Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 12:18 ΜΜ, ο/η Steli είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ!

Δεν εχω ιδεα για ποσα πάμε. Εχθες ειχα 6 ωοθηλακια κοντά στα 15 με 17 χιλιοστα και ενδομητριο 12.Αυξησα κι αλλο τη δοση και θα με δει αυριο πάλι. Μου είπε απλα ότι παμε πολυ καλα, έδειχνε πολύ ικανοποιημένος. 

Η menopur στο μεταξυ τελειώνει και αγχωνομαι 

Expand  

Κοπέλα μου μην αγχονεσε για τίποτα..!!!!! δεν θα καταλάβεις τίποτα για ποτέ κοιμήθηκες και ποτέ ξύπνησες χαμπάρι δεν θα πάρεις..!! 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 12:18 ΜΜ, ο/η Steli είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ!

Δεν εχω ιδεα για ποσα πάμε. Εχθες ειχα 6 ωοθηλακια κοντά στα 15 με 17 χιλιοστα και ενδομητριο 12.Αυξησα κι αλλο τη δοση και θα με δει αυριο πάλι. Μου είπε απλα ότι παμε πολυ καλα, έδειχνε πολύ ικανοποιημένος. 

Η menopur στο μεταξυ τελειώνει και αγχωνομαι 

Expand  

μια χαρα είσαι άρα αυτά τα 6 θα τα πάρει σίγουρα γιατί ως τη δευτέρα θα ξεπεράσουν τα 20! θα μπορούσε να τα πάρει και νωρίτερα νομίζω... η menopur είναι το φάρμακο της διέγερσης; νομίζω ότι σήμερα θα πρέπει να πάρεις την τελευταία δόση σωστά; εμένα η ωοληψία ήταν πεμπτη, δευτέρα πήρα διέγερση τελευταία φορά, τρίτη μόνο τον ανταγωνιστή και τετάρτη τίποτα. Εσένα ίσως να είναι αλλιώς, αλλά νομίζω θα είσαι οκ με τα φάρμακα

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 12:21 ΜΜ, ο/η kppm είπε:

Κορίτσια σας Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! @Niki94 μου τώρα θα ακούσουμε κ τα δικα σου ευχάριστα...άντε κορίτσι μου!!!!!Εύχομαι όλα να συνεχίσουν καλά!!!!!❤❤❤

Expand  

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου για όλες μας το εύχομαι 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 12:13 ΜΜ, ο/η kppm είπε:

Κορίτσια μου κλαίω από χαρά η χοριακη μου είναι 131.31.....Δευτέρα πάω για την επαναληπτική χοριακή!!!!!Δεν το πιστεύω!!!!!!!Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη....εύχομαι γρήγορα σε όλες σας τα καλύτερα ❤❤❤

Expand  

Μπράβο κορίτσι!! Πολλά 3αρια όπως η σημερινή ημερομηνία. Τυχερός σου αριθμός!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 11:59 ΠΜ, ο/η Steli είπε:

Καλημερα και από μένα!! Βρε κορίτσια μάλλον Δευτέρα παω για ωοληψια. Τι εμπειρίες έχετε απο αυτή; Για τη μέθη φοβαμαι κυρίως. 

Expand  

Δεν θα καταλάβεις τπτ πραγματικά....θα σου μιλήσουν για λιγο κ για πότε θα κοιμηθείς δεν θα το καταλάβεις.... Μετά όπως σου είπαν τα κορίτσια θα έχεις για κάποιες μέρες πόνου περιόδου....Δεν είναι τπτ μην σε αγχώνει καθόλου.....Καλή επιτυχία!!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 12:24 ΜΜ, ο/η MAROYLI είπε:

Μπράβο κορίτσι!! Πολλά 3αρια όπως η σημερινή ημερομηνία. Τυχερός σου αριθμός!!!

Expand  

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!❤❤Πραγματικά.....Αλλά το 13 ήταν κ θα είναι τελικά αγαπημένος αριθμός!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου κλαίω από χαρά η χοριακη μου είναι 131.31.....Δευτέρα πάω για την επαναληπτική χοριακή!!!!!Δεν το πιστεύω!!!!!!!Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη....εύχομαι γρήγορα σε όλες σας τα καλύτερα ❤❤❤ 

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου!!!Χάρηκα παρά πολύ!!!!Τα πιο ωραία Χριστούγεννα να έχεις!!!!!Και μια τελεια εγκυμοσύνη!!!!??????

Δημοσίευση

Expand  

Ωωωωωωωω τί ωραία νέα είναι αυτά!!! Τώρα τελειώσα από το σχολείο και το είδα!! Μπράβο αγάπη μου συγχαρητήρια!! Καλούς διπλασιασμους εύχομαι τώρα

Δημοσίευση

Expand  

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!! Βρε τι ωραία νέα σήμερα.... 

όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου..

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 12:40 ΜΜ, ο/η ViKcy είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!Χάρηκα παρά πολύ!!!!Τα πιο ωραία Χριστούγεννα να έχεις!!!!!Και μια τελεια εγκυμοσύνη!!!!??????

Expand  

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Σίγουρα θα είναι τα ομορφότερα Χριστούγεννα!!!!!Σου εύχομαι κ εσένα Καλή αρχή!!!!!❤❤

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 12:47 ΜΜ, ο/η Taggeris είπε:

Ωωωωωωωω τί ωραία νέα είναι αυτά!!! Τώρα τελειώσα από το σχολείο και το είδα!! Μπράβο αγάπη μου συγχαρητήρια!! Καλούς διπλασιασμους εύχομαι τώρα

Expand  

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!Σου εύχομαι και εσένα τα καλύτερα!!!!!❤❤

Δημοσίευση

@Niki94 @kppmΜακάρι, δεν έχω ξανακάνει νάρκωση/μέθη. . Δε με τρομάζει το μετά, με τρομάζει το αν θα ξυπνήσω, ναι τόσο παρανοική είμαι. Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας

@Tokyo 20;; παναγία μου τι τραβάνε οι ωοθήκες μου. Menopur κάνω για διέγερση και θα κάνω μία τελευταία, την ovitrelle πριν την ωοληψία. Δε μου είπε πως είναι η τελευταία σήμερα, θα κάνω και αύριο το πρωί πριν με δει. Υπέθεσα ότι κοντεύω επειδή τελειώνει το φιαλίδιο και με βλέπει τακτικά. Βάση ημερών, 12 μέρες δηλαδή μετά τη διέγερση, θα γίνει η ωοληψία Δευτέρα. Αυτό το μακρύ πρωτόκολλο, πολύ μακρύ... 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 3:37 ΜΜ, ο/η Steli είπε:

@Niki94 @kppmΜακάρι, δεν έχω ξανακάνει νάρκωση/μέθη. . Δε με τρομάζει το μετά, με τρομάζει το αν θα ξυπνήσω, ναι τόσο παρανοική είμαι. Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας

@Tokyo 20;; παναγία μου τι τραβάνε οι ωοθήκες μου. Menopur κάνω για διέγερση και θα κάνω μία τελευταία, την ovitrelle πριν την ωοληψία. Δε μου είπε πως είναι η τελευταία σήμερα, θα κάνω και αύριο το πρωί πριν με δει. Υπέθεσα ότι κοντεύω επειδή τελειώνει το φιαλίδιο και με βλέπει τακτικά. Βάση ημερών, 12 μέρες δηλαδή μετά τη διέγερση, θα γίνει η ωοληψία Δευτέρα. Αυτό το μακρύ πρωτόκολλο, πολύ μακρύ... 

Expand  

a ok εγώ είχα το βραχύ οπότε μη σου λέω βλακείες γιατί προφανώς είναι εντελώς άλλο!

όταν λέω 20 δεν εννοώ 20 ωάρια, έτσι; εννοώ 20 χιλιοστά! το πλήθος των ωαρίων δεν αλλάζει όσα είδατε αυτά είναι... το καλό είναι πως είναι όλα αρκετά μεγάλα οπότε θα είναι λογικά κ ώριμα όταν τα πάρετε! την ovitrel θα την κάνεις 36 ωρες πριν τη ωοληψία λογικά, τότε τη δίνουν...

Όλα καλά θα σου πάνε μην ανησυχείς! κ γω το σκεφτόμουν λίγο για τη μέθη αλλά είναι πολύ ελαφριά ως νάρκωση μην ανησυχείς! σε ποιο κέντρο είσαι; 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 12:47 ΜΜ, ο/η Taggeris είπε:

Expand  

@kppm μπραβο κορίτσι μου συγχαρητήρια ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 3:37 ΜΜ, ο/η Steli είπε:

Expand  

Ούτε εγώ είχα κάνει ήταν να κάνω την 1η φορά στην υστεροσκοπιση.!! Και τότε είχα βγει άλλος άνθρωπος..!! Και από τότε αγαπώ ανεσθησια

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 4:03 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

@kppm τέλεια μπράβο κορίτσι μου με το ο σπυ εύχομαι !!!!!

@niki94 μας εύχομαι να ακολουθήσουμε το δρόμο της .......

Expand  

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!❤❤❤Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...