Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 22/11/2019 at 1:15 ΜΜ, ο/η karen είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα  η χαρα πιστεύω ξεκινάει και ολοκληρώνεται μαζι μόλις κρατας το μωρακι στην αγκαλιά σου μια θετική χοριακη απλά σε κανει και χαμογελας μέχρι εκει ομως. Εγω χθες αιμορραγίες επαπειλούμενη αποβολή δυσκολη η κατάσταση αρκετα απο την αρχη ημουν ξαπλα και τιποτε αλλο ειδα σακο ναι αλλα εχει πιαστεί καλαναπο πανω αλλα απο κατω τραβιέται πιο πολυ και αν ξεκίνησαν συσπάσεις  θα το αποβάλει, μου έδωσε προγεστερόνη ενέσιμη και ξαπλα μέχρι να περασει αλλος ενάμιση μήνας πφφφφφ με κούρασε όλη αυτη η κατάσταση ολα πρεπει να τα περάσουμε για να γίνουμε και εμεις μαμα με παιδί και τι γραφω αυτο γιατι απο την στιγμη που εισαι έγκυος θεώρησε ηδη μαμα, τα φιλάκια μου γραφετε και νεα σας.... Ολο διαφημίσεις μου βγάζει και κολλάει πολυ το φόρουμ Ειναι καμια που στόλισε απο τωρα ☺?????

Expand  

Καρεν μου χαρηκα πολυ με την εγκυμοσυνη σου!!Να σου πω οτι κ γω για ενα μηνα είχα αίμα κ πήγαν όλα καλά!!Κ γω ενεσιμη προσγεστερονη κ πολυ πολυ ξαπλα!!Σου εύχομαι παντα χαρές!!!

• Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2019 at 12:33 ΜΜ, ο/η marillia είπε:

Καρεν μου χαρηκα πολυ με την εγκυμοσυνη σου!!Να σου πω οτι κ γω για ενα μηνα είχα αίμα κ πήγαν όλα καλά!!Κ γω ενεσιμη προσγεστερονη κ πολυ πολυ ξαπλα!!Σου εύχομαι παντα χαρές!!!

Expand  

Εμένα δυστυχώς κάπου εδώ θα σταματήσει η προσπάθεια μου αύριο έχει απόξεση ,ούτε καρδιακός παλμός έμβρυο στάσιμο ο σάκος μεγαλώνει λόγω προγεστερονης και η χοριακη σέρνεται όλα καλά όμως εστιάζω στα θετικά μονάχα τα φιλία μου 

Δημοσίευση
  στις On 3/12/2019 at 10:04 ΠΜ, ο/η karen είπε:

Εμένα δυστυχώς κάπου εδώ θα σταματήσει η προσπάθεια μου αύριο έχει απόξεση ,ούτε καρδιακός παλμός έμβρυο στάσιμο ο σάκος μεγαλώνει λόγω προγεστερονης και η χοριακη σέρνεται όλα καλά όμως εστιάζω στα θετικά μονάχα τα φιλία μου 

Expand  

Πραγματικά λυπάμαι πολύ! Διάβαζα κατά καιρούς την ιστορία σου...δεν ξέρω τι να σου πω για να απαλύνω τον πόνο σου ..το έχω ζήσει πολλές φορές αυτό που ζεις! Δεν ξέρω τι αντοχές έχεις κ φυσικά δεν είναι ώρα για παραπάνω λόγια για το αύριο..από μένα αν κ δε γνωριζόμαστε έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μου κ μια τεράστια αγκαλια

Δημοσίευση
  στις On 3/12/2019 at 1:34 ΜΜ, ο/η peacock είπε:

@karen μου λυπαμαι τόσο πολύ  που τα περνάς όλα αυτά.

Δε ξερω τι λόγια να βρω να σου πω.. :(

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλιά και να ξέρεις πως ότι χρειαστείς είμαι εδώ.

Expand  

Όλα καλά θα πάνε δεν το κρύβω έχω στενοχωρηθεί παρά πολύ αλλά θα περάσει ,πάλι από την αρχή δίχως ωάρια δίχως ψυχολογία και το ταμείο μείον εσεις τι εγεινε με το σύζυγο Εμένα με βλέπω μάνα στα 50?

Δημοσίευση
  στις On 3/12/2019 at 1:38 ΜΜ, ο/η karen είπε:

Όλα καλά θα πάνε δεν το κρύβω έχω στενοχωρηθεί παρά πολύ αλλά θα περάσει ,πάλι από την αρχή δίχως ωάρια δίχως ψυχολογία και το ταμείο μείον εσεις τι εγεινε με το σύζυγο Εμένα με βλέπω μάνα στα 50?

Expand  

Ξέρω πως τώρα ίσως είναι δύσκολο να το δεις όμως μετα από 9 εμβρυομεταφορές όλες με αρνητική χοριακή είδες θετικό στην 10η..αρα μπορεί να γινει κοριτσακι μου απλά έχεις ταλαιπωρηθεί με όλες τις προηγούμενες προσπάθειες. Πλεον όμως έχεις τις βάσεις να προχωρήσει σε εμφύτευση. Σε παρακαλώ μόνο πάρτε όσο χρόνο θέλετε αλλα μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια! Μανούλα θα γίνεις είμαι σίγουρη γι αυτό!

Κι εμείς με ταμείο μείον μαζεύουμε ότι μπορούμε... "είναι πολλα τα λεφτά Άρη.." Ο αντρας μου έχει προστατίτιδα και πρέπει πρώτα να φύγει το μικρόβιο και μετα να προχωρήσουμε... η μια ατυχία μετα την άλλη...

Δημοσίευση

Expand  

Λυπάμαι ειλικρινά...

Δημοσίευση

Expand  

στις On 3/12/2019 at 3:44 ΜΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Λυπάμαι ειλικρινά...

Expand  

..και γω λυπαμαι κοριτσι μου....

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Ε

στις On 3/12/2019 at 2:59 ΜΜ, ο/η peacock είπε:

Ξέρω πως τώρα ίσως είναι δύσκολο να το δεις όμως μετα από 9 εμβρυομεταφορές όλες με αρνητική χοριακή είδες θετικό στην 10η..αρα μπορεί να γινει κοριτσακι μου απλά έχεις ταλαιπωρηθεί με όλες τις προηγούμενες προσπάθειες. Πλεον όμως έχεις τις βάσεις να προχωρήσει σε εμφύτευση. Σε παρακαλώ μόνο πάρτε όσο χρόνο θέλετε αλλα μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια! Μανούλα θα γίνεις είμαι σίγουρη γι αυτό!

Κι εμείς με ταμείο μείον μαζεύουμε ότι μπορούμε... "είναι πολλα τα λεφτά Άρη.." Ο αντρας μου έχει προστατίτιδα και πρέπει πρώτα να φύγει το μικρόβιο και μετα να προχωρήσουμε... η μια ατυχία μετα την άλλη...

Expand  

Είναι διασταυρωμένη η προστατίτιδα; Είναι συχνή λάθος διάγνωση αν δεν έχετε πάει στον κατάλληλο γιατρό. Μπορώ να σου πω τη δική μας εμπειρία για να καταλάβεις, αν σε ενδιαφέρει. Από λάθος διάγνωση ο σύζυγός μου πήρε μεγάλες ποσότητες ισχυρών αντιβιώσεων. Αυτό είναι επικίνδυνο και μειώνει και την ποσότητα των σπερματοζωαρίων. Αν είστε Αθήνα, μπορώ να σας συστήσω ουρολόγο με ειδίκευση σε ανδρολογικά θέματα για να το τσεκάρετε. Το θέμα το γνωρίζω πάρα πολύ καλά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...