Μετάβαση σε περιεχόμενο

Marba

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  17
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

6 Neutral

Σχετικά με Marba

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Marba

  Πρώτες προσπάθειες

  Χαχαχαχα.. 🤣🤣🤣 Να μη με αφήσεις! Να έχουμε να λέμε είτε τα ευχάριστα (σύντομα εύχομαι) είτε να συζητάμε τους προβληματισμούς μας
 2. Marba

  Πρώτες προσπάθειες

  Χαχαχχα... Να και κάτι άλλο κοινό μας!!! 🤣🤣🤣
 3. Καλημέρα! Όντως έχουμε κάτι κοινό σου έχω στείλει απαντήσει στο προσωπικό μήνυμα. Σκέφτομαι να πάω μια βόλτα και από την ενδοκρινολόγο μου μιας κι έχω να τη δω καιρό να πάρω μια γνώμη και από αυτή.
 4. Εννοείται ότι άλλαξα! Καταρχήν και να θελα να συνεχίσω να πηγαίνω σε αυτόν δε θα με άφηναν. Τι κλάμα έχω κάνει με αυτόν δε φαντάζεσαι. Να ψαχτείς καλά πριν πας κάπου να είσαι σίγουρη και να του έχεις εμπιστοσύνη και να είναι και άνθρωπος να μη κοιτάει απλά τη τσέπη του. Όταν είπα στον γυναικολόγο μου γι αυτόν τον γιατρό μου λέει μπορείς σε παρακαλώ να καταλάβεις ότι έτσι τον συνέφερε και έτσι σου είπε; δεν θέλω να ξανακούσω μου λέει το όνομα του. Έχεις ξεκινήσει προσπάθεια εσύ για μωράκι;
 5. Ναι άστα μου έχει κάνει μεγάλο κακό αυτός ο γιατρός με τη βλακεια που μου έχει πει γιατί έχει κολλήσει στο μυαλό μου καλως η κακώς γιατί δεν είχα ξεκινήσει καν προσπάθεια και άκουσα αυτό πραγμα. Σίγουρα η απώλεια κιλών βοηθάει πολύ με τις πολυκυστικες. Μπράβο σου! Σε νιώθω... Κι εγώ παλιότερα παίζει να μην είχα και καθόλου.
 6. Καλησπέρα! Τα inofert στα έδωσε γυναικολογος η ενδοκρινολόγος; Εμένα ο γυναικολογος μου είπε να συνεχίσω Glucophage, filιcine και το χαπι που παίρνω για το θυρεοειδή προς στιγμήν δε μου έδωσε κάτι άλλο παρόλο που έχω πολύ μεγάλους κύκλους.
 7. Την τελευταία φορά που πήγα δε μου είπε κάτι να σου πω την αλήθεια παρόλο που είμαι πολλά κιλά. Έχω φτάσει 94 κιλά φαντάσου πάω σε διατροφολόγο και το παλεύω γιατί έχω πάρει 20 κιλά μέσα σε 2 χρόνια. Έδωσε βάση κυρίως στο ότι δε θέλει να με επιβαρύνει με φάρμακα επειδή θεωρεί ότι μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου και μου έδωσε θάρρος. Εμένα φαντάσου πριν 3 χρόνια κάποια περίοδο που είχα να αδιαθετησω 3 μήνες πήγα σε έναν γυναικολόγο ο οποίος είναι και πολύ διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χωρίς να έχω κάνει καμία εξέταση πάρα μόνο έναν κολπικό υπέρηχο μου μίλησε κατευθείαν για εξωσωματική η σπερματεγχυση. Το άγχος μου είναι μη τυχόν δεν κάνω ωορρηξια γι αυτό πήρα και τα hometest να κάνω ένα τεστ πάρα τις οδηγίες του γιατρού οτι θα με αγχωσουν περισσότερο. Δυστυχώς παίρνω αρκετό καιρό τα Glucophage αλλά οι τελευταίοι κύκλοι κυμαίνονται στις 42-45 μέρες. Εσύ τι κύκλο έχεις;
 8. Καλημέρα! Έχω κι εγώ πολυκυστικες, ξεκινήσαμε αρχές του έτους ελεύθερες επαφές. Επισκέφτηκα τον γυναικολόγο μου και μου εδωσε πολύ θάρρος λέγοντας μου ότι είναι σίγουρος ότι κάνω ωορρηξια και ότι μέχρι το Σεπτέμβρη θα τα εκχυμε καταφέρει. Η συμβουλή του ήταν από 21η μέρα έως και 31η μέρα επαφή. Αν δεν τα έχουμε καταφέρει μέχρι το Σεπτέμβρη θέλει να πάω να ξαναμιλήσουμε. Παίρνω κι εγώ το Glucophage ο κύκλος κου είναι γύρω στις 43 ημέρες οπότε είναι δυσκολο να ξέρω πότε και αν έχω ωορηξια. (αυτό είναι που με φοβίζει κιόλας) Προς στιγμήν έχω πάρει τα hometest να τα δοκιμάσω και να καταλάβω λίγο καλύτερα τον κύκλο μου και θα τα χρησιμοποιήσω από τον επόμενο μήνα. Γενικά κι εγώ έχω αγχος γιατί γράφουν διαφορά στον ίντερνετ για τις πολυκυστικες και φοβάμαι κι εγώ μην δεν τα καταφέρουμε.
 9. 39η και τίποτα ακόμα. Υποτίθεται βάσει ενός προγράμματος που έχω ότι σε 4 μέρες πρέπει να αδιαθετησω. Μακάρι βέβαια να μήν αδιαθετησω αλλά κάποια τεστ που έκαναν ήταν αρνητικά βέβαια ίσως ήταν και πάρα πολύ νωρίς με τετοιο κύκλο που έχω
 10. Μην αγχώνεσαι το κατάλαβα!!!Σε ευχαριστώ πολύ! Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια θεωρητικά μιλώντας γνωριζετε μια κοπέλα με πολυκυστικες ποτέ θα μπορούσε να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης; έχω πόνους χαμηλά σήμερα υποθέτω ότι θα αδιαθετησα σιγά σιγά αλλά λέω 1 στο εκατομμύριο. Έχω κάνει τα early ήταν αρνητικά αλλά λέω μη τυχόν ήταν και νωρίς.
 11. Ναι βασικά εγώ έκανα λάθος από ταχύτητα . Μου είπε ότι σε ένα κύκλο 35 ημερών η 21η συνήθως είναι η γόνιμη και σε ένα κύκλο 45 η 31η.εγω δυστυχώς τον τελευταίο καιρό στις 43 μέρες κυμαίνομαι. Μακάρι να βοηθήσουν τα τεστ. Έχω άγχος μην τυχόν και δνε κάνω ωορρηξια.
 12. Marba

  Πρώτες προσπάθειες

  Αχ αυτές οι πολυκυστικες... Τίποτα δε μπορούμε να υπολογίσουμε! Περιμένουμε νέα σου!!! Όλα καλά θα είναι!!!
 13. Μακάρι δυστυχώς έχω αρκετό άγχος, προσπαθώ να το αποβαλλω. Περιμένω και τη διάγνωση του γιατρού από τις εξετάσεις για τη θρομβοφιλια και έχω κάποιες τιμές ανεβασμένες οπότε αγχώθηκα και με αυτό τώρα. Σε ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια!!!
 14. Για κύκλο 35 ημερών μου είπε ότι η 31η μέρα είναι συνήθως η γόνιμη. Εγώ φαντάσου σήμερα είμαι 39η μέρα κύκλου και δε εχω αδιαθετησει. Έχω παραγγείλει τα hometest μήπως βοηθήσουν πάρα τις οδηγίες του γιατρού ότι θα με αγχώνουν παραπάνω γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ να υπολογίσω τίποτα.
 15. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι! Ο τωρινός γιατρός μου είπε ότι έτσι τον συνέφερε τον προηγούμενο και είπε για εξωσωματική, όχι δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα και δεν είχαμε ξεκινήσει καν την προσπάθεια. Αρχές του μήνα ξεκινήσαμε. Ο γιατρός μου είπε ότι ακόμα και 31η μέρα γίνεται ωορρηξια. Με τα Glucophage έχω δει μια μικρη διαφορά αλλά όχι ότι έχω σταθερό κύκλο. Τεστ ωορρηξιας μου είπε να μην χρησιμοποιήσω γιατί θα με αγχώνει περισσότερο η διαδικασία. Μου έδωσε περιθώριο μέχρι το Σεπτέμβρη αλλιώς μου είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αν και είναι σίγουρος ότι θα έχει γίνει μέχρι τότε. Τι να πω.. Μακάρι..διαβαζω κι εγώ διαφορά και φοβάμαι μην δεν έρθει το μπεμπέ..
×
×
 • Προσθήκη...