Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτες προσπάθειες

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Elisa91 είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!?

Αχ πως σας νιώθω !!! Τν προηγούμενο μήνα κ εγώ έδωσα πολλά λεφτά για τεστ! ?

Αυτο το μήνα έχω πάρει ένα κ είπα όταν θα έχω καθυστέρηση μόνο !!! Μακάρι να είναι το ένα κ το τυχερό ?

Στο εύχομαι να είναι το τυχερό!! Και γω πήρα αυτό το μήνα να υπάρχουν και θα δώσω μάχη να μην τα χρησιμοποιήσω πριν την ώρα τους! Χαχα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenikon είπε:

Στο εύχομαι να είναι το τυχερό!! Και γω πήρα αυτό το μήνα να υπάρχουν και θα δώσω μάχη να μην τα χρησιμοποιήσω πριν την ώρα τους! Χαχα!

Έτσι κρατά γερα ?

πότε περιμένεις ; Εγώ 25/11 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elenikon είπε:

Γεια σου Δήμητρα!! Εγώ εδώ στη δουλειά τρέχω..εσύ τι κάνεις;?

Κι εγώ δουλειά είμαι και από το πρωί έτρεχα σε τραπεζες (μαρτύριο)... Είναι 5.30 και μου φαίνεται αιώνας μέχρι τις 9 που σχολάω!  Θ ήθελα τόσο να είμαι για καφε τώρα που πέφτει ο ήλιος!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Dimitra91 είπε:

Κορίτσιααα @Elenikon @Elisa91 @st3llina @diana8 @olgakou21 @Γωγω 98 πώς είστε σήμερα; Πως περνάτε;

Γεια σου κορίτσι μου!!! Εγώ καλα λιγάκι τρέχουμε με τις ελιές το μάζεμα αλλά όλα καλά εσύ? ?

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Γωγω 98 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου!!! Εγώ καλα λιγάκι τρέχουμε με τις ελιές το μάζεμα αλλά όλα καλά εσύ? ?

Βλέπω όμως πάτε στις ελιές γενικά αρκετές κοπέλες! Μπράβο!!! Εγώ δεν πάω συνήθως γιατί δουλεύω (δε μ αρεσει κιολας χαχα) αλλά αν δε δούλευα θα πηγαινα να βοηθήσω εννοείται! Καλά εγώ, απλά νομίζω πως πρέπει να κάνω κάποια βόλτα γιατί έχω μπουχτίσει λίγο!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Γωγω 98 είπε:

Και εσύ ελιές κορίτσι?? Και εγώ το μεσημερι μετά το μαγαζί.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Elenikon είπε:

στις πριν 3 ώρες, ο/η Dimitra91 είπε:

Κορίτσιααα @Elenikon @Elisa91 @st3llina @diana8 @olgakou21 @Γωγω 98 πώς είστε σήμερα; Πως περνάτε;

Ήσυχα . Το έχω ρίξει στο διάβασμα για να ξεχνιέμαι ?

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω αγχωθει λιγάκι γιατί σε 5 μέρες περιμένω περίοδο..εγω θέλω να είμαι έγκυος αλλά σήμερα νιώθω το στήθος μου λίγο πρισμενο και πονάει λιγάκι όπως πάντα πριν την περίοδο μου και στεναχωριέμαι τόσες προσπάθειες έχω κάνει αυτές τι μέρες και στις γόνιμες ? φοβάμαι μην έχω κάποιο πρόβλημα δεν ξέρω αλλά εντάξει δεν πιάνεις πάντα με την πρώτη..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dimitra91 είπε:

Βλέπω όμως πάτε στις ελιές γενικά αρκετές κοπέλες! Μπράβο!!! Εγώ δεν πάω συνήθως γιατί δουλεύω (δε μ αρεσει κιολας χαχα) αλλά αν δε δούλευα θα πηγαινα να βοηθήσω εννοείται! Καλά εγώ, απλά νομίζω πως πρέπει να κάνω κάποια βόλτα γιατί έχω μπουχτίσει λίγο!

Χαχαχ κοίτα ούτε μένα μ'αρέσει καθόλου αλλά τι να κάνουμε παμε σιγά σιγα δική μας δουλειά ειναι ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Να βγεις να ξεσκασεις λιγάκι χρειάζεται κι αυτό?

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Γωγω 98 είπε:

Κορίτσια έχω αγχωθει λιγάκι γιατί σε 5 μέρες περιμένω περίοδο..εγω θέλω να είμαι έγκυος αλλά σήμερα νιώθω το στήθος μου λίγο πρισμενο και πονάει λιγάκι όπως πάντα πριν την περίοδο μου και στεναχωριέμαι τόσες προσπάθειες έχω κάνει αυτές τι μέρες και στις γόνιμες ? φοβάμαι μην έχω κάποιο πρόβλημα δεν ξέρω αλλά εντάξει δεν πιάνεις πάντα με την πρώτη..

Και γω πάντα το κακό σκέφτομαι...χαλάρωσε, άλλωστε ότι έχει γίνει έχει γίνει τώρα...Σου εύχομαι να είσαι, αλλά και να μην είσαι μην απογοητευτεις θα γινει για όλες μας αργά ή γρήγορα....!!

Δημοσίευση

@Elisa91 Αχ μ αρεσει το διαβασμα! τι διαβαζεις αυτο τον καιρο,

@Γωγω 98 Hρεμησε κοριτσι μου. Μη στεναχωριεσαι έχεις όλο τον καορο μπροστα σου! Μην απογοητευεσαι! Θα έρθει οταν ειναι η ωρα !

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dimitra91 είπε:

@Elisa91 Αχ μ αρεσει το διαβασμα! τι διαβαζεις αυτο τον καιρο,

@Γωγω 98 Hρεμησε κοριτσι μου. Μη στεναχωριεσαι έχεις όλο τον καορο μπροστα σου! Μην απογοητευεσαι! Θα έρθει οταν ειναι η ωρα !

Μαντα τα πέντε κλειδιά αλλά δεν μου αρέσει και τόσο . Έχω άλλες 150 σελίδες και τέλος . 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λοιπόν το διάβασμα όντως βοηθάει @Elisa91 . Μου αρέσει ο τρόπος γραφής της Μαντά

Εγώ τώρα διαβάζω Ομηρόλη .. @Dimitra91 κοριτσάκι μου καλά έκανες και έκλεισες ραντεβού με ενδοκρινολόγο. Όλα να πανε καλα! Εγώ πως και τι περιμένω τον άλλο μήνα να κάνω ''γενική επισκευή'' (ιατρικές εξετάσεις) χααχ

@Γωγω 98 μην αγχώνεσαι το άγχος όλοι λένε είναι ό, τι χειρότερο!!! Θα πιάσεις σποράκι στην κοιλίτσα, θα δεις!!! Ολες κορίτσια θα χουμε ευχαριστα αργά ή γρήγορα!!!

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η tzina819 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λοιπόν το διάβασμα όντως βοηθάει @Elisa91 . Μου αρέσει ο τρόπος γραφής της Μαντά

Εγώ τώρα διαβάζω Ομηρόλη .. @Dimitra91 κοριτσάκι μου καλά έκανες και έκλεισες ραντεβού με ενδοκρινολόγο. Όλα να πανε καλα! Εγώ πως και τι περιμένω τον άλλο μήνα να κάνω ''γενική επισκευή'' (ιατρικές εξετάσεις) χααχ

@Γωγω 98 μην αγχώνεσαι το άγχος όλοι λένε είναι ό, τι χειρότερο!!! Θα πιάσεις σποράκι στην κοιλίτσα, θα δεις!!! Ολες κορίτσια θα χουμε ευχαριστα αργά ή γρήγορα!!!

Φιλάκια πολλά

Καλημέρα ?

και εμένα μου αρέσει η μαντα αλλά το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε και τόσο. 

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, με λένε ντατά,όσο αντέχει η ψυχή . Είναι από τα αγαπημένα μου . ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η tzina819 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φιλάκια πολλά

Καλημερα κοριτσια ??

Εγω διαβαζω εναν ξενο τώρα πολυ καλο! Τον λένε Χουαν Χοσε Μιγιας.

Ολα θα πανε καλα κοριτσι μου θα το δεις! Εγω θα παω την Τριτη και θα σας ενημερωσω! Για την ωρα περιμενω να μου τελειώσει η Κοκκινη κυρια για να αρχίσουμε παλι επαφες ???

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου! Τώρα κατάφερα να κάτσω λίγο! Έχω φτιάξει ζύμη για ντόνατς και περιμένω να φουσκώσει ?

@olgakou21 Ξεκουράζεσαι εσύ;;;

@Elenikon Εγώ σήμερα καθαρίζω (περίεργο γιατι μεχρι και τον Μάιο είχα εντελώς διαφορετικό κύκλο! Μου ερχοταν μπαμ (χωρίς προεόρτια) και μου κρατούσε 7 ημέρες). Anyway, εύχομαι καλά χουχουλιάσματα! Αυτόν τον μήνα θα προσπαθήσουμε να έχουμε περισσότερες επαφές και πιστευώ με τα τεστακια οωρηξίας κάτι θα κάνουμε !!! Τα καλύτερα σε όλες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Dimitra91 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Τώρα κατάφερα να κάτσω λίγο! Έχω φτιάξει ζύμη για ντόνατς και περιμένω να φουσκώσει ?

@olgakou21 Ξεκουράζεσαι εσύ;;;

@Elenikon Εγώ σήμερα καθαρίζω (περίεργο γιατι μεχρι και τον Μάιο είχα εντελώς διαφορετικό κύκλο! Μου ερχοταν μπαμ (χωρίς προεόρτια) και μου κρατούσε 7 ημέρες). Anyway, εύχομαι καλά χουχουλιάσματα! Αυτόν τον μήνα θα προσπαθήσουμε να έχουμε περισσότερες επαφές και πιστευώ με τα τεστακια οωρηξίας κάτι θα κάνουμε !!! Τα καλύτερα σε όλες!!!

Μμμμμ τι ωραια!!! Μπράβο σου!!! Και γω θα έτρωγα τώρα μερικά! Στείλε και προς τα εδώ...χαχα!! Να σου πω επηρεάστηκα και πήρα και γω μαζί με τα τεστ εγκυμοσύνης και ωορρηξίας αλλά δεν ξέρω, αν τα δοκιμάσω και δεν πετύχω τη μέρα φοβάμαι ότι θα αγχωθω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...