Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Niki94 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κανετε..;;; εγώ περιμένω κανονικά σήμερα περίοδο αλλά δεν θέλει να έρθει από ότι φαίνεται θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη.. Κα αν δεν θα πάω να με δει ο ιατρός μου... έχει τύχει σε καμία να μην ερθε7 η περίοδος με τα cyclacur?? Ανυσιχω 

Πηρες και τα καφε σωστα;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ViKcy είπε:

Από το δείγμα που πήραν επέλεξαν 1000 σπερματοζωάρια  και σε αυτό έγινε δεν νομίζω να διαχώρισαν τα καλά στο χαρτί έγραφε μέχρι 20% είναι καλό μετά είναι φτωχό για γονιμοποίηση!Τώρα θα αλλάξουμε βιταμίνες και θα δούνε βέβαια ο γιατρός μου είπε προχωράνε κανονικά τώρα πόση αλλαγή μπορεί να έχει σε ένα μηνα δεν ξέρω και το τσιγάρο μου είπε κόψιμο αλλά ο αντάρα μου δεν μπορεί τελείως να το κόψει!!!Τώρα θα πάμε έτσι και ότι γίνει!! Πράγματικα έχω κουραστεί ψυχολογικά!τα έχω μάθει καλύτερα και από του γιατρούς!

Γιατί επέλεξαν 1000 ξέρεις; εμάς είδα επέλεξαν 500,δεν καταλαβαίνω όμως ποιο είναι το κριτήριο γι αυτό.. Θα προχωρήσετε σε εξωσωματικη άμεσα πιστεύεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Bou30 είπε:

Γιατί επέλεξαν 1000 ξέρεις; εμάς είδα επέλεξαν 500,δεν καταλαβαίνω όμως ποιο είναι το κριτήριο γι αυτό.. Θα προχωρήσετε σε εξωσωματικη άμεσα πιστεύεις; 

Πιστεύω έχει να κάνει με την μέθοδο που έχει το κάθε εργαστήριο σε αυτό που κάναμε εμείς έχουν την μέθοδο tunel γενικά από αυτά που διάβασα δεν είναι και τόσο υψηλό αλλά φυσικά είναι από από το όριο!ο γιατρός μου λέει προχωράμε κανονικά και να ελαττώσει και άλλο το τσιγάρο τωρα θα δείξει!Εσάς πόσο σας βγήκε; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Πιστεύω έχει να κάνει με την μέθοδο που έχει το κάθε εργαστήριο σε αυτό που κάναμε εμείς έχουν την μέθοδο tunel γενικά από αυτά που διάβασα δεν είναι και τόσο υψηλό αλλά φυσικά είναι από από το όριο!ο γιατρός μου λέει προχωράμε κανονικά και να ελαττώσει και άλλο το τσιγάρο τωρα θα δείξει!Εσάς πόσο σας βγήκε; 

Κοριτσακι μου 26% ειναι στα φυσιολογικα απλα εινσι πιο κοντα στο 30% που θεωρειται και οριο. Μην αγχωνεσαι! 

Φαντασου πανω απο 40-45% θεωρειται "προβλημα" γισ την εξωσβματικη.. Ολα ξεπερνιουνται! ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η peacock είπε:

Κοριτσακι μου 26% ειναι στα φυσιολογικα απλα εινσι πιο κοντα στο 30% που θεωρειται και οριο. Μην αγχωνεσαι! 

Φαντασου πανω απο 40-45% θεωρειται "προβλημα" γισ την εξωσβματικη.. Ολα ξεπερνιουνται! ?

Σ'ευχαριστω παρά πολύ!!!για την απάντηση η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι τώρα που πλησιάζει ο καιρός!!!ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!????

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η ViKcy είπε:

Σ'ευχαριστω παρά πολύ!!!για την απάντηση η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι τώρα που πλησιάζει ο καιρός!!!ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!????

Δεν υπαρχει περιπτωση γυναικα που ξεκινησε εξωσωματικη να μην αγχωνοταν... Ειναι απολυτα λογικο! ?

Σημασια εχει που πατε βημα βημα και ξεπερνατε τα εμποδια! 

Θα πανε ολα καλα..να εισαι ψυχραιμη! ?

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

24! Αλλά είχε δείγμα 500,μου φάνηκε μικρό δείγμα, αλλα μάλλον έχει να κάνει με τη μέθοδο όπως λες! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

ναιιι μονο 2 δεν πήρα που τα ξεχασα

Τα καφε ειναι οιστρογονα με προγεστερονη μαζι... Οταν σταματας προγεστερονη μετα απο καποιες μερες ερχεται κσι η περιοδος. 

Σιγουρα λοιπον θα αδιαθετησεις, μην αγχωνεσαι!?

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Bou30 είπε:

24! Αλλά είχε δείγμα 500,μου φάνηκε μικρό δείγμα, αλλα μάλλον έχει να κάνει με τη μέθοδο όπως λες! 

Κοντά είμαστε!και σας είπαν ότι είναι υψηλό; Προχωρήσατε η όχι;

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Τα καφε ειναι οιστρογονα με προγεστερονη μαζι... Οταν σταματας προγεστερονη μετα απο καποιες μερες ερχεται κσι η περιοδος. 

Σιγουρα λοιπον θα αδιαθετησεις, μην αγχωνεσαι!?

βρε το ξερω αυτο αλλα παντα 6η ημερα ερχοταν και σημερα ειμαι στην 6 και τιποτα

Δημοσίευση

Αχ Κόριτσια σήμερα ανχωθηκα λίγο για την τιμή μου 16 μονάδες είναι πολύ λίγες μέχρι την Δευτέρα  που θ πάω γ δεύτερη μέτρηση θ σκάσω μλσ κ Μ μια κοπέλα που είχε 11μοναδες κ έπεσε η τιμή της στο 4

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Sugarmam είπε:

Αχ Κόριτσια σήμερα ανχωθηκα λίγο για την τιμή μου 16 μονάδες είναι πολύ λίγες μέχρι την Δευτέρα  που θ πάω γ δεύτερη μέτρηση θ σκάσω μλσ κ Μ μια κοπέλα που είχε 11μοναδες κ έπεσε η τιμή της στο 4

Όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι!!!υπάρχουν όμως και πολλές κοπέλες που ξεκίνησαν και με πιο χαμηλή χωριακη και πήγαν όλα καλά!!!! όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά!???

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι!!!υπάρχουν όμως και πολλές κοπέλες που ξεκίνησαν και με πιο χαμηλή χωριακη και πήγαν όλα καλά!!!! όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά!???

Συμφωνώ έχεις δίκιο απλά λέω την 10 μέρα πήγα βλαστοκυστες ήταν πολύ λίγο ανέβηκε 

Δημοσίευση

@Sugarmam κορίτσι μου γλυκό ηρέμησε...κι εγώ βλαστοκυστες έβαλα αλλά ο δικός μου γιατρός μου είπε το λιγότερο στις 12 μέρες...οπότε υποθέτω ότι 10 μέρες είναι πολύ οριακά....δες το θετικό ότι υπάρχει χοριακη και να δεις τη Δευτέρα θα πάρεις ένα ωραιότατο νούμερο!!!!?

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Ampempa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, έκανα την πρώτη μου έμβρυομεταφορα! 2 βλαστοκυστες 4ΑΑ την τρίτη. Περιμένω με αγωνία τα αποτέλεσματα. Είμαι 38 ετών με προσπάθειες 3 - 4 ετών χωρίς αποτέλεσμα. Καλή Αμη ρυθμισμένο υποθυρειοδιασμο και καλό σπέρμα ο σύζυγος! Έκανα πρωτοκολο με menopur 600 x 2! Αυτά τα λίγα από μένα! 

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι να έχεις!!!!!Μια θετική χοριακη!!!!???

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Sofia35 είπε:

@Sugarmam κορίτσι μου γλυκό ηρέμησε...κι εγώ βλαστοκυστες έβαλα αλλά ο δικός μου γιατρός μου είπε το λιγότερο στις 12 μέρες...οπότε υποθέτω ότι 10 μέρες είναι πολύ οριακά....δες το θετικό ότι υπάρχει χοριακη και να δεις τη Δευτέρα θα πάρεις ένα ωραιότατο νούμερο!!!!?

Εμένα Μ είπε να πάω την τρίτη κανονικα στις 14μερες κ εγώ πήγα την Παρασκευή στις 10μερες γιατί δεν άντεχα κ μόλις άκουσα το 16 λίγο ανγχωθηκα ν σ πω την αλήθεια

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sofia35 είπε:

@Sugarmam τότε βρε κοπέλα μου τσάμπα στεναχωριεσαι!!!!την έκανες παρα πολυ νωρίς!!!μια χαρά είσαι...μη στεναχωριέσαι γιατί στεναχωρεις και το μικρουλι ή μικρουλια σου!!!!εγώ πάω Δευτέρα....

Με το καλό Σοφία πόσες βλαστοκυστες έβαλες

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sofia35 είπε:

@Sugarmam 2 έβαλα...θα δούμε...δεν έχω πολλές ελπιδες...θα δείξει...?..εγώ πάω φουλ 14 μέρες οπότε αναμένω... τελικά εσύ Δευτέρα θα επαναλάβεις ή Τρίτη;

Γιατί τ λες αυτό όλα καλά θ πανε Δευτέρα θ πάω τελικά τι ν κάνω βρίσκομαι 4,φορά σε αυτήν τη φάση χαρήκαμε τόσο πολύ αλλά κρατάμε μεχρι την Δευτέρα

Δημοσίευση

@Sugarmam το ελπίζω αλλά κρατάω μικρό καλάθι...εμένα είναι η 1η φορά..απλά επειδή παιδευτηκα πολύ να κάνω ακόμα και διέγερση μου φαίνεται απίθανο να πετύχει με την πρώτη...εσύ δεν κρατιέσαι ?..., μιλάω κι εγώ που έκανα τεστ την 8η μερα,... Τη Δευτέρα λοιπόν θα μας ανακοινώσεις το νέο νούμερο και να δεις που θα είναι και μεγάλο!!!!!!

Δημοσίευση

@Sugarmam να μην αγχώνεσαι καθόλου!!!!την έκανες νωρίς και στη φάση που είμαστε και η 1 μέρα έχει σημασία!!!άλλο αποτέλεσμα θα πάρεις τη 10η, άλλο την 11η και άλλο τη 12η μέρα ..τη 10η μέρα το σώμα δεν έχει καταλάβει ακόμα τι γίνεται...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...