Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ.ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ.ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΞΑΠΛΑ:( :( :( .ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥΠΕΡ.:) :) :) :) ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΧΙΧΙΧΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kider

kali diaskedasi simera!!!

Mallia nyxia

((kana masaz))...

Dwrakia apo to.. bebe sou!!!

Sygxaritiria pou ola pigan kala...

Exoume kai emeis auxeniki tin Triti...

Poly agxos allaaaaaa meta exei SPA!!!

Pou tin ekanes tin eksetasi?

Egw sto Medimall, tha paw,

ston Pyrgo Athinwn...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε μπράβο, πάει κι αυτό! να δεις πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός και θα πας και για β επιπεδου, χαμπάρι δεν θα πάρεις! προς το παρόν απόλαυσε την περιποίηση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙDER πολύ ωραία! Θα περνάει ο καιρός και δεν θα το καταλαβαίνεις! Καλή συνέχεια! Φύλο μωρού έμαθες;

ΥΣ. εμένα ο γιατρός μου δεν με άφησε να βάψω τα μαλλιά μέχρι 16 εβδομάδα και πάντοτε φυτική. Ήμουν σαν κακιά ξεβαμμένη μάγισσα! Και τώρα πάλι ξεβαμμένη είμαι (ευτυχώς όχι σαν μάγισσα),γιατί δεν πιάνει η φυτική! Ανυπομονώ επίσης να έρθει η ώρα της μεγάλης ανανέωσης! (κιλά-μαλλιά-πρόσωπο)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο, μπράβο και πολλά συγχαρητήρια για το υγιές μωράκι σου.

Κι εγώ την έκανα την αυχενική τη Δευτέρα και μου είπανε και ότι είναι και αγοράκι, αλλά για τα μαλλιά, ο γιατρός μου είναι πολύ αυστηρός, μου είπε μόλις κλεισω τη 19η εβδομάδα και μου την έχει βαρέσει...

Τέλος πάντων, σημασία έχει τα νινάκια μας να είναι καλά και όλα τα άλλα θα τα βρούμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ego prolava na epistrepso sto fisiko mou ti mera pou anakalipsa oti eimai egkios! nai amesos meta to kommotirio ekana to test! eimai apla ligo ksethoriasmeni tora...

i auxeniki itan foveri empeiria kai gia mas. eidame to koritsaki mas olokliro.. ta xerakia tou, ta patousakia tou.. i kardoula tis xtipouse dinata. kai ksafnima eniosa toso olokliromeni, pou to teleytaio pou me noiazei simera (sti 16i akomi vevaia) einai ta ksethoriasmena mallia mou!

xaxaxa

anipomono gia to v epipedou

ps arxisa na fouskono nomizo!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο!!!Που να δείς πως θα νιώσεις στο β'επιπέδου που θα το δείς και έγχρωμο το μωράκι σου....Ευχομαι να σου πάνε όλα καλά!!!Να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας.Καλή εγκυμοσύνη σε όλες και καλή λευτεριά.Εγώ έχω αγχωθεί πολύ.Αυριο θα κάνω την αυχενική διαφάνεια και δεν περνάει η ώρα να πάω.Ξέρω πως σε αυτή την εξέταση μετράνε τα χιλιοστά κάτω από το δέρμα από στο σβερκάκι του μωρού και βλέπουν την ύπαρξη του ρινικού οστού και γίνεται και η αιματολογική papp-a.Εκτώς από αυτά βλέπουν και τίποτα άλλα όργανα του μωρού,όπως κρανίο,καρδιά,κύστη,χέρια,πόδια κτλ?Βλέπουν και το φύλλο του μωρού?Η εξέταση γίνεται με υπέρηχο από τον κόλπο ή από πάνω από την κοιλιά?Για πείτε μου όποια έχει ήδη κάνει και ξέρει την διαδικασία με λεπτομέρειες.Φοβάμαι μην βγεί τίποτα στραβό και υπάρχει πρόβλημα...έχει σφιχτεί το στομάχι μου από το άγχος...φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ.ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΕΤΡΑΝ ΤΟ ΥΓΡΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΥΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ 4 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΠΟΔΙΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...