Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η dimsea είπε:

Μόλις μου ήρθαν τα αποτελέσματα...ρε κορίτσια έχει ανέβει ........  αν δεν έκανα δλδ σήμερα τον υπέρηχο κι έκανα χοριακή έτσι για την τρέλα μου.....θα έλεγα ότι όλα πάνε μια χαρά! 01/07 είχα 20515 και σήμερα 30500 εκτός κι αν πρέπει πχ να ήταν σήμερα γύρω στις 80000

Κοριτσάκι μου μια χαρά είναι. Πάνω από τις 6000 δεν διπλασιάζεται απλά ανεβαίνει και μάλιστα αργά σχετικά. Να φανταστείς κάποια στιγμή πέφτει κιόλας. Νομίζω στο τέλος του α τριμήνου. 

Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό με τη θέση μου είχε συμβεί και εμένα. 

Φαντάσου 6+1 πάμε και στο ένα μωρό δεν ακούγεται η καρδιά όμως την είδαμε να ανοβοσβηνει. Μου λέει οκ γιατί είναι νωρίς. Πάω 7+1 τρόμαξε να την ακούσει. Πήγα να φανταστείς τουαλέτα γιατί μου λέει μήπως φταίει αυτό. Και την ακούμε κανονικά. Ξαναπάω 8+1 βλέπαμε να κουνιούνται πόδια χέρια τίποτα η καρδιά. Του λέω δεν βάζεις τον υπέρηχο από την κοιλιά. Και φαντάσου λόγω θέσης ακουγόταν από την κοιλιά και όχι με τον κολπικό. 

Κάνε κουράγιο. Θα πάνε όλα καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

@PAPA EVA σε ευχαριστώ πολύ

@Ginaak ναι ίσως ανεβαίνει με άλλους ρυθμούς. Η κοπέλα από το ιατρείο που με πείρε πρίν λίγο (μίλησε στο γιατρό) μου είπε ότι καλή είναι η χοριακη αλλά θα δούμε την Παρασκευή. Για τη θέση μου το είπε την ώρα που κάναμε τον υπέρηχο αλλά... δεν ξέρω δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη. Εν τω μεταξύ εχθές που ξύπνησα ούτε το στήθος ήταν τόσο πρησμένο ούτε τίποτα κι άρχισα να σκέφτομαι διαφορα αλλά ξέρω (έχω διαβάσει δλδ) ότι τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν.

Τι να πω κι εγώ.....χαμένα τα έχω και πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω αν τελικά τα πράγματα είναι όπως δείχνουν.... ίσως να μην είναι γραφτό μου να γίνω μαμά τι να πω! 

Κοριτσακι μου μη λες τετοια! Εγω πιστευω οτι τη παρασκευη θα ειναι ολα καλα !!!η θεση ειναι απλα!!και στο ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου !! 

Δημοσίευση

@Πιου-πιου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το κουράγιο......εμένα κοιλιακό μου έκανε και την πρ. Παρασκευή 6+6  (και αφού δεν ακούγαμε κάτι) κάναμε κολπίκο και ακούσαμε....όχι τρελό ήχο αλλά ακούσαμε. Σήμερα 7+4 τίποτα με κοιλιακό ούτε με κολπικό που κάναμε μετά......τι να πώ μακάρι να φταίει η θέση του εμβρύου και της μήτρας μου που είναι οπίσθια και την Παρασκευή να δούμε ότι όλα είναι καλά...... μου τηλ. και η γραμματέας του που του είπε τα νούμερα αλλά τι να πεί κι αυτός....καλή είναι λέει η χοριακή αλλά θα δούμε την Παρασκευή....... η μαία του εξωσωματικού μου γιατί της τηλ. μου λέει εντάξει δεν έχει τρελή αύξηση αλλά ανέβηκε παρόλα αυτά τα ιατρικά ευρήματα μας νοιάζουν κι όχι τα εργαστηριακά.....τι να πώ κι εγώ.....αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι.....περιμένω την Παρασκευή!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

@PAPA EVA σε ευχαριστώ πολύ

@Ginaak ναι ίσως ανεβαίνει με άλλους ρυθμούς. Η κοπέλα από το ιατρείο που με πείρε πρίν λίγο (μίλησε στο γιατρό) μου είπε ότι καλή είναι η χοριακη αλλά θα δούμε την Παρασκευή. Για τη θέση μου το είπε την ώρα που κάναμε τον υπέρηχο αλλά... δεν ξέρω δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη. Εν τω μεταξύ εχθές που ξύπνησα ούτε το στήθος ήταν τόσο πρησμένο ούτε τίποτα κι άρχισα να σκέφτομαι διαφορα αλλά ξέρω (έχω διαβάσει δλδ) ότι τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν.

Τι να πω κι εγώ.....χαμένα τα έχω και πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω αν τελικά τα πράγματα είναι όπως δείχνουν.... ίσως να μην είναι γραφτό μου να γίνω μαμά τι να πω! 

Μα τι είναι αυτά που λες, το μόνο που μπορεις να κάνεις τώρα είναι υπομονή και θα δεις, μην ξεγράψεις το μωράκι που έχεις μέσα σου.

Κι αυτός ο γιατρός, βρε παιδί μου δεν μπορούσε να είναι πιο συγκεκριμένος...

Εύχομαι την Παρασκευή να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

@Πιου-πιου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το κουράγιο......εμένα κοιλιακό μου έκανε και την πρ. Παρασκευή 6+6  (και αφού δεν ακούγαμε κάτι) κάναμε κολπίκο και ακούσαμε....όχι τρελό ήχο αλλά ακούσαμε. Σήμερα 7+4 τίποτα με κοιλιακό ούτε με κολπικό που κάναμε μετά......τι να πώ μακάρι να φταίει η θέση του εμβρύου και της μήτρας μου που είναι οπίσθια και την Παρασκευή να δούμε ότι όλα είναι καλά...... μου τηλ. και η γραμματέας του που του είπε τα νούμερα αλλά τι να πεί κι αυτός....καλή είναι λέει η χοριακή αλλά θα δούμε την Παρασκευή....... η μαία του εξωσωματικού μου γιατί της τηλ. μου λέει εντάξει δεν έχει τρελή αύξηση αλλά ανέβηκε παρόλα αυτά τα ιατρικά ευρήματα μας νοιάζουν κι όχι τα εργαστηριακά.....τι να πώ κι εγώ.....αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι.....περιμένω την Παρασκευή!

Κουραγιο ψυχη μου....ολα θα πανε καλα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ginaak είπε:

Μα τι είναι αυτά που λες, το μόνο που μπορεις να κάνεις τώρα είναι υπομονή και θα δεις, μην ξεγράψεις το μωράκι που έχεις μέσα σου.

Κι αυτός ο γιατρός, βρε παιδί μου δεν μπορούσε να είναι πιο συγκεκριμένος...

Εύχομαι την Παρασκευή να πάνε όλα καλά!

Τι να πεί κι αυτός με ένα νούμερο?Αυτά τα πράγματα είναι λεπτά. Και η μαία του εξωσωματικού που της τηλ. μου λέει τα ιατρικά ευρήματα μας ενδιαφέρουν σε αυτήν τη φάση όχι τα εργαστηριακά για αυτό και δεν λέμε για χοριακές συνέχεια. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η dimsea είπε:

Τι να πεί κι αυτός με ένα νούμερο?Αυτά τα πράγματα είναι λεπτά. Και η μαία του εξωσωματικού που της τηλ. μου λέει τα ιατρικά ευρήματα μας ενδιαφέρουν σε αυτήν τη φάση όχι τα εργαστηριακά για αυτό και δεν λέμε για χοριακές συνέχεια. 

Aχ βρε κορίτσι μου διαβασα τα νέα σου. Δεν είναι δυνατόν. Μήπως όντως ήταν η μήτρα που έχει οπίσθια κλίση.. Την περασμέη φορά δεν σου είχε πει πόσους παλμούς έχει το μωρό; Εμένα μου δίνει τον υπέρηχο και το χαρτί που λέει αναλυτικά όλες τις μετρήσεις καθε υπερήχου..Ελπίζω αύριο όλα να είναι καλά και απλά όλο αυτό να είναι ένα κακό ονειρο. Εγώ πιστεύω όλα θα είναι καλά αύριο και θα ακούσετε καρδούλα..

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Aχ βρε κορίτσι μου διαβασα τα νέα σου. Δεν είναι δυνατόν. Μήπως όντως ήταν η μήτρα που έχει οπίσθια κλίση.. Την περασμέη φορά δεν σου είχε πει πόσους παλμούς έχει το μωρό; Εμένα μου δίνει τον υπέρηχο και το χαρτί που λέει αναλυτικά όλες τις μετρήσεις καθε υπερήχου..Ελπίζω αύριο όλα να είναι καλά και απλά όλο αυτό να είναι ένα κακό ονειρο. Εγώ πιστεύω όλα θα είναι καλά αύριο και θα ακούσετε καρδούλα..

Καλημέρα. Όχι είχε τα δύο πεδία με τις φωτογραφίες όχι το πινακάκι με την μέτρηση αλλά έτσι κι αλλιώς τι σημασία έχει? Το θέμα είναι ότι 03/07 ακούσαμε και 8/07 όχι.....δεν πιστεύω σε θαύματα..... έχει τελειώσει κακά τα ψέματα...εκτός πια κι αν τι να πώ......όντως είμαι τόσο τυχερή που ποτέ δεν ήμουν!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Καλημέρα. Όχι είχε τα δύο πεδία με τις φωτογραφίες όχι το πινακάκι με την μέτρηση αλλά έτσι κι αλλιώς τι σημασία έχει? Το θέμα είναι ότι 03/07 ακούσαμε και 8/07 όχι.....δεν πιστεύω σε θαύματα..... έχει τελειώσει κακά τα ψέματα...εκτός πια κι αν τι να πώ......όντως είμαι τόσο τυχερή που ποτέ δεν ήμουν!

Eλπίζω αυτή τη φορά να γίνει η ανατροπή και να είσαι τυχερή κορίτσι μου! Κάνε υπομονή μέχρι αύριο και μην το ξεγράφεις ακόμα.. Μπορεί αύριο να την ακούσετε.. Ξέρω περνάς δύσκολα τώρα και νοιώθεις χάλια αλλά κάνε μια μέρα υπομονή ακόμα..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Eλπίζω αυτή τη φορά να γίνει η ανατροπή και να είσαι τυχερή κορίτσι μου! Κάνε υπομονή μέχρι αύριο και μην το ξεγράφεις ακόμα.. Μπορεί αύριο να την ακούσετε.. Ξέρω περνάς δύσκολα τώρα και νοιώθεις χάλια αλλά κάνε μια μέρα υπομονή ακόμα..

Εσύ κοπέλα μου πήγες στο γιατρό; Τι έγινε τελικά με το 2ο σάκο;

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η dimsea είπε:

Μην σε στεναχωρεί αυτό και σε μένα είχε τύχει ένας γιατρός να μην πιάνει παλμούς στο νοσοκομείο μετά από αιμορραγία και όταν πήγα το απόγευμα στον γιατρό μου τα ακούσαμε κανονικά και το μωράκι μου γενικά της πρώτες βδομάδες ήταν πάντα πιο μικρός σε σχέση με την περίοδο μου κοντά μια εβδομάδα υπομονή και όλα θα πάνε καλά 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εσύ κοπέλα μου πήγες στο γιατρό; Τι έγινε τελικά με το 2ο σάκο;

Πήγα την Δευτέρα.. Ο 2ος σάκος δυστυχώς δεν μεγαλώνει. Αλλα ο άλλος σάκος μεγάλωσε πολύ και ξανα ακούσαμε καρσούλα. Ήμουν 6+5 υπερηχογραφικά είχα δύο μέρες διαφορα ημερολογιακα.  Ο γιατρός μου είπε πάμε καλά.. Επίσης μου είπε το προτιμά που δεν μεγάλωσε γιατί αν είχε μεγάλη διαφορά με τον άλλο σάκο θα φοβόταν μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το μωρό..

Σε σχέση με τον πρώτο υπέρηχο όμως είχε μεγαλώσει πάρα πολύ το ένα μωράκι μου. Ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος..Τώρα έχω ξανά υπέρηχο την άλλη πέμπτη που θα είμαι 8+1. Ελπίζω όλα να συνεχίσουν καλά!

Δημοσίευση

@Sunshine 88 @Hope19 σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας και το κουράγιο.Αύριο θα μάθω αλλά..... κάτι μέσα μου μου λέει ότι δεν..... να το πώ ένστικτο να το πώ κάπως αλλιώς.....αυτό πιστεύω αφήστε που δεν νιώθω και τίποτα....λίγο η μέση μου πονάει κατά τα άλλα το στήθος χλαπάτσα.Τι να πώ..... νιώθω τόσο κενή και τόσο χαμένη!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η dimsea είπε:

@Sunshine 88 @Hope19 σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας και το κουράγιο.Αύριο θα μάθω αλλά..... κάτι μέσα μου μου λέει ότι δεν..... να το πώ ένστικτο να το πώ κάπως αλλιώς.....αυτό πιστεύω αφήστε που δεν νιώθω και τίποτα....λίγο η μέση μου πονάει κατά τα άλλα το στήθος χλαπάτσα.Τι να πώ..... νιώθω τόσο κενή και τόσο χαμένη!

Έλα αγάπη μου τώρα εγώ 9 μήνες δεν ένοιωθα τίποτα εδώ που τα λέμε μέχρι που με πιάσανε οι πόνοι της γέννας και τρελενομουν και αγχώνομουν το σπορακι σου μεγαλώνει και θα δεις πως αύριο όλα θα είναι καλά 😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sunshine 88 είπε:

Έλα αγάπη μου τώρα εγώ 9 μήνες δεν ένοιωθα τίποτα εδώ που τα λέμε μέχρι που με πιάσανε οι πόνοι της γέννας και τρελενομουν και αγχώνομουν το σπορακι σου μεγαλώνει και θα δεις πως αύριο όλα θα είναι καλά 😍😍

Σε ευχαριστώ πολύ για τη δύναμη και το κουράγιο.....μακάρι να σας πώ αύριο ευχάριστα αλλά ειλικρινά δεν το πιστεύω. Συγνώμη που σας μαύρισα βρε κορίτσια αλλά ήθελα κι εγώ κάπου να τα πώ 😢.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τη δύναμη και το κουράγιο.....μακάρι να σας πώ αύριο ευχάριστα αλλά ειλικρινά δεν το πιστεύω. Συγνώμη που σας μαύρισα βρε κορίτσια αλλά ήθελα κι εγώ κάπου να τα πώ 😢.

Κορίτσι μου εννοείτε καλά έκανες και μας τα είπες. Δεν μας μαύρισες. Εδώ είμαστε για να λέμε τα πάντα και καλά και άσχημα.. Είναι λογικό να νοιώθεις άσχημα.. Εμείς είμαστε εδώ για σένα ότι χρειαστείς.. Εύχομαι αύριο να εκπλαγείς ευχάριστα! 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Έλα αγάπη μην το βάζεις κάτω, να προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Και αν είναι πηγαίνεις και σε άλλον γιατρό για δεύτερη γνώμη. Δεν μας μαυρίζεις είμαστε εδώ να ακούει η μία την άλλη.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η dimsea είπε:

Κορίτσι μου κουράγιο. Μη χάνεις όμως τις ελπίδες σου...

Συμβαίνουν και ανεξήγητα πράγματα!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά...

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα!!! Εγώ λοιπόν μετά το θρίλερ των χοριακών...πήγα χτες στο γιατρό για υπέρηχο γιατί φοβόμασταν για εξωμήτριο!! Όλα καλά λοιπόν , είναι ενδομήτριο!! Ο γιατρός είπε πως ο σάκος είναι ακριβώς όσος θα έπρεπε για την εβδομάδα που είμαι (5 + 4 ημ. σήμερα). Την άλλη Πέμπτη έχουμε ραντεβού να ακούσουμε καρδούλα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η ioannastr είπε:

Καλησπέρα και από μένα!!! Εγώ λοιπόν μετά το θρίλερ των χοριακών...πήγα χτες στο γιατρό για υπέρηχο γιατί φοβόμασταν για εξωμήτριο!! Όλα καλά λοιπόν , είναι ενδομήτριο!! Ο γιατρός είπε πως ο σάκος είναι ακριβώς όσος θα έπρεπε για την εβδομάδα που είμαι (5 + 4 ημ. σήμερα). Την άλλη Πέμπτη έχουμε ραντεβού να ακούσουμε καρδούλα!!! 

Mπράβο βρε κορίτσι μου... Είδες όλα καλά λοιπόν! Τζάπα είχες αγχωθεί.. Με το καλό να ακούσετε και καρδούλα!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ioannastr είπε:

Μπράβο κορίτσι!!! Τέλεια νέα!! Απλά άργησε να πάρει μπρος. Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η dimsea είπε:

Κορίτσι μ τι είναι αυτά π λες, είμαστε εδώ για να στηριζουμε η μία την αλλη.σε καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί περνάμε τις ίδιες αγωνίες. Μακάρι αύριο να πάνε όλα καλά 🙏. Είσαι στη σκέψη μ.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Mπράβο βρε κορίτσι μου... Είδες όλα καλά λοιπόν! Τζάπα είχες αγχωθεί.. Με το καλό να ακούσετε και καρδούλα!

Κορίτσι μου γλυκό κ σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!! 

Δημοσίευση

@nik_02 @ioannastr σας ευχαριστώ πάρα πολύ 🥰! Ήδη νιώθω κάπως καλύτερα κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι τα επόμενα βήματα. Σε όλη αυτήν τη διαδικασία μάλλον τελικά πρέπει να παίρνουμε ψυχρά κάποια πράγματα και να πεισμώνουμε παραπάνω μιας και από ένα σημείο και μετά δεν είναι στο χέρι μας.Τουλάχιστον έχω ήσυχη τη συνείδηση μου γιατί ξέρω ότι πάλεψα και έκανα το καλύτερο που μπορούσα για όσο αυτό κράτησε. Θα δώ και ποιά είναι τα επόμενα βήματα αύριο,εννοώ αν θα χρειαστεί απόξεση κλπ, και θα συνεχίσω τον αγώνα μου. Τουλάχιστον αν μπορώ να πώ ότι κάτι με χαροποιεί σε όλο αυτό είναι ότι σε αυτήν μου την προσπάθεια πέτυχα εμφύτευση! @ioannastr εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το καλό να ακούσετε καρδούλα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα Κορίτσια 🩷 χθες είχα το καθιερωμένο ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ την παιδοκαρδιολογο…  ευτυχώς επιτέλους μετά από μήνες έχω καλά νέα!    η μεσοκοιλιακη επικοινωνία υπάρχει (αυτή η τρυπούλα στο χώρισμα της καρδιάς) αλλά δν μεγαλώνει έχει μικρύνει κιόλας άρα μου είπαν σίγουρα θα κλείσει είτε μέχρι να γεννήσω είτε τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού.    αλλά το πιο σημαντικό το άλλο πρόβλημα που είχαμε (στο αορτικό τόξο της καρδιάς) φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρό. Υπάρχει ένας διαφορετικός σχεδιασμός στο τόξο (που ήταν κ η αιτία που είχαμε την προηγούμενη εικόνα) αλλά δεν υπάρχει στένωση αορτής και όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι εξαιρετική. Όταν γεννήσω θα γίνει υπέρηχος στο παιδί κ θα γίνει κ επαναληπτικός τον 1ο κ 3ο μήνα ζωής αλλά η γιατρός ήταν σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει κανένα θέμα. Απλά έχει μια ιδιαιτερότητα κατασκευαστικά σε ένα σημείο του τόξου χωρίς να επηρεάζει όμως την λειτουργία της καρδιάς! 💪🏽   για το βάρος που ανησυχούσαμε γιατί είχε πέσει καμπύλες ευτυχώς έχει επανέλθει. Αλλά μου είπε ο γιατρός σ αυτό συνέβαλε κ το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλό.  34+5 χθες κ το μέτρησε 2.600γρ ο γιατρός. Είναι πολύ ψηλό παιδί μου είπε αλλά επειδή κ ο πρωτοσ γιος μου είναι ένα παιδι πάρα πολύ ψηλό που ποτέ δεν μπόρεσε να μπει σε καμπύλες ανάπτυξης, μου  είπε ότι είναι κληρονομικό κ φαίνεται και ο γιος μου ο δεύτερος  να ακολουθεί τα ίδια βήματα (μάλλον πιο ψηλό είπε ο γιατρός κ από τον πρώτο γιο μου)  τρομαζωω γιατί ο πρωτος γιοσ είναι 2.5 χρονών κ έχει περάσει το 1 μέτρο ήδη κ φοράει ρούχα για 5-6 ετών παιδάκια αλλά εντάξει είναι γονίδια τι να κάνουμε 😆🤣 (από μένα δεν πήραν ούτε από το σόι μου, πήραν από τον άντρα μου άρα είναι δικαιολογημένο)!    Έκανα κ καρδιοτοκογραφημα όλα καλά κοιμόταν ως συνήθως 🥹😂  επόμενο ραντεβού την επόμενη πέμπτη στις 16/0στον γιατρό μου για καρδιοτοκογραφημα, υπερηχο κ εμβόλιο κοκκύτη! 
    • Πόσο θα ήθελα να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω ότι αυτη η άχαρη περίοδος θα περάσει. Μακάρι να μπορούσες να δεις στο μέλλον, θα έβλεπες το παιδάκι σου να λιώνει για σένα και εσύ για αυτό! Όλες αυτές οι κακές σκέψεις θα είναι ένα άσχημο όνειρο! Όπως σου είπαν τα κορίτσια, κλισέ αλλά αληθινό, βγες μια βόλτα, κάνε ένα βήμα πίσω, βάλε τις ανάγκες σου ως προτεραιότητα και μόλις βρεις τον εαυτό σου μπες ξανά δυναμικά στο πανέμορφο μα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι της μητρότητας! Όλα θα βελτιωθούν σύντομα απλώς δεν το βλέπεις τώρα. Για όλα όσα σε ανησυχούν υπάρχει λύση, το μωρό σου θα μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Και θα έχει δίπλα του μια μαμά που θα το λατρεύει και θα είναι και η ίδια καλά και χαμογελαστή. Πάρε το χρόνο σου, έχεις κ εσύ σημασία, μην το ξεχνάς αυτό! @evaioan διάβασα το μήνυμα σου και με έπιασαν τα γέλια εκεί που λες για τον παιδίατρο και τις καμπύλες! Τη μια ο παιδίατρος σου λέει μα μου, την άλλη ο γυναικολόγος ψελλίζει διάφορα, μήπως οι επαγγελματίες υγείας που έχεις επιλέξει δε σου ταιριάζουν; Δε φαίνεται να τους έχεις τρομερή εμπιστοσύνη! 😂Το λέω με πολλή αγάπη γιατί κ εγώ είχα μια ανάλογη εμπειρία που ο παιδίατρος πραγματικά με ισοπέδωσε με την πίεση να παχύνει το παιδί μου και όντως ζήτησα μια συμβουλή από κάποιον πιο ειδικό και τελικά ακολούθησα άλλες οδηγίες που ταίριαζαν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου. Απλώς επειδή οι γιατροί είναι επαγγελματίες και γνώμονα έχουν την επιστήμη τους και το καλώς έχειν τον ασθενών τους, ας μη βιαζόμαστε να τους απορρίπτουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε ζημιά αν κάνουμε του κεφαλιού μας. Φυσικά να μην καταπίνουμε αμασητα ό,τι μας λένε και εμείς ξέρουμε το παιδί μας καλύτερα από τον καθένα αλλά ας πράττουμε πάντα μέσα από το πρίσμα της καθοδήγησης επαγγελματιών υγείας που εμπιστευόμαστε. Το λέω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλώς επειδή από το φόρουμ ενημερώνονται και νέοι, άπειροι γονείς, ίσως δεν είναι καλή ιδέα να φαίνεται ότι με τους γιατρούς υπάρχει κόντρα και διαμάχη, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.  
    • Ναι, εμένα ήταν στα ύψη και χρειάστηκα το χαπάκι. Λένε ότι μερικές φορές ανεβαίνει από το άγχος και εγώ έχω πάρα πολύ άγχος σαν άνθρωπος 🤦‍♀️
    • χαχαχαχαχ ετσι και ο δικος μου θα ειναι διπλα τους σίγουρα...τα δικα μας ειναι μοντελακια...ετσι λέω εγώ 😂 απλά εμένα είναι ψηλός..😍 είδες που σ είπα οτι σε λίγες μέρες θα το κάνει; τωρα προσοχή μόνο❤️
    • Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια… Κορίτσι μου να χαίρεσαι το παιδάκι σου.. Γερό κι ευρυχισμένο να είναι.. 🫶🏼 Να περάσετε τέλεια 🥳🥳 @Rena92 Κορίτσι μου γλυκό καταλαβαίνω πως είναι δυσκολο να βρισκεσαι στη δουλειά εμω δεν είσαι καλά ψυχολογικά λίγες ώρες ειναι θα περάσουν.. προσπάθησε να αποβαλλεις το αγχος και οποιαδήποτε σκέψη η δουλεια θα σου αποσπασει λιγο την προσοχη δεν γνωρίζω να σου πω κατι παραπανω για τις τιμες της χοριακης μιας και δεν εχω μείνει ποτέ έγκυος αλλα ισως και το αγχος δεν βοηθάει.. ευχομαι ολα να πανε καλα αλλα και μενα η αποψη μου ειναι να ενημερώσεις τον γιατρό σου και ισως επρεπε να συνεχισεις τις μετρησεις πάλι στο γενεσις απο οπου ξεκίνησες πιθανόν τε μηχανηματα τους μα διαφέρουν.. @ditaki κοπέλα μου λυπάμαι πολύ για το ένα έμβρυο ευχομαι να πάνε όλα καλά με το άλλο..! Σε κάθε περιπτωση ότι κι αν συμβεί σκεψου πως εχεις 3 αγγελουδια δεν το συζητω η απωλια ειναι απωλια ομως εχεις ηδη δωσει ζωη στα 3 παιδάκια σου κι αυτο ειπναι μεγάλη ευλογία..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...