Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτες προσπάθειες

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

το εχω παρει χαλαρα κ αν ειναι να ερθει τωρα θα ερθει αλλιως θα περιμενουμε....φαντασου μου ειπε ο αντρας μου δεν κανεις κανα τεστ εγκυμοσυνης κ του λεω οχι αν θα εχω καθυστερηση...ασχετα που παρήγγειλα 5 να εχω🤣🤣🤣🤣🤣

😂🤣😂😂😂😂😂

Είναι κ αυτή ψυχραιμία που έχουμε μπροστά τους αλλά από πίσω.....🤪😜😜😜😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

το εχω παρει χαλαρα κ αν ειναι να ερθει τωρα θα ερθει αλλιως θα περιμενουμε....φαντασου μου ειπε ο αντρας μου δεν κανεις κανα τεστ εγκυμοσυνης κ του λεω οχι αν θα εχω καθυστερηση...ασχετα που παρήγγειλα 5 να εχω🤣🤣🤣🤣🤣

Μπραβο το να είσαι χαλαρή ειναι οτι καλύτερο! Στο λέω εγώ που έχω περάσει από διάφορες φάσεις κ λέω Ε εντάξει δε θα τρελαθώ κιόλας.. όταν κ όποτε έρθει.. αχαχαχ καλα εκανες κ παρήγγειλες! Άστα εκεί να υπάρχουν ποτε δεν ξέρεις.. φαντάσου εγώ τώρα που δοκίμασα τεστ ωορρηξίας πρώτη φορά είδα 2 γραμμουλες κ χάρηκα τόσο πολύ αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν ειναι τεστ εγκυμοσύνης! Αχαχχαχα άλλο πράγμα πάντως να βλέπεις 2 γραμμουλες! 😂

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Sofia0294 είπε:

Μπραβο το να είσαι χαλαρή ειναι οτι καλύτερο! Στο λέω εγώ που έχω περάσει από διάφορες φάσεις κ λέω Ε εντάξει δε θα τρελαθώ κιόλας.. όταν κ όποτε έρθει.. αχαχαχ καλα εκανες κ παρήγγειλες! Άστα εκεί να υπάρχουν ποτε δεν ξέρεις.. φαντάσου εγώ τώρα που δοκίμασα τεστ ωορρηξίας πρώτη φορά είδα 2 γραμμουλες κ χάρηκα τόσο πολύ αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν ειναι τεστ εγκυμοσύνης! Αχαχχαχα άλλο πράγμα πάντως να βλέπεις 2 γραμμουλες! 😂

καποια στιγμη πηγα να αγχωθω αλλα καταλαβα οτι δεν μπορουσα να ευχαριστηθω τη στιγμη με τον ανθρωπο μου κ καθαρισα το μυαλο μου κ ηρεμησα....η πλακα ειναι που τα εχω βαλει στο μπανιο τα τεστ μεσα σε φακελο κρυμμενα γιατί θα κατεβει η μαμα μου σε λιγες μερες πειραια κ θα μεινει σε μας κ δεν θελω να τα δει γιατι θα καταλαβει οτι προσπαθουμε κ θα με τρελανει...και θα ερθει τη μερα που περιμενω περιοδο🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια τί κάνετε πως είστε? Εγώ είμαι να σκάσω μέχρι την παρασκευή κιόλας..δεν μπορώ να καταλάβω αφού όταν πήγα την παρασκευή στον γιατρό μου 6 εβδομάδων και 5 ημερών γιατί δεν είδαμε καρδιά.. Και πιστεύω ότι μάλλον κάτι είδε όχι τόσο καλό για να μου δώσει το Utrogestan. Αφήστε που χοριακη δεν μου έχει κάνει ακόμα τι να πω θα σκάσω.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Γωγω 98 είπε:

Κορίτσια τί κάνετε πως είστε? Εγώ είμαι να σκάσω μέχρι την παρασκευή κιόλας..δεν μπορώ να καταλάβω αφού όταν πήγα την παρασκευή στον γιατρό μου 6 εβδομάδων και 5 ημερών γιατί δεν είδαμε καρδιά.. Και πιστεύω ότι μάλλον κάτι είδε όχι τόσο καλό για να μου δώσει το Utrogestan. Αφήστε που χοριακη δεν μου έχει κάνει ακόμα τι να πω θα σκάσω.

Την Παρασκευη θα ξανα πας στον γιατρο; μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου περιμενε να ξανα πας νομιζω αν ηταν κατι ανησυχητικο θα στο ελεγε!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

καποια στιγμη πηγα να αγχωθω αλλα καταλαβα οτι δεν μπορουσα να ευχαριστηθω τη στιγμη με τον ανθρωπο μου κ καθαρισα το μυαλο μου κ ηρεμησα....η πλακα ειναι που τα εχω βαλει στο μπανιο τα τεστ μεσα σε φακελο κρυμμενα γιατί θα κατεβει η μαμα μου σε λιγες μερες πειραια κ θα μεινει σε μας κ δεν θελω να τα δει γιατι θα καταλαβει οτι προσπαθουμε κ θα με τρελανει...και θα ερθει τη μερα που περιμενω περιοδο🤣

Μπράβο σου που το βλέπεις έτσι κ είχες τη δύναμη να καθαρίσεις το μυαλό σου από τις αρνητικές σκέψεις γιατί κάνουν πολύ κακο! 😂😂 δεν είναι καλο σημείο το μπάνιο για το φάκελο! Εκτος κ αν το εχεις κρυψει μέσα σε κανένα πλακάκι! 😂 είναι κ λίγο άβολο όσο να 'ναι να ανακαλύψουν οι γονείς την προσπάθεια μας για απόκτηση μωρού.. εγώ δε θα ήθελα να το μάθουν οι δικοί μ πριν πραγματοποιηθεί.. Όχι ότι δεν το υποψιάζονται βέβαια αλλά τέλος πάντων.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Την Παρασκευη θα ξανα πας στον γιατρο; μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου περιμενε να ξανα πας νομιζω αν ηταν κατι ανησυχητικο θα στο ελεγε!!

Νάι είχα πάει την παρασκευή που μας πέρασε και μου είπε να πάω σε 1 εβδομάδα πάλι οπότε θα πάω πάλι την παρασκευή που μας έρχεται. Πφφ θα δείξει ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά.. Απλά με προβλημάτισε που τον ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου είπε ότι δεν μπορεί να μου πει ακόμα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sofia0294 είπε:

Μπράβο σου που το βλέπεις έτσι κ είχες τη δύναμη να καθαρίσεις το μυαλό σου από τις αρνητικές σκέψεις γιατί κάνουν πολύ κακο! 😂😂 δεν είναι καλο σημείο το μπάνιο για το φάκελο! Εκτος κ αν το εχεις κρυψει μέσα σε κανένα πλακάκι! 😂 είναι κ λίγο άβολο όσο να 'ναι να ανακαλύψουν οι γονείς την προσπάθεια μας για απόκτηση μωρού.. εγώ δε θα ήθελα να το μάθουν οι δικοί μ πριν πραγματοποιηθεί.. Όχι ότι δεν το υποψιάζονται βέβαια αλλά τέλος πάντων.

το εχω βαλει στο ντουλαπι χωμενο πισω απο κατι αλλα πραγματα..ζουμε σε ενοικιο οποτε δεν μπορω να το κρυψω στα πλακακια🤣🤣🤣...ευτυχως η μαμα μου δεν ψαχνει γενικα ειναι πολυ διακριτικη...εμενα με έχει ρωτησει αν κ ποτε θα βαλουμε μπροστα αλλα της ειπα οτι δεν θα της πω γιατι δεν θελω να αγχωνομαι κ η αληθεια ειναι δεν ξαναρωτησε... 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Γωγω 98 είπε:

Νάι είχα πάει την παρασκευή που μας πέρασε και μου είπε να πάω σε 1 εβδομάδα πάλι οπότε θα πάω πάλι την παρασκευή που μας έρχεται. Πφφ θα δείξει ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά.. Απλά με προβλημάτισε που τον ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου είπε ότι δεν μπορεί να μου πει ακόμα.

Στο ειπε προφανως επειδη δεν ακουσατε καρδουλα!! Αλλα ισως ηταν νωρις ακομα καμια φορα γινεται καθυστερημενη συλληψη, να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις, φανταζομαι το αγχος σου αλλα οσο μπορεις σκεψου θετικα🙂

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Γωγω 98 είπε:

σου ευχομαι να ειναι ολα καλα κ τη παρασκευη να σου πει τα καλύτερα ο γιατρος σου..προσπαθησε να εισαι ηρεμη...κ εχε θετικη σκεψη οσο δυσκολο κι αν σου είναι λογω αγχους...κ παλι ευχομαι οτι καλυτερο!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Στο ειπε προφανως επειδη δεν ακουσατε καρδουλα!! Αλλα ισως ηταν νωρις ακομα καμια φορα γινεται καθυστερημενη συλληψη, να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις, φανταζομαι το αγχος σου αλλα οσο μπορεις σκεψου θετικα🙂

Οσο γίνεται προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα. Και η αδερφή μου είχε ακούσει καρδιά 8 εβδομάδων όταν ήταν έγκυος οπότε με παρηγορεί λιγάκι αυτό..βέβαια κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετικη.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

σου ευχομαι να ειναι ολα καλα κ τη παρασκευη να σου πει τα καλύτερα ο γιατρος σου..προσπαθησε να εισαι ηρεμη...κ εχε θετικη σκεψη οσο δυσκολο κι αν σου είναι λογω αγχους...κ παλι ευχομαι οτι καλυτερο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να είσαι καλά και σε εσένα σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

το εχω βαλει στο ντουλαπι χωμενο πισω απο κατι αλλα πραγματα..ζουμε σε ενοικιο οποτε δεν μπορω να το κρυψω στα πλακακια🤣🤣🤣...ευτυχως η μαμα μου δεν ψαχνει γενικα ειναι πολυ διακριτικη...εμενα με έχει ρωτησει αν κ ποτε θα βαλουμε μπροστα αλλα της ειπα οτι δεν θα της πω γιατι δεν θελω να αγχωνομαι κ η αληθεια ειναι δεν 

Μπράβο κ στη μαμά που το σέβεται κ είναι διακριτική... Δεν το κάνουν όλες οι μαμάδες αυτό! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Γωγω 98 είπε:

Οσο γίνεται προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα. Και η αδερφή μου είχε ακούσει καρδιά 8 εβδομάδων όταν ήταν έγκυος οπότε με παρηγορεί λιγάκι αυτό..βέβαια κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετικη.

Ακριβως καθε εγκυμοσυνη και καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!! Αλλα πολλοι γιατροι θελουν να πρωτο κανουν υπερηχο στις 8 εβδομαδες!! Οπως και να χει ειναι λιγες μερες ακομα, σκεψου πως ολα θα ειναι καλα και στο ευχομαι απο τη καρδια μου😊

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Γωγω 98 είπε:

Γεια σου κοριτσι μου,εγω ειμαι απο αλλο θεματακι,δεν εχουμε ξαναμιλησει.Ηθελα να σου πω οτι δεν κανει καλο τοσο αγχος,κι εγω οταν πηγα στο γιατρο ημουν 6+1 κ δεν ειχαμε ακουσει καρδια γιατι ηταν πολυ νωρις κ ηταν καθυστερημενη η συλληψη.Οταν ξαναπηγα στις 8+1 ακουσαμε καρδουλα 149 παλμους.Οποτε μην ανησυχεις κουκλα μου.Κι εμενα μου εδωσε ουτροτζεσταν χωρις να εχω δει αιμα,μου ειπε οτι βοηθαει στην ομαλη πορεια της εγκυμοσυνης τωρα που ειμαστε στις αρχες.Φαντασου ακομη το παιρνω το ουτρο κ ειμαι 8+5 κ θα ξαναδω το γιατρο μου σε 2 εβδομαδες.Επισης οι γιατροι μεχρι να ακουσουν καρδιακο παλμο δεν μπορουν να σε βεβαιωσουν οτι ολα πανε καλα,μολις ακουσετε καρδουλα θα στο πει σιγουρα.Τυπικο ειναι αυτο.Να δεις οτι ολα καλα θα ειναι.Με το καλο τα νινακια μας!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Sofia0294 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! ξέρετε αν στα τεστακια ωορρηξιας όταν η γραμμούλα είναι λίγο πιο αχνη από την κόκκινη θεωρούμε ότι γίνεται ωορρηξια; δεν ξέρω πως να σας ανεβάσω και φώτο για να έπαιρνα γνώμες. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Marba είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! ξέρετε αν στα τεστακια ωορρηξιας όταν η γραμμούλα είναι λίγο πιο αχνη από την κόκκινη θεωρούμε ότι γίνεται ωορρηξια; δεν ξέρω πως να σας ανεβάσω και φώτο για να έπαιρνα γνώμες. 

Καλησπέρα! Τα τεστακια ωορρηξίας είναι θετικά μόνο όταν η δεύτερη γραμμή είναι το ίδιο εντονη ή εντονότερη από τη γραμμή ελέγχου. Οποιαδήποτε άλλη γραμμή πιο αχνη δεν μετράει.. Επίσης από τη στιγμή π ένα τεστ βγαίνει θετικό η ωορρηξία πρόκειται να συμβεί τις επόμενες 24-48 ώρες.. οπότε συστήνεται να έχουμε επαφή τη μέρα π θα δούμε θετικό τεστ κ τις 2 επόμενες δλδ 3 συνεχόμενες στο σύνολο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sofia0294 είπε:

Καλησπέρα! Τα τεστακια ωορρηξίας είναι θετικά μόνο όταν η δεύτερη γραμμή είναι το ίδιο εντονη ή εντονότερη από τη γραμμή ελέγχου. Οποιαδήποτε άλλη γραμμή πιο αχνη δεν μετράει.. Επίσης από τη στιγμή π ένα τεστ βγαίνει θετικό η ωορρηξία πρόκειται να συμβεί τις επόμενες 24-48 ώρες.. οπότε συστήνεται να έχουμε επαφή τη μέρα π θα δούμε θετικό τεστ κ τις 2 επόμενες δλδ 3 συνεχόμενες στο σύνολο.. 

Ποια η γνώμη σου; 

IMG_20200304_134116.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sofia0294 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sofia0294 είπε:

Όχι δεν είναι ακόμα θετικό.. κάνεις ένα τη μέρα?? Σε ποια μέρα τ κύκλου είσαι? Πιστεύω αύριο ή μεθαύριο θα είναι θετικο

Είμαι στην 16η μέρα του κύκλου. Ένα την ημέρα κάνω το απόγευμα σήμερα έκανα μόνο και τώρα το μεσημέρι. Γενικά δεν έχω καθόλου σταθερό κύκλο. Φαντάσου ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα πάνω από 50 μερες να αδιάθετησω και κατά 99%δεν έκανα και καθόλου ωορηξια, οπότε τώρα χάρηκα μη τυχόν και είναι θετικό. Ελπίζω να γίνει θετικό αύριο μεθαύριο. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Marba είπε:

Είμαι στην 16η μέρα του κύκλου. Ένα την ημέρα κάνω το απόγευμα σήμερα έκανα μόνο και τώρα το μεσημέρι. Γενικά δεν έχω καθόλου σταθερό κύκλο. Φαντάσου ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα πάνω από 50 μερες να αδιάθετησω και κατά 99%δεν έκανα και καθόλου ωορηξια, οπότε τώρα χάρηκα μη τυχόν και είναι θετικό. Ελπίζω να γίνει θετικό αύριο μεθαύριο. 

Άρα αφού δεν έχεις σταθερό κύκλο ή πέρασες την ωορρηξία ή το πιο πιθανό είναι να μην έχει έρθει ακόμα αφού λες ότι έχει να έρθει μέχρι κ 50 μέρες.. αλλά το έχεις κοιτάξει μήπως έχεις κάποιο θέμα με πολυκυστικες ή θυρεοειδή ή κάποιο θέμα με τις ορμόνες σ? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sofia0294 είπε:

Άρα αφού δεν έχεις σταθερό κύκλο ή πέρασες την ωορρηξία ή το πιο πιθανό είναι να μην έχει έρθει ακόμα αφού λες ότι έχει να έρθει μέχρι κ 50 μέρες.. αλλά το έχεις κοιτάξει μήπως έχεις κάποιο θέμα με πολυκυστικες ή θυρεοειδή ή κάποιο θέμα με τις ορμόνες σ? 

Ναι ναι έχω πολυκυστικες. Έκανα και τις ορμονολογικές μου και την Παρασκευή έχω ραντεβού με την ενδοκρινολόγο. Από αυτά που κατάλαβα όσο έψαξα στο ίντερνετ είναι σχετικά καλές λίγο ανεβασμένη η προλακτινη είναι. Περιμένω να δω τι θα μου πει και η γιατρος. Δε νομίζω να μου ξέφυγε η ωορρηξία κάνω κάθε μέρα αλλά σήμερα έχω και κάποιους πόνους χαμηλά και αρκετά υγρά. Μακάρι να βγει θετικό εντός των επόμενων ημερών γιατί έχω πολύ άγχος αν γίνεται ωορρηξια. 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Marba είπε:

Ναι ναι έχω πολυκυστικες. Έκανα και τις ορμονολογικές μου και την Παρασκευή έχω ραντεβού με την ενδοκρινολόγο. Από αυτά που κατάλαβα όσο έψαξα στο ίντερνετ είναι σχετικά καλές λίγο ανεβασμένη η προλακτινη είναι. Περιμένω να δω τι θα μου πει και η γιατρος. Δε νομίζω να μου ξέφυγε η ωορρηξία κάνω κάθε μέρα αλλά σήμερα έχω και κάποιους πόνους χαμηλά και αρκετά υγρά. Μακάρι να βγει θετικό εντός των επόμενων ημερών γιατί έχω πολύ άγχος αν γίνεται ωορρηξια. 

Ναι το θέμα με τις πολυκυστικες είναι ότι εκτός την ακανόνιστη περίοδο μπορεί να έχεις κ ακανόνιστη ωορρηξία ή κ καθόλου... πάντως συνέχισε να κάνεις τεστ μέχρι να βρεις το θετικό.. καλό είναι πάντως π έχεις τους πόνους κ τα υγρά.. τότε ίσως κανεις ωορρηξία τις επόμενες ώρες. 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Sofia0294 είπε:

Ναι το θέμα με τις πολυκυστικες είναι ότι εκτός την ακανόνιστη περίοδο μπορεί να έχεις κ ακανόνιστη ωορρηξία ή κ καθόλου... πάντως συνέχισε να κάνεις τεστ μέχρι να βρεις το θετικό.. καλό είναι πάντως π έχεις τους πόνους κ τα υγρά.. τότε ίσως κανεις ωορρηξία τις επόμενες ώρες. 

Μακάρι κορίτσι μου! Θα συνεχίσω να βρω το θετικό! Σε ευχαριστώ  πολύ για τη βοηθεια! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλη ανάρρωση κοριτσάκι μου κ με το καλό να πάρεις τα μπουμπουκακια σου σπίτι!!! Πήγες γαλατάκι ή όχι ακόμα; Ελπίζω να πάρετε τον μεγάλο σήμερα σπίτι🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    • Κοριτσια γεια σας.Ευχομαι να ειστε ολες καλα.Βγηκα σημερα ειμαι καλα ομως τα μωρα μου εμειναν.Για τον μικρουλη το ηξερα πως θα μεινει αρκετες μερες λογω βαρους αν και τα πηγαινει πολυ καλα.Μου κρατησαν τον μεγαλο γιατι εχανε βαρις αν και το τελευταιο 24ωρο ουτε εχασε ουτε εβαλε.Εγιναν καποια λαθη στα γευματα του με αποτελεσμα να εχω αφορητους πονους στο στηθος λογω αποφραξης των γαλακτοφορων πορων.Μας ειπαν οτι μπορει κ αυριο να τον παρουμε.Μακαρι να συμβει αυτο δε γινεται δυο στις δυο γεννες κ εγω να φευγω χωρις μωρο.Τωρα που σας γραφω βγαζω γαλατακι, εχω πολυ,να τα στειλω στα μωρα μου αυριο πρωι. Κοριτσια οσες ειστε περιφερεια κεντρικης Μακεδονιας δικαιουστε ενα πακετο με διαφορα που δινει δωρεαν η περιφερεια για τα νεογεννητα.Ειναι το babybox.Μπορει κ να ενημερωθειτε απο τα μαιευτηρια που θα γεννησετε μπορει κ οχι.Εμενα δεν μου ειπαν τιποτα.Το πακετο  παραλαμβανει ο οποισδηποτε αρκει να εχει εξουσιοδοτηση απο την μητερα η τον πατερα  να εχει εκτυπωμενη την ληξιαρχικη πραξη γεννησης οπως κ την ταυτοτητα του παραληπτη. Η προθεσμια ειναι 15 μερες απο την γεννηση.Μετα χανεται το δικαιωμα. Δικαιουχοι ειναι ολοι δεν υπαρχουν καποια κριτηρια.    
    • Αχ @diwni μου εχει συμβει σε πολλες φιλες να πεσει το μωρακι μην ανησυχεις ειναι μικρο το υψος δεν θα εχει συμβει κατι. Πιο πολυ κλαινε απο ταραχη πιστευω οχι επειδη πονανε. Αλλα δεν κερω μωρο που να μην εχει πεσει τουλαχιστον μια φορα και γω τον δικο μου τον εχω προλαβει τελευταια στιγμη πολλες φορες. Μην στεναχωριεσαι. 
    • Καλησπέρα.. διάβασα τη συζήτηση σας και δυστυχώς μου φέρνει πολύ άσχημες αναμνήσεις με τις οποίες παλεύω ακόμα και με βοήθεια ψυχολόγου.. Γέννησα και εγώ εκεί, είχα ιδιωτική μαία (2 για να είμαι ακριβής εκ των οποίων η μία με άδεια να βρίσκεται μέσα στο μαιευτήριο αυτό) αλλά δεν επιτρέπεται να είναι πέραν των ωρών επισκεπτηρίου. Το βράδυ επιτρέπεται μόνο 1 γυναίκα συγγενείς α' βαθμού να μείνει μαζί σου.. προσωπικά δεν έχουμε, οπότε ναι ήμουν μόνη μου το βράδυ τουτέστιν 8 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί.. Το βράδυ στο κάθε όροφο η μαία είναι μόνο 1(!!) ενώ την ημέρα είναι 2 και δεν μπορούν να τρέχουν παντού.. κάποιες είναι πιο εξυπηρετικές κάποιες άλλες θεοξυνες που απορώ πως κάνουν αυτό το επάγγελμα.. ειδικά μια κοκκινομαλλα (απαπαπα!!).. δυστυχώς ήμουν 1 ακόμα στο 75% που κατέληξε με αναίτια καισαρική στην Ελλάδα... αν βέβαια λάβω ως στατιστικό το ποσοστό των γυναικών που γέννησαν φυσιολογικά στις 3 μέρες που ήμουν στο εν λόγω μαιευτήριο στον όροφο μου.. μόνο 1(!!!) γέννησε φυσιολογικά.. οπότε οι πιθανότητες δεν ήταν καλές για φ.τ. τουλάχιστον για το διάστημα που γέννησα εγώ (πριν 9 μήνες).. και για να επανέλθω στο ερώτημα σου, ακόμα και με καισαρική ναι θα πρέπει εσύ να πλύνεις το μωράκι.. θα σου δείξουν μια φορά και τέλος.. το χειρότερο ήταν ότι ο εν λόγω νιπτήρας που υπάρχει στον όροφο που ήμουν ήταν και ψηλά πολύ.. οπότε έπρεπε να πάρω ένα σκαμπουδακι/σκαλοπάτι ξύλινο που έχουν για να ανέβω να τεντωθω για να πλύνω το μωρό... Ούτε μπορούν να έρχονται να σε βοηθήσουν με βασικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν και να μην μπορείς να ανταποκριθείς.. κάποιες σου λέω είχαν την καλή διάθεση να βοηθήσουν αρκεί να περιμένεις.. αρκετά..  Τέλος.. εχε υπόψη σου ότι στο μονοκλινο δωμάτιο ο άντρας έχει δικαίωμα να μείνει μαζί σου το βράδυ, με τον όρο ότι δεν θα βγει από το δωμάτιο.. βέβαια είναι μόνο ένα σε όλο τον όροφο.. και δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια που το παίρνει κάποιος.. δεν ξέρω δηλαδή αν το συνεννοηθείς με το γιατρό σου, αν χρειαστεί να λαδωσεις κάπου κάποιον.. εγώ που το είχα ζητήσει από τη προηγούμενη, μου είπαν ότι θα άδειαζε μέσα στη μέρα και ξαφνικά ήταν ήδη κλεισμένο από κάποια άλλη κοπέλα.. οπότε δεν ξέρω πως το κλείνει κάποιος.. και δεν είχα δικό μου γιατρό εκεί μέσα.. Για να σε βοηθήσουν με το θηλασμό ξέχνα το, έχουν έτοιμα μπουκαλάκια γάλα που σου δίνουν.. και για να σε βοηθήσουν με το θηλαστρο επίσης ξέχνα το.. ή μάλλον είναι ανάλογα στη μαία που θα πέσεις και την διάθεση της..  Δεν ξέρω αν θέλεις κάποια έξτρα πληροφορία.. πες μου!  Έξτρα τιπ!! Όταν σου φέρουν φαγητό (αυτό το ανοστο, λιγοστό φαγητό λες και βάλθηκαν να βγεις από εκεί μέσα στα κιλά προ εγκυμοσύνης!) αφαίρεσε το από το δίσκο!! Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάς κάπου πχ τουαλέτα ή να πλύνεις το μωράκι σου και το δουν στο δίσκο πάνω, στο παίρνουν επιτόπου και ας μην το έχεις αγγίξει κάν!! 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακαρι μακάρι να δουμε μια μεγαλη χοριακή!!!🙏🙏🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...