Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΝΩ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ, ΤΟΣΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΦΕΡΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΟΜΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ. ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ? ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΠΟΤΕ? ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΑΛΕΨΕΙ!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΕΕ ΓΚΑΣΤΡΟΥΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!ΗΡΕΜΗΣΕ..ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ ,ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ!!ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ...ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΙΓΜΗ!!ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!ΚΑΝΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑΑ..ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ!!!ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΘΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ. ΘΑ ΨΙΛΟΖΑΛΙΖΩ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΣΗΧΑΖΩ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ. Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑ ΜΟΛΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΤΟ ΜΑΘΑ ΠΟΛΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera

kai kalws irthes!!!

Kai gw to ematha poooly nwris

(((1 ebvomada meta tin syllipsi)))

kai pragmati mou itan pooooly agxwtiko...

Eimai stin 11 ebvomada kyisis twra

kai exw iremisei arketa...

Katalava pws den bgazeis akri me to trelenesai...

Exw poooly ypostiriksi apo ton antra mou,

apo tous filous mou, apo tin oikogeneia mou

KAI kyriws pisti ston Theo

pws tha ginoun ola kat'euxin!!!

Euxomai na isixaseis kai esy

kai ola na pane kala...

XAMOGELAME

DEN GKRINIAZOUME!!!

Mas prostatevei o Theoulis!

Filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΗΣ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΣΕ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula koita na to apolauseis kai min kaneis tetoies blakeis...fisika kai na min pigaineis na kaneis sinexeia iperixous..giati kapws etsi ithela kai egw kai o giatros mou ekane mono autous pou eprepe giati mou eipe oti exoun aktinobolia:(...gia auto na prosexeis ola kala tha pane kai tha exeis ena ugiestato mwraki se ligous mines:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ gastroula ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ MAMMY.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ (ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ) ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΚΕΨΗ..

ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗ ΑΚΟΥΣΑ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ "ΚΟΨΕΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ?ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ.

ΦΙΛΙΑ

ΦΑΝΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula μου καλοσώρισες στην μεγάλη παρέα μας και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!Λιγο πολύ όλες οι μέλλουσες μανούλες έχουν άγχος και θέλουν να πάνε όλα καλά,αλλα εσύ το παράκανες λίγο μου φαίνεται...χιχιχι..Η εγκυμοσύνη ειναι η πιο όμορφη περίοδος της γυναίκας!Φυσικά καλό ειναι να προσέχεις ιδίως στην αρχή άλλα όχι και να κλειστείς μέσα στο σπίτι!!Και η ακινησία δεν κάνει καλό!!Απολαυσε την εγκυμοσύνη σου και χαλάρωσε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. Ε ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula θα συμφωνησω με ολα τα κοριτσια....!!!

ΦΑΝΗ... χαιρομαι παρα πολυ που σ'ακουω ετσι αισιοδοξη και χωρις γκρινιες....(αν και εχεις κοψει το τσιγαρο):P :laugh: :laugh:

JOVANNA αυτο με τους υπερηχους (για την ακτινοβολια που εκπεμπουν) το εχω ακουσει κι εγω.... καλα δεν γινεται να αντικατασταθουν πια αυτα τα μηχανηματα με κατι αντιστοιχο της μαγνητικης (απου αντικατεστησε την αξονικη?) ΕΛΕΟΣ!!!! ατινοβολια και με.....συνταγη γιατρου????:angry:

marimari πως καταφερες και το εμαθες απο την πρωτη εβδομαδα? (με ενδειξεις ή εξεταση?)

gastroula επιπλεον εχω ακουσει (και ας με διαψευσουν παρακαλω, αν κανω λαθος, οι πιο εμπειρες) οτι το πολυ αγχος και οι εντονες φοβιες καθως επισης και ο εγκλεισμος στο σπιτι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης..... και γενικα η αντιμετωπιση της εγκυμοσυνης σαν ασθενεια..... εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να οδηγησει σε.......

επιλοχια καταθλιψη!!! :S:(

φανταζομαι πως κατι τετοιο δεν θα ηθελε κανεις να το βιωσει και ουτε το ευχεται ποτε σε κανεναν αλλο..... γι' αυτο αν μπορουμε να μην το προκαλουμε..... ας το αφησουμε να μας.... προσπερασει....!!!;)

Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!

Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ!!!!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαλαρωσε και απολαυσε το!

Ειναι μια πολυ ομορφη περιοδος της ζωης σου που πρεπει να τη ζησεις με ολη σου την ψυχη...

Να μην αγχωνεσαι και να κανεις παντα θετικες σκεψεις...

Ολα θα πανε ομως καλα μια ψηλα και μια χαμηλα που λεει και ο Χατζηγιαννης (Τι ειπα παλι!!!!!!)

Θα υπαρχουν μερες που θα εισαι ακμαια και μερες που θα θες να σε καταπιει η γη!!!!

Οι καλες μερες ομως ειναι και οι περισσοτερες!!!

Ηρεμησε και ζησε το!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατί κοριτσάκι μου τόσο άγχος; Δεν το ξέρεις ήδη ότι το καλύτερο για το μωράκι σου είναι να είσαι ήρεμη; Ειδικά στο πρώτο τρίμηνο που ...δένει το παιδάκι οφείλεις να είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη... Εγώ όταν με έπιαναν τα ..τρελά μου ξέρεις τί έκανα; Προσευχή... ναι, ναι!!! Είχα ύστερα μια σιγουριά ότι το μωράκι μου το προστατεύει η Παναγίτσα και έτσι ηρεμούσα!!! όσον αφορά τη δουλειά, αφού διέκοψες (έστω και προσωρινά, εκμεταλλεύσου το και κάνε πράγματα που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν... πήγαινε μία βολτούλα με καμιά φίλη ή τον καλό σου, διάβασε ένα όμορφο και ποιοτικό βιβλίο, χάζεψε λίγη τηλεόραση, δες μία δυνατή ταινία, κάνε καμιά εκδρομούλα το Σαββατοκύριακο... γέμισε ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο σου και μην κάθεσαι σπίτι (και δη κρεββατωμένη) χωρίς λόγο να αγωνιάς και να μετράς τα ...δευτερόλεπτα μέχρι να γεννήσεις!!!

Φιλιά πολλά στην κοιλίτσα σου και καλή εγκυμοσύνη!!!

Υ.Γ. Πολύ ωραία ιδέα είναι κι ένα καλό μασάζ σε ειδικό (αφού ενημερώσεις για την εγκυμοσύνη σου)... θα χαλαρώσεις απίστευτα!!! Και μετά... ρίξε και μία βολτούλα στο κομμωτήριο... λειτουργεί ...αγχωλυτικά!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου gastroula!!!Καλως μας ηρθες!!!Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!Αυτο ειναι μια ευλογια ενα θαυμα και διανυεις την ομορφοτερη περιοδο της ζωης σου,γι αυτο καλη μου ηρεμησσε και απολαυσε την!!!Κανεις κακο σε σενα και στο μωρακι οπως πολυ καλα λενε και οι φιλες μας...δεν ευχαριστιεσαι τιποτα ετσι και εφοσον δεν υπαρχει λογος ανησυχιας μην το κανεις αυτο ειναι κριμα!ε?σου ευχομαι να συνεχισεις να εχεις καλη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα!!κοιτα να το χαρεις!φιλακια!Α!ειμαι η Κωνσταντινα....Χαρηκα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

scarlet30 : "marimari πως καταφερες και το εμαθες απο την πρωτη εβδομαδα? (με ενδειξεις ή εξεταση?)"

Σε μένα καλή μου, λειτούργησε άψογα το self-clear

((To "5 μέρες μετά την σύλληψη))!!!

To έκανα λίγες μέρες μετά την "επιτυχημένη επαφή"

διότι είχα περίεργα πονάκια στην κοιλιά,

το φούσκωμα της FARINA UP στο στήθος

και υπόλευκα υγρά...

(((ναι. τοοοοοοοσο γρήγορα)))!

Συμβαίνουν και αυτάάάάάαάάάά΄!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φοβερο να το μαθαινεις τοσο νωρις και να μην περιμενεις, οχι εχω συμπτωματα ,οχι εχω καθυστερηση...

Αχ μακαρι να πετυχει και σε μας!Φιλακια marimari ελπιζω να εισαι καλα :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ. ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ. ΚΙ ΟΣΟ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΒΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ... ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΣΤΑ ΤΣΙΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙ, (ΜΙΚΡΟ) ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ...:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΕΙΝΟ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ.

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ?

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΙΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΧΩΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΛΛΑΣ.ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ.ΤΡΕΛΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΚΑ ΠΙΝΕΤΑΙ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΣΠΡΑΙΤ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ.Α!ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΒΑΛΛΩ Η ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΙΜΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ.ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula μου γλυκιά ηρέμησε. Με το άγχος μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου. Χαλάρωσε και ζήσε την εγκυμοσύνη σου χωρίς να βάζεις κακές σκέψεις με το μυαλό σου. Όλα θα πάνε καλά. Αντί να αγχώνεσαι κάνε όνειρα για τη ζωούλα που έρχεται και μην αναλώνεις τον εαυτό σου σε ανόητες σκέψεις. Φιλιά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...