Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Icecream1982 είπε:

Γιατί όχι???? Εμένα απ τα τρία το ένα ήταν αυτό που γονιμοποιηθηκε πιο αργά κ μεγάλωνε πιο αργά τελικά έγινε βλαστοκυστη!!!! Αν το πάμε λογικά όταν έχεις τρια σου βάζουν μέσα τα δύο πρώτα όπου σίγουρα δε θα ναι τα δύο πιο καλά... Ώστε να αφήσουν ένα εντελώς αδύναμο... Ίσως αφήνουν το πιο γερό για να μπει μόνο του... Οπότε ένα απ τα δύο πιο μέτριας ποιότητας (5 ΒΑ κ 5ΒΒ) είναι σήμερα το μωρό!!!!! Ίσως το ένα ήταν το αργοπορημένο οοοοοο.... Κι ίσως αυτό να ναι το τυχερό!!!!!βέβαια αν κρίνω απ τη Ανάπτυξη του τώρα μάλλον είναι "ντοπαρισμενο"  το μωρό ΧχαχαΧΧΧ

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η ntinaki88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!!! Κ σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο κ γρήγορα!!!! Δοκίμασε να πας κι αλλού να πάρεις κι άλλες γνώμες.... Κι εμένα μ έκανε εντύπωση ότι δν κάναμε εξετάσεις κλπ και ότι δν μ έλεγαν τπτ όσο έκανα τότε  τους υπερηχους (άκουγα κάτι νούμερα & δε ρώταγα κ εγώ) αφού φςυγαμε με τον άντρα μ κ του έλεγα μόνο ότι μ λένε ότι πάω καλά.... Μέχρι να ξαναπάμε.... Τελικά μόλις μάθαμε τα 11 είχα πάθει τρελή χαρά... Μετά στα 3 απογοητευτηκα αλλά μέσα σ αυτά τα 3 (2 πλέον: ένα στην κοιλίτσα & ένα στην κατάψυξη) ήταν το τυχερό το μωράκι μου!!!!) 

Το ίδιο και σε μένα. Στον πρώτο υπέρηχο μου έλεγε ο γιατρός τέλειο ενδομητριο και στους άλλους υπέρηχους άκουγα νούμερα ωαρίων. Και πάντα μου λεγε πας σούπερ. Στην δεύτερη προσπάθεια εδωσα 14 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 8 και τα τρία έγιναν βλαστοκυστες... Αλλά δεν βλέπω να ασχολούνται και πολύ. Διαβάζω και από άλλα κορίτσια ότι σε άλλα κέντρα κάθε δύο μέρες τους κάνουν εξετάσεις και τους παρακολουθούν. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Icecream1982 είπε:

Το ίδιο και σε μένα. Στον πρώτο υπέρηχο μου έλεγε ο γιατρός τέλειο ενδομητριο και στους άλλους υπέρηχους άκουγα νούμερα ωαρίων. Και πάντα μου λεγε πας σούπερ. Στην δεύτερη προσπάθεια εδωσα 14 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 8 και τα τρία έγιναν βλαστοκυστες... Αλλά δεν βλέπω να ασχολούνται και πολύ. Διαβάζω και από άλλα κορίτσια ότι σε άλλα κέντρα κάθε δύο μέρες τους κάνουν εξετάσεις και τους παρακολουθούν. 

Δεν είναι όμως ο λόγος επιτυχίας να ξέρεις οι εξετάσεις κάθε δύο μέρες.... Με μεγάλο κ φωτεινό παράδειγμα εμένα.... Εγώ με το φτωχο μου το μυαλό θα πω ότι κάθε γιατρός απ την εμπειρία του στα περιστατικά που του έχουν τύχει έχει μάθει κ μπορεί μερικές φορές να κρίνει απ τις "εικόνες" .... Ίσως βέβαια κ οι ορμόνες αλλάζουν λόγω ηλικίας οπότε σε μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες γυναικών επιλέγουν τον εξονυχιστικο έλεγχο των ορμονικων μεταβολών! Σε ποιο κέντρο εισαι? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η ntinaki88 είπε:

Δεν είναι όμως ο λόγος επιτυχίας να ξέρεις οι εξετάσεις κάθε δύο μέρες.... Με μεγάλο κ φωτεινό παράδειγμα εμένα.... Εγώ με το φτωχο μου το μυαλό θα πω ότι κάθε γιατρός απ την εμπειρία του στα περιστατικά που του έχουν τύχει έχει μάθει κ μπορεί μερικές φορές να κρίνει απ τις "εικόνες" .... Ίσως βέβαια κ οι ορμόνες αλλάζουν λόγω ηλικίας οπότε σε μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες γυναικών επιλέγουν τον εξονυχιστικο έλεγχο των ορμονικων μεταβολών! Σε ποιο κέντρο εισαι? 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Απλά έχω πελαγώσει... Σου στέλνω π. μ γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω εδώ το κεντρο:) 

Δημοσίευση

@Icecream1982 @ntinaki88 σίγουρα ο έλεγχος ορμονών δεν είναι λόγος επιτυχίας είναι όμως λόγος αποτυχίας... Δλδ αν σε μια κοπέλα με πολύ υψηλή οιστραδιόλη ή προγεστερόνη πας απευθείας σε μεταφορά μειώνεις αμέσως τις πιθανότητες κ είναι κρίμα. Ίσως δεν κάνατε επειδή ήταν ήδη συμφωνημένο να πας στον επόμενο κύκλο, ο δικός μου ήθελε κάθε δύο μέρες για να βλέπει κ πως πάει η διέγερση καθώς η οιστραδιόλη εκκρίνεται από τα ώριμα ωοθυλάκια ή κάτι τέτοιο... Πάντως εμβρυομεταφορα χωρίς ορμόνες δεν μου ακούγεται καλή επιλογή @Icecream1982 δλδ κ να πετύχει μου ακούγεται λίγο στο περίπου ρε παιδί μου. Φυσικά αυτό λέω εγώ βάσει της εμπειρίας που είχα, δε λέω ότι έχω δίκιο σόνι  και καλά...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Tokyo είπε:

@Icecream1982 @ntinaki88 σίγουρα ο έλεγχος ορμονών δεν είναι λόγος επιτυχίας είναι όμως λόγος αποτυχίας... Δλδ αν σε μια κοπέλα με πολύ υψηλή οιστραδιόλη ή προγεστερόνη πας απευθείας σε μεταφορά μειώνεις αμέσως τις πιθανότητες κ είναι κρίμα. Ίσως δεν κάνατε επειδή ήταν ήδη συμφωνημένο να πας στον επόμενο κύκλο, ο δικός μου ήθελε κάθε δύο μέρες για να βλέπει κ πως πάει η διέγερση καθώς η οιστραδιόλη εκκρίνεται από τα ώριμα ωοθυλάκια ή κάτι τέτοιο... Πάντως εμβρυομεταφορα χωρίς ορμόνες δεν μου ακούγεται καλή επιλογή @Icecream1982 δλδ κ να πετύχει μου ακούγεται λίγο στο περίπου ρε παιδί μου. Φυσικά αυτό λέω εγώ βάσει της εμπειρίας που είχα, δε λέω ότι έχω δίκιο σόνι  και καλά...

Κ μένα περίεργο μ φαινόταν να σου πω..... Αλλά δεν ήξερα κι όλας δεν είχα μπει ακόμα εδώ μέσα ώστε να διαβάζω... Σίγουρα θα με είχε αγχωσει αν ήξερα ότι όλες κάνετε εξετάσεις κ εγώ όχι.... Εμείς πριν καν ξεκινήσουμε τη διέγερση είπαμε ότι πάμε σε επόμενο κύκλο οπότε ίσως είναι τακτική του κέντρου να σε πάει σε επόμενο κύκλο οπότε δεν μετράνε ορμόνες κλπ... 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Τίποτα.. Αυτή την φορά θα πάω καθηγήτρια 😋 την Τετάρτη θα βρεθω με τον γιατρό και θα τον βάλω να μου λύσει όλες τις απορίες μου. Θα δοκιμάσω στην επόμενη εμβρυομεταφορα να αφήσω ένα μήνα να ξεκουραστεί ο οργανισμός... Μήπως και είναι καλύτερα. Συν ότι θα κάνω και μέτρηση οιστραδιόλης και προγεστερονης για να δω αν είναι καλό το κλίμα για εμφύτευση... :)

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η ntinaki88 είπε:

Κ μένα περίεργο μ φαινόταν να σου πω..... Αλλά δεν ήξερα κι όλας δεν είχα μπει ακόμα εδώ μέσα ώστε να διαβάζω... Σίγουρα θα με είχε αγχωσει αν ήξερα ότι όλες κάνετε εξετάσεις κ εγώ όχι.... Εμείς πριν καν ξεκινήσουμε τη διέγερση είπαμε ότι πάμε σε επόμενο κύκλο οπότε ίσως είναι τακτική του κέντρου να σε πάει σε επόμενο κύκλο οπότε δεν μετράνε ορμόνες κλπ... 

Και μενα κοριτσια μου έκαναν οιστραδιολη  ανά δύο μέρες  όταν έκανα διέγερση και μάλιστα μια μέρα πριν την οωληψια μου είπαν δεν θα κανεις ετ γιατι εχεις υψηλη οιστραδιολη και το περιβαλλον εκει μεσα ειναι τοξικο.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω οι πιο έμπειρες από τα 5 πόσα πιστεύετε στατιστικά ότι θα γονιμοποιηθούν?έχω λέτε πιθανότητα?έχω τόσο άγχος που δεν ξέρω ειλικρινά περιμένω πως και πως να περάσει το βράδυ να με πάρουν από το κέντρο να μου πουν τι εγινε

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Takira είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω οι πιο έμπειρες από τα 5 πόσα πιστεύετε στατιστικά ότι θα γονιμοποιηθούν?έχω λέτε πιθανότητα?έχω τόσο άγχος που δεν ξέρω ειλικρινά περιμένω πως και πως να περάσει το βράδυ να με πάρουν από το κέντρο να μου πουν τι εγινε

φίλη άσε τις στατιστικές... κάθε σώμα ειναι διαφορετικό! Ξέρεις πόσες έδωσαν 5 κ κατέληξαν με 5 βλαστοκύστες; εγώ πχ έδωσα 11 ωριμα (14 συνολο) γονιμοποιηθηκαν μολις 5 κ λεω ωχ παει κ μετα προχωρησαν ολα... Συνήθως τα λίγα είναι κ πιο καλά στα πολλά πάντα υπάρχει φύρα! εγώ λέω και τα 5! και θα δεις μια χαρά θα προχωρήσουν!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tokyo είπε:

φίλη άσε τις στατιστικές... κάθε σώμα ειναι διαφορετικό! Ξέρεις πόσες έδωσαν 5 κ κατέληξαν με 5 βλαστοκύστες; εγώ πχ έδωσα 11 ωριμα (14 συνολο) γονιμοποιηθηκαν μολις 5 κ λεω ωχ παει κ μετα προχωρησαν ολα... Συνήθως τα λίγα είναι κ πιο καλά στα πολλά πάντα υπάρχει φύρα! εγώ λέω και τα 5! και θα δεις μια χαρά θα προχωρήσουν!

Ουφ αλήθεια θα σκάσω η γυναίκα! ευχαριστώ πουλάκι μου μου δίνεις κουράγιο αλήθεια γιατί η αναμονή γαμωτο μου είναι πιο επώδυνη.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Takira είπε:

Ουφ αλήθεια θα σκάσω η γυναίκα! ευχαριστώ πουλάκι μου μου δίνεις κουράγιο αλήθεια γιατί η αναμονή γαμωτο μου είναι πιο επώδυνη.

το ξερω... εκεινο το τηλεφωνο ειναι το χειροτερο. Εγω ειχα σκασει γιατι οταν μου ειπε οτι γονιμοποιηθηκαν λιγα επεσα στα μαυρα πανια. Μετα ομως εγινε η αντροπη αλλα μεχρι να γινει σου λεω εσκασα!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

το ξερω... εκεινο το τηλεφωνο ειναι το χειροτερο. Εγω ειχα σκασει γιατι οταν μου ειπε οτι γονιμοποιηθηκαν λιγα επεσα στα μαυρα πανια. Μετα ομως εγινε η αντροπη αλλα μεχρι να γινει σου λεω εσκασα!

Σε τι στάδιο είσαι τώρα εσύ?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Που να κάνεις ετ αστα θα τρως τα σίδερα εγώ προσωπικά αυτό κάνω τώρα τρώω τα σίδερα βάζω στο ζουμί μου   .

Δημοσίευση

Γεια σου ρε @Σταυρι που τρως σίδερα! με εκανες κ γέλασα με τη φράση αν κ η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι είμαστε όλες :-) 

@Takira Έκανα ωοληψία 17/1 και κατέψυξα τα έμβρυα. Τώρα είμαι σε φάση διαλείμματος να επανέρθει ο οργανισμός μου από όλα αυτά και θα προχωρήσω... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tokyo είπε:

Γεια σου ρε @Σταυρι που τρως σίδερα! με εκανες κ γέλασα με τη φράση αν κ η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι είμαστε όλες :-) 

@Takira Έκανα ωοληψία 17/1 και κατέψυξα τα έμβρυα. Τώρα είμαι σε φάση διαλείμματος να επανέρθει ο οργανισμός μου από όλα αυτά και θα προχωρήσω... 

Τέλεια καλά έκανες να είσαι ήρεμη κ δυνατή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Εμ τι ψέματα?? Άστα μας τα νευρα ειμαι απ τη μια θέλω να τα σπάσω όλα απ την αλλη παίρνω αγκαλιά τη σκυλίτσα (που εχει πάθει εγκεφαλικό και κλαιω)

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Smurf88 είπε:

Ναι!!!! Ξεκίνησα με πολύ μικρή χοριακη τη 10η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα αλλά η επόμενη ήταν 40 και από κει κ πέρα ανέβαινε πολύ καλά...ίσως το σκεφτόταν η μικρή αν θα φωλιάσει ή όχι!!! 

Τι ωραία νέα ρε κορίτσι !!!!! Να την χαίρεσαι ...... 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου μήπως κάποια κοπέλα γνωρίζει εφόσον υπάρχει έμβρυο στην κατάψυξη και έπειτα γίνει πάλι ωοληψια την ίδια χρονιά και προκύψουν και από κει βλαστοκυστες για κατάψυξη θα χρειαστεί να ξαναπληρωσουμε? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Icecream1982 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι...εγω είμαι 37 με δύο αποτυχημένες  προσπαθειες. Στη δεύτερη ειδικά με βλαστοκυστες. Αλλά μου φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο κέντρο δεν πολύ ενδιαφέρονται. 

Θέλεις να μου στείλεις σε μήνυμα σς ποιο κέντρο πηγες για εξωσωματική; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Και μενα κοριτσια μου έκαναν οιστραδιολη  ανά δύο μέρες  όταν έκανα διέγερση και μάλιστα μια μέρα πριν την οωληψια μου είπαν δεν θα κανεις ετ γιατι εχεις υψηλη οιστραδιολη και το περιβαλλον εκει μεσα ειναι τοξικο.

Και γω ανα 2 μερες εκανα οιστραδιολη και υπέρηχο. Βέβαια εκανα τη χαζομάρα και δε ρώτησα τιμή οιστραδιολης πριν την εμβρυομεταφορα. Αλλα εγινε εμφύτευση κανονικότατα οπότε με πήγε σωστα. Την επόμενη θα ρωτάω τα πάντα. Θα ειμαι η χαρα τους όποτε με βλέπουν εκει μεσα 😂, ημουν που ήμουν μεσα στην απορία και την αμφισβητηση.. 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η ntinaki88 είπε:

Κορίτσια.... Μ ήρθε αυτό το μνμ... Μπορούμε να βοηθήσουμε την κοπελα να μπει στο φόρουμ γτ εγώ δεν ξέρω..... 

Screenshot_2020-02-29-08-13-42-798_com.android.chrome.jpg

Καλημέρα!! Για κάποιο διάστημα σε κάθε δημοσίευση της θα καθυστερεί λίγο μόλις περάσει μια δοκιμαστική περίοδο και πάει απο το 0 στο 1 θα μπορεί να στέλνει κανονικά. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό μόνο οι διαχειριστές του φόρουμ.  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...