Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β χωριακη και διδυμα

Recommended Posts

αγαπημένη μπορεί ναι μπορεί και όχι! Ναι μεν είναι πολύ υψηλή αλλά μπορεί απλά το μωράκι σου να έχει προχωρήσει πολύ! Μπορεί όμως να είναι κ 2! θα σου ευχηθώ να είναι ό,τι εσύ επιθυμείς! Σύντομα θα το μάθεις :-) 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

αγαπημένη μπορεί ναι μπορεί και όχι! Ναι μεν είναι πολύ υψηλή αλλά μπορεί απλά το μωράκι σου να έχει προχωρήσει πολύ! Μπορεί όμως να είναι κ 2! θα σου ευχηθώ να είναι ό,τι εσύ επιθυμείς! Σύντομα θα το μάθεις :-) 

Μακάρι πολύ το εύχομαι!! ?Σε ευχαριστώ πολυ

στις On 28/11/2019 at 7:30 ΜΜ, ο/η Ampempa είπε:

Καλησπέρα σας!!! Εχω 5 μέρες καθυστέρηση και 3200 χωριακη υπάρχει περίπτωση να έχω δίδυμα!???? 

Εγώ ειμαι στην 7 εβδομάδα με δίδυμα μονοζυγωτικά εμεινα φυσιολογικά έγκυος χωρίς θεραπεία.. η χοριακη μου στις 6 μέρες καθυστέρηση ήταν 654.. δεν το περίμενα με τίποτα... βέβαια χάρηκα πολύ ..

Καλησπέρα κ από μένα! Εγώ με 4 ημέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 1577. Τώρα βρίσκομαι στον 5ο μήνα περιμένοντας τα διδυμάκια μου! Ο,τι καλύτερο σου εύχομαι! Ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις! ❣️

στις πριν 7 ώρες, ο/η SofiaGab είπε:

Καλησπέρα κ από μένα! Εγώ με 4 ημέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 1577. Τώρα βρίσκομαι στον 5ο μήνα περιμένοντας τα διδυμάκια μου! Ο,τι καλύτερο σου εύχομαι! Ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις! ❣️

Σε ευχαριστώ πολυ..έχω ακόμα ένα κοριτσάκι 1.5 χρόνων και αγχώνομαι λίγο είναι η αλήθεια...εσείς πως το βλέπετε όλο αυτό?

στις πριν 10 ώρες, ο/η Chris24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ..έχω ακόμα ένα κοριτσάκι 1.5 χρόνων και αγχώνομαι λίγο είναι η αλήθεια...εσείς πως το βλέπετε όλο αυτό?

Εγώ δεν έχω άλλο παιδάκι ... σίγουρα θα είναι δύσκολα με δυο μωρά ταυτόχρονα αλλά θα είναι και μεγάλη χαρά !! Όλα συνηθίζονται πιστεύω . Ποτε θα μάθετε ;

στις πριν 4 ώρες, ο/η SofiaGab είπε:

Εγώ δεν έχω άλλο παιδάκι ... σίγουρα θα είναι δύσκολα με δυο μωρά ταυτόχρονα αλλά θα είναι και μεγάλη χαρά !! Όλα συνηθίζονται πιστεύω . Ποτε θα μάθετε ;

Τι να μάθουμε; Εντομεταξυ είναι στον ίδιο σακκο και θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες να δούμε αν τρέφονται από τον ίδιο πλακούντα η από διαφορετικό..αν είναι από τον ίδιο υπάρχουν επιπτώσεις ξέρετε;

στις On 30/11/2019 at 2:33 ΜΜ, ο/η Chris24 είπε:

Εγώ ειμαι στην 7 εβδομάδα με δίδυμα μονοζυγωτικά εμεινα φυσιολογικά έγκυος χωρίς θεραπεία.. η χοριακη μου στις 6 μέρες καθυστέρηση ήταν 654.. δεν το περίμενα με τίποτα... βέβαια χάρηκα πολύ ..

στις On 30/11/2019 at 4:24 ΜΜ, ο/η SofiaGab είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό!!! Μακάρι να είναι δίδυμακια έχω πολύ αγωνία!!!! Θα σας πω κατευθείαν!!! Καλό μήνα!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Ampempa είπε:

Καλησπέρα κούκλες!!! Τελικά ένα και καλό το εμβρυακι μας!!!! Σχεδόν 6 εβδομάδων! Όλα προχωρανε καλά!!! ❤️

Πολλά συγχαρητήρια να είναι γερό δυνατό και εσύ μία ευτυχισμένη μανούλα να το πάρεις στην αγκαλιά σου... Όλα να πάνε καλά

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Ampempa είπε:

Καλησπέρα κούκλες!!! Τελικά ένα και καλό το εμβρυακι μας!!!! Σχεδόν 6 εβδομάδων! Όλα προχωρανε καλά!!! ❤️

Συγχαρητήρια! Να κρατήσεις σύντομα στην αγκαλιά σου ένα υγιές παιδάκι σου εύχομαι!

@Ampempa τώρα που πέρασαν όλα έμαθες ποτέ τελικά τι είχατε; γιατί θυμάμαι που έγραφες ότι είχατε καλές εξετάσεις κ παρόλα αυτά προσπαθούσες 3-4 χρόνια... χαρά στη δύναμη σου τόσα χρόνια! Σε ρωτάω γιατί είμαι κ γω 38 κ πέρα από την ηλικία δεν βρίσκεται κάτι. Οκ έχω κ χαμηλή ΑΜΗ αλλά ο γιατρός λέει ότι δεν έχει σχέση αυτό. Εμείς με 2 χρόνια προσπάθεια... αν όλα πάνε καλά θα κάνω μεταφορά αυτό το μήνα κ μακάρι να έχω κάποιο αποτέλεσμα! Έχεις κρατήσει κ άλλα εμβρυάκια; 

Με το καλό και πάλι κορίτσι!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Ampempa είπε:

Μπράβο κορίτσι μου μια υγιής τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Αλλά έχω μια ερώτηση ,πιο πάνω μας είπες ότι έκανες χοριακη με 5 μέρες καθυστέρηση πως και είσαι 6 εβδομάδων; Είχες κάτι σαν  περίοδο και δεν το έχει καταλάβει;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

@Ampempa τώρα που πέρασαν όλα έμαθες ποτέ τελικά τι είχατε; γιατί θυμάμαι που έγραφες ότι είχατε καλές εξετάσεις κ παρόλα αυτά προσπαθούσες 3-4 χρόνια... χαρά στη δύναμη σου τόσα χρόνια! Σε ρωτάω γιατί είμαι κ γω 38 κ πέρα από την ηλικία δεν βρίσκεται κάτι. Οκ έχω κ χαμηλή ΑΜΗ αλλά ο γιατρός λέει ότι δεν έχει σχέση αυτό. Εμείς με 2 χρόνια προσπάθεια... αν όλα πάνε καλά θα κάνω μεταφορά αυτό το μήνα κ μακάρι να έχω κάποιο αποτέλεσμα! Έχεις κρατήσει κ άλλα εμβρυάκια; 

Με το καλό και πάλι κορίτσι!

Καλησπέρα κορίτσι!!! Δεν μας βρήκε τιποτα!!! Και η Αμη μου καλή ήταν και το σπέρμα οκ!!! Εχω υποθυρειοδισμο καλα ρυθμισμένο! Απλά κάνω πολύ σκληρή δουλειά, πολλές ώρες, πολύ κούραση!!! Και κάπου μάλλον χάνονταν το έργο! Δεν κράτησα εμβρυακια από τα 6 τα δύο ήταν τα καλύτερα και τελικά έμεινε ένα και καλό!! ❤️ Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ανησυχείς!! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου μια υγιής τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Αλλά έχω μια ερώτηση ,πιο πάνω μας είπες ότι έκανες χοριακη με 5 μέρες καθυστέρηση πως και είσαι 6 εβδομάδων; Είχες κάτι σαν  περίοδο και δεν το έχει καταλάβει;

Εκανα εξωσωματική!!! Και μετρώντας τις μέρες θεωρητικά είχα 5 μέρες καθυστέρηση!! Τελευταία περίοδο 26/10

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ampempa είπε:

Εκανα εξωσωματική!!! Και μετρώντας τις μέρες θεωρητικά είχα 5 μέρες καθυστέρηση!! Τελευταία περίοδο 26/10

Ααχχ μπράβο κοπέλα μου συγχαρητήρια κ πάλι ,ξεκινάω και εγώ εξωσωματική και χαίρομαι που ακούω τόσο ωραία νέα :-)

στις Just now, ο/η Αννια27 είπε:

Ααχχ μπράβο κοπέλα μου συγχαρητήρια κ πάλι ,ξεκινάω και εγώ εξωσωματική και χαίρομαι που ακούω τόσο ωραία νέα :-)

Καλή επιτυχία!!!! Να σκέφτεσαι θετικά!!!! Και να προσέχεις να μην κρυώσεις!!!!! Και θα πάνε όλα καλά!!!! ❤️

στις πριν 4 ώρες, ο/η Ampempa είπε:

Συγχαρητήρια... ολα θα πανε υπέροχα...

στις On 1/12/2019 at 3:22 ΜΜ, ο/η Chris24 είπε:

Τι να μάθουμε; Εντομεταξυ είναι στον ίδιο σακκο και θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες να δούμε αν τρέφονται από τον ίδιο πλακούντα η από διαφορετικό..αν είναι από τον ίδιο υπάρχουν επιπτώσεις ξέρετε;

Καλησπέρα... εγω μπηκα στην 24 εβδομάδα(κοριτσάκια).. φυσιολογική σύλληψη... μονοχοριακα διαμνιακα δίδυμα με ένα πλακούντα... και εμενα στην αρχη της εγκυμοσύνης μου πριν επιβεβαιωθεί ότι  έχουν κοινό πλακούντα ειχα τρομερό άγχος, ειχα διαβάσει ολα αυτα για τις επιπλοκές και για το φαινόμενο της υποκλοπής... οταν έκανα την Αυχενική διαφάνεια ο γιατρός μου ειπε ότι αυτο ειναι πολυ σπάνιο να συμβεί... και μέχρι ώρας έχουν 20 γραμμάρια διαφορά μεταξύ τους που ειναι φυσιολογικό... να μην αγχώνεσαι και εναν πλακούντα να έχουν...

Εγω ειμαι στη φάση που στην κοιλιά μου γίνεται πάρτυ... κουνάνε χερια πόδια ταυτόχρονα και οι δυο... ειναι απίστευτα μαγικό το συναίσθημα... 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ελένη Πειραιάς είπε:

Συγχαρητήρια... ολα θα πανε υπέροχα...

Καλησπέρα... εγω μπηκα στην 24 εβδομάδα(κοριτσάκια).. φυσιολογική σύλληψη... μονοχοριακα διαμνιακα δίδυμα με ένα πλακούντα... και εμενα στην αρχη της εγκυμοσύνης μου πριν επιβεβαιωθεί ότι  έχουν κοινό πλακούντα ειχα τρομερό άγχος, ειχα διαβάσει ολα αυτα για τις επιπλοκές και για το φαινόμενο της υποκλοπής... οταν έκανα την Αυχενική διαφάνεια ο γιατρός μου ειπε ότι αυτο ειναι πολυ σπάνιο να συμβεί... και μέχρι ώρας έχουν 20 γραμμάρια διαφορά μεταξύ τους που ειναι φυσιολογικό... να μην αγχώνεσαι και εναν πλακούντα να έχουν...

Εγω ειμαι στη φάση που στην κοιλιά μου γίνεται πάρτυ... κουνάνε χερια πόδια ταυτόχρονα και οι δυο... ειναι απίστευτα μαγικό το συναίσθημα... 

Πραγματικά σε χαίρομαι!!! Με ένα πόνο κοριτσαρα μου!!!! ❤️❤️

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ampempa είπε:

Πραγματικά σε χαίρομαι!!! Με ένα πόνο κοριτσαρα μου!!!! ❤️❤️

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ...  πραγματικά περνάω την πιο όμορφη περίοδο της ζωης μου... και νιώθω τόσο τυχερή που ο Θεός μου δινει τη χαρά να τα νιώθω ολα αυτά... ❤❤ 

Ααα και για την β χοριακη εκανα μια μέρα  πριν την καθυστέρηση γιατι ειχα δει όνειρο και ξύπνησα και εκανα τεστ και βγήκε θετικό... πηγα έκανα και ηταν 538... ενα νούμερο που δεν θα το ξεχάσω ποτέ ? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ελένη Πειραιάς είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ...  πραγματικά περνάω την πιο όμορφη περίοδο της ζωης μου... και νιώθω τόσο τυχερή που ο Θεός μου δινει τη χαρά να τα νιώθω ολα αυτά... ❤❤ 

Ααα και για την β χοριακη εκανα μια μέρα  πριν την καθυστέρηση γιατι ειχα δει όνειρο και ξύπνησα και εκανα τεστ και βγήκε θετικό... πηγα έκανα και ηταν 538... ενα νούμερο που δεν θα το ξεχάσω ποτέ ? 

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Μακάρι και μένα να είναι όλα καλά γιατι αγχώνομαι πολύ..στις 13 είναι το ραντεβού μου και δεν ξερω πότε θα περάσουν οι μέρες πραγματικά.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Chris24 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Μακάρι και μένα να είναι όλα καλά γιατι αγχώνομαι πολύ..στις 13 είναι το ραντεβού μου και δεν ξερω πότε θα περάσουν οι μέρες πραγματικά.. 

Θετική ενέργεια να έχεις... οταν θα κάνεις με το καλό την Αυχενική διαφάνεια θα ηρεμήσεις...  ειναι λογικό να αισθάνεσαι ετσι... οι μέρες φαίνονται πολυ μακριά... δεν λες παλι καλα που ειμστε τυχερές και βλέπουμε τα μωράκια μας καθε δυο εβδομάδες και οχι καθε μήνα... εγω στην 18 εβδομάδα τα "άκουσα " εκει και ηρέμησα γιατί καταλαβαίνω ότι είναι καλα και τα δυο... θα περάσει ο καιρός τοσο γρήγορα θα το δεις... εγω δεν εχω καταλάβει πως εχω φτασει 24 εβδομάδες... ααα... και να μην μπαίνεις καθόλου στην διαδικασία να ψάχνεις ή  να διαβάζεις ιστορίες αρνητικές που έχουν συμβεί σε άλλες γυναίκες... μόνο καλές σκέψεις θα κάνεις.... και ολα θα πηγαίνουν υπέροχα..

στις πριν 15 ώρες, ο/η Ελένη Πειραιάς είπε:

Θετική ενέργεια να έχεις... οταν θα κάνεις με το καλό την Αυχενική διαφάνεια θα ηρεμήσεις...  ειναι λογικό να αισθάνεσαι ετσι... οι μέρες φαίνονται πολυ μακριά... δεν λες παλι καλα που ειμστε τυχερές και βλέπουμε τα μωράκια μας καθε δυο εβδομάδες και οχι καθε μήνα... εγω στην 18 εβδομάδα τα "άκουσα " εκει και ηρέμησα γιατί καταλαβαίνω ότι είναι καλα και τα δυο... θα περάσει ο καιρός τοσο γρήγορα θα το δεις... εγω δεν εχω καταλάβει πως εχω φτασει 24 εβδομάδες... ααα... και να μην μπαίνεις καθόλου στην διαδικασία να ψάχνεις ή  να διαβάζεις ιστορίες αρνητικές που έχουν συμβεί σε άλλες γυναίκες... μόνο καλές σκέψεις θα κάνεις.... και ολα θα πηγαίνουν υπέροχα..

Σε ευχαριστώ πολύ ! Το καλό είναι ότι έχω ακόμα ένα κοριτσάκι 1.5 χρόνων και περνάει η ώρα ευχάριστα.. προσπαθώ να μην το σκέφτομαι συνέχεια..και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο και να έρθουν με το καλό τα μωράκια σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ειμαι 26...ναι πάρα πολύ χάρηκε! ακομα και τώρα προσπαθεί να παιξει μαζί του να τον κανει να γελάει.. γενικα τα αγαπαει πολύ τα παιδάκια 😂  
    • Νόμιζα πως ήταν στάνταρ ότι πρέπει να κάνεις...  Κάπου διάβασα ότι γίνεται για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος και να βγει το μωράκι πιο εύκολα! Θα το συζητήσω σίγουρα με τη μαία να δω τι θα μου πει.. Σε ευχαριστώ πολύ!😊  
    • Ακριβώς αυτό που έγραψες έγινε και σε μενα. Εμένα με το που μου κάνανε εισαγωγή (4 διαστολή), μου βάλανε την επισκληριδιο (τον καθετήρα) στην πλάτη. Και όταν θα ήταν να μπω στο χειρουργείο (8-9 διαστολή) μου έκαναν έγχυση την αναισθησία, η οποία θα κρατούσε μου είπε 2 ώρες. Εάν χρειαζόταν θα μου κάνανε επανάληψη. Μου έβαλε τόσο φάρμακο (6 mg) ώστε να μουδιάσει η κοιλιά και τα πόδια και να νιώθω ένα μυρμήγκιασμα στο δέρμα. Αλλά μπορούσα να κουνήσω πόδια και να νιώσω την πίεση στη λεκάνη μου, απλά χωρίς να πονάω. Μέσα στην αίθουσα τοκετού, μου έλεγαν πότε πέτρωνε η κοιλιά και να κάνω εξωθήσεις. Ενώ όταν δεν είχα κάνει επισκληριδιο τους έλεγα εγώ ότι τώρα νιώθω σύσπαση και ξεκινάμε τις εξωθήσεις.  Γενικά Κακα δεν κάνει το μωρό μέσα στη μητρα. Άμα σπάσουν τα νερά όμως και έχουν πράσινο χρώμα ή γενικά δουν κάπως ότι έχει κάνει κακά στη μήτρα πάει να πει ότι έχει στρεσσαριστει το μωρό και χρειάζεται άμεση επέμβαση (καισαρική συνήθως) επειδή μπορεί να πάνε μικρόβια από το μολυσμένο αμνιακό υγρό στους πνεύμονες. Γενικά, είναι ένδειξη στρες του μωρού.  Κορίτσια, νιώθω πιο καλά από την πρώτη φορά, ίσως επειδή ξέρω τι μου γίνεται ή είμαι πιο συνειδητοποιημένη και θυμάμαι μερικά πράγματα. Με έχουν παρατήσει και μόνη μου στο δωμάτιο, το μωρό κοιμάται, ο άντρας μου πήγε να πάρει τον μεγάλο μου (πλέον) γιο από το σχολείο και να κάτσουν σπίτι. Οπότε τελικά έχω πιο πολύ χρόνο εδώ στο μαιευτήριο απ' όσο πίστευα 🤣🤣 Ήταν μαζί στο μαιευτήριο ο μεγάλος όταν γέννησα γιατί δεν είχαμε πού να τον αφήσουμε. Μας παραχώρησαν ένα δωμάτιο για να κάτσει ο άντρας μου μαζί του κι όταν γέννησα τον έφεραν εκεί που ήμουν και έλεγε "ήρθε το μωρό, ήρθε το μωρό". Πήγε, τον είδε στην κούνια του, δεν έδωσε καμία σημασία κι έφυγε 🤣 Την επόμενη μέρα κάναμε βιντεοκλήση, του λέω θες να δεις το μωρό; Λέει ναι και τον χαιρετάει. Του λέω μετά, θέλεις να το φέρουμε το μωρό σπίτι; Και απαντάει έντονα ΟΧΙ! 🤣🤣🤣 
    • Απίστευτο μου φαίνεται ότι τον έχεις εκεί δίπλα σου! Να του δώσεις ένα μεγάλο φιλί απο μας ❤️ Έκατσα και διάβασα από το πρωί για την καθυστερημένη απολίνωση. Είναι τρομερό το πόσα μπορεί να δώσει σε ένα βρεφάκι και δεν το είχα ξανακούσει καν. Θα το συζητήαω με τον γιατρό μου.  Χαίρομαι που είναι καλά το ζουζούνι σου και με γερά πνευμόνια... Τέλος καλο, όλα καλά! 
    • @Barbiee @Christi.D. δεν ξέρω γτ το κάνουν! Τρίβει το πρόσωπο με τα χέρια του και πολλές φορές γυρνάει και τρίβεται στο σεντόνι..Εμένα τώρα τελευταία γρατσουνίζεται κιόλας, είναι τα νύχια ξυράφι, και κομμένα γδέρνουν...θα το δω για υπνόσακο! Άσχετο! Χθες πήγα και έκανα μανικιούρ 🤗δίπλα από το σπίτι..έκανε γρήγορα η κοπέλα..ο άντρας μου ήταν απέξω τριγύρω με τον μάρσιπο!  @Barbiee ωω πόσο μικρό αδερφάκι έχεις! Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; Χαρές που θα έκανε ο μικρός με τον μπέμπη Ε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...