Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌼Ο Μάιος μας έφτασε κορίτσια μου γλυκά κρατώντας αγκαλιά του πανέμορφα μωρά για να τα μοιράσει σε όποια τα ζητά!🌼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Love13 είπε:

Κοριτσια υπάρχει περίπτωση να είχε τύχει σε καμία, να είχε θετικό τεστ ωορρηξιας και τελικά να μην έγινε καθόλου ωορρηξια? 

Νομίζω δεν γίνεται αυτό. Γίνεται;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η A&O είπε:

Γιατί φοβάσαι κορίτσι μου? Όλα καλά θα είναι... Μακάρι να έχει ξεκινήσει κάτι πολύ όμορφο για σένα!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου όπως και όλα τα κορίτσια εδώ που με σκέφτεστε. Αύριο θα έχω τα νέα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Love13 είπε:

Καλά αποτελέσματα 😁😁😁😁 Έκανες και τεστ? 

Όχι μόνο χοριακη. Πήγα κατευθείαν για χοριακη, για να δω κ το νούμερο εάν είναι θετικό το αποτέλεσμα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

Νομίζω δεν γίνεται αυτό. Γίνεται;

Δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος. Ήταν την Κυριακή κανονικά, βάσει ωορρηξιας. Αλλά μάλλον θα είναι από την θάλασσα ή το άγχος. Θα περιμένω μέχρι την Κυριακή αυτή και αν δεν έρθει θα πάω στον γιατρό 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Love13 είπε:

Δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος. Ήταν την Κυριακή κανονικά, βάσει ωορρηξιας. Αλλά μάλλον θα είναι από την θάλασσα ή το άγχος. Θα περιμένω μέχρι την Κυριακή αυτή και αν δεν έρθει θα πάω στον γιατρό 

Μην ανησυχείς. Έχεις ακόμη περιθώρια. Δύο μέρες δεν είναι πολύ. Η θάλασσα σίγουρα επηρεάζει όπως κ η ζέστη και το άγχος.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eiffel είπε:

Μην ανησυχείς. Έχεις ακόμη περιθώρια. Δύο μέρες δεν είναι πολύ. Η θάλασσα σίγουρα επηρεάζει όπως κ η ζέστη και το άγχος.

Καλά έκανες εσύ και κρατήθηκες τόσες μέρες και δεν έκανες τεστ😜😜

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.

Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. 

Συνεχίζω να μην έχω αδιαθετησει οπότε πήγα πριν από λίγο και έκανα χοριακη. Μου είπαν αύριο το απόγευμα ότι θα βγουν τα αποτελέσματα.

Φοβάμαι λιγάκι.

Παρε και ενα τεστ να κανεις βρε κοριτσι μου!! Μας γκάστρωσεςςςς😜 αντεχεις να περιμένεις μέχρι αυριο απόγευμα? Εγω με τίποτα δεν θα άντεχααα! 

Από συμπτώματα πώς είσαι?

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.

Συνεχίζω να μην έχω αδιαθετησει οπότε πήγα πριν από λίγο και έκανα χοριακη. Μου είπαν αύριο το απόγευμα ότι θα βγουν τα αποτελέσματα.

Φοβάμαι λιγάκι.

Εγω νομιζω πως κατι καλο εχει ξεκινησει να δημιουργειται στην κοιλιτσα σου!Περιμενουμε αυριο ενα ομορφο νουμερακι!Να μη φοβασαι κοριτσι μου,για ποιο λογο φοβασαι;Αλλα γιατι σου καθυστερουν τοσο τα αποτελεσματα;Κ σημερα να μην προλαβαινουν να βγουν ,λογικα αυριο μεχρι το μεσημερι θα πρεπει να τα εχουν βγαλει.Οπως κ να εχει περιμενουμε μαζι σου 😘

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Love13 είπε:

Κοριτσια υπάρχει περίπτωση να είχε τύχει σε καμία, να είχε θετικό τεστ ωορρηξιας και τελικά να μην έγινε καθόλου ωορρηξια? 

Γίνεται, αν έχεις πολυκυστικές η LH (η ορμόνη που ανιχνεύουν τα τεστ ωορρηξίας) μπορεί να είναι αυξημένη συνεχώς. Επίσης, μπορεί να τύχει να είναι αυξημένη και για άλλους λόγους, εμένα μου είχε συμβεί όταν είχα πάρει χάπια διέγερσης και μετά duphaston, είχα θετικό τεστ ωορρηξίας και σε 2-3 μέρες ήρθε περίοδος. Ωορρηξία δεν έγινε ποτέ σε εκείνον τον κύκλο.

Το θετικό τεστ ωορρηξίας είναι μια ένδειξη ότι μάλλον θα γίνει ωορρηξία. Ο τρόπος να επιβεβαιώσεις ότι όντως έγινε ωορρηξία είναι με εξέταση προγεστερόνης μια εβδομάδα μετά.

Α, επίσης όταν είσαι έγκυος το τεστ ωορρηξίας βγαίνει θετικό!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eiffel είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.

Φοβάμαι λιγάκι.

καλα αποτελεσματα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eiffel είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.

Φοβάμαι λιγάκι.

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Να έχεις ένα μεγάλο νούμερο χοριακης!😘

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Άντρεα είπε:

Παρε και ενα τεστ να κανεις βρε κοριτσι μου!! Μας γκάστρωσεςςςς😜 αντεχεις να περιμένεις μέχρι αυριο απόγευμα? Εγω με τίποτα δεν θα άντεχααα! 

Από συμπτώματα πώς είσαι?

Κανένα σύμπτωμα. Μόνο τραβηγματακια χαμηλά κ είμαι κ κουρασμένη αλλά λογικό από το πολύ πρωινό ξύπνημα, τη δουλειά, το σπίτι κ τη ζέστη. Πραγματικά δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο.

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η marselntina είπε:

@Eiffel Καλά αποτελέσματα και ΜΗΝ φοβάσαι :)

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.

Επειδή έχω περάσει διάφορα, είμαι πολύ συγκρατημένη κ φοβισμένη. Αν κ βαθειά μέσα μου έχω μια ελπίδα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eiffel είπε:

Κανένα σύμπτωμα. Μόνο τραβηγματακια χαμηλά κ είμαι κ κουρασμένη αλλά λογικό από το πολύ πρωινό ξύπνημα, τη δουλειά, το σπίτι κ τη ζέστη. Πραγματικά δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο.

Καλά αποτελέσματα αύριο!!!να δεις που όλα θα είναι καλά...είχες κάνει κ τεστ ωορρηξίας αν θυμάμαι καλά! Χαρά κ στο κουράγιο σου που δεν παρασυρθηκες να κάνεις τέστ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Καλά αποτελέσματα αύριο!!!να δεις που όλα θα είναι καλά...είχες κάνει κ τεστ ωορρηξίας αν θυμάμαι καλά! Χαρά κ στο κουράγιο σου που δεν παρασυρθηκες να κάνεις τέστ!!!

Είχα κάνει ναι. Εάν πετύχαμε εγκυμοσύνη, θεωρώ ότι βοήθησε πολύ το τεστακι. Κοντός ψαλμός αλληλούια. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πώς είστε;; Εγώ μόλις ήρθα δουλειά και απ' τη ζέστη δεν έχω καθόλου όρεξηη!!

στις πριν 13 ώρες, ο/η Eiffel είπε:

Εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυούλλα κορίτσι μου!!! Να το πετύχατε το σποράκι σας και να μην χρειαστεί να περάσεις τη διαδικασία της εξωσωματικής ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πώς είστε;; Εγώ μόλις ήρθα δουλειά και απ' τη ζέστη δεν έχω καθόλου όρεξηη!!

Εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυούλλα κορίτσι μου!!! Να το πετύχατε το σποράκι σας και να μην χρειαστεί να περάσεις τη διαδικασία της εξωσωματικής ❤️ 

Και εγώ στην δουλειά είμαι και βαριέμαι πάρα πολύ.. Έχω και κάτι τρεχάματα και δεν θέλω καθόλου.. Υπομονή μόνο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Eiffel είπε:

Είχα κάνει ναι. Εάν πετύχαμε εγκυμοσύνη, θεωρώ ότι βοήθησε πολύ το τεστακι. Κοντός ψαλμός αλληλούια. 

Μακάρι κορίτσι μου..Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα τεστάκια...Περιμένουμε νέα σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...