Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Φυσικά και σ έβαλα!! Χαμηλά. Τη μια δεξιά την άλλη αριστερά.. Ότι να ναι!!

Άντε να δούμε τι θα γίνει για όλες μας!!! Ας ελπίσουμε ο Μάης να είναι γενναιόδωρος μαζί μας!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Εγώ σήμερα,7η μέρα,δε νιώθω κάτι. Ένα ελαφρύ πρηξιματακι. Και είναι αυτό. Μη σε αγχώνει. Σου εύχομαι να πάνε ολα καλά!! 

@annie! αύριο επιτέλους θα σου πω ακριβή ημερομηνία για ωοληψια. Να πάψω να είμαι με ερωτηματικό 😁😁😁 για να δούμε ποσο μεγάλωσαν 🤞

Κορίτσια την 8η μέρα διέγερσης πως πρέπει να είναι σε μέγεθος;;;

Νομιζω δεν υπαρχει πρεπει, αναλογα..σου γραφω τι ειχα σε 3 φυσικου κυκλους ομως 1) 14εκ 2)2 ωαρια 11,5 και 12,5  3)παλι 2 ωαρια  16 και 11,5

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Άντε να δούμε τι θα γίνει για όλες μας!!! Ας ελπίσουμε ο Μάης να είναι γενναιόδωρος μαζί μας!!! 

Εγω ειμαι σιγουρη το λεω απο την αρχη ! :-)Εχουμε πολλες ετ για να δουμε ...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zeta. είπε:

Στις 28 Πιου μου!!! Θα είναι ωραία να τα έκανα κοντά ώστε να κάνουν παρέα... Η τελευταία μου βλαστοκύστη είναι. Αν δεν τα καταφέρει θα πάμε φυσιολογικά κ ο θεός βοηθός. Τα ζουζούνια σου τι κάνουν; Αν υπολογίζω από τον δικό μου θα έχουν γίνει γιγαντάκια τώρα.

Καλά έκανες αφού έχετε τη διάθεση και τη δυνατότητα! Όντως είναι ωραία να είναι κοντά! Κοντεύουν τους 8 μήνες. Είμαστε μια χαρά! 

Εύχομαι καλή επιτυχία.Περιμένω τα νέα. 

Δημοσίευση
στις On 20/5/2020 at 6:57 ΜΜ, ο/η Zeta. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Εύχομαι γρήγορα να φουσκώσουν όλες οι κοιλίτσες!!! Χθες έκανα κ εγώ την 4η κ τελευταία εμβρυομεταφορά μου με μία βλαστοκύστη. Μην ψάχνετε συμπτώματα όσες περιμένετε για χοριακή. Όλες έχουμε διαφορετικά...  Το πρήξιμο στο στήθος δεν δηλώνει εγκυμοσύνη. 

Ζετακιιιι που εισαι με το καλό!!!!καλή επιτυχία! Ο μικρούλης τι κάνει;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Δε καταλαβαινω ..θα κανεις μεθη; Αν ναι λογικό! Πολυ καλή επιτυχια!!!

Παντα νάρκωση κανω...απο ρη στιγμή που κοιμαμαι δεν το θεωρω μεθη..σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena0212 είπε:

Εγώ σήμερα,7η μέρα,δε νιώθω κάτι. Ένα ελαφρύ πρηξιματακι. Και είναι αυτό. Μη σε αγχώνει. Σου εύχομαι να πάνε ολα καλά!! 

@annie! αύριο επιτέλους θα σου πω ακριβή ημερομηνία για ωοληψια. Να πάψω να είμαι με ερωτηματικό 😁😁😁 για να δούμε ποσο μεγάλωσαν 🤞

Κορίτσια την 8η μέρα διέγερσης πως πρέπει να είναι σε μέγεθος;;;

Ξέρεις είχα στο μυαλό μου ότι έπρεπε να νιώθω κάτι παραπάνω. Εσύ πως έχεις πάει; Έχεις κάνει υπέρηχο; Λογικά μέσα στην επόμενη βδομάδα θα πας για οωληψια;

Εγώ Σάββατο έχω τον πρώτο υπερηχο δεν ξέρω πόσες μέρες θα πάει.. δέκα μέρες περίπου δεν είναι η διέγερση;

Επίσης κοριτσια κάνω μελανιτσες μικρές από τις ενέσεις ενώ τις κάνω κάθετα και κάποιες φορές βγάζει και αίματακι λίγο

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Ξέρεις είχα στο μυαλό μου ότι έπρεπε να νιώθω κάτι παραπάνω. Εσύ πως έχεις πάει; Έχεις κάνει υπέρηχο; Λογικά μέσα στην επόμενη βδομάδα θα πας για οωληψια;

Εγώ Σάββατο έχω τον πρώτο υπερηχο δεν ξέρω πόσες μέρες θα πάει.. δέκα μέρες περίπου δεν είναι η διέγερση;

Επίσης κοριτσια κάνω μελανιτσες μικρές από τις ενέσεις ενώ τις κάνω κάθετα και κάποιες φορές βγάζει και αίματακι λίγο

Εγώ έκανα υπέρηχο την Τρίτη κ ξανακάνω αύριο. Ωοληψια Δευτέρα Έως Τετάρτη. Αύριο θα μάθω σιγουρα. Άρα 10-12 μερες απ τη μέρα που ξεκίνησα τις ενέσεις. Ούτε οι οργκαλουτραν με πόνεσαν παντως εμένα. Λιγο κοκκινίζει απλά εκει που κνω αυτήν την ένεση.

Κ εγώ έχω μελανιτσες. Παρόλο που όταν έκανα αντιπηκτικές μετά την επέμβαση δεν είχα. Μην αγχωνεσαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ζετακιιιι που εισαι με το καλό!!!!καλή επιτυχία! Ο μικρούλης τι κάνει;

10 μηνών σχεδόν Μπλουμπλού μου κ σχεδόν 11 κιλά... το τρώμε το φαΐ μας... το μωράκι σου εσένα; 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Ποιες ενέσεις κανεις;;; εγω με bemfola κ orgalutran αλλά κανενα σημαδι.....μονο οι αντιπηκτικες στο παρελθόν μου έκαναν μελανια..με το καλο...εγω Δευτέρα τελικα

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες μετά από αρκετούς μήνες! Λίγο η καραντίνα και το άγχος, λίγο που εδώ και 2 εβδομάδες γύρισα στη δουλειά και νιώθω πτώμα δεν έμπαινα καθόλου. Τι κάνετε? Τα δικά μου καλά νέα είναι ότι ξεκίνησα κι εγώ επιτέλους διέγερση και σήμερα 5η μέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πως πάμε. Η βοηθός του την Δευτέρα μου είπε ότι προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα κάνουμε ΕΤ έτσι όπως τα υπολόγιζε. Σήμερα θα μου πει και για το τεστ για τον ιό (την ρώτησα εχθές που πείρα για να κλείσουμε το σημερινό ραντεβού). Άντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτό. Ελπίζω να είναι ο τυχερός μας μήνας! 

@Papadakis συγχαρητήρια κορίτσι μου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

καλημέρα @dimsea ! ολες ταυτοχρονα είμαστε. κ εγω σημερα έχω υπερηχο (8η μερα). Μακαρι να μας παει ολες καλα αυτός ο μήνας και ο επόμενος!

Με το τέλος της καραντίνας πέσαμε όλες με τα μούτρα χαχαχαχαχα λογικό το βρίσκω. Μακάρι βρε κορίτσι μου γιατί είναι η δεύτερη μου προσπάθεια κι αν κούφια η ώρα δεν..... θα πρέπει φτου κι από την αρχή χαρτιά, επιτροπή κλπ κλπ. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη γιατί 2η μέρα περιόδου που με είδε μου είπε ότι φαίνεται καλή η ωορρηξία που θα γίνει και πιστεύει ότι θα πάρουμε περισσότερα ωάρια αυτήν τη φορά Έχω μια αγωνία..... η καρδιά μου από την ώρα που ξύπνησα πάει να σπάσει! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η dimsea είπε:

Με το τέλος της καραντίνας πέσαμε όλες με τα μούτρα χαχαχαχαχα λογικό το βρίσκω. Μακάρι βρε κορίτσι μου γιατί είναι η δεύτερη μου προσπάθεια κι αν κούφια η ώρα δεν..... θα πρέπει φτου κι από την αρχή χαρτιά, επιτροπή κλπ κλπ. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη γιατί 2η μέρα περιόδου που με είδε μου είπε ότι φαίνεται καλή η ωορρηξία που θα γίνει και πιστεύει ότι θα πάρουμε περισσότερα ωάρια αυτήν τη φορά Έχω μια αγωνία..... η καρδιά μου από την ώρα που ξύπνησα πάει να σπάσει! 

κάθε φορά ειναι διαφορετική! να μη σκέφτεσαι άσχημα! ολα καλά θα πάνε. Το άγχος μονο αρνητικά αποτελεσματα μπορεί να φέρει. εγω ειμαι πολύ ήρεμη (ενω γενικά ειμαι υπερ-αγχώδης). Ισως φταίει η άγνοια του πρωτάρη!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Ginaak είπε:

Το σκέφτηκα πολύ πριν απαντήσω αλλά τη σπερματεγχυση τη θεωρώ χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Όμως εισαι μικρη κι αυτό σε βοηθάει,από την άλλη οι παράμετροι του σπέρματος δεν είναι ευνοϊκοί.Τι κίνηση έχει? Παίζει βασικό ρόλο η κίνηση στη σπερματεγχυση.

Συγγνώμη αν σε απογοητεύω με την απάντηση μου

Λες ε? Βασικά θα μιλήσω με τον γυναικολόγο μου να δω τι θα μου πει και εκεινος και βλέπουμε 🙂

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

κάθε φορά ειναι διαφορετική! να μη σκέφτεσαι άσχημα! ολα καλά θα πάνε. Το άγχος μονο αρνητικά αποτελεσματα μπορεί να φέρει. εγω ειμαι πολύ ήρεμη (ενω γενικά ειμαι υπερ-αγχώδης). Ισως φταίει η άγνοια του πρωτάρη!

Εχεις δικιο όντως είναι διαφορετική η κάθε φορά κι ενώ στην πρώτη φορά που δεν γνώριζα και πολλά ήμουν χαλαρή τώρα με έχει πιάσει μια αγωνία ... για καλό μεν αλλά αγωνία έχουν μεγαλώσει, πόσο έχουν μεγαλώσει κλπ κλπ. Ας πάνε όλα καλά για όλες μας και χαλάλι όσα περνάμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η dimsea είπε:

Εχεις δικιο όντως είναι διαφορετική η κάθε φορά κι ενώ στην πρώτη φορά που δεν γνώριζα και πολλά ήμουν χαλαρή τώρα με έχει πιάσει μια αγωνία ... για καλό μεν αλλά αγωνία έχουν μεγαλώσει, πόσο έχουν μεγαλώσει κλπ κλπ. Ας πάνε όλα καλά για όλες μας και χαλάλι όσα περνάμε! 

Όλα καλά θα πάνε για όλες μας!! Ανοίγει ο καιρός, έρχεται το καλοκαίρι και ευνοείται η όλη διαδικασία και ειδικά η σύλληψη!! Μόνο θετικά τεστακια θα έχουμε από δω και πέρα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η elena0212 είπε:

Εγώ έκανα υπέρηχο την Τρίτη κ ξανακάνω αύριο. Ωοληψια Δευτέρα Έως Τετάρτη. Αύριο θα μάθω σιγουρα. Άρα 10-12 μερες απ τη μέρα που ξεκίνησα τις ενέσεις. Ούτε οι οργκαλουτραν με πόνεσαν παντως εμένα. Λιγο κοκκινίζει απλά εκει που κνω αυτήν την ένεση.

Κ εγώ έχω μελανιτσες. Παρόλο που όταν έκανα αντιπηκτικές μετά την επέμβαση δεν είχα. Μην αγχωνεσαι. 

Kαλημέρα! Αντε κοντεύεις! Αν είναι έτσι λογικα κι εγώ θα έχω οωληψία Παρασκευή-Σάββατο. Λογικά Στον επόμενο υπέρηχο γύρω στην Τρίτη θα ξέρω κι εγώ! 

Τέλεια είμαστε πολύ κοντά!

Με ηρεμήσατε που μου λέτε ότι δεν νοιώθετε τίποτα σημαντικό.

Κι εγώ αυτό ένα φούσκωμα, πρήξιμο και κάτι τσιμπηματάκια. Αλλά πιο πολύ όταν κουράζομαι. Ας πούμε χθες έβαλα σκούπα ηλεκτρική και λίγο ζορίστηκα..

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, να μας πάνε όλα κατ ευχήν!

Δημοσίευση

@annie! μακάρι για όλες όσες προσπαθούμε εντός και εκτός φόρουμ γιατί κορίτσια πραγματικά γίνεται ένας χαμός! Κάθε φορά που πάω και κοιτάζω στο σαλόνι βλέπω τόσες γυναίκες..... πραγματικά δλδ μου κάνει εντύπωση! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η dimsea είπε:

Καλημέρα σε όλες μετά από αρκετούς μήνες! Λίγο η καραντίνα και το άγχος, λίγο που εδώ και 2 εβδομάδες γύρισα στη δουλειά και νιώθω πτώμα δεν έμπαινα καθόλου. Τι κάνετε? Τα δικά μου καλά νέα είναι ότι ξεκίνησα κι εγώ επιτέλους διέγερση και σήμερα 5η μέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό να δούμε πως πάμε. Η βοηθός του την Δευτέρα μου είπε ότι προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα κάνουμε ΕΤ έτσι όπως τα υπολόγιζε. Σήμερα θα μου πει και για το τεστ για τον ιό (την ρώτησα εχθές που πείρα για να κλείσουμε το σημερινό ραντεβού). Άντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτό. Ελπίζω να είναι ο τυχερός μας μήνας! 

@Papadakis συγχαρητήρια κορίτσι μου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις! 

΄Καλημέρα κορίτσι μου! Είμαστε πάρα πολύ κοντά! Εγώ σήμερα είμαι 4η μέρα και πάω άυριο για υπέρηχο..

Ευχομαι αυτή τη φορά να έχεις θετική χοριακή ! Αισιοδοξία και θετική σκέψη!

Κι εγώ έχω άγχος αν και η πρώτη μου φορά, αλλά προσπαθώ να το περιορίσω. Απλά κρατάω μικρό καλάθι για να μην απογοητευτώ! Με τι ορμόνες ξεκίνησες εσύ κορίτσι μου και τι δόσεις φαρμάκων κάνεις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...