Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσαρες μου γεια σας!!!!


spirgeo

Recommended Posts

αγαπητες φιλεναδες μου γεια σας!Ειπα να σας γραψω ενα γραμματακι γιατι δεν εχω χρονο να σας στειλω σε ολες προσωπικο μηνυμα.Λοιπον εχω να μπω πολυ καιρο απο τον Οκτωβριο και να μιλησω γιατι οπως καταλαβαινετε μεγαλωνω μονη μου τα διδυμα κοριτσακια μου με τον αντρα μου.Τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα κοριτσια και ο προσωπικος χρονος ελαχιστος.Τα κοριτσακια μου απο οταν αρχισαν να τρωνε κρεμουλες και φαγητο δεν μου αφηνουν καθολου χρονο για να μπω στο ιντερνετ αφηστε που τωρα θελουν ολη την προσοχη μου για να παιζουν.Ειχαμε βαφτισια τον Οκτωβριο και την μςγαλη την βγαλαμε Δεσποινα και την μικρη Βασιλικη.Τωρα ειμαστε 8 μηνων και μεσα στην τρελα.Σας εχω πεθυμησει παρα πολυ ολες σας.Βλεπω επισης οτι προσθεθηκαν παρα πολλα μελη τι γινετε?ενας χαμος!Μπραβο η σελιδα σκιζει!Λενα μπραβο και σε σενα!Οποια θελει ας μου στειλει μηνυμα με τα νεα της.Λενα ,μαιρη,cristin,κατερινα...και ολες οι υπολοιπες ξερετε εσεις!!!Θα χαρω πολυ να μαθω νεα σας.Θελω τοσο πολυ να μπαινω και μιλαμε αλλα...

Τελος παντων ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν για ενα μωρο(ή και για δυο,τρια)να οτι καλυτερο και συντομα να εχουν θετικα τεστ και καλες εγκυμοσυνες..οσο για τις μανουλες που μεγαλωνουν τα μωρακια τους καλα κουραγια κοριτσια!!!!!!!!Η ευτυχια ειναι διπλα μας ας μην γκρινιαζουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ SPIRGEO.ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ!!ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ..!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι έκπληξη!!!!!!!!!!!!!!Πού είσαι ρε Σπυριδούλα; Το καταλάβαμε όλες γιατί χάθηκες. Εντάξει εσύ είσαι δικαιολογημένη. 2 έχεις δεν είναι ότι πιο εύκολο..χαχα

Αλλά εσύ απο την άλλη είσαι και η σούπερ μαμά. Κάτι θα κάνεις για να μας στέλνεις πού και που κανένα νέο.

Χαίρομαι πολύ που μας θυμήθηκες και ακόμη περισσότερο που είσαι καλά και εσύ και τα παιδάκια σου. Όπως βλέπεις η παρέα μεγαλώνει, πολλές κοπέλες ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους, άλλες γέννησαν...χαμός χαμός.

Άν μπεις στο θέμα "ποιες, που, πότε θα γεννήσουν " θα δεις την λίστα με όλα τα ονόματα των κοριτσιών.

Να είσαι πάντα καλά και μην χάνεσαι...φιλιά!!!!!!!:woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Πράγματι είναι δύσκολο να μεγαλώνεις χωρίς βοήθεια δίδυμα αλλά και υπέροχο! Φαντάζομαι πόσο ευτυχισμένη θα νιώθεις! Να είσαι πάντα καλά και όταν βρίσκεις έστω και λίγο χρόνο να μπαίνεις και να μας λες τα νέα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σπυριδουλα ποσο χαρηκα που μας εγραψες νεα σου!!να χαιρεσαι τα διδυμακια σου και να τα καμαρωσεις οπως επιθυμεις.δυστυχως οπως γραφεις δεν θα εχεις βοηθεια απο πουθενα παρα μονο απο τον αντρα σου!!αυτο θα σε κανει να αισθανεσαι και πιο περηφανη .....μπραβοοοοοο!!και καλυτερα να σου πω την αληθεια για να εχεις και τον ελεγχο εσυ της ανατροφης των παιδιων σου.

στειλε κανενα μηνυματακι παλι αν μπορεσεις να μας πεις νεα σου.φιλια πολλα σε χαιρετω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera spirgeo...

Den eimai apo tis "files" sou,

eimai sxetika neo melos

kai vriskomai stin 11 ebvomada kyisis!

Eimai poly xaroumeni pou sto Mammy

yparxoun toso glyka koritsia kai antallasoume

koinous provlimatismous...!

Fantazomai symboules pou exeis na mas dwsei esy

me 2 mwrakia!!!!!!!!!!

Na tis xairestai tin Despiinoula

kai tin Basilikoula sas...!!!

Eytyxismeni oikogeneia!!! Bravo sas...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σπυριδουλα μου γλυκια χαθηκες οντως αλλα λογικο:) προτεραιοτητα εχουν τα παιδακια σου παρολαυτα δε μας ξεχασες;) αυτο: λεει πολλα..

νασαι καλα κοπελα μου φιλακια στα κουκλια σου:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σπυριδούλα καλημέρα κι από μένα!!

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει..

Θέλω να σου ευχηθώ να σου ζήσουν οι πριγκίπισσές σου, να είστε πάντα καλά να τις καμαρώνετε να μεγαλώνουν γερές και να είναι πάντα τυχερές και χαρούμενες στις ζωούλες τους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

spirgeo να σου ζησουν οι κουκλιτσες σου!!!

να ειναι παντα γερες.... να σε παιδευουν!!:P

καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να μεγαλωνεις διδυμακια... εγω για το ενα ειμαι ακομα στον αγωνα....

Δεν εισαι βεβαια η πρωτη αλλα ουτε κι η τελευταια....

Εισαι ομως ΜΟΝΑΔΙΚΗ οπως ολες οι μανουλες του κοσμου!!:)

Και πανω απ'ολα ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ για τις ζουζουνες σου..... γι αυτο καλα κανεις και τους αφιερωνεις ολο τον χρονο σου...!!!!

Καλο κουραγιο και φιλακια....:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζήσουν τα κοριτσακια σου εχουμε ξαναμιλήσει στην αρχη λιγο. Καλο κουραγιο με τα αγγελουδια σου αν και εμεις οι μαμαδες οσο και να γκρινιαζουμε παντα τα καταφερνουμε με τα μικρουλια μας πιστευω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ.

ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.

ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΟΥΜΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!Ελπιζω να σας γνωρισω ολες αυτες που δεν ξερω.Φωτο εβαλα στις πιο ωραιες ποζες των μωρων σας αλλα θα βαλω και αλλες.Κοριτσια πολυ χαιρομαι που θα τα λεμε και αν και ο χρονος που εχω ειναι λιγος το βραδυ οταν κοιμουνται τα μωρα, θα μπαινω, μου εχετε λειψει....φιλιααααααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SPIRGEO!ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΠΥ ,ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΥ,ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ (ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !)ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ,ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ !!!!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ!ΣΕ ΦΙΛΩ ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ,Κ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑ Κ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑΚΙΑ!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ,ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΑΜΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟ ΑΙΜΑ!ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΜΑΔΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΜΑΚΑΡΙ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ....ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Κ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Σπυριδούλα μου πόσο σε νιώθω!!!Αυτόε ο άτιμος ο χρόνος...Ούτε για κατούρημα δεν πάμε!:P Να χαίρεσαι τα κουκλάκια σου!ΠΟλλά φιλάκια!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
    • Άντε μπράβο συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό ο γάμος πάντα ευτυχισμένοι να είστε, αγαπημένοι και να έρθει το μωρακι σας να ολοκληρώσει την ευτυχία σας 🥰 καλα εκανες και έφυγες από την δουλειά δεν είναι να χάνονται τέτοιες μερες μακάρι να μπορέσετε και αύριο και μεθαύριο να έχετε μπόλικες επαφες 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...