Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΚΑΤΑ


Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι στην 6η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και εδώ και μια εβδομάδα ταλαιπωρούμαι από δέκατα. Ξεκίνησα με δέκατα μέχρι 37,3 και λίγο μπούκωμα και πήγα στον παθολόγο ο οποίος μου είπε ότι ήταν ίωση και το μόνο που θα μπορούσα να πάρω είναι depon λόγω της εγκυμοσύνης. Με το depon δεν βλέπω καμία διαφορά στα δέκατα, δηλαδή από 37,3 άντε να πάνε 37. Επίσης, δεν είναι όλη την ημέρα αλλά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Δευτέρα ακούσαμε την καρδιά του μωρού και ο γυναικολόγος μου είπε απλά ότι θα περάσει η ίωση και να πίνω πολλούς χυμούς.

Εγώ βέβαια ανησυχώ γιατί σήμερα κλείνω μια εβδομάδα. Μήπως σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ή είχατε δέκατα στην αρχή της εγκυμοσύνης σας;

Ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 37 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΧΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mammy.78 δεν γνωριζω για τα δεκατα στην εγκυμοσυνη για να σε βοηθησω...

Ξερω ομως με σιγουρια οτι αν ειναι ιωση οσα depon και να παρεις.... απλως θα σε ανακουφισουν ελαφρως αλλα δε θα ριξουν την θερμοκρασια σου.... πρεπει να κανει τον "κυκλο" της η ιωσουλα...;)

Μην το παιρνεις κατακαρδα.... ολα ειναι μια χαρα και ετσι θα συνεχισουν να ειναι.... απλως καποιες στιγμες ισως νιωθεις πιο... "ευαλωτη"...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mammy μου δεν είμαι μανούλα ούτε καν έγκυος αλλά νομίζω πως η υψηλή θερμοκρασία είναι φυσιολογική , πολλές κοπέλες έιχαν δέκατα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρόσφατα το διάβαζα σε ένα άλλο θέμα. Η υψηλή θερμοκρασία είναι και η πρώτη ένδειξη εγκυμοσύνης εξάλλου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...