η μέρα της χοριακης!!! Ξέρω είναι δύσκολο... 

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kelly3105 είπε:

Είχα κάνει κ χθες κ είχε βγει τελείως θετικό κ λέω θα κάνω κάθε μέρα να δω αν θα δω διαφορά σήμερα ήταν αχνο

Δεν έκανες καθόλου ωορρηκτικη ένεση; Αν έκανες είτε pregnyl είτε οποιαδήποτε άλλη μπορεί να είναι από εκεί το θετικό, και αν έκανες στον ίδιο κύκλο εμβρυομεταφορα φυσικά. Ειδάλλως είσαι έγκυος κοπέλα μου!  Το αιμα εμφύτευσης δεν είναι απαραίτητο δεν έχουν όλες. Στις πόσες μέρες σου είπε να κανεις χοριακη; Οι οδηγίες του γιατρού ήταν προσοχή για 2 μέρες κ μετά κανονικά. Εγώ να σου πω την αλήθεια κάθισα σπίτι και πρόσεχα παρα πολύ και τις 9 μέρες. Καθαρα για ψυχολογικούς λόγους 

Επεξεργάστηκε από annie!
Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kelly3105 είπε:

Τελείως αρνητικό ήθελα να πω βγήκε χθες κ σήμερα αχνό θετικό

Ούτως η άλλως ήταν πολύ νωρίς για τεστ χθες κ προχθές που λες... Έχεις μέρες ακόμα για να ανέβει η ορμόνη. Αλλά κ πάλι αφού σ βγήκε θετικό σημαίνει ότι αυξάνεται η β χοριακη σου. Όλα καλά θα πάνε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Μήπως το έκανες άλλη ώρα?? Απ' τη στιγμή που δεν έκανες ένεση κ δείχνει θετικό σημαίνει έγκυμοσυνη. Κάνε υπομονή να έρθει η μέρα της χοριακης!!! Ξέρω είναι δύσκολο... 

Δεν περνάνε αυτές οι μέρες ατέλειωτες είναι..κουραστικά να είμαι ξάπλα σήμερα λέω τον σύζυγο το πρωί σήκω πάμε για καφέ έσκασα χαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εχθές ήταν καθαρα θετικό κ σήμερα αχνό; Δεν έκανες καθόλου ωορρηκτικη ένεση; Αν έκανες είτε pregnyl είτε οποιαδήποτε άλλη μπορεί να είναι από εκεί το θετικό, και αν έκανες στον ίδιο κύκλο εμβρυομεταφορα φυσικά. Το αιμα εμφύτευσης δεν είναι απαραίτητο δεν έχουν όλες. Στις πόσες μέρες σου είπε να κανεις χοριακη; Οι οδηγίες του γιατρού ήταν προσοχή για 2 μέρες κ μετά κανονικά. Εγώ να σου πω την αλήθεια κάθισα σπίτι και πρόσεχα παρα πολύ και τις 9 μέρες. Καθαρα για ψυχολογικούς λόγους 

Μπερδεύτηκα στο γράψιμο εχθές αρνητικό σήμερα αχνό θετικό την ωοληψια την έκανα στον προηγούμενο κύκλο κ πήγαμε με κατεψυγμένα...εγώ είμαι ξαπλωμένη σήμερα όμως δεν άντεξα πήγα για καφεδακι αλλά δυσκολεύομαι να είμαι ξάπλα συνέχεια...Πέμπτη κάνω β χ οριακή 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Δεν έκανες καθόλου ωορρηκτικη ένεση; Αν έκανες είτε pregnyl είτε οποιαδήποτε άλλη μπορεί να είναι από εκεί το θετικό, και αν έκανες στον ίδιο κύκλο εμβρυομεταφορα φυσικά. Ειδάλλως είσαι έγκυος κοπέλα μου!  Το αιμα εμφύτευσης δεν είναι απαραίτητο δεν έχουν όλες. Στις πόσες μέρες σου είπε να κανεις χοριακη; Οι οδηγίες του γιατρού ήταν προσοχή για 2 μέρες κ μετά κανονικά. Εγώ να σου πω την αλήθεια κάθισα σπίτι και πρόσεχα παρα πολύ και τις 9 μέρες. Καθαρα για ψυχολογικούς λόγους 

Κορίτσι εσυ είπες ότι έχεις διδυμάκια είναι δύσκολη η εγκυμοσύνη με δίδυμα;γιατί έτσι λένε οι περισσότερες κ τι δυσκολίες υπάρχουν;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kelly3105 είπε:

Κορίτσι εσυ είπες ότι έχεις διδυμάκια είναι δύσκολη η εγκυμοσύνη με δίδυμα;γιατί έτσι λένε οι περισσότερες κ τι δυσκολίες υπάρχουν;

Γενικά δε μπορώ να πω ότι έχω δύσκολη εγκυμοσύνη, οκ στο 1ο τρίμηνο είχα σχεδόν συνέχεια καφέ κ αίμα λόγω μικρών αποκολλησεων, 4ος-6ος μήνας παράδεισος μέχρι την β επιπέδου που ξεκίνησε να κονταίνει ο τράχηλος και εχθές έκανα περιδεση κ είμαι εδώ κ 3 βδομαδες σπίτι καναπέ-κρεβάτι. Δεν αισθάνομαι όμως κάτι. Απλά θέλει προσοχή. Γενικά οι δίδυμες κυήσεις θεωρούνται υψηλού κινδύνου. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Γενικά δε μπορώ να πω ότι έχω δύσκολη εγκυμοσύνη, οκ στο 1ο τρίμηνο είχα σχεδόν συνέχεια καφέ κ αίμα λόγω μικρών αποκολλησεων, 4ος-6ος μήνας παράδεισος μέχρι την β επιπέδου που ξεκίνησε να κονταίνει ο τράχηλος και εχθές έκανα περιδεση κ είμαι εδώ κ 3 βδομαδες σπίτι καναπέ-κρεβάτι. Δεν αισθάνομαι όμως κάτι. Απλά θέλει προσοχή. Γενικά οι δίδυμες κυήσεις θεωρούνται υψηλού κινδύνου. 

Αααα αυτό πονάει η περιδεση τραχήλου;και γεννάνε όλες με καισαρική τα δίδυμα;σε ζάλισα κορίτσι αλλά είμαι λίγο άσχετη 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Lara• είπε:

Σχετικά με την προλακτινη η ιστορία ξεκίνησε ως εξής:

Αρχικά με παρακολουθούσε ο γυναικολόγος της μητέρας μου για ετήσιο τεστ Πάπ και υπέρηχο μαστού. Στον τρίτο μήνα προσπαθειών, κατάλαβα ότι τα πραγματα δεν θα είναι εύκολα για φυσική σύλληψη και με πρωτοβουλία δίκη μου πήγα σε συνοικιακό γιατρό μόνο και μόνο για να μου γράψει ορμονικές (του είπα ότι θέλω να μου γράψει και ΑΜΗ - δεν ήξερα ότι δεν γραφόταν - και μου απαντάει χαρακτηριστικά «είναι δυνατόν να θέλεις να κανείς αυτήν την εξέταση; 29 χρόνων κοπέλα; Ποιος στα είπε αυτά τα πραγματα και μπαίνεις σ αυτή τη διαδικασία;» Και η ΑΜΗ βγήκε 1,2!!! ). Η προλακτινη βγήκε ~ 35. Ο αρχικός γυναικολόγος έχει συνταξιοδοτηθεί και δεν έχει ιατρείο (μπορούσε να με δει μόνο στο νοσοκομειο) όποτε σκέφτηκα ότι δεν θα με εξυπηρετούσε μελλοντικά και από προσωπική αναζήτησή κλείνω ραντεβού σε 2 γυναικολόγους όπου και οι 2 κάνουν και εξωσωματικές. Ο πρώτος με το που είδε τη μορφολογία μου είπε «οι πιθανότητες για φυσιολογική σύλληψη είναι 1%», για την προλακτινη μου έδωσε 1 dostinex/εβδομάδα για 4 βδομαδες. Πάω και στον 2 γυναικολόγο, πιο ήπιος αυτός, βλέπει την προλακτινη και μου συστήνει ενδοκρινολόγο στον οποίο κι πήγα. Μιλάω στο τλφ με τον ενδοκρινολόγο και μου λέει θα επαναλάβεις κάποιες εξετάσεις και θα έρθεις όταν τις κανείς. Κάνω μέσα στις άλλες και την προλακτινη (εχοντας πάρει 2 dostinex) σε 0’ και 20’ και βγαίνουν ~ 6. Τις πάω όλες να τις δει και τότε του είπα ότι είχα πάρει και 2 dostinex ( δεν του άρεσε γτ ήθελε να το παρακολουθήσουμε μαζί και με αυτή την τιμή δεν έχρηζα πια και αγωγής). Μου έδωσε μόνο medithyrox για την tsh και μου είπε σε 1μιση μήνα να τα επαναλάβω όλα. Στον τωρινό κύκλο εκανα προλακτινη και βγήκε ~ 30. Όποτε τώρα αναμενω να πάω πάλι δεύτερη μέρα κύκλου, να κάνω όλο το σετ των ορμονικών και να τις δει πια ο ενδοκρινολόγος. 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Αρχικά ελπίζω να είσαι καλά και όλα να πάνε καλά ! Θέλω να σου πω κ την δική μου εμπειρία με την προλακτίνη. Είμαι 32 χρονών και στα 19 μου περίπου εντόπισα τυχαία υψηλή προλακτίνη. Ο γυναικολόγος με κατεύθυνε απευθείας σε ενδοκρινολόγο ο οποίος πέραν τις ορμονικές εξετάσεις μου συνέστησε να προχωρήσω σε μια μαγνητική υπόφυσης εγκεφάλου όπου εκεί εντόπισε αμέσως τι το προκαλούσε. Και εγώ ξεκίνησα dostinex, και μετά από αρκετά χρόνια με αυτή την θεραπεία εξαφανίστηκε και το αδένωμα που είχα στην υπόφυση του εγκεφάλου και έκρινε προλακτίνη. Δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή την προλακτίνης που είχα όταν το πρωτοεντώπυσα αλλά ήταν περίπου στα 80. Τώρα είναι όλα καλά, είμαστε αρχές του 7ου μήνα και περιμένουμε το μωράκι μας :) 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Kelly3105 είπε:

Αααα αυτό πονάει η περιδεση τραχήλου;και γεννάνε όλες με καισαρική τα δίδυμα;σε ζάλισα κορίτσι αλλά είμαι λίγο άσχετη 

Με νάρκωση έγινε δεν καταλαβαίνεις κάτι. Μετά πονάς όπως στην περίοδο. Σήμερα είμαι μια χαρά! Δεν είναι απαραίτητη η καισαρική, αλλά συνήθως δεν το ρισκάρουν για φυσιολογικό τοκετό. Έχει να κάνει με τον κάθε γιατρό. Εμένα μου ξεκαθάρισε από νωρίς πως πάμε για καισαρική. Και να σου πω την αλήθεια από το να ζοριστούν τα μωρά καλύτερα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Με νάρκωση έγινε δεν καταλαβαίνεις κάτι. Μετά πονάς όπως στην περίοδο. Σήμερα είμαι μια χαρά! Δεν είναι απαραίτητη η καισαρική, αλλά συνήθως δεν το ρισκάρουν για φυσιολογικό τοκετό. Έχει να κάνει με τον κάθε γιατρό. Εμένα μου ξεκαθάρισε από νωρίς πως πάμε για καισαρική. Και να σου πω την αλήθεια από το να ζοριστούν τα μωρά καλύτερα!! 

Και βέβαια εννοείτε δεν το ρισκάρεις μπράβο κορίτσι εύχομαι να σου πάνε όλα καλά να έχεις έναν καλό τοκετό με τα μωράκια σου αγκαλιά.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσι φύλο είδατε;

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Maria84 είπε:

Κανε υπομονή δν έμεινε πολύ,μόνο η χοριακη θα σου δείξει σίγουρα κ εύχομαι να είναι μεγαληηη...😊😊

Μακάρι κορίτσι μου σε ευχαριστώ το γάιδαρο τον φάγαμε χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Kelly3105 είπε:

Κορίτσι φύλο είδατε;

Εννοείται κοπέλα μου, από την αυχενική διαφάνεια φαίνεται ποσό μάλλον τώρα.. Ένα κ ένα περιμένω!! Αλλά να ξέρεις θα είναι το τελευταίο που σε απασχολεί!! Το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι υγιή τα μωράκια σου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η dimitra_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Αρχικά ελπίζω να είσαι καλά και όλα να πάνε καλά ! Θέλω να σου πω κ την δική μου εμπειρία με την προλακτίνη. Είμαι 32 χρονών και στα 19 μου περίπου εντόπισα τυχαία υψηλή προλακτίνη. Ο γυναικολόγος με κατεύθυνε απευθείας σε ενδοκρινολόγο ο οποίος πέραν τις ορμονικές εξετάσεις μου συνέστησε να προχωρήσω σε μια μαγνητική υπόφυσης εγκεφάλου όπου εκεί εντόπισε αμέσως τι το προκαλούσε. Και εγώ ξεκίνησα dostinex, και μετά από αρκετά χρόνια με αυτή την θεραπεία εξαφανίστηκε και το αδένωμα που είχα στην υπόφυση του εγκεφάλου και έκρινε προλακτίνη. Δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή την προλακτίνης που είχα όταν το πρωτοεντώπυσα αλλά ήταν περίπου στα 80. Τώρα είναι όλα καλά, είμαστε αρχές του 7ου μήνα και περιμένουμε το μωράκι μας :) 

Σ ευχαριστω πολύ κορίτσι μου για τις πληροφορίες! Με το καλό και το μωράκι σας σου ευχομαι!Να χαίρεσαι και το όνομα σου κι ότι επιθυμεις!😊

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

Εννοείται κοπέλα μου, από την αυχενική διαφάνεια φαίνεται ποσό μάλλον τώρα.. Ένα κ ένα περιμένω!! Αλλά να ξέρεις θα είναι το τελευταίο που σε απασχολεί!! Το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι υγιή τα μωράκια σου!! 

Ε ναι βέβαια αυτό είναι το σημαντικό.κοριτσια τελικά έκανα και σήμερα τεστ και βγήκε ξεκάθαρα θετικό απλά θα περιμένω και την χοριακη την Πέμπτη 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

Άρα οι αναγούλες από αυτό είναι κ όχι από την προγεστερονη

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Kelly3105 είπε:

Ε ναι βέβαια αυτό είναι το σημαντικό.κοριτσια τελικά έκανα και σήμερα τεστ και βγήκε ξεκάθαρα θετικό απλά θα περιμένω και την χοριακη την Πέμπτη 

Συγχαρητηρια κοπέλα μου!!ολα με το καλό σου ευχομαι!!😊

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Kelly3105 είπε:

Άρα οι αναγούλες από αυτό είναι κ όχι από την προγεστερονη

Συγχαρητήρια κοπέλα μου τότε!! Με το καλό μια εύκολη, ξέγνοιαστη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Υπομονή με τις αναγούλες κλπ κρατάνε μέχρι τη 10-12η εβδομάδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου τότε!! Με το καλό μια εύκολη, ξέγνοιαστη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Υπομονή με τις αναγούλες κλπ κρατάνε μέχρι τη 10-12η εβδομάδα. 

Να σαι καλά κορίτσι μου θα σας ενημερώσω και την Πέμπτη με την χοριακη...και εσεις να χαρείτε τα μωράκια σας και με το καλό όλα να πάνε 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Σήμερα έκανα τον πρώτο μου υπέρηχο μετά από 5 μέρες ενέσεις με gonal 250ml. Ο γιατρός είπε ότι πάμε πολύ καλά και ότι είδε πάνω από 5 ωαρια και ότι είναι νωρίς ακόμα να πουμε αριθμό. Αλλά ρε κορίτσια δεν είναι λιγα; Εδώ μέσα διαβάζω για 13 και 15 ωαρια οι περισσότερες κοπέλες. Και σήμερα Επίσης θα ξεκινήσω και την orgalutran. Θα προλάβουν να γίνουν και αλλά ωαρια αυτές τις μέρες; Δεν ξέρω μου φάνηκαν λίγα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου ζήσει ο γιόκας σου κορίτσι μου!!! Γερός και τυχερός!  Να περάσετε τέλεια! Καλημέρα κορίτσια μου.  @Rena92έχουμε δει πολλά με τις χοριακές... Πότε είναι να πας στο γιατρό; 
    • Καλημέρα κορίτσια, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο - σχετικό.  Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι.  Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος.  Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 
    • Όχι δεν του πάω κόντρα αύξησα την τροφή στον μικρό απλά δεν επιμένω μέχρι να σκάσει. Αν δυσανασχετεί σταματάω, αγορακι είναι έχει χρόνια μπροστά του να παίρνει μπόι. 😂
    • Καλημέρα Κορίτσια 🩷 χθες είχα το καθιερωμένο ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ την παιδοκαρδιολογο…  ευτυχώς επιτέλους μετά από μήνες έχω καλά νέα!    η μεσοκοιλιακη επικοινωνία υπάρχει (αυτή η τρυπούλα στο χώρισμα της καρδιάς) αλλά δν μεγαλώνει έχει μικρύνει κιόλας άρα μου είπαν σίγουρα θα κλείσει είτε μέχρι να γεννήσω είτε τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού.    αλλά το πιο σημαντικό το άλλο πρόβλημα που είχαμε (στο αορτικό τόξο της καρδιάς) φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρό. Υπάρχει ένας διαφορετικός σχεδιασμός στο τόξο (που ήταν κ η αιτία που είχαμε την προηγούμενη εικόνα) αλλά δεν υπάρχει στένωση αορτής και όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι εξαιρετική. Όταν γεννήσω θα γίνει υπέρηχος στο παιδί κ θα γίνει κ επαναληπτικός τον 1ο κ 3ο μήνα ζωής αλλά η γιατρός ήταν σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει κανένα θέμα. Απλά έχει μια ιδιαιτερότητα κατασκευαστικά σε ένα σημείο του τόξου χωρίς να επηρεάζει όμως την λειτουργία της καρδιάς! 💪🏽   για το βάρος που ανησυχούσαμε γιατί είχε πέσει καμπύλες ευτυχώς έχει επανέλθει. Αλλά μου είπε ο γιατρός σ αυτό συνέβαλε κ το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλό.  34+5 χθες κ το μέτρησε 2.600γρ ο γιατρός. Είναι πολύ ψηλό παιδί μου είπε αλλά επειδή κ ο πρωτοσ γιος μου είναι ένα παιδι πάρα πολύ ψηλό που ποτέ δεν μπόρεσε να μπει σε καμπύλες ανάπτυξης, μου  είπε ότι είναι κληρονομικό κ φαίνεται και ο γιος μου ο δεύτερος  να ακολουθεί τα ίδια βήματα (μάλλον πιο ψηλό είπε ο γιατρός κ από τον πρώτο γιο μου)  τρομαζωω γιατί ο πρωτος γιοσ είναι 2.5 χρονών κ έχει περάσει το 1 μέτρο ήδη κ φοράει ρούχα για 5-6 ετών παιδάκια αλλά εντάξει είναι γονίδια τι να κάνουμε 😆🤣 (από μένα δεν πήραν ούτε από το σόι μου, πήραν από τον άντρα μου άρα είναι δικαιολογημένο)!    Έκανα κ καρδιοτοκογραφημα όλα καλά κοιμόταν ως συνήθως 🥹😂  επόμενο ραντεβού την επόμενη πέμπτη στις 16/0στον γιατρό μου για καρδιοτοκογραφημα, υπερηχο κ εμβόλιο κοκκύτη! 
    • Πόσο θα ήθελα να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω ότι αυτη η άχαρη περίοδος θα περάσει. Μακάρι να μπορούσες να δεις στο μέλλον, θα έβλεπες το παιδάκι σου να λιώνει για σένα και εσύ για αυτό! Όλες αυτές οι κακές σκέψεις θα είναι ένα άσχημο όνειρο! Όπως σου είπαν τα κορίτσια, κλισέ αλλά αληθινό, βγες μια βόλτα, κάνε ένα βήμα πίσω, βάλε τις ανάγκες σου ως προτεραιότητα και μόλις βρεις τον εαυτό σου μπες ξανά δυναμικά στο πανέμορφο μα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι της μητρότητας! Όλα θα βελτιωθούν σύντομα απλώς δεν το βλέπεις τώρα. Για όλα όσα σε ανησυχούν υπάρχει λύση, το μωρό σου θα μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Και θα έχει δίπλα του μια μαμά που θα το λατρεύει και θα είναι και η ίδια καλά και χαμογελαστή. Πάρε το χρόνο σου, έχεις κ εσύ σημασία, μην το ξεχνάς αυτό! @evaioan διάβασα το μήνυμα σου και με έπιασαν τα γέλια εκεί που λες για τον παιδίατρο και τις καμπύλες! Τη μια ο παιδίατρος σου λέει μα μου, την άλλη ο γυναικολόγος ψελλίζει διάφορα, μήπως οι επαγγελματίες υγείας που έχεις επιλέξει δε σου ταιριάζουν; Δε φαίνεται να τους έχεις τρομερή εμπιστοσύνη! 😂Το λέω με πολλή αγάπη γιατί κ εγώ είχα μια ανάλογη εμπειρία που ο παιδίατρος πραγματικά με ισοπέδωσε με την πίεση να παχύνει το παιδί μου και όντως ζήτησα μια συμβουλή από κάποιον πιο ειδικό και τελικά ακολούθησα άλλες οδηγίες που ταίριαζαν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου. Απλώς επειδή οι γιατροί είναι επαγγελματίες και γνώμονα έχουν την επιστήμη τους και το καλώς έχειν τον ασθενών τους, ας μη βιαζόμαστε να τους απορρίπτουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε ζημιά αν κάνουμε του κεφαλιού μας. Φυσικά να μην καταπίνουμε αμασητα ό,τι μας λένε και εμείς ξέρουμε το παιδί μας καλύτερα από τον καθένα αλλά ας πράττουμε πάντα μέσα από το πρίσμα της καθοδήγησης επαγγελματιών υγείας που εμπιστευόμαστε. Το λέω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλώς επειδή από το φόρουμ ενημερώνονται και νέοι, άπειροι γονείς, ίσως δεν είναι καλή ιδέα να φαίνεται ότι με τους γιατρούς υπάρχει κόντρα και διαμάχη, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...