Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tillandsia είπε:

Κορίτσια τι κάνετε..είμαι στη 5η μέρα με τα φάρμακα σήμερα είδαμε 6 αυγουλάκια, θα ξαναδούμε πάλι την Παρασκευή... Δευτέρα η τρίτη ωοληψια με το καλό.. εσείς πως κάνατε τεστ covid κ ποσες μέρες πριν απ'την ωοληψια..

Αντε ωραια να πανε ολα καλά!στο κεντρο εκανα 3 μερες πριν την ωοληψια 90€ 

Δημοσίευση
στις On 22/6/2020 at 12:08 ΜΜ, ο/η kaounmar είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!! Σήμερα πήγα στο γιατρό για υπέρηχο και μου είπε ότι μπορώ να αρχίσω σήμερα κιόλας 2η μέρα του κύκλου τη διέγερση!!!

Καλημερα 🙂 εμένα με πηραν απο την Επιτροπή εγκρίθηκε η αίτηση και σήμερα θα παω να την παρω. Μετά στον γιατρό για να μου γράφει τα φάρμακα να δω ποτε θα ξεκινήσω την διέγερση. Εσυ πως πας? 

Δημοσίευση
στις On 21/6/2020 at 10:20 ΠΜ, ο/η Xrisa127 είπε:

Καλημέρα!!Να σου πω την αλήθεια και εγώ μόνο τα βασικά ξέρω 🙃 Είμαι σίγουρη ότι θα τα μάθουμε ολα στην πορεία ,είναι και τα κορίτσια εδώ που βοηθούν πολύ με τις γνώσεις και την εμπειρία τους εμάς που είμαστε καινούργιες στην διαδικασία αυτή.Στη Λάρισα θα κανεις την εξωσωματική;

Καλημερα κορίτσι μου 🙂. Σήμερα παω να παρω την έγκριση από την Επιτροπή και μετά στον γιατρό να μου γράφει τα φάρμακα. Εσυ τι κάνεις πως είσαι? 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Αντε ωραια να πανε ολα καλά!στο κεντρο εκανα 3 μερες πριν την ωοληψια 90€ 

Μου είπαν μόνο 2τεστ θα κάνω πριν από την ωοληψια εγώ κ σύζυγος κ πριν από έμβρυομεταφορά μόνο εγώ..σήμερα μου λένε πριν απ' τη διέγερση δεν έκανες τεστ για covid; Έπαθα σοκ..δεν μου είπαν αυτό πιο πριν..δηλαδή πέμπτη πρωί τεστ, Παρασκευή πρωί θα έχω αποτέλεσμα.. Παρασκευή πρωί όμως ξανά τεστ επειδή Δευτέρα θα γίνει οωληψια..κάτι δεν πάει καλά..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tillandsia είπε:

120€ για κάθε τεστ θα δώσω εγώ 3 φορές κ συζηγος 1 φορά αν είναι δυνατόν..

Κορίτσι μου παράξενα μου ακούγονται όλα αυτά. Εφόσον θα κάνεις εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο σωστά?

Εμένα μου ζήτησαν μόνο πριν την οωληψία να κάνω και μόνο εγώ όχι ο άντρας μου. Μετά στην εμβρυομεταφορά δεν ζήτησαν αφού έγινε μετά από 5 μέρες 😩

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Tillandsia είπε:

120€ για κάθε τεστ θα δώσω εγώ 3 φορές κ συζηγος 1 φορά αν είναι δυνατόν..

Λοιπόν αν θυμάμαι καλά το κέντρο που πας είναι Θεσσαλονίκη. Λοιπόν εγώ έκανα το τεστ στο atg στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά με 80€. Παίρνεις τηλ κλείνεις ραντεβού και την επόμενη μέρα σου στέλνουν τα αποτελέσματα με email. Όσο για την ετ αφού θα κάνεις στον ίδιο κύκλο πάλι θέλουν τεστ;!;!;!;

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Tillandsia είπε:

Μου είπαν μόνο 2τεστ θα κάνω πριν από την ωοληψια εγώ κ σύζυγος κ πριν από έμβρυομεταφορά μόνο εγώ..σήμερα μου λένε πριν απ' τη διέγερση δεν έκανες τεστ για covid; Έπαθα σοκ..δεν μου είπαν αυτό πιο πριν..δηλαδή πέμπτη πρωί τεστ, Παρασκευή πρωί θα έχω αποτέλεσμα.. Παρασκευή πρωί όμως ξανά τεστ επειδή Δευτέρα θα γίνει οωληψια..κάτι δεν πάει καλά..

Κατι δε παει καλά σιγουρα!!! Για προσεχε τι σου λενε  γιατί ο νομος δεν υποχρεωνει τεστ πριν την ετ !ΠΟΤΕ!! Τεστ κοβιτ γινεται μονο σε περιπτωση μεθης!!Κ ουτε στον ανδρα ζητανε..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Κατι δε παει καλά σιγουρα!!! Για προσεχε τι σου λενε  γιατί ο νομος δεν υποχρεωνει τεστ πριν την ετ !ΠΟΤΕ!! Τεστ κοβιτ γινεται μονο σε περιπτωση μεθης!!Κ ουτε στον ανδρα ζητανε..

Εγώ πριν την εμβρυομεταφορα έκανα τεστ...μόνο εγώ βέβαια...αλλά πριν την ωοληψια δνε είχα κάνει γαιτι την έκανα τον μαρτη πριν τα μέτρα...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Χάθηκα αλλά λίγο το άγχος,λίγο το τρέξιμο με την αιματολόγο.... είπα να χαλαρώσω.Σήμερα είναι και η μεγάλη μέρα που θα πάω στον γιατρούλη μου...να δούμε τι θα δούμε και δεν περνάει η ώρα.

@Tillandsia εγώ έκανα μόνο τέστ για covid (όχι ο σύζυγος), τρείς μέρες πρίν την ωοληψία και αυτό ήταν.... με 60€ σε εργαστήριο που με έστειλε  ο γιατρός και μάλιστα κάλυψε ο ίδιος το κόστος.... εσένα δλδ σου ζητάνε 360€ + 120€ για τον σύζυγο έτσι απλά????Στο δρόμο τα βρίσκουμε???Να το ψάξεις οπωσδήποτε!

Δημοσίευση

Με βρήκαν χαζή κ παίζουν τωρα.. νομίζουν ότι έχω πολλά λεφτά επειδή πλήρωσα τα φάρμακα...ναι κορίτσια η εξήγηση που μου είπαν είναι εξής:"συνολικά 3 τεστ θέλουμε από γυναίκα κ 1 τεστ από σύζυγό όταν θα δώσει σπέρμα.." όπως καταλάβατε στην Κομοτηνή μόνο ένας κάνει τεστ κοστίζει 120 ευρώ τη φορά (θα κοστίζει σύνολο 480 ευρώ μόνο τεστ).. Πέμπτη κ Παρασκευή θα κάνω τεστ..μου είπαν είναι υποχρεωμένοι για να βάλουν στο αρχείο..σκατα...δεν μπορώ να πάω κάπου αλλού επειδή δουλεύω..δηλαδή είμαι σε τοση δυσκολη φάση δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος...

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Tillandsia είπε:

Με βρήκαν χαζή κ παίζουν τωρα.. νομίζουν ότι έχω πολλά λεφτά επειδή πλήρωσα τα φάρμακα...ναι κορίτσια η εξήγηση που μου είπαν είναι εξής:"συνολικά 3 τεστ θέλουμε από γυναίκα κ 1 τεστ από σύζυγό όταν θα δώσει σπέρμα.." όπως καταλάβατε στην Κομοτηνή μόνο ένας κάνει τεστ κοστίζει 120 ευρώ τη φορά (θα κοστίζει σύνολο 480 ευρώ μόνο τεστ).. Πέμπτη κ Παρασκευή θα κάνω τεστ..μου είπαν είναι υποχρεωμένοι για να βάλουν στο αρχείο..σκατα...δεν μπορώ να πάω κάπου αλλού επειδή δουλεύω..δηλαδή είμαι σε τοση δυσκολη φάση δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος...

Ρώτησε στο νοσοκομείο. Νομίζω οτι κάποια έλεγε τις προάλλες πως πήγε  νοσοκομείο και το έκανε χωρίς κόστος. Και μόνο τα 2 να κάνετε εκεί αν όχι και τα 4 γλυτώνεις λεφτά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tillandsia είπε:

Κοίτα ότι χρειάζεται ένα οπωσδήποτε χρειάζεται ναι γιατί η ωοληψία είναι ιατρική πράξη και πλέον πρίν από κάθε ιατρική πράξη το ζητάνε λόγω της κατάστασης (αυτό δλδ είναι το νόμιμο και το σωστό). Από τον σύζυγο όμως γιατί? Θέλει μέθη για να δώσει σπέρμα και το..... θεωρείται ιατρική πράξη??? Για όνομα του θεού....αυτό ακριβώς να τους πείς και αν θές επικοινώνησε με κάποια υγειονομική αρχή...... κάπου θα μπορείς να απευθυνθείς για τέτοια θέματα δεν μπορεί. Δλδ να δούν ότι αντιδράς και δεν χάβεις ότι δου λένε....και πές δλδ υποχρεωμένοι είστε μόνο εσείς εδώ γιατί σε τόσα κέντρα εξωσωματικής στην Αθήνα ζητάνε μόνο ένα κι αυτό από την σύζυγο.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

Ρώτησε στο νοσοκομείο. Νομίζω οτι κάποια έλεγε τις προάλλες πως πήγε  νοσοκομείο και το έκανε χωρίς κόστος. Και μόνο τα 2 να κάνετε εκεί αν όχι και τα 4 γλυτώνεις λεφτά!!

Μαζικά γίνονται εδω στην Κομοτηνή αλλά δεν θέλει το κέντρο.. θέλει απ' το ιδιωτικό να κάνω..δηλαδη λεφτά λεφτά λεφτά... νευριάζω στην αρχή γιατί δεν μου είπαν αυτό..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η dimsea είπε:

Κοίτα ότι χρειάζεται ένα οπωσδήποτε χρειάζεται ναι γιατί η ωοληψία είναι ιατρική πράξη και πλέον πρίν από κάθε ιατρική πράξη το ζητάνε λόγω της κατάστασης (αυτό δλδ είναι το νόμιμο και το σωστό). Από τον σύζυγο όμως γιατί? Θέλει μέθη για να δώσει σπέρμα και το..... θεωρείται ιατρική πράξη??? Για όνομα του θεού....αυτό ακριβώς να τους πείς και αν θές επικοινώνησε με κάποια υγειονομική αρχή...... κάπου θα μπορείς να απευθυνθείς για τέτοια θέματα δεν μπορεί. Δλδ να δούν ότι αντιδράς και δεν χάβεις ότι δου λένε....και πές δλδ υποχρεωμένοι είστε μόνο εσείς εδώ γιατί σε τόσα κέντρα εξωσωματικής στην Αθήνα ζητάνε μόνο ένα κι αυτό από την σύζυγο.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ θα μιλήσω τώρα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tillandsia είπε:

Μαζικά γίνονται εδω στην Κομοτηνή αλλά δεν θέλει το κέντρο.. θέλει απ' το ιδιωτικό να κάνω..δηλαδη λεφτά λεφτά λεφτά... νευριάζω στην αρχή γιατί δεν μου είπαν αυτό..

Πλάκα μας κάνουν?!?!?!?!? Σε ποιο κέντρο είσαι;;;; Πάρε στην ΕΑΙΥΑ και κατήγγειλε τους!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πλάκα μας κάνουν?!?!?!?!? Σε ποιο κέντρο είσαι;;;; Πάρε στην ΕΑΙΥΑ και κατήγγειλε τους!!!

Κορίτσια ψυχραιμία...η κοπέλα έχει έρθει προ τετελεσμένου.....μην της δημιουργούμε χειρότερα πανικό. @Tillandsia εμένα ο γιατρός μου έδωσε ένα χαρτί που γράφει ότι υποβάλλομαι σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και έχω ωοληψία το Σάββατο και συνιστάται να γίνει το τέστ covid19. Πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο και μου έκλεισαν ραντεβού αύριο να το κάνω εκεί δωρεάν . Είμαι Αθήνα. Ψάξε σε ποιο νοσοκομείο στην πόλη σου γίνεται και φύγε σφαίρα.....

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Taggeris είπε:

Κορίτσια ψυχραιμία...η κοπέλα έχει έρθει προ τετελεσμένου.....μην της δημιουργούμε χειρότερα πανικό. @Tillandsia εμένα ο γιατρός μου έδωσε ένα χαρτί που γράφει ότι υποβάλλομαι σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και έχω ωοληψία το Σάββατο και συνιστάται να γίνει το τέστ covid19. Πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο και μου έκλεισαν ραντεβού αύριο να το κάνω εκεί δωρεάν . Είμαι Αθήνα. Ψάξε σε ποιο νοσοκομείο στην πόλη σου γίνεται και φύγε σφαίρα.....

Μα ρε συ εκεί τρελάθηκα και γω, έγραψε πιο πάνω ότι δεν το θέλουν από νοσοκομείο...

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Tillandsia είπε:

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ θα μιλήσω τώρα..

Εννοείται να μιλήσεις και δώσε πόνο όχι ευγενικά......κάποια πράγματα σε αυτήν τη χώρα λύνονται μόνο με φωνή και τσαμπουκά δυστυχώς.....και όπως λέει και η @annie! κάνε και καταγγελία....απείλησε τους να στρώσουν χαρακτήρα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κοίτα που πατάνε οι κερατάδες....πόση εκμετάλλευση.....έχω βγεί έξω από τα ρούχα μου!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μα ρε συ εκεί τρελάθηκα και γω, έγραψε πιο πάνω ότι δεν το θέλουν από νοσοκομείο...

Έχουν τρελαθεί τελείως.... άσε και τρελαίνουν και το κορίτσι που δεν ξέρει....

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Εννοείται να μιλήσεις και δώσε πόνο όχι ευγενικά......κάποια πράγματα σε αυτήν τη χώρα λύνονται μόνο με φωνή και τσαμπουκά δυστυχώς.....και όπως λέει και η @annie! κάνε και καταγγελία....απείλησε τους να στρώσουν χαρακτήρα!

Αμάν αμάν..... χαχαχαχα σε φοβήθηκε το μάτι μου....

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Tillandsia είπε:

Βάλε τον άντρα σου να πάρει τηλ να τους τρίξει λίγο τα δόντια... Γιατί κακά τα ψέματα εμάς τις γυναίκες καμιά φορά μας κάνουν ότι θέλουν. Και εξάλλου κορίτσια πάμε στα ιδιωτικά πληρώνουμε για να μην έχουμε αυτά τα άγχοι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Alexouli είπε:

Καλημερα κορίτσι μου 🙂. Σήμερα παω να παρω την έγκριση από την Επιτροπή και μετά στον γιατρό να μου γράφει τα φάρμακα. Εσυ τι κάνεις πως είσαι? 

Καλησπέρα !!!Πηγα και εγώ και πήρα επιτέλους την απόφαση!😊Αύριο θα πάω να γράψω τα φάρμακα και να τα πάρω έτσι ώστε να είμαι έτοιμη όταν αδιαθετήσω!

ποτε θα ξεκινήσεις τη διέγερση;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...