Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτες προσπάθειες

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Love13 είπε:

Αν είναι να έρθει, θα έρθει και με μια φορά. Είδα και εγώ που είχα κάθε μέρα επαφές. Χαχαχαχ. Εξάλλου παίζει ρόλο ότι είσαι χαλαρή. Μακαρι να έχει γίνει το θαυμα🙏

Καλα ναι δεν εχεις αδικο σε αυτο!! Παντως και τωρα να μην ειμαι πιστευω οτι ειμαστε κοντα😊 θετικη σκεψη κοριτσια μου, ολα θα γινουν🌺😘

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Love13 είπε:

Εγώ δεν ξέρω τι να κάνω? Να ξαναπάρω ή να τα αφήσω και να χαλαρώσω λίγο. Όλο αυτό σκέφτομαι και έτσι και αλλιώς δεν βλέπω αποτέλεσμα ☹️

Να χαλαρώσεις! Και να δεις πτι θα σου ερθει μπεμπε στην ώρα του 😘😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Συνέχισε να κάνεις τεστ κ αν δεις οτι δε σκουραίνει κ φέυγει η γραμμή τότε κρατάς αυτό για θετικό... όπως κ να έχει είσαι πολύ κοντά οπότε ξεκίνα επαφές..

Νομίζω σκουρινε λίγο ακόμη,,, τέλος πάντων.,, επαφές θα υπάρξουν ... Χαχαχαχα 

0CFC6143-4B06-4D6D-AFBE-9C18BF606A7E.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Κ εμενα πιο σκουρα μου φαινεται!! Εγω λεω να ξεκινησετε σημερα επαφες κανε τεστ κ αυριο κ βλεπεις πως θα ναι!! Και 4 μερες σερι να κανετε δεν υπαρχει θεμα!!

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Εννοείται ότι ξεκινάς..... κάνε κ αύριο να σιγουρευτείς οτι αρχίζει κ πέφτει η ορμόνη....

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσι μου😊🙏🤰🌺

@Ioann89 να σε ρωτησω το εκανες συγκεκριμενη ωρα καθε μερα το τεστ;; εγω δουλευω πρωι παντα κ δεν βολευει εκει δυστυχως😕

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

@Ioann89 να σε ρωτησω το εκανες συγκεκριμενη ωρα καθε μερα το τεστ;; εγω δουλευω πρωι παντα κ δεν βολευει εκει δυστυχως😕

Ναι συνήθως εκεί στις 3... όχι νταν 3 ... αλλά πάνω κάτω .,, τι ώρα σχολάς; Άρα σε 12-48 ώρες θα είναι οι γόνιμες; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Ναι συνήθως εκεί στις 3... όχι νταν 3 ... αλλά πάνω κάτω .,, τι ώρα σχολάς; Άρα σε 12-48 ώρες θα είναι οι γόνιμες; 

3 σχολαω αρα γυρω στις 4 που θα μαι εδω θα τα κανω!! Ναι μεσα σε αυτες τις ωρες θα γινει η ωορρηξια και θα ειναι οι πιο καταλληλες ωρες για να γονιμοποιηθει το ωαριο!! Γτ πιανεις και το πριν και το μετα οποτε αυξανεις τις πιθανοτητες!! Στο ευχομαι απο την καρδια μου να γινει αληθεια😊 παρε μια βαθια ανασα κοιταξου στον καθρεπτη και πες τωρα ειναι η ωρα να γινει και θα γινει!!! Η θετικοτητα βοηθαει!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

3 σχολαω αρα γυρω στις 4 που θα μαι εδω θα τα κανω!! Ναι μεσα σε αυτες τις ωρες θα γινει η ωορρηξια και θα ειναι οι πιο καταλληλες ωρες για να γονιμοποιηθει το ωαριο!! Γτ πιανεις και το πριν και το μετα οποτε αυξανεις τις πιθανοτητες!! Στο ευχομαι απο την καρδια μου να γινει αληθεια😊 παρε μια βαθια ανασα κοιταξου στον καθρεπτη και πες τωρα ειναι η ωρα να γινει και θα γινει!!! Η θετικοτητα βοηθαει!!

Μακαρι τι να πω..,, 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι βρε μην απογοητευεσαι!!! Ο επιμενων νικα💪💪

Όχι δεν απογοητεύομαι.., απλά σήμερα δύσκολο ... από αύριο έρχονται οι επαφές..,, ελπίζω να μην είναι αργά ... 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Όχι δεν απογοητεύομαι.., απλά σήμερα δύσκολο ... από αύριο έρχονται οι επαφές..,, ελπίζω να μην είναι αργά ... 

Δεν θα ειναι αργα!! Αν ειναι να γινει θα γινει, ξερω οτι το θες πολυ σε νιωθω κ εγω οταν ηξερα οτι επρεπε κ δεν γινοταν στεναχωριομουν! Αλλα μας κανει μονο κακο κ το κανουμε εμεις να καθυστερει τελικα! Ολα θα πανε καλα!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Δεν θα ειναι αργα!! Αν ειναι να γινει θα γινει, ξερω οτι το θες πολυ σε νιωθω κ εγω οταν ηξερα οτι επρεπε κ δεν γινοταν στεναχωριομουν! Αλλα μας κανει μονο κακο κ το κανουμε εμεις να καθυστερει τελικα! Ολα θα πανε καλα!!

Εντάξει μου αρκεί που θα γίνει.,, ας έρθει όποτε θέλει... ο ενδοκρινολόγος είπε το μόνο σίγουρο ότι θα κάνουμε και οι 2 εξετάσεις ... αλλά να πάρουμε τον χρόνο μας(γιατί του είχα πει για τα τεστ και είναι της άποψης ότι για να έδειξε θετικό το ωορρηξιας πολύ πιθανόν να ήμουν εγκυος  ) ., και είπε αν δεν τύχει τον Ιούλιο θα ξανά μιλήσουμε .,, και από τότε ηρέμησα.,, με ηρεμεί πολύ αυτός ο άνθρωπος.,, 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Εντάξει μου αρκεί που θα γίνει.,, ας έρθει όποτε θέλει... ο ενδοκρινολόγος είπε το μόνο σίγουρο ότι θα κάνουμε και οι 2 εξετάσεις ... αλλά να πάρουμε τον χρόνο μας(γιατί του είχα πει για τα τεστ και είναι της άποψης ότι για να έδειξε θετικό το ωορρηξιας πολύ πιθανόν να ήμουν εγκυος  ) ., και είπε αν δεν τύχει τον Ιούλιο θα ξανά μιλήσουμε .,, και από τότε ηρέμησα.,, με ηρεμεί πολύ αυτός ο άνθρωπος.,, 

Αυτο να σκεφτεσαι και να ηρεμεις λοιπον🙂 σημαντικο να μπορει ο γιατρος να μας ηρεμει!! Κ εμενα με ηρεμει ο γυναικολογος μου οποτε μιλαμε!! Μα θελει κ ηρεμια τελικα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσι μου ξεκινά επαφές. Κι εμένα έτσι ήταν και μου είχαν πει εδώ στο φόρουμ ότι δεν ήταν ακόμα θετικό. Εμείς όμως ήρθαμε σε επαφή και έγινε το θαύμα! Την επόμενη ημέρα ήταν όντως ακόμα πιο έντονη η γραμμή, όμως εμείς δεν ήρθαμε σε επαφή την ημέρα του θετικό τεστ κι όμως έμεινα έγκυος με την φορά που σου είπα 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Marba είπε:

Κορίτσι μου ξεκινά επαφές. Κι εμένα έτσι ήταν και μου είχαν πει εδώ στο φόρουμ ότι δεν ήταν ακόμα θετικό. Εμείς όμως ήρθαμε σε επαφή και έγινε το θαύμα! Την επόμενη ημέρα ήταν όντως ακόμα πιο έντονη η γραμμή, όμως εμείς δεν ήρθαμε σε επαφή την ημέρα του θετικό τεστ κι όμως έμεινα έγκυος με την φορά που σου είπα 

Αχ μακαριιιιιι.:,, τι ωραιο αυτό που ειπες!!!! Αλλά σήμερα αποκλείεται... αύριο επαφή.,,, ελπίζω να είναι και αύριο καλή μέρα .... 😉😉😉

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κ συγνώμη που πετάγομαι!!!

Να έχετε επαφές και πριν καρακοκκονισει, (απο οταν ξεκιναν οι μέρες μας) οπως είπε και η @Marba, ποτέ δεν ξέρεις. Εξάλλου το σπέρμα ζει κ μεσα στη φωλιτσα του οπότε έχετε και τότε ελπίδες!

Ο ανδρολογος επίσης μας είπε οι επαφές στις γόνιμες μέρες να είναι, αν είναι δυνατόν και καθημερινές..το 1 φορά στις 2 μέρες έχει αλλάξει!!!

@Κατερίνα!!! Αυτό με την ώρα παίζει από γυναίκα σε γυναίκα.. ακόμα και στην ίδια γυναίκα.. εγώ άλλωτε την έβρισκα το πρωί και άλλωτε αργά το απόγευμα..θα τα δεις και μονη σου!

Καλή επιτυχία σε όλες!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Maroulita! είπε:

Να έχετε επαφές και πριν καρακοκκονισει, (απο οταν ξεκιναν οι μέρες μας) οπως είπε και η @Marba, ποτέ δεν ξέρεις. Εξάλλου το σπέρμα ζει κ μεσα στη φωλιτσα του οπότε έχετε και τότε ελπίδες!

Ο ανδρολογος επίσης μας είπε οι επαφές στις γόνιμες μέρες να είναι, αν είναι δυνατόν και καθημερινές..το 1 φορά στις 2 μέρες έχει αλλάξει!!!

@Κατερίνα!!! Αυτό με την ώρα παίζει από γυναίκα σε γυναίκα.. ακόμα και στην ίδια γυναίκα.. εγώ άλλωτε την έβρισκα το πρωί και άλλωτε αργά το απόγευμα..θα τα δεις και μονη σου!

Καλή επιτυχία σε όλες!!

Καλημερα κοριτσι μου, ολες οι εμπειριες ειναι χρησιμες🙂 ναι την περασμενη φορα που τα ειχα χρησιμοποιησει κ τα εκανα παλι 16.00 που φτανω σπιτι δεν θετικοποιηθηκε κανενα!! Αλλα το πρωι στη δουλεια ειναι δυσκολο να κλειδωνομαι στην τουαλετα😜 αν αναγκαστω θα το κανω κ αυτο😄

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Maroulita! είπε:

Καλή επιτυχία σε όλες!!

Καλημερα!!!! Καλά κανεις και λες την γνώμη σου.,, Γενικά είχα πολλές επαφές... και προχτες είχα απλά χτες που κοκκίνισε θα ήθελα πολύ να έχω απλά ο άντρας μου έλειπε από το σπίτι και δεν γινόταν.,, ελπίζω να μην χάσαμε την μέρα.,, και εμένα η γυναικολογος μου μου είπε ότι θέλει καθημερινές επαφές!!  

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημερα κοριτσι μου, ολες οι εμπειριες ειναι χρησιμες🙂 ναι την περασμενη φορα που τα ειχα χρησιμοποιησει κ τα εκανα παλι 16.00 που φτανω σπιτι δεν θετικοποιηθηκε κανενα!! Αλλα το πρωι στη δουλεια ειναι δυσκολο να κλειδωνομαι στην τουαλετα😜 αν αναγκαστω θα το κανω κ αυτο😄

Καλημερα @Κατερίνα!!! Μέσα στις οδηγίες ( τις διάβασα τελικά🤣🤣🤣) έλεγε πάντως για τεστ μέχρι τις 8 το βράδυ άρα μπορεί να κανείς αργότερα.., και επίσης έλεγε όταν βγει θετικό 24-36 ώρες μετά γίνεται η ωορρηξια.,, τα συγκεκριμένα είναι onestep, δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις μάρκες από τα τεστ ωορρηξιας .,, 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κ εμενα πιο σκουρα μου φαινεται!! Εγω λεω να ξεκινησετε σημερα επαφες κανε τεστ κ αυριο κ βλεπεις πως θα ναι!! Και 4 μερες σερι να κανετε δεν υπαρχει θεμα!!

Αλλα λεει ο ενας ,άλλα ο αλλος μπερδευτηκα..Εμενα μου ειπε ο γιατρος δε κανει 4 μερες σερι να κανουμε.ανα δυο πρεπει για να ανανεωνεται το σπερμα κ να ειναι πιο δυνατο..επισης μενει μεσα μας ενα 24 ωρο το λιγοτερο σιγουρα οποτε ειναι οκ.

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Αλλα λεει ο ενας ,άλλα ο αλλος μπερδευτηκα..Εμενα μου ειπε ο γιατρος δε κανει 4 μερες σερι να κανουμε.ανα δυο πρεπει για να ανανεωνεται το σπερμα κ να ειναι πιο δυνατο..επισης μενει μεσα μας ενα 24 ωρο το λιγοτερο σιγουρα οποτε ειναι οκ.

Τι να πω κοριτσι μου δεν ξερω!!! Εγω ξερω πως τις γονιμες και καθε μερα να κανουμε ειναι καλο δεν υπαρχει θεμα!! Τωρα τι ισχυει και τι οχι τελικα οι γνωμες ειναι πολλες😜

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα @Κατερίνα!!! Μέσα στις οδηγίες ( τις διάβασα τελικά🤣🤣🤣) έλεγε πάντως για τεστ μέχρι τις 8 το βράδυ άρα μπορεί να κανείς αργότερα.., και επίσης έλεγε όταν βγει θετικό 24-36 ώρες μετά γίνεται η ωορρηξια.,, τα συγκεκριμένα είναι onestep, δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις μάρκες από τα τεστ ωορρηξιας .,, 

Κ εγω αυτα εχω τα απλα που θα ξεκινησω με αυτα😜 οποτε θα δω τι ωρα θα βολεψει!! Εγω περιμενω βεβαια πρωτα να αδιαθετησω οποτε εχω μελλον!!εσυ αγαπη καλη επιτυχια δεν ξερω γτ αλλα εχω την αισθηση πως θα πας καλα αυτο το μηνα!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κ εγω αυτα εχω τα απλα που θα ξεκινησω με αυτα😜 οποτε θα δω τι ωρα θα βολεψει!! Εγω περιμενω βεβαια πρωτα να αδιαθετησω οποτε εχω μελλον!!εσυ αγαπη καλη επιτυχια δεν ξερω γτ αλλα εχω την αισθηση πως θα πας καλα αυτο το μηνα!!

Εγώ καθε μήνα αυτήν την αίσθηση έχω 😂😂😂😂Μακαρι να τα καταφέρουμε... ελπίζω και σε εσένα αχρείαστα να είναι.,,, 😘😘😘

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...