Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌼Ο Μάιος μας έφτασε κορίτσια μου γλυκά κρατώντας αγκαλιά του πανέμορφα μωρά για να τα μοιράσει σε όποια τα ζητά!🌼

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Love13 είπε:

Πιστεύω ότι θα αδιαθετησω σίγουρα. Έχω σπυράκια, νεύρα, πόνους περιόδου. Ότι έχω δηλαδή κάθε μήνα. Η αύριο η Δευτέρα θα μου έρθει. Εσύ πως είσαι? Μακάρι να είσαι πιο τυχερή και να μου πεις τα ευχάριστα 😘

Ει δε θέλω ηττοπάθεια. Είπαμε. Μέχρι να εμφανιστεί ελπίζουμε. Εγώ δεν έχω τπτ. Μόνο προχθές το πόνο στην πλάτη μου. Κι εγώ μέχρι Δευτέρα θα περιμένω σίγουρα! Έκανα και μπάνιο σήμερα. Η θάλασσα ήταν κρύα. Μπορεί κι αυτό να μου την καθυστερήσει μια μερούλες.. απλά κάθε μέρα είμαι με 37+. Υπάρχει τέτοιο σύμπτωμα? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eiffel είπε:

Είπες στη γυναικολόγο σου για το αρνητικό; Σου απέκλεισε εγκυμοσύνη με τέσσερις ημέρες καθυστέρηση; Εσένα σε φοβάμαι κ με τον χρόνο, περίμενες όσο έπρεπε; 😉

Μου ειπε να παω να με δει!!!εβαλα χρονομετρο στο κινητο σημερα⏱🤣🤣🤣..της ειπα για και για το χθεσινο αρνητικο

στις πριν 10 λεπτά, ο/η A&O είπε:

Ει δε θέλω ηττοπάθεια. Είπαμε. Μέχρι να εμφανιστεί ελπίζουμε. Εγώ δεν έχω τπτ. Μόνο προχθές το πόνο στην πλάτη μου. Κι εγώ μέχρι Δευτέρα θα περιμένω σίγουρα! Έκανα και μπάνιο σήμερα. Η θάλασσα ήταν κρύα. Μπορεί κι αυτό να μου την καθυστερήσει μια μερούλες.. απλά κάθε μέρα είμαι με 37+. Υπάρχει τέτοιο σύμπτωμα? 

Εγώ είχα 37.0 με 37.2 1 εβδομάδα  πριν μου βγει το τεστακι θετικό. Ενω στον κανονικό κύκλο μου δεν έκανα.. 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η A&O είπε:

Από ότι έχουν πει τα κορίτσια, τα δέκατα είναι σύμπτωμα όταν τα έχεις καθημερινά, μετά την ωορρηξια. Είναι καλό που δεν έχεις πονακια περιόδου κτλ. Ίσως τώρα που πήγατε και στον γιατί με τον άντρα σου, να ηρέμησες και να ήρθε το σπορακι🙏

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Εγώ είχα 37.0 με 37.2 1 εβδομάδα  πριν μου βγει το τεστακι θετικό. Ενω στον κανονικό κύκλο μου δεν έκανα.. 

Αχ δε ξέρεις πόσες ελπίδες μου δίνεις. Έχω 37+ (όχι συνέχεια βέβαια) από τη Δευτέρα που μας πέρασε. Δλδ 1 εβδομάδα μετά την ωορρηξία και 1 εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο. Αλλά δε θέλω να περιμένω πολλά γιατί 2 χρόνια τώρα μόνο απογοητεύομαι...

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Love13 είπε:

Από ότι έχουν πει τα κορίτσια, τα δέκατα είναι σύμπτωμα όταν τα έχεις καθημερινά, μετά την ωορρηξια. Είναι καλό που δεν έχεις πονακια περιόδου κτλ. Ίσως τώρα που πήγατε και στον γιατί με τον άντρα σου, να ηρέμησες και να ήρθε το σπορακι🙏

Εγώ έτσι είμαι.. δεν έχω συμπτώματα περιόδου παρά μόνο 1 με 2 ώρες πριν μου έρθουν 😡

στις πριν 7 λεπτά, ο/η A&O είπε:

Αχ δε ξέρεις πόσες ελπίδες μου δίνεις. Έχω 37+ (όχι συνέχεια βέβαια) από τη Δευτέρα που μας πέρασε. Δλδ 1 εβδομάδα μετά την ωορρηξία και 1 εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο. Αλλά δε θέλω να περιμένω πολλά γιατί 2 χρόνια τώρα μόνο απογοητεύομαι...

Δεν είχα όλη μέρα.. Πρωί που ξυπνουσα δηλαδή δεν είχα.. Μετά όμως είχα την υπόλοιπη μέρα.. Έπεφτε έως 36.8 και μετά πάλι 37. Το πρωί είχα 36.2.. Το είχα πει και σε άλλο ποστ. Είχα πολλά νεύρα πονακια περιόδου στη μεση σπυράκια και πρησμένο στήθος.. Όπως στην περίοδο δλδ. Αλλά δεκατα δεν είχα ξανά κάνει. Σου εύχομαι να έχεις και εσύ θετικό τεστακι.. 

στις Just now, ο/η Clairy. είπε:

Δεν είχα όλη μέρα.. Πρωί που ξυπνουσα δηλαδή δεν είχα.. Μετά όμως είχα την υπόλοιπη μέρα.. Έπεφτε έως 36.8 και μετά πάλι 37. Το πρωί είχα 36.2.. 

Κι εγώ πρωί δε βάζω. Μόνο απόγευμα. Φαντάσου τώρα γράφει 37.12

στις Just now, ο/η A&O είπε:

Κι εγώ πρωί δε βάζω. Μόνο απόγευμα. Φαντάσου τώρα γράφει 37.12

Μακάρι να είναι ένα σύμπτωμα για το δικό σου σπορακι.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eiffel είπε:

Κορίτσια φοβάμαι ότι κάτι περίεργο κ σε εμένα θα συμβαίνει για αυτό η καθυστέρηση. 

Μήπως απλά έγινε η ωορρηξια αργότερα κ για αυτό καθυστερεί τώρα να έρθει? Ξέρεις πότε έγινε την κατάλαβες? Πιστεύω κ εγώ ότι δε θα είναι κάτι. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kostef είπε:

Μήπως απλά έγινε η ωορρηξια αργότερα κ για αυτό καθυστερεί τώρα να έρθει? Ξέρεις πότε έγινε την κατάλαβες? Πιστεύω κ εγώ ότι δε θα είναι κάτι. 

Ναι ξέρω ακριβώς πότε γιατί έκανα τεστακια ωορρηξίας.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

Ναι ξέρω ακριβώς πότε γιατί έκανα τεστακια ωορρηξίας.

Κορίτσι μου όταν ένα τεστ ωορρηξίας βγει θετικό η ωορρηξία μπορεί να γίνει μέχρι και 48 ώρες μετά. Άρα 2 μέρες μετά.. οπότε μην ανησυχείς, ή δε θα ναι κάτι ανησυχητικό ή θα είναι κάτι πολύ ωραίο.

στις πριν 8 λεπτά, ο/η A&O είπε:

Κορίτσι μου όταν ένα τεστ ωορρηξίας βγει θετικό η ωορρηξία μπορεί να γίνει μέχρι και 48 ώρες μετά. Άρα 2 μέρες μετά.. οπότε μην ανησυχείς, ή δε θα ναι κάτι ανησυχητικό ή θα είναι κάτι πολύ ωραίο.

Κοριτσι μου εκανα και εγω χθες και βγηκε το θετικο μου ... απο περιεργεια εκανα και σημερα και παλι θετικο ειναι !!! Λογικα αυριο θα ειναι αρνητικο... οποτε η σημερα η αυριο κανω ωορρηξια σωστα?

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ntianaki__o8 είπε:

Κοριτσι μου εκανα και εγω χθες και βγηκε το θετικο μου ... απο περιεργεια εκανα και σημερα και παλι θετικο ειναι !!! Λογικα αυριο θα ειναι αρνητικο... οποτε η σημερα η αυριο κανω ωορρηξια σωστα?

Οι οδηγίες λένε ότι παίρνεις σα σημείο αναφοράς το πρώτο θετικό, άρα το χθεσινό. Οπότε αν χθες δεν είχατε επαφές τότε σήμερα και αύριο οπωσδήποτε. 

Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε;😘💗

Εγώ είπα να κάνω παστίτσιο σήμερα αλλά κάτι πήγε στραβά με την μπεσαμέλ! Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό! Κορίτσια άλλο να σας το λέω κι άλλο να το βλέπετε. Αν του ερχόταν κανενός στο κεφάλι θα πάθαινε διάσειση!😆 Τελικά το πλάνο για σήμερα λέει μακαρόνια με κιμά!😄

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε;😘💗

Εγώ είπα να κάνω παστίτσιο σήμερα αλλά κάτι πήγε στραβά με την μπεσαμέλ! Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό! Κορίτσια άλλο να σας το λέω κι άλλο να το βλέπετε. Αν του ερχόταν κανενός στο κεφάλι θα πάθαινε διάσειση!😆 Τελικά το πλάνο για σήμερα λέει μακαρόνια με κιμά!😄

Καλημέρα! Τώρα θυμήθηκα μια φορά μια δική μου ξεκίνησε να φτιάχνει παστίτσιο και στα μισά κατάλαβε ότι της είχε τελειώσει το αλεύρι. Οπότε έφτιαξε τη μπεσαμελ με φαριναπ. Το φτιάχνει το βάζει στο φούρνο και σε μια στιγμή αυτό άρχισε να φουσκώνει και να πέφτει στο πάτο του φούρνου 🤣😂😂😂

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Καλημέρα! Τώρα θυμήθηκα μια φορά μια δική μου ξεκίνησε να φτιάχνει παστίτσιο και στα μισά κατάλαβε ότι της είχε τελειώσει το αλεύρι. Οπότε έφτιαξε τη μπεσαμελ με φαριναπ. Το φτιάχνει το βάζει στο φούρνο και σε μια στιγμή αυτό άρχισε να φουσκώνει και να πέφτει στο πάτο του φούρνου 🤣😂😂😂

Μόλις μου άρπαξαν και οι πατάτες! Δεν είναι η ημέρα μου σήμερα!😫😂

Εγώ κάνω μια του Άκη και μου βγαίνει πάντα τέλεια. Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα! Κάτι έκανα λάθος και δεν το κατάλαβα! Αυτά παθαίνεις όταν έχεις 100 πράγματα στο μυαλό σου. Είπαμε να περάσουμε την ημέρα στην θάλασσα σήμερα και ως η μαγείρισσα της παρέας ανέλαβα το φαγητό! Μάλλον νηστικούς θα τους αφήσω!😆😆

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Μόλις μου άρπαξαν και οι πατάτες! Δεν είναι η ημέρα μου σήμερα!😫😂

Εγώ κάνω μια του Άκη και μου βγαίνει πάντα τέλεια. Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα! Κάτι έκανα λάθος και δεν το κατάλαβα! Αυτά παθαίνεις όταν έχεις 100 πράγματα στο μυαλό σου. Είπαμε να περάσουμε την ημέρα στην θάλασσα σήμερα και ως η μαγείρισσα της παρέας ανέλαβα το φαγητό! Μάλλον νηστικούς θα τους αφήσω!😆😆

Χάχα καμία φορά αρχιζει κάτι στραβά κ σε πηγαίνει έτσι όλη μέρα!!! Κ εγώ το παθαίνω... 

Αν θέλεις σου στέλνω την συνταγή για μπεσαμελ της μαμάς μου, είναι της τεμπέλας ας το πούμε ο εύκολος τρόπος... 

Οστοσω τι κ αν δε σου πέτυχε η μπεσαμελ. Δοκίμασε να τα ανακατέψεις όλα μαζί στο ταψί αντί για στρώσεις να δεις ωραίο που είναι. Το έχω κάνει με πένες αντί για κλασικό παστίτσιο ανακάτεψα πένες κιμά μπεσαμελ κ από πάνω τυράκι μούρλια!! 

καλήμερα κοριτσια!!!εγω μια φορα εκανα γιγαντες στο φουρνο κ μολις τους εβγαλα μου φάνηκε λιγο περιεργη η σαλτσα τοτε πηρα χαμπαρι οτι δεν ειχα βαλει λαδι🤣🤣🤣

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

Καλημέρα. Κι εγώ σιδέρωμα και μαγειρική. Μοσχαράκι λεμονάτο.

Καλημέρα κορίτσι μου. Περιμένουμε νέα σου😁😁😁

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

Καλημέρα. Κι εγώ σιδέρωμα και μαγειρική. Μοσχαράκι λεμονάτο.

Ωραίο ακούγεται κ αυτό!!! Εγώ θα βάλω αρνάκι με πατάτες στο φούρνο το απόγευμα! Περιμένουμε παρέα!! 

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!! Κ εμεις παστιτσιο σημερα!! Και για να μην ξεχνιομαστε......😂😂 Σε τι φαση κυκλου βρισκομαστε;; Τελειωσαν οι οωρρηξιες μας;;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η marina22 είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!! Κ εμεις παστιτσιο σημερα!! Και για να μην ξεχνιομαστε......😂😂 Σε τι φαση κυκλου βρισκομαστε;; Τελειωσαν οι οωρρηξιες μας;;

Εγώ πρέπει να είμαι σε ωορρηξια. Πάει ο ένας από τους 2 κύκλους που πρέπει να αφήσω για να ξεκινήσω ξανά προσπάθεια!! Χαίρομαι που λειτουργεί ο οργανισμός μου κ θα περιμένω να μου έρθει ένα καλοκαιρινό μωράκι!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Το κοριτσάκι μου γίνεται 7 μηνων σε 10 μέρες.  Έχουμε αρχίσει την εισαγωγή των στερεών εδώ κ 1,5 μήνα. Να σας πω λίγο το πρόγραμμα μας. Το πρωί θηλαζω όταν ξυπνάει.π.χ 8 μετά από καμιά ωρίτσα 9.30 νυσταζει τη βάζω στήθος τρώει λίγο κ κοιμάται. Στις 10.30 με 11.30 θα φάει φρουτοκρεμα γύρω στις 10 κουταλιτσες δε τρελαίνεται. 12.30 νυσταζει θηλάζει λίγο κ κοιμάται. Στις 2.30 κρεατοσουπα τρώει  15 με 20 κουταλιές. Το απόγευμα 4.00 θα θηλάσει κ θα κοιμηθεί.  Στις 6.00 βραδινό κρεατοσουπα  γύρω στις 10  κουταλιτσες  και στις 8.00 θηλασμος κ ύπνος. Πως σας φαίνεται η ποσοτητα των στερεών? Τρωει λιγο? Ο γιατρός είπε ότι θηλάζουμε οπότε θέλει το μωρο κ ο σκοπός είναι στους 9 μήνες να έχει 5 γεύματα γαλα-δεκατιανο- μεσημεριανό- απογευματινό- Γάλα.  Εσείς τι κάνατε? Μπορεί να διατηρηθεί ο θηλασμος μόνο με πρωί βράδυ? Να πω ότι ποτέ δεν είχα φοβερή ροή γάλατος εδινα κ συμπλήρωμα σε κάποια γευματα. Επίσης να σας ρωτήσω ξυπνάει κ τη νύχτα 3 φορες κ θηλάζει-κοιμάται.  Διάβασα ότι μετά τους 6 μήνες δε θα πρέπει  να ξυπνάει για να τρώει κ ότι είναι συνήθεια κ όχι πεινα. Προτείνοντας να το παρουμε αγκαλίτσα  να το νανούρισουμε ή να δώσουμε λίγο νερό αλλά όχι γαλα. Ισχύει;  Πρέπει να αρχίσω να την "εκπαιδεύω"?  Θα χαρώ να μου πείτε τις εμπειρίες σας κ να με βοηθήσετε:)  
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες με υγεία και αγάπη ...!!! 
    • Θα την φάωωωω!! Να την χαίρεσαι την πανέμορφη κούκλα σου!! Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα φέτος για όλες μας...προσαρμοστηκατε??? 
    • Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια , Καλά Χριστούγεννα με υγεία και φως στις ψυχές σας !!! Ευχομαι υγιείς μωράκια για όλες μας και του χρόνου αγκαλιά 🫂    Έχω και εγώ αυχενική 9/01 και ανυπομονώ ευτυχώς με τις γιορτές θα περάσουν ευχάριστα και γρήγορα οι μέρες 😍
    • Ίδια μέρα κάνουμε αυχενική 😀😍 Μας εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα 😍😍😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...